|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cześć Dziewczyny, ale tu u nas mały ruch ostatnio
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj sobie odpoczywałam, wyspałam się, nakupiłam nowych kosmetyków, olałam popołudniowe wykłady i od razu lepiej się żyje
|
||
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt. Mały zastój się zrobił i nie ma co czytać za bardzo ![]() U mnie najgorzej było w nocy. Ten wiatr budził mnie co chwilę. Miałam wrażenie, że szyba z okna wyskoczy Boję się takich wichur.... A teraz u mnie trochę zimno. Niby temperatura jest na plusie, ale strasznie zmarzłam wracając z pracy. Po tych 10h za biurkiem czuję sie jakby mnie walec przejechał. Ale to nic. Jestem zawzięta i w następny poniedziałek zamierzam 3h siedzieć dłużej, bo w tym tygodniu juz nie dam rady, a mam jeszcze właśnie 3h do odpracowania Miłego wieczorku, a ja się chyba zaraz walnę do łóżka. Spałam jakies 4h w sumie, więc przydałoby się wyspać ![]() Do jutra
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Patrysia wyrabiaj się ze wszystkim i leć do rodzinki. Też bym chciała odnaleźć swoje miejsce na Ziemii ale chyba jestem na to zbyt tchórzliwa.
Pavlinecka, Nulka nie dołujcie się kiedy wiosna idzie. Bo ja twardo obstawiam, że idzie Jojla powodzenia z prezentacją. U mnie póki co spokój z takimi duperelami. Przeważają wykłady, których na razie nie ma ![]() Dopiero spokojnie usiadłam z herbatą bo cały dzień w biegu. A jeszcze przydałoby się tyłkiem poruszać żeby nie zapomniał gdzie jego miejsce
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej - haj - heloł
![]() no niestety długo nie mogę ze względu na żyły a szkoda bo uwilebiam gorące kąpiele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() <><><><><><><><><> a u mnie cóż... jak narazie wciąż nie możemy się z Tż-tem zdecydowac który projekt domu wybrac --- chyba sie nawet nie chwaliłam że szukamy nie możemy się dogadac co do wielkości Ola juz spi słodko po kąpaniu więc przyszłam sobie na wizażyk
|
||
|
|
|
#3485 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Dziękuję Cytat:
Ehh normalnie zła jestem naprawdę - cały wieczór od 18 (z małą 40 minutową przerwą) siedzę nad tymi materiałami ze słownikiem w ręku i jak dotąd przeczytałam połowę i nawet nie jestem pewna czy to co przeczytałam zrozumiałam mózg mi się już zaczął przegrzewać więc musiałam teraz zrobić kolejną przerwę Chciałam jeszcze dzisiaj posiedzieć troszkę nad angielskim bo zdecydowałam, że muszę nad nim popracować ale nie wiele już mam na to sił ot i sobie pomarudziłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj nieładnie tak ![]() więcej szczegółów poproszę ![]() Buziaki
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
d o b r a n o c |
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
ok ok
![]() Ja tylko wpadłam życzyć Wam kolorowych snów ![]()
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Zimno mi Jest 0 stopni i to mi się nie podoba, przyzwyczaiłam się już do temperatury na plusie.Ledwo zwlekłam się z łóżka, dotarłam właśnie do pracy i ubolewam dlaczego dziś dopiero wtorek ![]() No nic... przyjemnego dnia kochane
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry ![]() O Pavlinecko to widzę że obie szalejemy ![]() I ten koniec marca taki decydujący hehe ![]() Ja na szczęście dziś już mam lepszy chumorek i nawet coś mi się chce ![]() Więc tak samo wam życzę miłego dzinka i dobrego chumorku A może jakieś cappucinko zaraz sobie odpalimy wkońcu jakoś trzeba zacząć ten kolejny dzień w pracy ![]() Simpatica jak fajnie szukać sobie domku też może kiedyś tego doczekam
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj jeszcze znośnie bo ma być ok 5 stopni i nawet świeci słońcem chociaż akurat w tej chwili schowało się za chmury ![]() Dopijam kawę i zaraz uciekam na wydział - nie chce mi się okropnie ale nie mam wyjścia ![]() miłego dnia
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok ok, czekamy
![]() Cytat:
![]() pozdrawiam znad "puszczalskiej" ze śmietanką i cukrem![]() Cytat:
dzisiaj planowo do 16.30, ciekawe, czy chociaż trochę się skróci... (oby! )udanego dnia |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakos daje radę, chociaz coraz większe nerwy mnie noszą, bo od rana mam same ciężkie przypadki
Cytat:
![]()
|
|
#3493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja się niedawno obudziłam, popijam poranną bawarkę ![]() posprawdzam newsy i trzeba się ogarnąć dzisiaj jakoś konkretniej
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się załatwiłam.....
Nos zatkany, gardło boli, głowa w czole boli. Normalnie cud-miód
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu łamie mnie w kościach i mam ten przeklęty katar Miałam dzisiaj plany, żeby wyjść zkoleżanką do baru, ale dałyśmy sobie spokój, bo ona chora i ja też zaraz będę, więc lepiej się kurować w domu I Ty też się kuruj Silverko. Nie dajmy się wstrętnym choróbskom ![]() Przyjemnego wieczorku wszystkim
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
Hej !
Zdrowka dziewczyny !!!!!!!! Kurujcie sie ! Mnie narazie choroba nie bierze, ale juz 4 raz w przeciagu 2 tygodni pojawila mi sie opryszczka.... moj organizm jest chyba mega oslabiony, ale czym??? Ogolnie to u mnie nic nowego, podczytuje Was, ale nie zawsze mam wene do pisania. Po glowie krazy mi ciagle jedno, i na czyms innym ciezko sie skupic ![]() Widze ze u niektorych z Was szykuja sie zmiany przeprowadzkowe to tak na stale juz dziewczyny wyjezdzacie - Pavlinecka, Patrysiamisia? Czy raczej zamierzacie wrocic do Polski?O i Sweet, gdzie zdjecia pokoju ? heee??? Ide udawac ze pracuje - ostatnio wogole nie mam motywacji w pracy - chyba zyje za bardzo tym co bedzie, zamiast skupic sie na tym co jest.... Dobra, ide sobie, bo pisze trzy po trzy ![]() Milego wieczoru ! I do napisania !
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kurujcie się
Aniany dobrze, że przypomniałaś ja zapomniałam - rzeczywiście Sweet pokazuj pokój i to już ![]() ![]() ![]() Ja wróciłam do domu pół godziny temu prosto z uczelni wybrałam się w odwiedziny do koleżanki i jej rocznego synka ![]() Miłego wieczoru
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teo się nie odzywa - mam nadzieję że wszystko ok po tym wypadku... a ja położyłam już Oleńkę spac i zasiadłam na wizażu ale idę zaraz jeszcze dalej katalogi oglądac. już mi się w głowie przewraca od tych projektów 3majcie sie dziewczynki |
||
|
|
|
#3499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby Ci szybko zeszła i więcej się nie pojawiała Cytat:
Pamiętam, że Wam obiecałam, więc zdjęcia niedługo będą. Jeszcze nie wszystko jest tam dokończone, bo nie za bardzo miałam czas Myślę, że na weekend wszystko już będzie zrobione, bo jak na razie to nawet firany w oknie nie mam ![]() Miłego dnia
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się tylko porannie bo i ja cierpię na brak weny. Pogoda się psuje a to odbija sie na humorze więc nie będę wam smęcić. Miłego dnia |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie. Na moim humorze też się to odbija... zwłaszcza jak patrzę na ten padający właśnie śnieg
Dziewczynki przywaljcie mi pałą w główkę i zagońcie do pracy Zero motywacji... zero... Siedzę nad tymi papierami i ściemniam równo i tylko wizaż od rana
|
#3502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale mi to nie przeszkadza, mam dobre nastawienie od rana i zaraz siadam do roboty ![]() A Ty Sweet też śmigaj bez gadania! dawaj dawaj szybciej Ci czas będzie mijał ![]() miłego Dziewczynki
|
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
też właśnie o Niej myślałam ostatnio, że się nie odzywa
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszła mnie wielka chęć do pracy, tylko szkoda, że dopiero ok. 14:30 (kończę o 15) Tak mi się fajnie pracowwało, że nie chciałam wychodzić ![]() Cytat:
Czy jakoś tak...Ja już jestem i mam usprawiedliwienie Uroczyście oświadczam, że zapisałam się na kurs prawa jazdy Wróciłam właśnie z pierwszego spotkania, takiego organizacyjnego, a od jutra zaczynam wykłady Jestem z siebie dumna, że zdecydowałam się na ten krok i zaczęłam realizować jedno z moich noworocznych postanowień A było to całkiem spontanicznie. Wracałam z pracy i przechodziłam akurat koło szkoły nauki jazdy, coś mnie tknęło i weszłam tak zapytać się orientacyjnie jaka cena itp. Okazało się, że dzisiaj nowa grupa rozpoczyna kurs, więc poleciałam i już W kwestii 'ja - kierowca' jestem czarnowidzem, ale wierzę, że do końca 2010 usiąde juz za kółkiem zupełnie sama Miłego wieczorku
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-03-03 o 18:43 |
||
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj bardzo zły dzień
próbowałam zmienić to za pomocą drzemki która zamiast trwać godzinę wydłużyła się do 2,5h (przed chwilą wstałam) i czuje się jeszcze gorzej niż przed Cytat:
zazdroszczę ja marzę o zrobieniu prawka ![]() miłego wieczoru
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Również zazdraszam prawka Sweet
Ja dziś starałam się pisać, jeszcze tylko jeden podrozdział i pierwszy będzie gotowy. A tak mi się już nie chce.... Od 1,5 h czytam wizaż, zamiast pisać, a i wcześniej zrobiłam więcej przerw niż włożyłam w to pracy. Leń jakich mało... I śnieg mi znów napadł, litości, ja butów nie mam.... ![]() A z pozytywów? Za 19 dni wyjeżdżam Tylko muszę do tej pory napisać jeszcze co najmniej 1,5 rozdziału ![]() Aniany ja wracam do Polski po miesiącu, cały czas studiuję jeszcze i tak wyrywam te wolne z gardzieli uczelni i jeżdżę, nacieszę się TŻetem i wracam na dwa miesiące celibatu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może się do tego nie nadaję.... Wiem, wiem... za mało wiary w siebie... jak zawsze ![]() Cytat:
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie się zdecydowałaś i fajnie, że już jutro zaczynasz wykłady. Nie zdąrzysz się rozmyślić Na pocieszenie dodam, że ja też się balam robić prawko ale rodzice użyli argumentu który mnie przekonał i taka niepewna poszłam na ten kurs z myślami, że pewnie rok się bedę męczyć ale... W połowie maja zaczęłam a na początku sierpnia zdałam za pierwszym razem Także głowa do góry. Będzie dobrze |
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasy nigdy za wiele, więc staram się jej nie marnować, dlatego wiem, że jak już wpłacę to pójdę za ciosem Dzięki za słowa otuchy, pocieszyłaś mnie trochę Ja już się żegnam na dziś. Zajrzę oczywiście z rana i mam nadzieje, że będzie co czytać A tak przy okazji to nie wiem czy zwróciłyście uwagę, ale przekroczyłyśmy już 3500 postów ![]() P.S.Teofano, Lick The Lollipop gdzie sie podziałyście babeczki? Śpijcie dobrze ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Taki ze mnie kozak... a co!! 

dostałam dzisiaj materiały do przygotowania prezentacji na seminarium za tydzień i jest tego strasznie dużo 

oj nieładnie tak

Znowu łamie mnie w kościach i mam ten przeklęty katar 
Jestem z siebie dumna, że zdecydowałam się na ten krok i zaczęłam realizować jedno z moich noworocznych postanowień