|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cześć!
Cytat:
My jesteśmy tacy dziwni, że naprawdę jest między nami świetnie, "tylko" ta sfera kuleje. Ja wiem, że to brzmi nielogicznie, samą mnie to zastanawia, bo także uważam, że seks jest w związku cholernie ważny. Jednak jakoś funkcjonujemy, czasem lepiej, czasem gorzej. I absolutnie nie traktuję kwestii starania się o dziecko jako elementu scalającego psujący się związek! ![]() Może po prostu mam taki temperament? TŻ już się przyzwyczaił, przynajmniej w pewnym stopniu. Sama nie wiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skończyło się na tym, że tabsy kupiłam dopiero po kilku dniach, a w międzyczasie zdążyłam dostać następny okres ![]() Ale masakra z tym kolesiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wy macie wspólne konto? My z TŻ mamy jedynie wspólne konto oszczędnościowe, choć i tak ja nie mam do niego dostępu, bo miałam problem z aktywacją mojego profilu (TŻ już ma konto osobiste w tym banku, więc z nim było prościej). Co miesiąc staramy się wpłacać na nie jakąś kwotę i tego nie ruszamy. To kasa, która sama na siebie pracuje i wypłacana jest tylko w razie potrzeby, np. wyciągnęliśmy z tego konta kasę na wakacje w Hiszpanii. Na bieżące wydatki, knajpy, ciuchy i żarcie wydajemy z naszych osobistych kont - raz ja płacę, raz TŻ, to akurat dla nas obojętne. Cytat:
Cytat:
W piątek miałam trochę roboty i nie zdążyłam z Wami popisać. Kupiłam w końcu sukienkę na wesele! ![]() ![]() Dziś T. w pracy (w bufecie na uczelni - teściowa ma w barze komunię, więc do studenckiego bufetu musiał jechać TŻ), mam nadzieję, że szybko wróci. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
cześć.znów poniedziałek i do tego leje wrrr...
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
cześć,
po raz pierwszy chyba mówię, że wreszcie poniedziałek... Weekend miałam fatalny. Mój dziadek spowodował wypadek samochodowy - dość poważny i przy sporej prędkości, bo dwa samochody do kasacji, ale na szczęście nie ucierpiał nikt jakoś bardzo poważnie. Jego nawet już ze szpitala wypisali. Babcia za to biedna leży z połamanymi żebrami na obserwacji, bo nie wiadomo, czy nie ma jeszcze jakichś wewnętrznych obrażeń. W każdym razie nerwów co nie miara, no i ciągle dzwonienie i jeżdżenie, bo trzeba było się wszystkim zająć, a ja byłam jedną z osób, które miały najbliżej. No masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Misku to trzymam kciuki aby twoja babcia szybko wyszła ze szpitala. A samochód dziadka też do kasacji?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
tak, co więcej dziadek nie miał ważnego przeglądu, bo zapomniał. Jedyny plus tego taki, że w końcu chyba zabiorą mu prawo jazdy na dobre. Po dobroci nie dało się tego z nim załatwić, bo się obrażał i wkurzał
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
uuu to nie ciekawie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Novo te moje ukochane spodnie ze stradiego to dokładnie te z linka z allegro ![]() Tylko że w sklepie kosztowały 79 zł ![]() ....ale za 129 też bym kupiła ![]() Miśku współczuję weekendu ![]() I tak jak piszesz tyle dobrego ze może prawko dziadkowi zabiorą. Jak ja widzę jak jeżdżą starsi ludzie to na prawdę dochodzę do wniosku że powinny być jakieś testy sprawności i szybkości dla wszystkich kierowców po skończeniu np 60 lat. Asiuk mamy 2 konta osobiste...do ktorych oby dwoje mamy dostęp. Jednak najwięcej kasy gotówką zarabiamy...którą dostajemy do łapy...wiec trzemamy kasę w szufladce - z której ona znika w ekspresowym tempie ![]()
#3488 |
Zakorzenienie
|
ooo u nas jest tak samo. Jaka jakas kasa leży w domu, to na nie wiadomo co idzie . znika jak szalona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i szkoda mi tych osób wszystkich poszkodowanych, zwłaszcza dziecka 6-letniego. Nawet jak nic poważnego się nie stało, to na pewno masa strachu. W dodatku to była ich pierwsza przejażdżka po kupieniu nowego samochodu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Co za okropna pogoda! Myślałam, że z Krakowa będę płynąć do domu ![]() ![]() Wczoraj poinformowałam mamę o planowanym wypadzie do Wisły... ja: wiesz, w boże ciało chcemy jechać do Wisły mama: w czwartek? ja: w środę, Karol ma wolne. Ja będę po obronie! I w ogóle! Dawno nigdzie nie byłam! mama: no przecież nic nie mówię ![]() ![]() Martwię się o mojego przyjaciela... |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Miskowa bardzo niefajna sytuacja, dobrze, że tym ludziom nic powaznego się nie stało. Ja też nie mogę miec gotówki, bo znika w zastraszającym tempie. Jednak najlepsze są lokaty, bo nie widzę, że na koncie jest kilka tysiaków, tylko kilka stówek i robię bardziej przemyślane zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Miśku współczuję wypadku dziadków ![]() Novo te spodnie co pokazałaś, uniformowe mam takie ale z jasnego dżinsu- też z szarfą, podwinięta nogawka, super są , moje najkochańsze portki ![]() ![]() Asiuk widzę, że mamy podobne zdanie i obawy, zdajesz sobie sprawę z problemu to najważniejsze, a różnica temperamentów rzeczywiście w związkach się zdarza i trzeba znaleźć jakiś kompromis, czego Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co kupujcie na Dzien matki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
miśku - zdrowia dla babci i współczuję całej sytuacji
![]()
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Moja mama tez miała 1 maja urodziny (dostała ksiązkę) teraz dzien matki. Dla tesciowej tez trzeba coś kupić. a wy tesciowym kupujecie to samo co mamie?? Nasze tesciowe i mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teściowej nie kupuję nic na Dzień Matki, ba nawet nie składam życzeń- przecież to nie moja matka....Tżet jej składa życzenia, i jeśli chce coś kupić to pomagam oczywiście mu, wiem wredna jestem ale trudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
A kiedy jest?
Słuchajcie, w czwartek przyjaciel mi powiedział, że w piątek okaże się czy się będzie bronić ze mną... No to w piątek piszę do niego... I nic. Dzownię... I nic! Dzwonię przez cały weekend i nie odbiera ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Ja mamie kupuję płytę U2 z jej ulubionymi piosenkami plus apaszkę w róże http://allegro.pl/item1038196797_atm..._nowy_sty.html (już taką miała, ale mi oddała i chyba żałuje ;-) )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Kupie mamie kawę na stacji benzynowej
![]() Akurat 26 maja spędzimy razem koło 12 godzin w aucie ![]() My co roku kupujemy po prostu kwiaty i czekoladki..nic wielkiego. Sama chciałabym jak Dori - do teściowej nie chodzić..ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie aby mąż do mojej mamy nie poszedł- więc się poświęcam ![]() ------------- Matko zaraz zasnę na biurku w pracy ![]()
#3502 |
Zakorzenienie
|
carmelova a co to za odliczenie?? dl jakiej rozmowy??
a ja juz zawiozłam wszystkie Cv jakie miałam , resztę wysłalam. Tak wiec prosze o wielkie kciuki aby mnie ktoś przyjął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzwonić to ja też na pewno bym nie dzwoniła ![]()
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
(nie) dziękuję dziewczyny. Kurcze.. tak bardzo mi zależy na tej pracy. tak bardzo bym chciała aby sie udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak zwykle mam z tym problem, na razie nie mam pomysłu. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
dzień matki to dzień matki a nie dzień teściowej, nie ma się co spinać. Każde dziecko się zajmuje swoją mamą i sprawa załatwiona. Zostawiam więc kwestię mamy tż jemu po prostu, mogę mu co najwyżej doradzić, jeśli kupuje prezent, ale też nie składam nawet życzeń i nie oczekuję od mojego tż, żeby dzwonił nawet w ten dzień do mojej mamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cześć. Kurcze, kiedy ta pogoda się zmieni?
Miśku zdrowia dla babci życzę i współczuję przeżyć podczas weekendu. Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.