|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
do tego zakompleksiony, zazdrosny i na bank bez biustu ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-10 o 09:48 |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po co wchodzisz na wątek o powiększaniu piersi ![]() ... tym bardziej, ze dopiero się zalogowalaś i... akurat tutaj sie pojawiasz ... hmmm....
|
|
#3483 |
|
BAN stały
|
KOMPLEXÓW NIE MAM, FAJNEGO NARZECZONEGO, BIUST OK, NIE NARZEKAM ON TEŻ, JEST DUŻY JAK NA MÓJ WZROST I FIGURĘ, KOLEŻANKI MI GO ZAZDROSZCZĄ, CZYLI WEDŁUG CIEBIE WSZYSCY CI Z FORUM W/W MAJĄ KOMPLEXY, BO WOLA I MAJĄ NATURALNY BIUST I NIC NIE MUSILI POPRAWIAĆ? ŻENADA.
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- czy uwazasz, ze kazdy kto sie wypowiada na forach w/w dot.operacji plast. ma kolpexy? zenada. chyba ty, ze musialas powiekszac, bo mialas pustke w staniku tzn. zero lub a ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- dlaczego wy agresja reagujecie na oczywiste i obiektywne fakty dot. operacji plast. zinnych forow, ktore mowia same przez sie, ze faceta to sie nie podoba, bo to oni sie gł.tam wypowiadaja. wiadomo, ze Wam sie to podoba, bo juz zrobilyscie i nie macie wyboru, chyba,ze usunac, ale wtedy znowu w staniku zero bedzie i pustka. |
|
|
|
#3484 |
|
BAN stały
|
bo poczytalam wypowiedzi z innych forow na ten temat gl. facetow i ciekawa jestem jak sie do tego ustosunkowujecie, ale jak widze,to raczej zle,bo prawda boli i jest niewygodnA.
http://www.samosia.pl/pokaz/307697/jak_przekonac NAJLEPSZA ODP.1 |
|
|
|
#3485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. a skoro juz mowimy o pustkach... krytykujesz osoby, ktore robia sobie biust,a zarazem naśmiewasz sie z tych, ktore biustu nie mają... nieładnie, jeżeli tak bardzo liczy się dla Ciebie natura. ps. popracuj nad wlasną pustka... w glowie ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() w każdym poscie slowo... facet, facetom, facetowi... to jest wlaśnie zenada. Czy ty nic nie robisz dla siebie i z myślao sobie?? Tylko pragniesz za wszelka cenę przypodobać sie facetowi? A na marginesie... to faceci dali nam kase na piersi... hmmm... bo??? nie podobają sie im silikony??? hahahhaha
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-10 o 10:13 |
||
|
|
|
#3486 |
|
BAN stały
|
DO TROLLA MI DALEKO, BUJAJ SIE DMUCHANA IMPLANCIARKO
![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blog/2009/03/w...ersiowych.html TRZEBA BYC NAPRAWDE ZDESPEROWANYM ZEBY TAKIE COS SOBIE ZALOZYC MEZAN A TO I TAK NIE WYRWIESZ HEHEhttp://www.dziennik.pl/kobieta/uroda..._niemodne.html |
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3488 |
|
BAN stały
|
poza tym co to za piersi robione w polandzie, u nas w usa sa lepsi specjalisci od tego jak: dr. Ary Krau, Dr. Constantino Mendieta, Dr. lenny hochstein czy dr. Jhonny A Salomon.
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- TO MU WSPOLCZUJE, PEWNIE MUSI SIE WSTYDZIC, no, ale zawsze to roznica, bo wczesniej pewnie i tak bylo gorzej, wiec juz mu pewnie wszystko jedno czy patrzyl na plaska deske czy dmuchana .... a co to za wyczyn miec meza?rzadna sztuka,dzis masz,jutro nie,poza tym ja jestem mlodsza od ciebie. nikt sie nie laduje w slub jak ma 18nastke z duzym , naturalnym biustem![]() |
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
temat masz nieźle opanowany jak na osobę, która nie myśli o operacji włącznie z nazwiskami doktorkow ps. rozmiar też juz wybralaś??? jakby cooś, to pomozemy ![]() ![]() ![]() tylko zapytaj FACETA ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
#3490 |
|
BAN stały
|
nie, dziekuje, nie skorzystam, nie podoba mu sie to- i nie tylko jemu jak widac, rozumiem, ze masz dola, ja nie mam rozm. zero, wiec nie bede nic sobie poprawiac. po prostu tam gdzie mieszkam prawie wszyscy robia u nich i blisko sa ich gabinety obok nas, ale dzieki za chec pomocy i propozycje. mi sie to nawet kiedys w jakims malym stopniu podobalo, ale , ze u nas pelno tego naookolo, to juz mi sie
chce.---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- milego dnia, pozdrawiam, znikam poki co, moze tu na tym forum sa jakies ciekawsze tematy, bo na razie nic nie widze a szkoda.
|
|
|
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WYJMIJ PATYK ZTYLKA BO CIE CHYBA UCISKA
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
koszmar... nie wiedziala do czego sie dopier.....
![]()
|
#3493 |
|
Wtajemniczenie
|
kto to jest? a raczej co to jest? zazdrosc zazdrosc zazdrosc, niech ta panna wejdzie w kałuże i nch jeszcze ochlapie ,bo ma niezle problemy z emocjami, po kiego tu wlazi i krytykuje skoro nie lubi żelków..
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
agnes,
a jak Twoja ranka? Mam nadzieję, ze z kazdą godziną jest lepiej ps. no i wiesz... czekamy na te fotki
|
#3495 |
|
Wtajemniczenie
|
hej slonko
|
|
#3496 |
|
BAN stały
|
DO TROLLA !!!
wiekszosc z nas miala zero przed op ,ale to nie jest powod do tego, zeby sie wysmiewac !ja rowniez mialam zero dlatego wole byc dmuchasna lala ! ![]() kiedys do nas wrocisz pewnie i tak !nie zawsze twoj biust bedzie wygladac tak jak teraz !! Ja kiedys mialam male B ,po ciazach "0" i tez kiedys w zyciu bym nie pomyslala ,ze bede nosic silikony ,ale jak widac czas zmienia czlowieka
Edytowane przez tiniloczek Czas edycji: 2009-11-10 o 10:57 |
|
|
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kl aski:juz sie rozbieram noooo, niecierpliwe jestescie
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie mysle , ze mamy
burze z piorunami ![]() a to chyba nawet horo ja przepowiadala , kilka stron wczesniej . Ciekawe czy to przypadek ![]()
|
#3499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szybko, szybko z tym rozbieraniem sie ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ale to dopiero burza... pioruny wpadną lada dzień ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- dobrze, ze jest to forum... bo dzisiaj w pracy to chyba z nudów padlabym
|
|
#3500 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zazdrosc, zazdrosc, zazdrosc laska, ktore nie sa plaskie, sa naturalne i nie maja zelkow, bo nie musza ![]() |
|
|
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
z zdedykacją dla Dagi Ggi i Horo, dwóch perwersyjnych zelków, które mnie molestuja o zdjęcia;-)))
Horo, ten wyceruch psuje mi wstawianie fotek, ale mam to gdzies wMOICH SEXI PIERSIACH TERAZ Z DEDYKACJA DLA TEJ PLASKIEJ PANNY , PLASKI CZLOWIEK PLASKA OPINIA !!!
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-10 o 11:26 |
|
|
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
odczep sie glupia dz..... Bez szkoły !!
|
#3503 |
|
BAN stały
|
warto tu tez zajrzec zeby na partacza nie trafic,ale to zapewne juz wiecie.
http://ptchprie.republika.pl/plast.html Polskie Towarzystwo Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- swoja droga jak to jest,ze implanty nosza same pasztety nawet takie jak cpunka winehouse,aguilera, lil kim, kroliczki playboya, jordan, liczne gwiazdy porono np.jenna jameson, steczkowska, pamela, doda, isis gee i inne transy.wstyd byc w tak ,,zacnym gronie''. http://www.lansik.pl/15769/czyje-to-piersi/ |
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz popatrz sobie i pozazdrosc bardziej
|
#3506 |
|
BAN stały
|
paskudztwo okropne, nie zamienilabym sie nawet jakby mi zaplacili,ale suty wstretne. ja mam wieksze swoje bez zelkow
![]() ![]() koszmar, az sie jesc odechcialo,a taki ladny i mily dzien sie zaczal. w ogole te suty jakis dziwny kolor maja. |
|
|
|
#3507 |
|
BAN stały
|
Audrina ja nie chce po tobie jechac ,pojade dopiero jak sie bardziej postarasz -sprobuje dalej ci wyjasnic dlaczego podejmujemy sie takich a nie innych srodkow by wygladac jak kobiety!!mysle ,ze te zdjecie (moje )sprzed op wystarczy zebys zrozumiala ,roznice miedzy plaska laska -a ta robiona ,ktora zyskuje nie tyle na wygladzie co wewnetrznie sie odbudowuje i jej szczescie z posiadania zelkow da sie odczuc ostatnio chodze jakas inna ,szczesliwsza i pewniejsza siebie-chocby dla tego samopoczucia warto wskoczyc pod ten noz
Edytowane przez tiniloczek Czas edycji: 2009-11-10 o 12:26 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
wieeeelkie, piękne, rowniutkie i cholernie kuszące... nie ma sie czemu dziwić, ze trollice zazdroszczą
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
![]() agnes sa sliczne
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-11-10 o 11:37 |
|
|
|
#3510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Musisz wiiedziec ,ze nie od razu Krakow zbudowano A suty ladne rozowiutkie jak u nastolatki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

hehe

chce.
a szkoda.

kl aski: