|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Dzień dobry
![]() Padam na twarz, po tym jak wczoraj było mi tak strasznie smutno i źle, dostałam dreszczy, gorączki i bólu żołądka i spać nie mogłam, a właściwie bałam się zasnąć ![]() A Tż solidarnie przy mnie siedział do 5 rano, aż w końcu zasnęliśmy. Cytat:
Mnie nadal jest Cytat:
![]() No i nie wiem teraz co robić, bo już samo uczesanie mnie będzie trudne, bo mam plączące się, śliskie włosy, trudno układające się, a jak mnie źle uczeszą to do końca życia będę ryczeć ![]() Nie wiem gdzie indziej mogłabym w Tarnobrzegu iść na makijaż i fryzurę ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
A ja to bym mogła zajść w ciążę zaraz po ślubie Z tym że wtedy to już będziemy mieli po 28-29 lat...dla mnie to trochę późno...
|
|
|
|
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
po ślubie to prędzej on będzie miał coś u mnie do poprawienia niż ja u niego
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz tak jak Jazz zrobiłam. Na odwrót założyłam, wyszłam na dwór i musiałam się wrócić bo nie mogłam równowagi złapać
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
szybko zakładałam przed samym wyjściem, zjechałam na dół windą (już coś czułam że nie tak jest...) wyszłam na słońce i tadam! musiałam się wrócić ![]() Ja to ogólnie mam rożne przejścia z soczewkami. Raz po fajnej imprezie nie chciały mi się odkleić od oka i tż mi zdejmował
|
|
|
|
#3487 | |
|
Rozeznanie
|
Hej !
![]() Cytat:
![]() A co do dzieciaków - to my pewnie w ciągu roku po ślubie się postaramy Patrze na suwaczek - "jeszcze" "tylko" 180 dni do ślubu Nie mam jakiegoś stresa przedślubnego - raczej doczekać się nie możemy razem z TŻcikiem Miłego dzionka Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-10-26 o 10:50 |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toska a co się właściwie stało? jeśli to nie tajemnica? już od 2 dni widzę jakieś smutne minki w Twoich postach? Coś nie tak z kicią? Mam nadzieję że udało sie ją wyleczyć |
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny weźcie mi jakoś sił witalnych dodajcie bo przez tą jesień spowolniłam się jak nie wiem... musze uprasować górę ciuchów, pomalować paznokcie, opracować 3 zagadnienia na kurs, przeczytać książkę, pracy magisterskiej nawet jeszcze nie myślę zaczynać... ehhh.. ja chcę do tżta.. wczoraj jak z nim spałam to nawet wczesne wstawanie mi nie przeszkodziło mieć dobry humor i energię i nawet żadna kawa mi nie była potrzebna mimo że siedzieliśmy do późna.. a teraz co.. siedzę jak jakaś emerytka
Lain dzięki za linka do tej kosmetyczki w moim mieście- już od dawna miałam ją na oku a tu okazało się że to jest taka super kosmetyczka która odeszła z takiego super salonu i właśnie otworzyła swój salon ![]() ![]() no to już wiem gdzie pójdę na wszelkie slubne zabiegi i makijaż
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() zaraz lecę z mamą na zakupy ![]() trzymam kciuki za Kaśkę cały czas,oby szczerze pogadali i wyszło im to na dobre nie zależnie od tego co postanowią,chociaż jeśli się kochają to było by bardzo źle,żeby nie doszli do tego,że chcą być razem tylko muszą popracować nad tym,żeby każdy z nich nie czuł się nie szanowany przez drugiego. Eh ciężka sytuacja. Tancia jak tam samopoczucie?
|
|
|
|
#3491 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udalo sie 7 lat, to i uda sie nastepne 6 wierze w to ![]() Cytat:
bo juz przy panu w geterkach cos sie malo mecze, wiec i pewno efekty juz daje to mniejsze![]() Cytat:
ja mam za duza motywacje zeby obronic sie na obu kierunkach do konca czerwca, wiec tak zwlekac to nie bede ![]() Cytat:
"Mi brakuje butów dla mnie i tz, garniaka dla tż - ale tego nie będe szukac na targach tylko w sklepie, obraczki mamy upatrzone, kwiaciarnię mam, zaproszenia kupie przez neta albo w jakims sklepie z zaproszeniami, ciasta w cukierni, która jest w miare niedaleko hotelu" i "pewnie nam sie nie będzie chciało iść n atargi, bo nie mamy po co" wiec wywnioskowalam, ze juz wszystko macie zalatwione i nie macie po co tam isc a tu okazuje sie inaczej ![]() a o to zmienianie zdanie to chodzilo mi tez o rzeczy, ktore kiedys pisalas typu no nie wiem: koronkowa suknia be, osobna kuchnia be itp. a potem zmienialas zdanie ![]() my z TZem umiemy trzymac co najwyzej koty Cytat:
oboje tega pragniemy, wiec czym tu sie stresowac ) to tak jakbym czula stres przed wyjazdem na wakacje a to przeciez taka przyjemna sprawa a juz podroz poslubna to w ogole wczoraj sobie zalozylam newslettera Itaki, bo TZ mi kazal codziennie sledzic czy nie pojawily sie firsty wiec zeby nie zapomniec to niech ten newsletter bedzie ![]() Cytat:
ja jak najbardziej bede sie martwic o moj wyglad, dlatego nie bede sie obzerac, kupie wielki zapas kremow antycellulitowych i bede chodzic na gimanstyke dla kobiet w ciazy przynajmniej taki mam zamiar teraz bardzo nie chcialabym miec piersi ani brzucha w rozstepach... jak tu potem na plaze wyjsc... a jeszcze jak widze jak moja sasiadka straszliwie utyla po ciazy to az mnie to zgroza napawa... wiec nie rozumiem oburzenia...Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Szana, Tancerka jak duac żel? Stosujecie? widzicie poprawę?
|
|
|
|
#3493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, kupa roboty w domu i praca mgr, a ja tu ślęczę i d.. za przeproszeniem nie chce mi się ruszyć
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o Nas to my już byśmy mogli zacząć się starać:P dzieckiem zająć już się umiem Mam już 15 miesięcy praktyki Mam tu na myśli zajmowanie się dzieckiem brata TŻ (odkąd mały się urodził) Ale porodu bym sie bała
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpięknie jszy to moze byc jak juz się dzeicko urodzi i rosnie na TWoich oczach. NIe wiem z kim Ty rozmawiałaś,ale malo kto przechodzi ciążę w skowronkach Dla mnie ciało kobiety w ciąży nie jest ładne, jest brzydkie, poza tym ja sie nie będę martwic cellulitem w ciąży to raz, będe się martwic rozstępami i wielkimi dojami, bo mi się cialo kobiety w ciąży nie podoba i na pewno nie będę chodzila szczęśliwa widząc jak mi się skóra na brzuchu naciąga Nie wiem, może dla Ciebie to obiecująca perspektywa![]() Jechałam 35 minut na rowerku Miałam dobry dzień do jazdy, ale musiałam zejśc, bo musiałam umyc wlosy, żeby zdążyly wyschnąc przed wyjściem na uczelnię. A teraz nałożyłam maseczkę na twarz szyje i delkolt i siedzę Także plan zrealizowany, ale w innej formie
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
no, to chyba nadrobilam
![]() a co do kłotni, to jestem na topie, wczoraj mieliśmy małą awanturę, po czym się pogodziliśmy, a tż podsumował, że to przecież nawet nie kłotnia była tylko "takie tam"
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
uciekam na zakupy,będę potem
pa
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czemu ale od tamtej pory mi się to nie zdarzyło![]() Ja byłam ostatnio u kuzynki i jej 2tygodniowej córeczki. Cudo! Ja to chcę mieć jak najszybciej żeby dzieci nie miały potem starych rodziców |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie to już lepiej- o kolesiu od mebli i jego chamstwie powoli zapominam, za tżtem też już dramatycznie nie tęsknię, bawię się swoim nowym telefonem i tu dochodzę jak poustawiać sobie wszystko tak jak ja chcę.. tylko mi się tyłka nie chce podnieść żeby zająć się bardziej pozytecznymi rzeczami niż wizaz
![]() ja dopiero uzyłam jakieś 3 razy- tylko Szana mówiła że czuje jakieś lekkie pieczenie itp a ja nic nie czuję- ale moja skóra już w życiu tyle środków przyjęła że nie dziwię jej się że już nie reaguje... ogólnie żel mocno może wysuszyć skórę więc trzeba dbać o nawilżenie Szana a za ile ty go kupiłas?? ja za 32zł
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
p.s. ostatnio mam dylemat slubny--> tipsy czy naturalne paznokcie???
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() niedawno wrocilam z interview i jestem tak zmarznięta, że szok ![]() niby zimno nie jest, ale jak wiatr zawieje to malo fajnie wtedy jest. A w ogole to wiecie na którą mialam dzis tą rzomowę na 6 rano |
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie powinno być tak źle...ja tam wyznaję zasadę że najważniejsze jest pozytywne nastawienie I jaka radość potem![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() O pracę ta rozmowa?? |
||
|
|
|
#3504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast jeśli chodzi o ciało kobiety w ciąży - może ono nie zachwyca, ale myślę, że ni emożna aż tak się przejmować powstającymi niedoskonałościami, a już wcześniej prowadzić działania zapobiegające rostępom czy zwisającego brzucha. To się da zrobic. Moja koleżanka prawie do 8 miesiąca ciąży chodziła kilka dni w tygodniu na fitness - poród miała sprawny a i od razu po porodzie świetnie wygląda. Nie od dziś wiadomo, że ćwiczenia, ogólnie ruch wzmaża produkcję endorfin - hormonów radości - co przyczynia się do tego, że kobitka jest zadowolona i dzidziuś też |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki plan, że w domku rano będę jeździc na rowerze i chodzic na steperze, bo zaczynam zajęcia późno i spokojnie zdążę z takimi ćwiczonkami a wieczorkiem będę chodzić na fitness Juz nei moge się doczekac, bo strasznie lubię ćwiczyć A w weekendy będe wyciągac tz na basen![]() Cytat:
Super perspektywa![]() Cytat:
![]() Ale późneij zdjae się, że dopisałam, że jednak to nie glupi pomysł i że jak nam się będzie chcialo to pójdziemy Ja wcale niegdy nie mówiłam, że koronkowa suknia jest be, nawet mialam zapisane koronkowe na kartce wśród tych, które chcialam przymierzyć, np. Relieve była cała koronkowa, więc nie wiem o co Ci chodzi z ta suknią. Co do mieszkania to nie wiem co za problem, tylko krowa zdania nie zmienia a uznalam, ze jak mamy miec salon aneksem, ktory będzie mały to bardziej ustawny jest osobny salon, jak będzie mnie stac na 50 metrowy salon z aneksem to na pewno kupię salon z aneksem, ale że póki co nas nie stać na taki wielki to skłaniam się ku osobnemu salonowi z czysto prkatycznych iestetycnych wzgledów.Cytat:
Stresu tez nie czuję, w ogóle caly ślub i wesele sa dla mnie wątkiem pobocznym w stosunku do tego co mnie czeka, czyli kupna mieskzania i podróży poślubnej a wczesneij wspólnycg wyjazdów z tż, w sumie to jakos tak bardziej mnei teraz zajmują takie codzienne sprawy i czym bliżej ślubu tym bliżej do tego, żeby zacząc nowy rozdział w życiu i to mnie cieszy Ale już tak nie wyczekuja jak dawniej, bo juz tak mało casu do ślubu, że to już się dzieje
|
|
#3507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), bo chyba dostałam jakąś wadliwą, a wtedy początkująca to już nie byłam. Nawet chciałam to zareklamować, ale na wakacjach byłam, więc dałam sobie spokój.
|
|
|
|
|
#3508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przepraszam ale drażnie mnie takie wypowiedzi typu" chyba żartujesz, że to najpiekniejszy okres w zyciu " Wiec lepiej zamknąc ten temat gdyz kazdy inaczej wazne momenty w zyciu przezywa My na pewno z TZ bedziemy bardzo szczesliwi i nie bedziemy myslec o boze jak ty bedziesz wygladac ile ty kg przytyjesz itp
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- mnie już tutaj coraz mniej dziwi
|
|
|
|
#3510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My będziemy chcieli dzieci za jakieś 6-7 lat, czyli jak ja będę miala 28-29 lat a tż 32-33 lata. Uważam, że to odpowiedni wiek.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bleee
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

a już mi się przemieniać nie chce
ale chyba będę musiała, bo na jakiś słup wejdę.

no ale juz scigam za to TZa kilka lat i coraz lepiej sobie radzi z tym problemem tj uczy sie 

).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

), bo chyba dostałam jakąś wadliwą, a wtedy początkująca to już nie byłam. Nawet chciałam to zareklamować, ale na wakacjach byłam, więc dałam sobie spokój.