|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Ale napisałaś pod statusem. A ja mam na myśli ze jak wejdziesz tam gdzie masz wszystkie swoje logowania
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3482 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
Czy ktoś wie może jak wyłączyć treści na osi czasu typu "xxx polubił zdjęcie xxx z dnia takiego i owego"? Wyświetlają mi się zdjęcia, które polubili moi znajomi przez co ja mam same nowe twarze na stronie głównej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, też o to pytałam. Chyba się nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Konto usunięte
|
Kiedyś się dało, bo pamiętam, że to ukrywałam. Potem coś pozmieniali i teraz nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Zadomowienie
|
Nie da się,
![]() |
![]() |
#3486 |
Konto usunięte
|
A szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Zadomowienie
|
Cześć, mam pytanie, mam też ndzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi
![]() Jeżeli ktoś napisal mi wiadomosc na fb, odczytalam tylko pierwsze zdnie ( nie weszlam w wiadomosc, tylko odklikala sie ta jedynka przy symbolu wiadomosci) to czy osobie ktor mi wiadomosc wyslala wyswietli sie info o tym ze odczytalam wiadomosc? teoretycznie jest ona dalej nieprzeczytana, ale mm watpliwosci w zwiazku z tym ze funkcje"oznacz jko nieprzeczytane" mozna sobie wsadzic gdzies" ![]()
![]() |
#3488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Konto usunięte
|
Mi kurna cały czas ostatnio samo lajkuje jedną i tą samą stronę. Najlepsze jest to, że na fb ani w ogóle na necie mnie wtedy nie było. Miał ktoś tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Konto usunięte
|
Na pewno coś nie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi po wielokrotnym zgłaszaniu strony itp. udało się ją trwale zablokować. Z tego co wiem kilka osób miało podobnie i to była taka typowa farma lajków. Nikt tego nie lajkował, a jednak miał w zlajkowanych stronach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Mam fb od niedawna.
I pytanie. Być może dla Was z d... ale jak macie chwilę to odpowiedzcie ![]() Mam tylko kilku znajomych. Dziś dostałam zaproszenie od wirtualnego znajomego mojego znajomego. Wydaje mi się że nie znam człowieka. Mój znajomy i ten człowiek pracują w jednej firmie, z którą ja nie mam nic wspólnego. I co teraz. Olać, kliknąć w odrzuć zaproszenie czy napisać wiadomość "skąd się znamy" lub "chyba się nie znamy". Z racji swojego stylu życia poznaję mnóstwo osób, większości nie pamiętam, bo tych ludzi wokół mnie jest za dużo do spamiętania. Istnieje niezerowa szansa że tego człowieka na prawdę znam/znałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3493 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Raczkowanie
|
ja mam pytanie,chyba się nie przewinęło.
Jeśli dałam "wyłącz czat dla użytkownika", to jak jestem dostępna,to co mu w tedy się wyświetla? Bo zawsze jest przy danej osobie kiedy byłą dostępna np. 23miuty temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3495 | |
Konto usunięte
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;51523694]tak, miałam tak. Nawet pisałam w tym wątku o tym
![]() Mi po wielokrotnym zgłaszaniu strony itp. udało się ją trwale zablokować. Z tego co wiem kilka osób miało podobnie i to była taka typowa farma lajków. Nikt tego nie lajkował, a jednak miał w zlajkowanych stronach...[/QUOTE] No nic to jeszcze pokombinuje ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
Raczkowanie
|
To wtedy on widzi przy Tobie 1min temu.
![]() |
#3498 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Dobra to ja jeszcze raz się spytam o tą aplikacje i grupe :p Czy jest możliwość wyszukania czegoś w grupie ale poprzez aplikację na telefonie ? Bo niby lupa jest jak wchodzę w grupę ale na nią klikam to szuka na caaałym FB a nie w grupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3499 |
Przyczajenie
|
Takie pytanie dość skomplikowane:
Załóżmy że chcę dodać nowe zdjęcie profilowe. Zależy mi jednak na zablokowaniu komentarzy do zdjęcia, wobec czego przy dodaniu zdjęcia zaznaczam dostęp do zdjęcia - "Tylko ja". W przypadku zaznaczenia powyższej opcji, oprócz zablokowania komentarzy, blokuje się także możliwość kliknięcia Lubie to, przy tym zdjęciu. A moim zamierzeniem jest blokada samych komentarzy, opcja lubię to chciałbym żeby została. Ponadto, po zaznaczeniu "Tylko ja" zmiana zdjęcia profilowego nie pojawi się u znajomych w aktualnościach (z boku) ? Jeśli sprawa jest do przeskoczenia to bardzo proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie czy da się bez usuwania ze znajomych poukrywac wszystko przed jedna osoba ? zdjęcia posty itp ?
![]() |
#3501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Wchodzisz w ustawienia prywatności danego zdjęcia czy statusu i ustawiasz ze widzą ta "znajomi za wyjątkiem...."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3504 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. rowniez mam co polubily osoby(znajomi) na głownej stronie- tez bym chetnie to wylaczyla ... osoba X polubila, wydarzenie, polubila post, polubila zdjecie itp ![]() ![]() 2. nagle mi wystwietlaja na glownej posty profili osob ktore polubilam ok mialy wlaczone obserwacje, ale mi przez ponad 2 lata nie wyskakiwalo nic na glownej od nich ![]() 3 Polubione strony teraz- które mamy Ok -w ustawieniach prywatnosci i reklam likwidowalam to by nie pokazywalo mnie przy wtyczkach spolecznosciowych z fcb na tych stronach( w sensie moj awatar i imie i nazwisko ze polubilam ta strone) a tu dzis wchodze na pewna strone ktora polubilam widze tam ta wtyczke od fcb kto polubil ich rowniez i widze tam swoj avatar- eee przeciez specjalnie to wylaczalam dawno temu by nie pokazywalo mnie w tych wtyczkach- znow cos zmieniac trzeba? jak tak to co /gdzie? ktoś sie orientuje? juz nie pamietam gdzie to zmienialam to bylo ponad rok temu... Edit- sprawdzilam sobie ustawienia na fcb bo tam to wylaczalam kiedyś- te wtyczki to reklama na fcb, w obu przypadkach mam zaznaczone NIKT- a mimo to zobaczylam sie we wtyczce na jednej stronie- o co chodzi...? dziwne sa te zmiany... Edytowane przez Brook Czas edycji: 2015-06-07 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dot. Messengera, mianowicie jak zaktualizować zdjęcia kontaktów? Bo wyświetla mi stare zdjęcie moje i moich kontaktów mimo że zostały zmienione....
![]() |
#3507 | |
MUSEarka
|
Cytat:
Może zaktualizuj apke? Nigdy mi się nic takiego nie działo, więc w sumie nie wiem, a aktualizacja jako pierwsza przychodzi mi do głowy.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Czy da się w messenger ustawić aby pokazywały się wiadomości z folderu inne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
MUSEarka
|
Raczej nie. Nie słyszałam nigdy o takiej opcji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.