|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
no ale widzisz, odkryłam, że wtedy on wie czego chcesz, ale to nie znaczy, że nie chce Ci tego dać.
![]() i wszyscy szczęśliwi ![]() mam dzisiaj znowu egz ![]() jak znowu się coś przydarzy,daję sobie spokój na jakiś czas
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Vill trzymam kciuki!
Ja wczoraj od TŻ dostałam śliczny bukiet z trzema różowymi różami
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Vill powodzenia
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
zdałam
![]() nie wiem jak, bo baba się czepiała wszystkiego - jak to kobiety - szczególiki - bliżej prawej, tu za blisko, tu za daleko - ale ostatecznie wszystko w porządku ![]() teraz trzeba tylko czekać na relacje Niji z placu boju
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z 2 h jazd. Chyba było ok, jestem zadowolona. Nie robię głupich błędów, ćwiczyłam parkowanie i zawracanie. Powinno być dobrze... ![]() Zazdroszczę Ci takich krótkich terminów czekania na kolejne egzaminy Ja teraz czekam od października Na wszelki wypadek od razu przygotuję sobie podanie o wcześniejszy termin
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Vill gratuluje
![]() Nija, podanie? u mnie wystarczylo nekac ich codziennie telefonami
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje Vill
ja jak chcialam przyspieszyc, to chodzilam codziennie do wordu czy sie cos nie zwolnilo i 2 razy mialam w przeciagu tygodnia, dwoch
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
a dziennie tu egzaminują chyba ze 150-200 osób [co godzinę przychodzi kilkanaście] i to fajne jest bo po egz tydzień temu nie jeździłam w ogóle a minął tylko tydzień.tylko teraz mam jakieś takie dziwne myśli, że może jak ja wyszłam z auta to babie się odwidziało i wpisała mi negatywny? ![]() ![]()
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
nie moze jej sie odwidziec jak juz wypisze. U mnie tez sa co godzine po okolo 20 osob, a czeka sie miesiac.
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nic nie dostalam. Tz po raz kolejny zapomnial
![]() Mysli, ze jak jest Anglikiem, to mu wszystko wolno, o.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, super! Gratuluję
![]() Mój TŻ jest kochany, z okazji dnia kobiet zamiast standardowego kwiatka - stojak na kolczyki, doskonale wie - że mam fioła i ciągle jakieś kupuję
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wydawało mi się ( na 99%), że widziałam dzisiaj Pretty ![]() Byłam na naleśnikach, miałam kilka dni zgrzytów z tż, ale dzisiaj jest już w miare ok, na dzień kobiet dostałam słodycze, a wolałam głupiego małego tulipana
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
marta tak to jest, kobiecie nie dogodzisz
tez nie chcialam juz perfum, bo mam jeszcze nine ricci od mamy i celine dion tez od tz-ta i nie nadazam sie psikac ale cuz chcialy chlopy dobrze![]() jestem na siebie zla, bo zgrzeszylam na diecie kurde:/
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ powiedział dzisiaj że on mi kupi buty, które mi się wczoraj spodobały zamiast kwiatka za 3zł który zaraz zwiędnie ![]() zrozum facetów |
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Vill ja również gratuluję
![]() Na swojego TŻ to ja narzekać nie mogę, kiedy trzeba- kwiatek jest, a na urodziny i inne prezentowe okazje, sama wybieram prezenty i oboje jesteśmy zadowoleni. Dzisiaj byłam tylko na jednych ćwiczeniach, pół dnia spędziłam z TŻ na czytaniu książek Miło tak siedzieć sobie razem i czytać.
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kupie bilety na e-bay na Muse w Manchesterze...
Chcialam, zeby grali na Openie, ale beda na Coke Festival ![]() No coz. £65... Auuu
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę się tu odnaleźć
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój stwierdził, że tulipanów nie lubi, ale nie pomyślał, że to kwiatek dla mnie nie dla niego przecież ajj...Mariolcia: Ja lubię mieć dużo zapachów bo mi szybko się nudzą i nie lubię tego jak przestaję je wyczuwać po jakimś czasie ![]() Fajnie, że twój tak się postarał ![]() Shi: Czemu? co się stało? czy to przez te nasze gadanie o tż-tach, kwiatkach itp? |
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwiązuję testy na prawko
![]() Jeszcze pół godziny i będę miała najnowszy odcinek House'a. Planuję jeździć na rowerku i oglądać. O ile będą polskie napisy, bo jak nie będzie, to nie chcę ![]() Na dzień kobiet dostałam tylko smsowy wierszyk. Znowu odzywają się wątpliwości, o których już pisałam tamtam. Na razie nic nie zrobię, będzie co ma być...
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, nie... Wszystko w porządku. Jakoś tak tylko się wybiłam i nie wiem o czym pisac
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, ja ja nie lubie sms-owych wierszykow
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Kupic te bilety, czy nie kupic? Widzial juz ktos Muse?
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Marta fajnie
jeszcze zeby sie troche uspokoil tzn swoje nerwy wybuchowe ostatnio, to bedzie super![]() wen a co to?
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie, ale moja koleżanka była na nich na "Open'er..." i była zachwycona. Podobno na żywo są niesamowici.
Dziewczyny z Krk: znacie jakiegoś dobrego psychologa w Krk, który przyjmowałby w przychodni, na NFZ albo coś takiego? Zaraz poszukam jeszcze na wizażu, ale pytam też was, może słyszałyście. |
|
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo gdzie? ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam w poniedzialek Oskary w pracy (rozdawane dla pracownikow, jestem nawet nominowana w jednej kategorii ) i kurcze nie mam tutaj zadnej sukienki eleganckiej zeby sie ubrac jakos a przeciez nie bede wydawac tyle kasy na sukienke ktora zaloze moze raz czy tam dwa razy. Dzis do galerii sie wybiore moze jeszcze jakies poprzeceniane sukienki maja
|
||
|
|
|
#3506 | |||||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jutro jadę do Berlina !!! Mam autobus o 5.20.
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię praktycznie wszystkie kwiaty, może oprócz róż i tulipanów. A tak podobają mi się frezje, lilie, ale chyba największy sentyment mam do konwalii i polnych kwiatów
![]() Em, życzę udanej wycieczki, na długo wyjeżdżasz? ![]() Pretty, trzymamy kciuki za Oskara!
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znalazłam na allegro taki sam http://img15.allegroimg.pl/photos/or...7/59/938875971W ogóle świetna sprawa, już nie muszę wysypywać wszystkich z pojemniczka tylko sobie ładnie wiszą Przyczepiłam do niego nawet takie nie wiszące żeby pusty nie był :Pa btw. Strasznie mi smutno... Uczyłam sę strasznie dużo a niestety... będzie warunek już dwie wielkie czerwone dwóje mam przy ekonomice miast i regionów.. najgorsze, że ten przedmiot trwał od 1 roku do teraz - 2 semestry...jutro walka ostatniej szansy. Nie wiem czemu ale to najgorsza moja sesja do tej pory i się ciągnie od połowy stycznia to wszystko. Mam dosyć |
|
|
|
|
#3509 |
|
po prostu Em :)
|
Wow, jest pięęęęęęękny!
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, dasz rade
bede trzymac kciuki.. ja czekam jeszcze na wyniki ostatniej poprawki.. w ogole u nas znow paranoja- babka 1/5 WYDZIALU chce wyslac na warunki- z czego? z fakultetu ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- stojak swietny :0 taki sklepowy.. pasowalby do moejgo pokoju u rodzicow no i mamay podobne kolczyki- kola ostatnie na dole po prawj stronie- dzis nawet je nosze- tylko ja mam inne troche koraliki- brazowe, fioletowe, zielone i masz takie z "monetami"- tez mam z nimi kolczyki, ale troche inaczej ulozone- lubie je- fajnie brzęczą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Na wszelki wypadek od razu przygotuję sobie podanie o wcześniejszy termin 

bede trzymac kciuki.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)