|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Masz 100 % racji!W dodatku uitarło się,że faceci mają lepszą orientację, a jak gdzieś autem jedziemy to ja zawsze robię za GPS i czytam mapy.On się w tym gubi.Poza tym często myli prawo z lewo.No i wogle kobiety sa the best
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu rzadko się zdarza szukać czegokolwiek, ale ostatnio marudził, ze mu ciemne skarpetki mieszam z jasnymi i mam je zostawić to sobie sam pochowa
a w dokumentach jaki ma porządek!!! ja mam zawsze sajgon na biurku i papiery leżą wszędzie a on wszystko idealnie i łazi za mną i mi marudzi, ze paproch nawet najmniejszy znajde na dywaniku i podłodze, ale o papiery nie dbam heheh---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
ja ma nienawidzę i zawsze udaję, ze ja nie umiem ich czytać i sam sobie radzi
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dokładnie tak samo , z tym że w papierach ja ostatnio zrobiłam porządek
ale zazwyczaj wygląda to tak że ja mam porazwalane a on czyściutko, ale jakieś pierdołki to nigdy znaleść nie może i tu już muszę pomóc
|
|
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
marlenko dziekuje ci za wyjasnienie chyba jest tak jak mówisz
uspokoiłaś mnie troche ![]() ide teraz po buciki bo chodze jak dziad. nie rozpisujcie sie bo nigdy nadażyc za wami nie moge
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
na jeszcze większe uspokojenie, kobiet w ciąży się nie czepiają -od jakiegoś czasu w przepisach jest prawo kobiety do chorobowego nawet od pierwszego dnia
a w razie kontroli to u Ciebie pewnie już gołym okiem widać odmienny stan ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- co do map. my tu mamy remont budynku i na dzień dobry przyszli panowie z planami budynku i zastanawiali się z której strony oni stoją
|
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki...
juz tyle naskrobalyscie od rana hehe wiecie co moja glowa jest pelna mysli na temat ciazy:?) tzn kiedy mi sie uda i wogole...zaczynam miec jakas schize na tym punkcie) dodatkowo moj tz oczywisice stwierdza ze pewnie juz bede...a jak mu proboje wytlumaczyc ze to nie taki hop jak mu sie wdaje to sie tylko usmiecha ehhh![]() jeszcze ze 2 tyg i zobaczymy cio sie bedzie dzialo
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jak robili kanalizację a potem kladli asfalt na naszej wiosce, to 2 robiło a reszta patrzyła
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zawsze mnie woła
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby Wam się jak najszybciej udało!!!!!!!!
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
ja to nigdy nie zapomnę jak moja ciocia "uczyła" wujka mapy czytać. Jezdzieliśmy po niemczech, oczywiście pomyliliśmy drogę. Ciotka sie zatrzymała popatrzyła na mapę, a potem patrzymy - z drugiego auta- a ciotka wujka atlasem okłada po głowie
Widocznie chciała mu ręcznie to wytłumaczyć
|
|
|
|
#3495 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Myslalam ze tylko u nas tak jest Z moim ex nie mialam takiego problemu, moze dlatego ze nie mieszkalam z nim Najchetniej kazalby mi przygotowywac sobie wieczorem ubrania na nastepny dzien Cytat:
a co najlepsze to wlasnie w tym balaganie tylko cos znajduje sam Cytat:
U nas geodeta raz nam granice wyznaczyl jakies 5 m od istotnej granicy A potem nie moglismy go znalezc No tak jak mowilam ze dzisiaj pewnie przyjdzie, tak przylazla Az sie zmartwilam bo naraz tak ze mnie duzo polecialo i mi sie slabo zrobilo ... Takie uroki bycia kobieta....
Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-10-09 o 12:40 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wierze wierze
juz zaczyna mi sie dluzyc![]() ![]() Cytat:
o nie moze nic znalezc a ja zawsze znjade![]() ![]() moja mama sie juz smieje, ze tz tojuz by "zginal" beze mnie bo ciage slysze:" milosci a gdzie jest to? a gdziejest tamto? a w co sie najlepiej ubrac-bo tymasz fajny gust" hehe normanie jak z dzieckiem jak nam sie uda to bede miec dwojke![]() ![]() ![]() Cytat:
napewno wszystkie bedziemy niedlugo sie cieszyly i wymienialy zdjeciami z usg![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakiś dziwnie podejrzany humorek dziś mam
niby jedna krecha na teście a ja uchachana jak małe dziecko, to chyba ten wyjazd w Bieszczady tak mi się udziela
|
|
|
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ja tam zawsze zachowuję spokój i jak już widzę, że on nie daje rady to mu pomagam.Mimo tych wszystkich jego wad to go szalenie kocham, bo wiem, że ja też nie jestem ideałemWspółczuję ci @.Szczególnie jak przyjdzie z taką niespodziewana mocą.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie szukam pomysłu z czego można zrobić różaniec...
|
|
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko Twoja sila perswazji, by wytlumaczyc to tz ![]() Cytat:
albo testy owu a jak nie to dla bezpieczenstwa max do 12dc i koniec? ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- z jarzebiny
|
||
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomysły, to dla dziecka do szkoły
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- pożarłam surowego kalafiora (oczywiście nie całego) i już czuję że mnie będzie wzdymać, a teraz klient wparzył z orzechami włoskimi i znowu będę jeść
|
|
|
|
#3504 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Witajcie Miśki ![]() Jak tam mija dzionek, ledewo was doczytałam tyle naskrobałyście ![]() Szkoda Marlenko że tylko jedna krecha ale to jeszcze nic straconego więc nadal za Ciebie i zresztą za wszystkie które jeszcze nie dostały Ja dziś rano byłam u tej Pani gin. powiedziała mi że ogólnie wszystko jest ok, że pewnie dzidzia mogła mieć jakąś wadę i dlatego organizm zareagował i że to lepiej. Niestety ten miesiąc mamy sobie odpuścić no ale od następnego to już napewno tak na maxa Weekend się zblirza i raczej nie będe miała za dużo czasu tu z wami popisać. Jutro wybieram się na panieński coś czuje że ten tydzień w łóżku to ja jutro odreaguje Wogóle dziś mam jakiś dobry humorek ![]() ![]() |
||
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
latko no to super, że z takimi dobrymi wieściami od lekarza wracasz. Ja też nie wiem dlaczego mam dziś fajny humorek
|
|
|
|
#3506 |
|
BAN stały
|
Ach w ogole tak lecialam wczesniej z postami, ze zapomnialam Caroll napisac... Przykro mi ze jedna kreska kochaine
Ale kurcze w swietle Twoich objawow jakos testom nie wierze Latkoo, ciesze sie ze juz Ci o niebo lepiej Super, ze trafilas na gin z prawdziwego zdarzenia ![]() Tera trzymamy za Wasze staranka ![]()
|
|
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
Latko bardzo się cieszę,że masz dobry humor.Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.Ten miesiąc więc jeszcze sobie poszalej.Baw sie super na panieńskim, a od przyszłego miesiąca weżmiecie sie ostro do pracy
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kochane!
Marlenko ja też nie wiem czemu ale też mam świetny humor. Idę zaraz ciasto upiec, taki mały prezencik dla mojego miśka, on uwielbia ciasta, a cały tydzień był taki kochany to mu się nalerzy
|
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jutro mam ochote zrobic niedzielnego lakomczucha z przepisu zonek doskonalych gastronomicznie (przepis ewurki) ciekawe jakie wyjdzie zaraz jade na zakupy na ciacho i na dzis na obiad
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu kochane
Pewnie jak tu we wtorek zajrzę to się nie przekopię przez ilość postów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

ja jak mam przez siebie coś ułożone to przez telefon potrafię wytłumaczyć gdzie ma czego szukać
Masz 100 % racji!W dodatku uitarło się,że faceci mają lepszą orientację, a jak gdzieś autem jedziemy to ja zawsze robię za GPS i czytam mapy.On się w tym gubi.Poza tym często myli prawo z lewo.

trzymam kciuki żeby Wam się jak najszybciej udało!!!!!!!!
Az sie zmartwilam bo naraz tak ze mnie duzo polecialo i mi sie slabo zrobilo ... Takie uroki bycia kobieta.... 
albo testy owu
a jak nie to dla bezpieczenstwa max do 12dc i koniec? 
no to po co w ogóle mnie przyjmowały na to badanie chyba tylko żeby kase sobie nabić
za Ciebie i zresztą za wszystkie które jeszcze nie dostały
no ale od następnego to już napewno tak na maxa 

ciekawe jakie wyjdzie