|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cytat:
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, które kolczyki najładniejsze?
http://www.allegro.pl/item883830988_..._cyrkonie.html http://www.allegro.pl/item884566272_...kolka_9_2.html http://www.allegro.pl/item875398830_..._kola_6cm.html http://www.allegro.pl/item880820065_...ki_8_7_cm.html http://www.allegro.pl/item870337667_...ie_7_5_cm.html Wg jakoś nie mam entuzjazmu Tak sobie czytałam o waszych studniówkach i TŻ, wszystko super, a mój mnie traktuje jakbym była jego kumplem a nie dziewczyną Ja się staram ładnie wyglądać dla niego, ani razu mi nie powiedział że ładnie wyglądam, jak po mnie przyjechał kwiatka też nie dostałam, nie mówi do mnie ładnie tylko czasem aż po chamsku, krzyczy na mnie, obraża się o byle co i cały czas dogryza . Nie wiem, może ja po prostu za bardzo wymagająca jestem
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu dzis tak cicho?
EwelinQsia: co do mojej bransoletki to mialas racje niestety zdjelam ja od razu praktycznie po czesci oficjalnej bo zaciagala... tylko nie moja sukienke ale garnitur tż![]() a co do sztucznych rzes to pani kosmetyczka mi powiedziala ze mam sie do nikogo nie przytulac to sie beda trzymac.... ale jak tu wytrzymac jak moje ciacho tuz kolo mnie no i sie odkleily
|
#3484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze i czwarte ![]() nie dostalas kwiatka??? jak po ciebie przyjechal na jego studniowke?????? no to troszke dziwne... tzn to taka tradycja ze chlopak jak prosi dziewczyne na swoja studniowke to przynosi kwiaty i jej i mamie.... ja i moja mama i teraz i 2 lata temu na studniowce tż dostalysmy po wielkim bukiecie.... szczerze mowiac to nie bylam pewna czy teraz dostane a jednak ![]() i nie powiedzial ci nic milego? i tak wygladalas bosko i mowie to calkiem szczerze moja bi
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
MariannaB to i ja sie poradzę
Czy taki przód jest trudny do zrobienia? I jaką długość grzywki trzeba do niego? Bo szczęśliwa, że już mam fryzurkę się niczym nie przejmowałam.. A moja koleżanka powiedziała, że fryzjerka może mi takiej nie zrobić bo za trudna... ( a jej rodzice mają salon fryzjersko-kosmetyczny to coś nie co o tym wie.... ) Co sądzisz??zapomniałam zdjęcie wrzucić.. gapa ze mnie
Edytowane przez Magdutka Czas edycji: 2010-01-18 o 19:06 |
|
|
|
#3487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedział "pomalowałaś oczy jak chińczyk(miałam kreski leciutko wyciągnięte)" ;( Mój widać nie zna takiej tradycji Dziękuję Ci bardzo kochana ![]() Jednak to na kobiety zawsze można liczyć
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biala lila miałaś śliczną fryzurkę! ![]() Xtase najbardziej podobają mi się 4 kolczyki
|
|
|
#3489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a i oczywiście zgadzam się co do grzywki ,i większego tapiry nad czołem (rozbudowanie u góry wydłuży Ci krótką z natury twarz )
Edytowane przez MariannaB Czas edycji: 2010-01-18 o 19:11 |
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pamiętam, tylko nie wiem czy to Ty, któraś wrzucała tu kilka takich z warkoczykiem, ale to już było trochę dawno i nie chce mi się szukać, a nie wiem jeszcze jak się uczesać
|
|
|
#3491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- a co byś chciała z nimi zrobić i najlepiej daj zdjęcie swoich włosów
Edytowane przez MariannaB Czas edycji: 2010-01-18 o 19:15 |
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
#3494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
oj Dziewczynki, Dziewczynki.
nadrobiłam i lece kuć z ang(120 słówek+causative have) nie spamować zbyt dużo
|
|
#3496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A warkoczyki Ci wstawię jeszcze raz Bo to chyba było w poprzednimm wątku...Cytat:
No to fajnie że prosta Bo się przestraszyłam...Teraz jestem na etapie szukania paznokci No nie wiem co na nich wymyśle...
|
||
|
|
|
#3498 | |||||
|
żona
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szybko je jadł bo ciekawiły go karteczki![]() Cytat:
![]() Moze powiedz Tż że chcialabys sie czuć przy nim atrakcyjna i miło jest jakby powiedział cos milego na Twoj temat.. Mój jakby na mnie krzyknął to chyba byłby to jego ostatni głos do mnie ![]() Cytat:
normalne nie znaja sie
|
|||||
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
a mnie chyba studniówkowy dołek łapie i w sumie zazdroszczę tym, które mają to już za sobą.. wszystko byłoby ślicznie gdyby nie to, że nie wiem czy pójdę z tż i prędko się tego nie dowiem.. pewnie dopiero parę dni przed studniówką
Pall urocze to pudełeczko
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-18 o 19:33 |
|
|
|
#3500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3503 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
) z jakimiś kwiatuszkami ?
|
||
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
PaLLitQa dzięki Tobie już wiem co zrobię na walentynki
Jesteś geniuszem
|
|
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
PallitQa - prześliczne pudełeczko
jest przeeurocze !!! musisz bardzo kochać tego swojego teżeta ![]() ![]() bunny91 - kocham takie babskie wieczory dużo śmiechu, plotek i przekąsek po studniówce tez musimy coś takiego zorgainzowac miłej zabawy!kurczeee ja nadal nie moge się zdecydować pończochy/rajstopy pończochy/rajstopy pończochy /rajstopy?? ten temat był tu milion razy a ja nadal nie moge pozbyć się wizji spadających pończoch!
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego nie wiesz? nie martw sie tez mialam mega dola przed swoja... a wlasciwie kilka godzin przed... i nic mi sie nie chcialo... i powiem ci ze im wiecej jest zamieszania ze studniowka to ona sama jest tym bardziej udana ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- PaLLitQa: przez ciebie mam teraz okropna ochote na cukierki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja juz wrocilam po korkach z polskiego Ktos na szafie wstawil zdjecie tej slubnej z ktorej szylam swoja sukienke i wyobrazcie sobie ze jakas wizazanka wylapala ze z tego modelu szylam ;pA co do prezentow walentynkowych... Ja kiedys jak tż mial do mnie przyjsc i bylam sama w domu zostawilam mu drzwi otwarte i napisalam zeby sobie wszedl sam. I cala droge od przedpokoju do mojej sypialni wykleilam zoltymi karteczkami, na pierwszej bylo napisane Kocham Cię... A na nastepnych za co Tż sie cieszyl jak szalony, i doszedl po tych karteczkach do mojego pokoju a tam ja sobie juz na niego czekalam ![]() nie pamietam dokladnie ile ich bylo, ale chyba 150
Edytowane przez Lucka91 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:01 |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co ja założę na tą druga studniówkę ;( mam pozyczyć od siostry swie i zobaczyć która lepsza ale moja siostra jest ode mnie nizsza i drobniejsza buuuuuu więc raczej nie mam nic nie chcę zrobić dla tego chłopaka lipy bo to jego studniówka a juz nie mam siły na ta drugą, nogi mi odpadają ;( i nie mam weny na swój wygląd ;( |
|
|
|
|
#3510 | ||
|
żona
|
heh no to super ze sie przydało
![]() Cytat:
Cytat:
chcialabym ja dostawać takie prezenty własnej roboty, wiedziałabym że chociaż coś sie przyłozył, a nie poszedł do sklepu pierwszego lepszego i cos kupil i dał.. no ale cóz, nie mam twórczego faceta![]() ja ssam neoangin bo cos mnie gardlo zaczyna bolec![]() Wiec prawie podobne do cukierka ![]() ![]() ____________ Do dziewczyn którym zbliżają sie urodziny Tż, mam jeszcze propozycje jako gratis do prezentu Jak moj Tż miał urodziny to kupiłam w hurtowni normalny paragon fiskalny i napisałam na nim takie mega długie życzenia urodzinowe i z powrotem zwinęłam i kokardką obwiązałam Tż też miał frajde jak sobie rozwijał i czytał![]() Moge wysłac jak ktos chce te życzenia one zajmują całą strone a4 czcionką 10 wiec naprawde dużo tego
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

Tak sobie czytałam o waszych studniówkach i TŻ, wszystko super, a mój mnie traktuje jakbym była jego kumplem a nie dziewczyną
Ja się staram ładnie wyglądać dla niego, ani razu mi nie powiedział że ładnie wyglądam, jak po mnie przyjechał kwiatka też nie dostałam, nie mówi do mnie ładnie tylko czasem aż po chamsku, krzyczy na mnie, obraża się o byle co i cały czas dogryza . Nie wiem, może ja po prostu za bardzo wymagająca jestem
no i sie odkleily