|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Może po prostu jest przyzwyczajony do tego, że robisz z gęby cholewę, zrywasz z nim raz na tydzień, a potem i tak do niego wracasz więc traktuje to jak jednego z Twoich zwykłych fochów.Pokaż mu, że się myli! ![]() Trzymam kciuki za zaliczające zazdrośnice I dodałam nowe dziewczyny do klubu, wysłałam też zaproszenie do Szatanicy |
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż...ciężko będzie, jeszcze potem nu napisałam, że nawet jak sam od siebie by chciał to bym to zrozumiała, że nie chce mu niczego zabraniac. A jeszcze potem przypomniałam sobie rade jednej z Wizażanek i napisalam mu, że mi miło, że napisał mi o tym wcześniej, że mnie o to zapytał i że mu za to dziękuję, i nagle mnie oślniło dlaczego kiedys powiedział mi, ze czuje się taki niedoceniony przeze mnie i w ogóle... nie wiedziałam o co mu chodzi, oburzylam się, że tak nie jest, dopiero teraz wiem I boję się...po prostu się boję czy wytrzymamy tyle czasu....czy ja wytrzymam...jak mnie coś weźmie to zaś będę się zadręczac co on tam robi...czy rzeczywiście po pracy poszedł sam spac, czy nie spotyka się z zadną inną za plecami.... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Ale wszystko już wyjaśnione? załagodzone? wszystko sobie wyjaśniliście? Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-04 o 15:19 |
||
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
E.J wyluzuj na razie...
spokojnie. ![]() Madame trzymam kciukasy !!!Red zgadzam się z tym co powiedziała cholerka, pokaż mu że to nie jest kolejny byle jaki foch... niech sie postara, bo jak nie to mu zaraz nakopie po tyłku wrrr Ja jestem trochę wkurzona. Dzisiaj sobie myślę rano - postaram się o TŻta, trochę mu powiem miłych rzeczy. I napisałam mu kilka smsków miłych, napisałam żeby się ciepło ubrał, bo jest zimno i w ogóle taka idealna ze mnie troskliwa żona, hehe. Ale oczywiście nie mógł być miły, tylko się przyczepił, co ja robiłam, jak weszłam do szkoły, że do niego nie pisałam! Super... Ja sie starałam, a On taki tekst, więc mi sie odechciało czegokolwiek. ![]() Później spytałam, czy idziemy na moje połowinki, bo muszę kasę wpłacać jak coś, a on że NIE WIE i on nie wie, co ma o tej sprawie myślec, bla bla bla. To się dowiedziałam.
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie
na razie głowa do góry, ja staram się o tym tak intensywnie nie myśleć
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
EJ no wlasnie nie
po tym telefonie napisalam mu, ze przepraszam i ze moglby mnie zrozumiec, ale cisza z jego strony, chyba teraz on sie na mnie fochnal
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież nie musisz do niego zaraz tutaj pisac, no nie dajmy sie zwariowac
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
żadna z Was nie ma zdania ??co do mojego poprzedniego postu?
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wg mnie przesadził, bo sie starałam od rana, no kurde... a że potem 10 min nic nie pisałam to wielkie pretensje , że sie wszystkiego odechciewa.
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
EJ hyhy nie gooopi pomysl, ale poczekam jeszcze godzinke, jak sie nie odezwie to tak zrobie
![]() mandy wg mnie to troche koles przegiol, 10 min nie pisalas i on mial o to pretensje??
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie nie wiem czy sie odzywac a jak tak to kiedy :P
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no musiałam sie rozebrać i wczołgać na 4 piętro. ![]() już nie widział tego, że sie starałam od samego rana być miła, czuła i troskliwa..to boli i zniechęca do jakichkolwiek starań.
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
E.J.czyli nie widzisz winy w tym jakich wybrałyśmy facetów,chodzi mi o to ,że może powinnyśmy nie angażować się w związki gdy już od początku widzimy,że facet nie będzie nosić nas na rękach ,nigdy nie będzie myślał o nas w kółko tak jak my o nich i robił tysiąc innych rzeczy ,które robimy my.Sa różni faceci raz poznałam uczuciowego faceta ,piszącego tysiące smsów ,odzywającego się non stop więc istnieją i tacy...
Co do tego ,że nie potrafimy się jasno wyrażac ja to robie ale mój facet tego najczęściej nie rozumie bo ma swój pogląd ,a ja przesadzam wymyślam itd.
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
później mnie jeszcze wkurzył z tymi połowinkami.
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
taka impreza która sie robi w drugiej klasie liceum, że niby jeszcze połowa do matury została
kiedyś w innym regionie słyszałam inna nazwe na ta imprezke, ale już nie pamiętam ![]() edit : o już wiem, półmetek.
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do II części - Twój nie rozumie bo nie chce, dla mnie to wygląda tak, ze on ma Ciebie niestety gdzieś, mój też ma swoje poglądy ale nie przeszkadza mu tu we wysłuchaniu mnie i zrozumieniu tego co mówię, czuję ect. ewentualnie może się z tym nie zgadzac. Doradźcie mi: Ponieważ mój dlugo nie odp.napisałam mu, ze "mam nadzieje, że moja odp. była poprawna i że wg mnie chyba najlepiej o takich rzeczach rozmawiac na żywo " dobrze napisalam ja myślicie? ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Ja bym napisała w takiej sytuacji, żeby raczył zauważyc to jak się staram byc dla niego w porzadku i żeby nie czepial sie malo ważnych rzeczy, no chyba, że tak właśnie chce, byście byli schochowani (schochofani?) na siebie.... |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
EJ dobrze napisalas, wszytsko oki, moze po prostu jest zajety, albo mysli co napisac
![]() moj tez nadal milczy............. |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=E.J.;16250452]Co do I części - też nie do końca, mój np. potrzebował czasu by sie zacząc otwierac i zacząc wyrażac swoje uczucia.
Co do II części - Twój nie rozumie bo nie chce, dla mnie to wygląda tak, ze on ma Ciebie niestety gdzieś, mój też ma swoje poglądy ale nie przeszkadza mu tu we wysłuchaniu mnie i zrozumieniu tego co mówię, czuję ect. ewentualnie może się z tym nie zgadzac. Chyba sie nie zrozumiałysmy on mnie slucha ,nie ma tego gdzieś po prostu rzadko się ze mną zgadza kiedy chodzi o moje chore wymysły ,czepianie się.Ma swoją wizje tłumaczy mi np.,że po czasie nie będziemy leżec całe dnie ,głaskać sie i patrzeć sobie w oczy ,ale ,że jego uczucie jest sliniejsze ,że czuje się przy mnie swobodniej i ,że źle to odbieram.Nie wiem może i to jest postawa "mam Cię gdzieś" ,ale ja tego nigdy w ten sposób nie odebrałam.
|
#3504 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może on myśli że trochę się pozłości, napiszę pierwsza,wróci i będzie jak dawniej. Ale nie daj się ![]() Cytat:
a miałby internet, skypa te sprawy ? ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() ![]() A u mnie dupa! dzień rozpoczął się fatalnie, zasnełam o 4, zaspałam rano, w szkole zimniej niż na polu chyba i ogólnie chyba doła złapałam. Czyli poniedziałek![]() Czuje że Mój Tż nie jest ze mną szczęśliwy ![]() ![]() ciągłe awantury przeze mnie, tylko sie złoszczę ![]() Trzymajcie kciuki żeby mi coś weszło do tej głowy dziś (nauka)
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
EJ co do związku na odległość,byłam i w takim .Facet wyjeżdżal do Anglii co pare miesięcy na różne okresy czasu zazwyczaj 2-3 miesiące.Nie dażyłąm go silnym uczuciem więc było mi łatwiej.Generalnie zazdrośnice nie nadają sie moim zdaniem do takich związków chyba ,że facet codziennie zasypywał Cię smsami,mielibyście możliwość romozwy na skype/przez tel.A wiadomo jak jest za granicą ,zmiana czasu ,kontakt często kosztuje dużo pieniędzy.Tobie cieżko jest wytrzymać rozłakę mając go na miejscu ,zawsze możesz do niego zadzwonić -jeśli bedzie za granicą to nie będzie takie proste.Będzie wymagało to od Ciebie wielu poświęceń,cierpliwości bo gdy bedziesz sie fochowac on będzie sie odsuwac .Spróbuj wyobrazić to sobie na odleglość-jest ciężko.
Oczywiście wszystko jest możliwe ,może być fantastycznie poza tęsknotą i jeśli zdecydujecie się na ten wyjazd Tego Ci życze
Nie idź na kompromis ,jeśli chodzi o Ciebie samego... Jesteś wszystkim co masz . J.Joplin https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419726 MOJA WYMIANKA Edytowane przez rozanka Czas edycji: 2010-01-04 o 16:35 |
|
|
|
#3506 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może on myśli że trochę się pozłościsz, napiszesz wkońcu pierwsza,wrócisz i będzie jak dawniej. Ale nie daj się ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() ![]() A u mnie dupa! dzień rozpoczął się fatalnie, zasnełam o 4, zaspałam rano, w szkole zimniej niż na polu chyba i ogólnie chyba doła złapałam. Czyli poniedziałek![]() Czuje że Mój Tż nie jest ze mną szczęśliwy ![]() ![]() ciągłe awantury przeze mnie, tylko sie złoszczę ![]() Trzymajcie kciuki żeby mi coś weszło do tej głowy dziś (nauka)
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=rozanka;16250826]
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3508 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może on myśli że trochę się pozłościsz, napiszesz wkońcu pierwsza,wrócisz i będzie jak dawniej. Ale nie daj się ![]() Cytat:
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze brakuje, zebyscie sobie mowili o wyjsciach do toalety... Nie meczy Cie to? Nie wolalabys nie spowiadac sie swojemu TZ z kazdego kroku? Nie wiem co Ty o tym myslisz, ale wyglada na to, ze takze to akceptujesz... |
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak tam garfi?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

, ale śpioch ze mnie. A wczoraj w nocy nagle przestalam pisac, bo z przyjaciolka gadalysmy na gg
. Moze czeka, na to, az ja to pierwsza zrobie? Nie wiem, ale dzis na szczescie nie mam zbyt wiele czasu na rozkminy. Pozno sie obudzilam, teraz lece sie uczyc a pozniej z przyjaciolka na piwo
.Jak jest zle, to trzeba sie napic zeby ukoic nerwy. Szkoda, ze jutro uczelnia, bo moze bysmy na balet jakis skoczyly? W koncu jestem singielką, więc czemu by nie
.
więc traktuje to jak jednego z Twoich zwykłych fochów.

spokojnie. 

ja myślicie? 
dzień rozpoczął się fatalnie, zasnełam o 4, zaspałam rano, w szkole zimniej niż na polu chyba i ogólnie chyba doła złapałam. Czyli poniedziałek