|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
żeby było kogo tulić, kiedy pada deszcz. Miś ma uszy do targania, po to misiem jest, żeby mieć coś do kochania i wytarcia łez. Miś ma łapy bardzo miękkie, po to misiem jest, żeby trzymać go za rękę, kiedy tylko chcesz. Miś ma wszystko, czego trzeba, żeby misiem być, by do łóżka go zabierać, żeby o nim śnić po to misiem jest-żeby było kogo tulić, kiedy pada deszcz.. po to misiem jest-żeby mieć coś do kochania i wytarcia łez.. po to misiem jest-żeby trzymać go za rękę, kiedy tylko chcesz.. Tu taki anty misiowo miłosny: kupię sobie misia. nazwę go 'Miłość'. i będe codziennie kopała go w dupę.
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
pie*dolisz, że tęskniłeś za wspólnymi chwilami...
nie jesteś słodki jak cukrowa wata... i tylko w snach czuję radość... mogło by tak dobrze, powiedziałeś jednak jedno słowo za dużo... mogliśmy wszystko, szkoda że nam nie wyszło...
#3483 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() .♥. Jak mawiali greccy bogowie: the rest is still unwritten! .♥. .
#3484 |
Przyczajenie
|
bo cały mój świat uleciał z Tobą.
co znaczy kochać? nie zapomnij po co żyjesz! a to wszystko psu na budę bez miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Rozeznanie
|
i wiesz, dlaczego nam nie wyszło...?
... bo ja nie jestem nią. Opanowałam do perfekcji uciszanie serca. - Zwariowałeś! - Tylko na twoim punkcie, skarbie. <3 tak, życie, daj mi kopa w dupę! i jeszcze jednego! i drugiego! i trzeciego! bo przecież mnie to wcale a wcale nie boli, prawda? i znów czuła się jak frajerka, kiedy po raz setny minął ją zupełnie obojętnie. powiedz mi cokolwiek, a wszystko będzie dobrze.
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
Brejkam wszystkie rule!!
Dlaczego nie można przytulić chmury?? Dzisiaj w nocy będzie ciemno! Jesienią każdy może dostać z liścia ![]() -------------------------------------- pozdrawiam wszystkich ze świętokrzyskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Raczkowanie
|
witam was ponownie, po kolejnych 3 miesiącach ((;
nikt mnie pewnie już nie pamięta, to nic. chora jestem i zapragnęłam tu zajrzeć. ostatnio nie miałam na to czasu. ^^ cudne jesteście. tyle wam powiem. w tej naszej 13 części spisujecie się znakomicie. ![]() spoglądając na zegarek widzę. jest 22.22 . mówią, że ktoś musi mnie kochać. może Twoje serce jednak nadal dla mnie bije.? może w niebie też można kochać po ludzku.
prawdziwie nieprawdziwi prawdy w nieprawdzie szukamy . poukładaj mnie kawałek po kawałeczku. myślisz, że jesteś jego przyjaciółką.? nie łudź się. założysz mundur i sam dopisze Ci na czole `ZIMNA SUKA` wielkimi literami. jestem bezdomnym trupem poległym w wojnie miłości, z połamanym sercem w dziurawej kieszeni. któż przejmuje się mym losem.?
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy dodawałam to w całości kiedyś ale jak dodałam to na pewno nie w tej części. heh.. ;*
"Trzeba nauczyć się życia z Tobą Ja nie potrafię Trzeba jakiegoś rytmu Wypadłam z czasu Trzeba umieć przekonywać Cię regulować szale w równowadze je utrzymać, lecz mnie one opadają Trzeba sztuki by pozwalać Ci na to, co chcesz tak żebyś o tym nie wiedział zawsze po stronach wygranych zawsze król w swym pałacu Musi być jakiś sposób kochania- dawania ci wszystkiego pozostając wolną" a właśnie niunie ;* ja mam takie pytanko... bo był taki opis zaje*isty ;D nie pamiętam kogo.. ale coś takiego w nim było: z rozmazanym tuszem (...) krzyczała że życie jest piękne. Mogłaby któraś mi przypomnieć ten opis jak ma w swoich zbiorach..? ładnie proszę ;* wszystkie piękne i wspaniałe ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzisz:p odwzajemniona miłość;d <3 U're not alone.. / nie jesteś sam Perfekcyjnie grasz mi na uczuciach W ciemności chcę wydrapać światło... Nie boję się nieznanego, boję się stracić to co znam.. Przy Tobie zanika cała definicją piękna, choć to pojęcie względne..
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zadomowienie
|
Jestem zbyt zajęta. Nie popełnić błędu staram się.
Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd. Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna i nie trzy. proszę, nie pytaj co u mnie .. wolałabym już dzisiaj nie przeklinać. Boli mnie, boli mnie jak cholera, płakać mi się chce. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia. Twoje oczy są jak niebo dla wariatów - jest zielone, ale i tak jest najczystszą inspiracją dla każdego z tych czubów. gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii, tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. więc to chyba dobrze, że już jesteśmy po..
#3491 |
Zadomowienie
|
tu i tam ![]() ![]() dziękuje za pamięć i powitanie ![]() ![]() Frizz jak zwykle powalasz ![]() __________ tak od siebie.widzę że troszku się tu pod moją nieobecność pozmieniało....dużo nowych dziewczyn i talentów. Zatem witam nowe których jeszcze nie zdążyłam poznać ![]() ![]() gdyby nie Ty, to pewnie żyłabym teraz szczęśliwa u boku innego.no właśnie.gdyby. Siedziała tak wpatrzona w okno z kubkiem gorącej czekolady. W końcu zawsze go wypatrywała gdy miał przyjść. To nic, że już dawno temu odszedł. Palenie zabija. Ty też. Czasem zastanawiam się nad tym jakie było by życie gdybym nie spotkała Ciebie. I szczerze powiedziawszy, do żadnego kure.wsko dobrego wniosku nie doszłam. Możesz pisać, kręcić, obiecywać i nęcić. Nie wrócę. Z nim to nie była bajka...to była komedia! Ugotowałam sobie nasze uluibione spaghetti. Co z tego...skoro musiałam zjesc je sama... Jestem już za duża na zabawy w tęsknotę. Jesteś lepszy niż nie jeden wibrator. Na sam Twój widok dostaję orgazmu. Zdefiniuj mi siebie.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Przyczajenie
|
Kocham i nienawidzę...
Żyję i umieram... Śmieję się i płaczę... Sama nie wiem, gdzie kończy się fikcja, A zaczyna rzeczywistość. Życie to gra... A śmierć to zmiana planszy. Wszystko się zmienia... Nigdy nie złapałam cię za rękę i nie powiedziałam 'mój'. A chciałam... Oszczędź mi tych pochlebczych frazesów . gdybym naprawdę była taką wspaniałą dziewczyną , jak twierdzisz , byłbyś ze mną , a nie z inną . dlatego zamilcz . nic więcej nie mów . i odejdź , przecież to doskonale potrafisz Nie ważne co mówią inni, co myślą o mnie. Dla mnie najważniejsze kto stoi obok. kto rękę podał, kto się nie boi, kto dłoni nie cofnie, się nie odwróci... |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
czy te wszyskie pochwały jakie przelaciały mi przez oczy naprawdę do ldzlejdildz? : O dziękuję dziewczyny . I cicho się przyznam kogo okradam nałogowo .
agattee BananowaBrazylijka always be yourself ruda wiewiora kamisha lovers2friends misjaaa gdzie jestes? guziki nastychick - bywaj częściej ! i wiele , wiele innych . jednym słowem dziewczęta zapierdzielacie z tym koksem nieźle ![]() nie pozwolę szarą normalnością się karmić .
bezsennosc niczym w seattle. za dużo sytuacji , które szybko nużą . za dużo ruchów , które niczemu nie służą czekolada , potrzebna od zaraz . i'm a Diva. Umie zabawić, uczucie podać Miłym, miękkim głosem w szybkich utworach Ujawnia nieoczekiwany temperament Doskonałe poczucie rytmu, talent gdyby procentowo zmierzyc wscieklosc we krwi, w zle dni poszlabym na detoks, wierz mi . masz tysiac roznych drog na jednej ulicy . |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z rozmazanym tuszem , czerwonymi oczami, drżącymi wargami krzyczała , że życie jest piękne. 'i choć myślisz, ze minęło to gów.no nadal w tobie siedzi ! ' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
RealGirl-<3
--------------- I hate to be a bother . /nie cierpię być kłopotem./ bo często ludzie uważając, że coś jest ,,głupie" po prostu nie rozumieją tego, a co gorsza nie podejmują próby aby to zrozumieć . dziś zrozumiałam, że jej nie kochasz . grasz uczuciami . tylko pamiętaj, że to "Życie" ma asy w rękawie . ono się w końcu na Tobie odegra . ma serce . czuję jak bije pod moimi palcami, gdy dotykam jego nagiego torsu . tylko, że to wciąż za mało . wciąż za mało, by mnie kochać . podarował jej bukiet stokrotek z płatków śniegu, a na jej smutnej twarzy zaczął rodzić się delikatny uśmiech . jeden z tych uśmiechów, które czuje się w głębi serca . kiedy był ze mną... wtedy zawsze było jutro . u would lie in my arms . /kłamałeś w moich ramionach./ jest dużo rzeczy których ty nie zauważasz . cause our love won't survive . /bo nasza miłość nie przetrwa./ I told u for the millionth time, that I don't need u in my life . /mówiłam ci milion razy, że nie potrzebuję cię w moim życiu./ egoizmem swym zeżarłeś całą miłość . znaczenie Twoich słów, ma się nijak do tego, co masz na myśli . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-11-03 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
Chocolaaate - witam.
![]() ![]() ![]() ![]() _________ Wciąż myślę, że żyję, ale to chyba za mało. Robiłam naprawdę dziwne rzeczy w tym tygodniu... ![]() A Ci, którzy myśleli, że zranić jej nie sposób, ranili ją najdotkliwiej, choć mieli umrzeć nie wiedząc o tym. A gdyby Bóg odwiedził mnie z wieczora, niechybnie poczęstowałabym go kieliszkiem, bo to przecież dobry chłop, tylko nie wszystko w życiu mu wyszło. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-11-03 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Raczkowanie
|
♥..♥..♥..♥..♥..♥..♥. .♥.. ♥..♥..♥..♥..♥..♥..♥. .♥..♥ ..♥..♥..♥..♥..♥..♥..♥. .♥. .♥..♥
coś na opis "o mnie":
.♥. Nie jestem homoseksualistką narkomanką dziwką domorosłą tatuażystką miłośnikiem używanych kolczyków ani kimkolwiek innym z kim można by mnie skojarzyć w zasadzie nie jestem nikim szczególnym i chyba niczym specjalnym się nie wyróżniam czasem tylko nagle drętwieją mi palce i w pół chwili robi się przeraźliwie zimno niepokój przechodzi w bezsennoc ucieka poczucie bezpieczeństwa nie lubię wizyt u lekarzy bóli brzucha powierzchownych zranień strachu obaw i wstydu najbardziej boję się umrzeć przed Tobą na co dzień tak nie biadolę. .♥. .
#3498 |
Raczkowanie
|
![]()
Ojjj dziękuję bardzo, się postaram
![]() ![]() ![]() ![]() Bóg zapłac - byle w dobrej walucie Moja Droga ![]() ![]() Obawiam się, że Bóg mógłby miec na to inny pogląd ![]() ![]() ![]() To wstawaj Słoneczko ![]() ![]() ![]() ![]() i takie o : 1. Jestem lepszą połową tego, za co się uważasz ![]() 2. Jak dla mnie jesteś skrajnie prymitywna.. nawet imię masz tandetne ![]() 3. A na czole sobie napisz: ch*j Ci do tego.. ![]() 4. Mogę Ci zadrapac plecy tak, że będziesz wykrzykiwac moje imię do końca dnia ![]() 5. A w windzie spotkałam faceta... który doskonale wiedział, czego chce.. ![]() 6. -Związki mogą byc.. -Owszem. -Ale poza tym są.. -Racja. ![]() 7. Kiedy idziesz do łóżka nie z tym.. dojdź do momentu, kiedy możesz wyjśc ![]() 8. Uważaj z kim tańczysz.. 9. Potrafię byc bardziej mściwa niż Twój zesrany ze strachu mózg to sobie wyobraża! 10. Nie chcesz byc moim wrogiem. Nikt nie chciał.... Nie każdy zdołał.
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-11-04 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
boje się być bez Ciebie.
jeśli to miłość to ciesze się, że mi się nie przytrafiła. wierzysz w szczęście? dlaczego? może uda mi się odnaleźć to, co kiedyś zgubiłam. może odnajdę coś więcej niż stare wspomnienia. nigdy nie jest za późno. wygląda na to, że o zawale można zapomnieć, ale o Tobie to już inna bajka...
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-11-04 o 00:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
BAN stały
|
hej od pewnego czasu obserwuje wątek
![]() ![]() o miłości ![]() 'Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać- a nie otrzymywać. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. — Paulo Coelho "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej jej dajesz, tym więcej ci zostaje" ” Nie lękajcie się miłości, która stawia człowiekowi wymagania. One są zdolne uczynić waszą miłość prawdziwą” - Jan Paweł II “Za wszystko płaci się pieniędzmi. Za miłość - tylko miłością” – “Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby, jest ważniejsze niż Twoje” - Johann Wolfgang Goethe Miłość odmienia serca, zmienia życie i daje nadzieję na lepsze jutro. ” Nie wierz swym oczom......... szepnął wiatr Jeżeli kochasz.......... sercem patrz..” „Miłość jedyna jest Miłość nie zna końca Miłość cierpliwa jest zawsze ufająca wszystko potrafi znieść wszystko oddać umie życiu nadaje sens każdego rozumie” „Miłość jest najpotężniejszą ze wszystkich sił.Jest niewidzialna- nie można jej zobaczyć ani zmierzyć, chociaż jest tak wielka, że może odmienić cię w jednej chwili i dać ci więcej radości niz jakakolwiek rzecz materialna.” „Kocham cię nie wiedząc jak ani kiedy, ani czemu, kocham cię po prostu, bez zawiłości i bez pychy: tak cię kocham, bo nie umiem cię kochać inaczej, tylko w ten sposób, który nie rozróżnia jestem i jesteś, tak blisko, że twoja ręka na mojej piersi jest moją, tak blisko, że zamykają się twoje oczy w moim śnie.” „ To, że ktoś kocha cię inaczej niż byś tego chciała nie znaczy, że nie kocha cię najbardziej na świecie” Cada vez que veas el cielo acuerdate de mi, y por cada estrella que veas, es un beso para ti. (za każdym razem jak widzisz niebo, przypomnij sobie mnie, a każda gwiazdka którą zobaczysz to buziak dla ciebie.) |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co prawda opis nie był mój ![]() ![]() ![]() Z rozmazanym tuszem , czerwonymi oczami, drżącymi wargami krzyczała , że życie jest piękne... Proszę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zadomowienie
|
mas de lastime
/żal mi ciebie. no me arrepiento de nada /niczego nie żałuję. eso no significa nada pora el /to nic nie znaczy dla niego. esta seriamento herido /czuję się bardzo zraniony. estoy muy cansada /jestem bardzo zmęczona. -Nie mogę spać. Niedobrze mi, jakby coś było w moim żołądku. Latające. - Motyle? ![]()
#3503 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka, Ciiri, CookieCrisp, Issuee, Madziam90 - dla tych Pań ode mnie dożywotnia miłość <3
xxxLOLKAxxx - kolejne wyróżnienie od Ciebie duużo znaczy ![]() ruda wiewiora, DorotaComa, Dejection - okradzione ![]() ![]() ' Cristina... Mógłbym obiecać ci... że będę cię tulił... i się o ciebie troszczył. Mógłbym obiecać, że będę przy tobie w zdrowiu i chorobie. Mógłbym powiedzieć... że będę dopóki śmierć nas nie rozłączy. Ale nie powiem. Taka przysięga jest dla... optymistycznych par, tych pełnych nadziei. Ale ja nie stoję tu w dniu ślubu pełen optymizmu czy pełen nadziei. No dobra... Nie mam w sobie optymizmu. Nie jestem pełen nadziei. Ale jestem gotowy. Jestem opanowany. I wiem. Jestem facetem od serc. Rozdzielam je na części. Składam je z powrotem.Trzymam je w swoich rękach.Jestem facetem od serc. A więc tego jestem pewien... Jesteś moją partnerką... Moją ukochaną... Moim najlepszym przyjacielem. Moje serce... Moje serce bije dla ciebie. A w tym dniu, dniu naszego ślubu,Obiecuję ci to... Obiecuję, że złożę swoje serce w twoich dłoniach. Obiecuję ci... siebie. ' / Chirurdzy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Wtajemniczenie
|
allmylifeismusic - nareszcie
![]() ![]() I będziemy żyć długo i szczęśliwie, obiecaj. Nawet bez wymarzonego domu, ogrodu i miłych sąsiadów. Dźwięk starych płyt. Nastrajam się. Bezczelnie wkradam się ciemną nocą i zabieram Twoje wszystkie sny. Marzy mi się nowe serce. Chcę tylko żeby wyglądało jak serce, moje już od dawna go nie przypomina.
#3505 |
Zadomowienie
|
mam wystarczająco dość problemów. a on był ostatnim, jaki byłby mi teraz potrzebny..
![]() |
#3506 |
Przyczajenie
|
Witam, to znowu ja.
![]() <Patrzyłam na uśmiech z fotografii. Chyba Go... Tak jakoś głupio. Na wyrost. W sumie bez powodu. Tak, jak się kocha pierwszy raz...> <Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów .> <Rozstanie boli tak bardzo dlatego, że nasze dusze stanowią jedno. Może zawsze tak było i może na zawsze tak pozostanie. Może przed tym wcieleniem żyliśmy po tysiąc razy i w każdym życiu siebie odnajdowaliśmy. I może za każdym razem z tego samego powodu nas rozdzielano. Co oznaczałoby, że dzisiejsze pożegnanie równa się pożegnaniu sprzed dziesięciu tysięcy lat i stanowi preludium przyszłego pożegnania.> Ja talentu nie mam, dlatego się nie udzielam, ale regularnie czytam i okradam. Mam nadzieję, że mi wybaczacie. Każda z Was jest wspaniała, spisujecie się na medal. Serio! A no i tylko spytam jeszcze: Gdzie jestMisjaa ze swoimi kapitalnymi opisami? wracaj złotko! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3507 | |||
Raczkowanie
|
.♥.
Cytat:
Cytat:
Mry mry mry kochanki moje panna_miodowa- Noo słonko prosze o więcej tych obcojęzycznych, to po Hiszpańsku albo Portugalsku zapewne ![]() ![]() Cytat:
![]() Noooo nigdy nie miałam okazji by Ci to powiedzieć, ale pamiętam Cię z wcześniejszych części i wymiatałaś! Po prostu jesteś tutaj królową, nic dodać nic ująć. Ubóstwiam Cię ![]() TOP 2 :p jest w niej jeszcze panna Suve. Ciebie mam od ostrych opisów, a Suvcię od subtelnych i miłosnych :P hihihi .♥.
Nie zaznał zieleni trawnika od spodu, ale spokojnie- już niedługo.! .♥. .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-11-04 o 10:08 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
A ja na skrzydlach nadziei ku Tobie zmierzam...
Obudziła mnie znów ta sama myśl... Co jeśli nie kochasz już mnie... Wiem świata nie zbawię. Mówia na mnie pieprzona optymistka. Taka jestem, wierzę w słońce i przeganiam chmury. Mówili o niej naiwna i głupia, przekonali się że była inna wtedy, gdy go zostawiła. Ty wiesz, że serce moje należy tylko do Ciebie, mimo to nadal nim gardzisz... I zaprowadź mnie do bram raju, zostań tam ze mną i kochaj po wieczności kres. Pamiętasz? Jestem Twoim Czarnym Aniołkiem o duszy motyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tak, tak, okradam Was Moje Drogie z tychże opisów ; * ____________________ I can't just close the door on this love.
I never felt anything like this before like this love.. Nie mogę tak po prostu zamknąć drzwi przed tą miłością. Nigdy nie czułam czegoś takiego jak tą miłość..
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
i wkur.wia mnie fakt, że Ciebie ciągle mi brak!
to Ona płacze z deszczem..
szukałam Cię dziś w szafie. to szalone, wiem . ![]() Edytowane przez codnadwisla Czas edycji: 2009-11-04 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.