|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Nareszci po wczorajszym odcinku zaczelam rozrozniac Anie od Oli. W sumie Ania ma lepsze wymiary, jak na modelke, ale Ola ma troche bardziej interesujaca buzie. Na prawde moze zaczarowac... Paula to nieporozumienie! Kasia nie wiem czy sie nadaje na modelke, ale ma jaja, niczego sie nie boji i jej charakter powoduje, ze na pewno gdzies zablysnie. Jak to sie mowi, "jak nie przed kamera, to za kamera". Weronika- modelka- total error- za to na prezenterke nadawala by sie idealnie. Ciekawa jestem kto wygra. W sumie mam nadzieje, ze Ania.
Edytowane przez kontoanny Czas edycji: 2010-11-26 o 11:19 |
|
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Jakby ktoś mi jeszcze miesiąc temu powiedział, że bedę głosować na Ankę to bym go wyśmiała
Ale teraz naprawde przekonałam się do niej |
|
|
|
#3483 |
|
Rozeznanie
|
a ktos ogladal miedzy kuchnia a salonem? byla paulina?
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a widziałyscie reakcję OLI jak Krupa ogłosiła wynik, że w programie zostaje Paulina? Najpierw zacisnęła pięść w geście takiego triumfu że Kasia odpadła, później zasłaniała twarz zdjęciem- widać że się cieszyła
Zerknicie na VOD Zauważyłam już to podczas środowego odcinka, teraz jeszcze raz się przyjrzałam Chyba miała Kaśkę za dużą rywalkę
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Sprzed miesiąca, ale chyba nie było tutaj:
http://kontakt24.tvn.pl/temat,z-quot...eci,33195.html |
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Nie burz się, ciekawa byłam po prostu czy ktoś również to zauważył. Jakie uczepianie? Wyluzuj.
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam Olkę nadal lubię, chyba dlatego, że ma trochę podobny do mnie charakter. Nie szuka na siłę przyjaźni w programie, zna swoją wartość, ciężko pracuje, stara się, ale nie musi o tym opowiadać i rozgłaszać tego wszem i wobec, a dodatkowo chroni swoją prywatność. Jedyne co o sobie powiedziała to chyba o tych kanapeczkach i sprzątaniu
Nie uważam też, że jest fałszywa i wredna, po prostu się nie spoufala z dziewczynami. A to, że zacisnęła pięści jak Kaśka odpadła? No i co z tego? Może po prostu za nią nie przepadała, grunt, że nie mówiła o tym przed kamerami/przed jury. Też bym wyśmiała kogoś kto by mi powiedział, że zagłosuję na Anię A teraz jestem jak najbardziej za nią
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o chronienie swojej prywatności, to Paulina jest tutaj wyjątkiem (negatywnym bardzo), bo finałowe dziewczyny raczej nie rozpowiadały o sobie zbyt wiele, chyba, że już naprawdę musiały (ćwiczenia w teatrze). Na tyle miesięcy kręcenia, to sama pewnie bym coś wypaplała nieopatrznie, a potem by to puścili
O takiej Ani to wiemy jedynie z castingowego odcinka jak pokazywali jej dom i rodzine. No ale nigdy dziewczyna nic nie mówiła o wyrwaniu się ze wsi ani jakiś osobistych rzeczy itp. itd. (patrz: Paulina )
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony ciekawe ile osób personalizuje Polinę... Współczuje jej, podziwia ją, będzie chciało ją wesprzeć.... Dla mnie to taniocha - gra na uczuciach, emocjach, manipulacja. Popieram Olę
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Olka pięść zacisnęła i już wielka teoria spiskowa, że jednak jest fałszywa, dżizzzz
a może był to raczej gest radości, że Paulina przeszła, może trzymała mocno za nią kciuki |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie napisałam, iż uważam że jest fałszywa
Zamykając ten temat- w sumie też chyba głosowałabym na Anię Kto by pomyślał Od początku kibicowałam Kasi, ale skoro Jej nie ma w finale, to pozostaje Ania- wzrost, modelkowa twarz, typ figury.... wszystko przemawia za Nią
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczyło dokładnie przeczytać wątek, to wiedziałabyś,że ktoś jeszcze zauważył. Posta kierowałam do wszystkich tych osób, które Olę za to zaciskanie pięści zjechały, posiłkując się cytowaniem twojego, bo akurat był ostatni na ten temat.
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w szoku, że Anią tak się zachwycali w Mediolanie. Strasznie irytuje mnie jej "proste" zachowanie, sposób mówienia (te piski), jest taka... nieobyta(?). Do tego ta afera z dziewczynami i jak ktoś już tu wspomniał obmacywanie przez faceta na ulicy
|
|
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
A w tym programie "między kuchnią a salonem" to była Ola czy Ania? Mylą mi się strasznie.. .co prawda na ostatni finałowy odcinek wreszcie zaczęłam je odróżniać, ale imion im dopasować nie umiem
|
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo.
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paulina jest śliczna, ma piękne, ogromne oczy, ale jest moim zdaniem głupiutka jak but i będę bardzo rozczarowana jeśli wygra. ![]() Ola jest natomiast cudowna. Delikatna i subtelna, anielska na zdjęciach. Wielka szkoda, że nie ma tych kilku cm więcej, bo to może być przeszkodą nie do przeskoczenia. |
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ja też dopero teraz widzę większe różnice.
Mam nadzieję, że któraś z tych dziewczyn wygra - nie jestem za Pauliną.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wybiegu drugorzędną sprawą jest fotogeniczność, a już umiejętność wypowiadania się kompletnie niepotrzebna. Nikogo nie obchodzi co masz do powiedzenia (oczywiście nie Ty, tylko modelka ), wychodzisz, prezentujesz kreację i do domu Zgadzam się. Ola jest cudowna, taka świeża - uwielbiam na nią patrzeć
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym często przed/po pokazie zadają modelkom różne pytania, najczęściej o kolekcje i większość nie ma za dużo do powiedzenia, a jeśli chodzi o angielski, to tworzą proste zdania i większość to: I like it, beautiful, amazing
Także umiejętność wypowiedzi Ani nie ma nic do rzeczy, a Pauliny angielski to kilka tygodni nauki.
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
ktoś tam wyżej pisał o piskliwym głosie Ani .. ok .. a co powiecie o Anji Rubik? Niby piękna, ale ja buzię otworzy to niestety, ale ja jej słuchać nie mogę, strasznie sepleni i strasznie wygląda jak coś mówi, sorry ... modelka ma prezentować kreacje, pozować, a nie gadać ..... popieram to, co ktos wyzej napisał - nikogo nie interesuje, co modelka ma do powiedzenia, bo ma jedynie zaprezentowac ubranie, gadac przy tym nie musi.
A moim zdaniem Ania ma w sobie to cos, podobają mi się jej oczy - wychodzi dobrze i na zdjeicahc i na wybiegu, czyli jest kompletna, bo jak dla mnie zarowno Ola jak i Paulina nadaja sie tylko do fotomodelingu, na wybieg absolutnie (Ola - nogi, Polina - konska szczeka). o, Solq'u, popieram
Edytowane przez Promyk1105 Czas edycji: 2010-11-26 o 16:38 |
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem Ola najmniej sobie poradziła w MKS
![]() na zdjęciach wychodzi pieknie ale chodzenie tak sobie jej wychodzi
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie i ja uwiebiam jej akcent i seplenienie anja jest cala oryginalna
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie żadna dziewczyna nie zachwyca, jestem rozczarowana tą edycją. i również zupełnie nie rozumiem zachwytu Anią w Mediolanie, patrząc na inne modelki na tym pokazie, nie powalała urodą. zobaczymy, może w 2 edycji przyjdą bardziej 'kompetentne' dziewczyny
|
|
|
|
|
#3508 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Paulina moim zdaniem nie jest gotowa by być modelką (zwłaszcza psychicznie - płacze na sesjach, nie wytrzymuje napięcia + wymyśla wymówki) Cytat:
Na wybiegu oprócz figury i sposobu chodzenia liczy sie takze fotogeniczność, z wybiegów robione są zdjęcia (np. style.com)Natomiast umiejętność wypowiadania się jest bardzo ważna na castingach. Musisz umieć sie zaprezentować, jak na pytanie "How old are you" odpowiesz "słucham" to pracy nie dostaniesz Oczywiście przekonania czy poglądy modelki nie mają znaczenia, ale ona sama musi być komunikatywna.Cytat:
Poza tym na sesjach zdjęciowych wszyscy mówią po angielsku (o czym wspominała Anja Rubik), modelka musi rozumieć, co mówi do niej fotograf/inni modele jak i z nim rozmawiać![]() Cytat:
I znów j.w. modelka powinna być otwarta i komunikatywna, skoro świat mody jest brutalny. Chociaż pod tym względem żadna z finalistek się nie nadaje do "walki o kontrakty" w przyszłej karierze (w końcu to TOP model) - Ola nieśmiała, Ania naiwna, Paulina użalająca się nad sobą... |
||||
|
|
|
#3509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może poza figurą, jej buźka jest pospolita, oczy, w których zero przyciągania...O fotogeniczności wspomniała już picnic - też wydaje mi się, że nie jest to takie "nieważne". Co do wypowiadania się to myślę, że z czasem Ania wyrobiłaby się, umiała sensownie odpowiadać i ten jej głos pewnie nie jest problemem - ja jednak nie mogę jej słuchać. ![]() Ogólnie - Ola jest moją ulubienicą prawie od początku i to jej życzę jak najlepiej. Jeśli wygra Ania też będę uważała, że to dobry werdykt - są gusta i guściki, dla mnie jest poniżej przeciętnej, ale w Mediolanie się podoba, więc niech robi dziewczyna karierę.
|
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Co to znaczy sarnie spojrzenie? ![]() Co do Ani Rubik - jej seplenienie jest więcej niż urocze, uwielbiam słuchać i patrzeć jak mówi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Zerknicie na VOD
Zauważyłam już to podczas środowego odcinka, teraz jeszcze raz się przyjrzałam
Chyba miała Kaśkę za dużą rywalkę 

)

Zamykając ten temat- w sumie też chyba głosowałabym na Anię