|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
caro
o ja chce właśnie odciętą pod biustem, żeby brzucha zakryć , to ja poproszę o linka jak już coś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
Iwciag tez zerznelam Twojego sprzedawce, tzn linka :P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Takich pod biustem jest fulllllll
![]() Też chcę wełniaczka ![]() ALe takiego fajnego co go nikt nie ma ![]() Idę poszukać póki dzieci śpią, ja jeszcze w piżamce ![]()
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
modne czy nie modne nie wiem, ale na pewno ciepłe ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-18 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
nic mi się nie podoba
![]() wszystko na jedno kopyto robione i miliony tego na ulicy! RATUNKU ![]()
![]() |
#3488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to, ze chcesz spedzic z dzieckiem jak najwiecej czasu to bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() iwciag, a nie boisz sie ze bedziesz wyglaała jak w ciązy? Takie tuniki robią z nas bombki. A propos bombek....jaaak ja sie ciesze ze niedługo Świeta!!!! ![]() ![]()
![]() |
#3489 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy kupowalyscie moze na allegro naklejki na sciane??? Jakies bajkowe ale nie z kubusia puchatka. Jak tak to poprosze namiary bo jest tego tyle, ze nie wiem co mozna wziasc, zeby ladnie wygladalo. Nie mam zdolnosci manualnych, wiec sama nic nie namaluje:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Wtajemniczenie
|
Anulka może i masz rację, ale ja mam wrażenie, że zakrywają co nieco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
anulka aj a przez to ze juz od 8 lat pracuje w tej branzy to nie odczuwam za bardzo tej atmosfery swiatecznej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
ja znowu na moment... mam wiadmosc od Rumiankowej :
" Mam chwilowy problem z komputerem-polamalam kabel od zasilacza ![]() ![]() ![]() ![]()
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Rumianka
![]() Cytat:
![]() ![]() A propo bluzek na allegro, to nie wiem czy pamiętacie ale na chrzest Ninuli kupiłam sobie taką bluzkę http://allegro.pl/item814948269_dwuk...wosc_l_xl.html Chyba gosikk była też nią zainteresowana. Od razu mówię wam, że nie warto jej kupować... Za pierwszym razem wygląda rewelacyjnie ale potem to już lipa... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa ja mam identyczną i powiem Ci, że moja nieźle się nosi i na pewno była więcej niż raz prana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | ||
Zakorzenienie
|
Hej łobuziary
![]() Widzę, że wczoraj mała libacja była na wątku ![]() ![]() Buziaczki dla naszych dzisiejszych, kochanych solenizantów ![]() Ursull co do wyjazdu do PL na święta... Tak szczerze mówiąc to na maxa nie chce nam się lecieć, najchętniej to spędzilibyśmy święta tylko we własnym gronie... No i ten Paryż kusi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja moją też uczyłam i przybijać 'pięć' nawet umie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Pokażę Wam jak moja Blana przybija piątke i daje cześć (końcówka filmiku 4:40, wcześniej to taka nuda dla dziadków ![]() Ot tak, na przypomnienie, żebyście czasami nie zapomniały jak moje dziecko wygląda ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=D84oK-22X04
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie cosik takiego
http://allegro.pl/show_item.php?item=812703093 bo jest gładkie i można zarzucić jakiś pasek, czy korale a jest niedrogie więc tymczasowo musi być ![]() Jeszcze poszukam luźną tunikę z krótkim rękawem, którą mogę zarzucić na gładką bluzeczkę ![]() Jak na razie to mi wtedy wystarczy, bo coś tam jeszcze w szafie się znajdzie, a poza tym już raz w miesiącu coś sobie dokupię porządniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Wtajemniczenie
|
kobiety potrzebuję pomocy, może któraś mi pomoże.
Muszę napisać pisiurkę do ZUSu, że zwolnienie mam na stare nazwisko, ponieważ nie mam jeszcze dowodu nowego i muszę też napisać oświadczenie, jaki mam stosunek z ojcem dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
W załączeniu przesyłam zwolnienie lekarskie i jednocześnie informuję, że zostało ono wystawione na moje nazwisko panieńskie, gdyż w chwili obecnej nie posiadam jeszcze nowego dowodu osobistego. Po jego wydaniu zobowiązuję się niezwłocznie przedłożyć Państwu jego kopię. Oświadczam również, że z ojcem dziecka od 3.10.09 jestem w związku małżeńskim.
z poważaniem Iwciag ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Boszenko właśnie zobaczyłam Wasz filmik ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-18 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam podobną, ale moja się brzydko mechaci ![]() Może dlatego, ze kupiona od chińczyka ![]() Boszenka świetną masz córunię ![]() ![]() Dziewczyny kupiłam niekapki LOVI. Są swietne. Mają uchwyty, gumowe (nie plastikowe-to super) ustniki, są półprzezroczyste, wiec widac płyn, mozna ustawic, czy ma leciec mniej czy wiecej napoju i mają miarke ![]() ![]() ![]() Aha, nie dodałam jeszcze, ze na razie moje Dzieciaczki sie na to krzywią...piją, ale sie nie upijają, a z utli jak wypiją to konkretnie ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-18 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Raczkowanie
|
Hej mamusie
chwalę się: udało mi się wylicytować zestaw gimnastyczny chicco za 71 zł juz razem z przesyłką ![]() ![]() my juz dzisiaj po spacerze Julka śpi a ja mam chwilkę na wizaż dzisiaj u mnie naleśnkiki z serem na obiad teściowa ma krowinkę i zaopatrza nas w swojski serek ![]() przeczytałam wszystko ale nie wiem co komu ale wiem że Blancia zdolna dziewuszka ślicznie piątkę przybija ![]() Anulka ja też mam niekapek z lovi ale on nie ma przezroczystego ustnika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zadomowienie
|
Anja, kubki są półprzezroczyste, a nie ustniki
![]()
#3508 |
Zadomowienie
|
ja ma kubek treningowy i niekapek z lovi, ale jak na razie Niśce super gryzie sie ustnik a pic za bardzo nie wie jak z tego czegoś, próbuje ssać jak smoka, ale nie lecie i się bardz dziwi czemu
![]()
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Właśnie wróciliśmy od lekarza bo Antos rano znowu gorączkował ![]() no i niczego konkretnego sie nie dowiedziałam podobno ma katarek w środku ale k... czego noska jak nic mu nie leci nos czysty ładnie cyca ciagnie trafiłam na tą lekarkę której nie lubię a to pech no i ma rozpulchnione dziąsła idą zębiska tylko ta sama pani doktor na ostatnim szczepieniu miesiąc temu krzyczała no on ma 2 zęby ![]() mamy syropek i witaminę C jak gorączka nie przejdzie do soboty to mamy jeszcze raz jechać super nie wiem czy jej wierzyć ![]() lecę do mojej babci po Wiktora póki mały śpi ![]()
#3510 |
Zakorzenienie
|
Moja Nina też ma Lovi niekapki ale jakoś średnio jej to odpowiada. Woli jak jej nakręcam na to normalny smoczek. Ciągnie z tego ustnika ale jakoś szybko się denerwuje...
![]() Krzywy miśku ta tuniczka mam nadzieje nie będzie mi się mechacić. Wiem, że nie miała być obcisła ale może jak założę korale, czy coś, to odwróci uwagę od brzucha. W worki też przecież nie chcę się ubierać.... U mnie już obiadek zrobiony, dzisiaj spaghetti. Nina troszkę mi pomagała, a troszkę spała. U nas dzisiaj 15 stopni w cieniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.