|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES część VI
tez się zalapałam do orzeszków
![]() ![]() ![]()
#3482 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie...ostatnio naprawdę ciężko znaleźć coś o próbkach więc wg mnie konkursy, quizy i inne tym podobne są jak najbardziej przydatne, szczerze jakby miało teraz stanąć na samych próbkach tylko i wyłącznie to to forum zionęłoby pustkami...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
mi się tu podoba, i nie narzekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
BAN stały
|
Ojoj ale się tu nieprzyjemnie robi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Raczkowanie
|
Dostałam takiego meila
może kogoś zainteresuje Tak, to prawda mam dziś dla Ciebie prezent. Dokładna informacja, jak możesz go odebrać znajduje się na końcu tej wiadomości. Prezenty rozdaję oczywiście nie bez powodu. Wczoraj uruchomiliśmy nowy sklep internetowy. Jest on diametralnie inny od swojej starszej wersji. Jestem jednak pewien, że składanie zamówień będzie teraz o wiele prostsze i przyjemniejsze. Czekamy na Twoją opinię. Jeśli natrafisz na jakiś błąd lub problem, poinformuj nas o tym. Zanim zdradzę Ci, jak możesz odebrać swój prezent, muszę przekazać jeszcze 2 informacje dotyczące nowego sklepu. 1. Nieznacznej zmianie uległy koszty wysyłki. 2. Stworzyliśmy też krótki regulamin sklepu: A teraz czas na Twój prezent. Jest nim kod rabatowy uprawniający Cię do zniżki 10%. Kod znajdziesz na naszym profilu w serwisie Facebook.com facebook.com/pages/Fitomed-Sp-z-oo/185410891974 Kod jest ważny do niedzieli 9 maja.
#3486 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
wszyscy dostaja cos ze street a ja nie, może jestem jakas trędowata a o tym nie wiem
![]() ![]() inverso sklikałam Twoje rowery ![]()
#3488 |
Zakorzenienie
|
tż z kolei nic nie wiedział, nie dostał zadnej informacji ze dostanie paczkę, nawet o raporty na stronie musiał się doprosić, a dodatkowo jeszcze nie wyslał zaswiadczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
![]() dobrze, że są konkursy itp... nie wiem co złego w tym, że mamy więcej okazji do zgarnięcia kosmetyków czy gadżetów
![]() |
#3490 | |
BAN stały
|
Cytat:
i nie wszystkim pasuje, (tylko osobom, które dołączyły w miarę niedawno), bo osoby, które były od początku, widzę co piszą i jak się wkurzają czytając 5 str z jednego dnia - kliknijcie mi I tu popieram Gofrzycę, która chciała to zgłaszać ![]() i to nie prawda, ze samples nie ma, bo są, niektóre osoby dają linki, a widocznie i tak większość wychodzi z założenia, że w tym potoku postów by utonęły i wolą sobie na PW (kiedyś klub...) wysyłać tyle sory za off top ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Raczkowanie
|
u mnie dziś:
*dlugo oczekiwana paczka z allegro, ale za to dostałam gratisy ![]() *tampony OB a TŻ dostał próbki i koszulke Hugo Bossa ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
BAN stały
|
Cytat:
podkreślone jest za free, ale polega na losowaniu, a nie jest dla wszystkich/ pierwszych ![]() ja bym granicę free dała tam, gdzie większość ma szansę za darmo dostać coś, gdy jest nagroda "gwarantowana" nie będę się sprzeczać, bo to nie moje forum, po prostu chciałabym móc wrócić , spojrzeć - jest link, kliknąć, nie ma czasu siedzieć i patrzeć: t o pogodzie, tamto o klikach, to o jakimś innym problemie ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Wtajemniczenie
|
to ty podchodzisz do tego wybiórczo, jedne konkursy tak inne nie...
bo osoby, które były od początku się wkurzają-jak na razie tylko gofrzyca miala zastrzeżenie co do klikania w banery ale TYLKO ty masz jakiś problem dotyczący ogólnego funkcjonowania tego forum chcesz twardo klasyfikować co ma się tu znaleźć a co nie, cytujesz regulamin itp. przypominam że od upominania i dawania granic są moderatorzy
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-05-06 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co, pogrążasz się. A co to za różnica czy będzie losowanie, czy ileś tam pierwszych osób dostanie? Efekt jest ten sam - nie wszyscy, którzy by zechcieli, dostają. Poza tym, "to pogrubione" niczym się nie różni od płacenia 5 złotych za wysyłkę Mon Ami, żeby dostać parę kosmetyków. Koniec tematu i nie psuj atmosfery na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj odebrałam mini kremiki w słoiczkach Biotherm na członków rodziny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Przyczajenie
|
Dużo linków do darmowych próbek jest na stronie http://www.za-darmo.net.pl. Jest tam opisane jest dostać za darmo materiały biurowe, akcesoria do domu, produkty dla dzieci, gadżety, gry, kosmetyki, książki, leki, mapy, odzież i dodatki, produkty dla zwierząt oraz artykuły spożywcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wyluzujcie
![]() Na FB wyskoczyła mi reklama, że KLM rozdaje zawieszki do bagażu z własnym zdjęciem za free: http://www. facebook.com/KLM ...ale później jak już się podaje dane do wysyłki, to nie ma na liście Polski... Więc zaznaczyłam co innego i wołami przy kodzie dopisałam POLAND. Jak nie wyślą, trudno - ale może warto spróbować ![]()
#3501 |
Rozeznanie
|
Hmm a to ciekawe, dziewczyna sie buntuje (i slucznie) ze bajzer sie robi w watku, a tu jej mowia, ze 'jak sie wchodzi miedzy wrony...' ciekawe... to na przyszlosc moze warto zmienic nazwe watku?bo faktycznie watki o konkursach tez istnieja, wiec to jest poniekad powielanie i to, ze ktos ZLE ROBI, nie znaczy, ze kazdy ma sie do tego dostosowac - to tak w obronie Pomaranczy.
Aha i pragne zauwazyc, ze NIE TYLKO gofrzyca miala jakies 'ale' odnosnie 'kilkniesz?' 'kliknij' a dosc duzo osob. Przyznam szczerze, ze mi info o konkursach nie przeszkadza, ale powielanie pytan, czy ubolewanie, ze 'jeszcze nie ma prezentow' choc bylo pierdyliard razy mowione, ze prezenty beda jutro najprawdopodniej - dezintegruje i zasmieca watek, tak samo jak odpowiadanie osob, ktore nie znaja wlasciwej odpowiedzi na pytanie (nie chce nikogo urazic) ale tak jak dzisiaj ranoo zrobila to Inverso - nie wie, jak jest, a pisze i potem kilka osob ja poprawia - jaka w tym logika? Zeby jak najszybciej rozpoczac nowa czesc watku? |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Wtajemniczenie
|
Zagdzam sie z tym, ze zrobil sie tu lekki burdel.
Ostatnich kilka stron to "kliknij mi, ja klikne tobie, klinelam wam, kliknijcie mnie" ble ble ble. Idzcie sobie klikac na inny watek. Ten nie jest o tym. Edytowane przez Koan Czas edycji: 2010-05-06 o 15:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zadomowienie
|
bo_inne_nicki_byly_zajete ja już nie reaguję na głupie pytania, bo szkoda nerwów, ale faktycznie od 2 dni tu taki burdelik jest, ze szkoda gadać...
zauważyłam, że osoby na które najczęściej się denerwuję mają niewiele ponad 15 lat i boja się używać wyszukiwarki, bo ... a nóż widelec zajdą od tego w ciążę ![]()
#3504 |
Zakorzenienie
|
a do mnie dziisaj przyszly orzeszki ze streeta ale kompletnie sie tego nie spodziewalam nie dostalam wzcesniej zadnego info
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co komu szkodzą konkursy.. przecież tylko mamy z tego więcej ![]() a w ogóle - napisałam, że technicznym o tej fali klikanctwa na calutkim forum ( bo normalnie dosyc juz dzisiaj mam tych postow ;/) zoabczymy czy gora zareaguje a w temacie - wskrzynce puste pustki, czekam na lrp bo tez wygralam - ciekawe czy dojdzie
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
http://www.fabrykafantazji.pl/rabaty...obki-pm-7.html - próbki szablonów malarskich za rejestracje
![]() http://175cc5f2.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/ - i Bruno Banani - a do mnie nie wysyłają uuu ![]() http://d2bf8bef.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/ - krem Ivostin za ankiete . Było ![]() http://541c9656.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/ - Bruno Banani for men . Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2010-05-06 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
after hours
|
ciekawa jestem, ile właściciele tej strony, reklamowanej kilka postów wstecz zarabiają na tych płatnych linkach..
#3509 |
BAN stały
|
http://www .tena.pl/Mezczyzni/produkty/bezplatna-probka/ -próbka Tena Men
http://www.suchenoce.pl/index.php?section=49 -jednorazowe majteczki Huggies Nic nie sprawdzone i przepraszam jeżeli było |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.