|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
QueenBlair ciężko znaleźć jakiś uniwersalny prezent
. Zależy co lubi, lub czym sie interesuje:"). "Urlop ciążowy" służy mi w trwonieniu pieniędzy .
|
|
|
|
#3482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wojsko lubi i tym się głównie interesuje...No ale nowiuśkiego Mi28 pod choinkę mu nie zmieszczę ;-)A pieniążki trwoń z radością!!!!
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tż kupiłam pendrive'a i kubek trzymający ciepło
Bardzo praktyczne i wiem, że chce to dostać, chociaż się nie spodziewa |
|
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajne pomysły! Tż pendrive ma ale myślę,że taki kubek byłby całkiem dobrą niespodzianką.
|
|
#3485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pezenty dla tż ? dla mnie to nie jest problem, zawsze coś wymyślę choć tż jest już dość obkupiony więc z roku na rok zadanie mam utrudnione. W tym roku dostanie ode mnie pas na plecy co można go mrozić lub moczyć w gorącej wody i robić sobie okłady na plecy. Kubek to fajny pomysł, u tż się sprawdził, sprawdził się też porządny termos na wyjazdy na poligony ale taki zakręcany a nie na pstryczek bo z takiego często się leje. Polecam też świąteczne - czerwone bokserki, podkładkę chłodzącą pod laptopa (jak któryś misyjny ), dysk zewnętrzny (ale to grubsza kasa) itd....
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
QueenBlair, witaj, ja jeszcze nie zdążyłam Cię przywitac
dziarska, gratuluję dziewczynki!!! Cytat:
![]() w środę mam usg to zobaczymy czy naszemu panu nic nie zniknęło ![]() Pomysłu na prezent tradycyjnie nie mam, no może poza kubkiem termicznym, żeby miał w czym kawę do samochodu brać jak jedzie rano do pracy ![]() A Święta będą fajne, bo po Świętach TŻ nie wraca do obecnego miejsca pracy tylko się przenosi Ten tydzień jest ostatnim
|
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaniu_20
Dzięki za przywitanie! Trzymam kciuki za usg, który to już miesiąc ciąży? Cieszysz się z przenosin TŻ? Karola82 O termosie też myślałam, w ogóle to sporo pomysłów mi do głowy przychodzi tylko po przemyśleniu każdy pomysł wydaje mi się nietrafiony. Pewnie na spontana coś wymyślę
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie że się cieszę, wreszcie będzie w domu częściej niż tylko na weekendy ![]() 22 tydzień, więc już z górki
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Karola nie wiem, jak można zamówić, ale ja już zamówiłam
![]() Aniu a jak samopoczucie w ciąży? Dzisiaj byłam na małych zakupach i dokupiłam jeszcze tż słodycze A ten kubek przyda mu się, bo on bardzo lubi pić rano herbatę, ale zazwyczaj nie ma czasu, żeby sobie zrobić, a taka do śniadania mu nie wystarcza. Ech, trochę mam dość bycia na odległość Ale pocieszam się, że już prawie półmetek
|
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Tęskni mi się za fizyczną obecnością mojego.
Już prawie 3 tygodnie się nie widzimy. Ale mam dużo zajęć więc czas mi szybko leci. "nieśmiało "liczę,że może w piątek/sobotę uda nam się zobaczyć. Będę taka happy ![]() W Sylwestra Tż ma służbę -muszę więc wymyślić sobie coś ciekawego aby nie spędzić tego dnia w dresie i z czekoladkami heh. Nie chcę takiej wróżby na nowy rok ;p AAniu 22 tydzień whoa! Dobrze się wobec tego składa,że z Tż już nie będziecie na odległość! Mariamarysienka Twój Tż studiuje na uczelni wojskowej? Tak wywnioskowałam skoro napisałaś o półmetku. Chyba,że Ty studiujesz w innym mieście niż on pracuje i po studiach planujesz przeprowadzkę. To jak to jest?
|
|
#3491 | |
|
Raczkowanie
|
Aniu nie chwaliłaś się że jesteś w dwupaku
.Cytat:
Coraz trudniej mi się ostatnio oddycha. No ale wytrzymamy. |
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziarska
Wytrzymacie,musicie
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej ! Dziarska, na kiedy masz termin, przypomnisz?
![]() Trzymajcie się cieplutko ciążówki U mnie dzisiaj zabiegany dzień, po pracy fryzjer, potem dentysta, jeszcze zajżę do ikea wracając i tak mi dzień zleci, a szczerze to nic mi się nie chce jakoś ale wizyty mam poumawiane więc wyjścia nie ma i mnie to mobilizuje ![]() Ja już się nie mogę doczekać Świąt bo planuję z dwa dni wolnego i może gdzieś pojedziemy z tż ale Sylwestra spędzimy raczej w trójkę w domu, ewentualnie pójdziemy do brata albo on ze swoją przyjdą do nas. Jak to zwykle u nas musi być spontanicznie ![]() Za to już wiem, że tż w styczniu ma poligon
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
nie? A wydawało mi się że pisałam
![]() Czemu Ci tak ciężko? Uciska coś?Cytat:
Kolejne usg wczoraj potwierdziło na tysiąc procent, że będzie facet Zresztą od 13 tygodnia lekarz nie miał wątpliwości, ja też nie
|
|
|
#3495 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola
Łączę się w "bólu" "nicniechcenia"... Też mi się nic nie chce. Gdyby nie to,że mam sporo obowiązków i poumawianych spotkań to pewnie bym się z domu nie ruszała. Widzę,że Twojemu tż styczeń zapowiada się aktywnie. Mój ma w Sylwka służbę więc powitamy Nowy Rok osobno. Ale jakoś bardzo smutno mi nie jest. Wiem o tym z dużym wyprzedzeniem, więc mam czas aby sobie coś zorganizować ![]() Odnośnie spontana to ja jestem jego zwolenniczką ![]() Aaniu Dziękuję za kciuki ![]() U Ciebie już w pełni potwierdzone,że chłopiec będzie! Fajnie! Ja na razie dzieci nie planuję ale wiem,że gdyby można było płeć wybierać to chciałabym chłopczyka ;-)
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dawniej nie wyobrażałam sobie żeby mieć synka (ale to młoda i głupia byłam Przynajmniej mam już wprawę w obsłudze małego faceta poza tym od początku intuicja mówiła mi że będzie chłopiec, ani na moment nie pojawiła się myśl "ale fajnie byłoby mieć dziewczynkę" ![]() My też nie wiemy co z Sylwestrem, jako że TŻ się po Świętach przenosi, to nie wiadomo co go czeka w nowej jednostce, więc zaplanować sie nic nie da
|
|
|
#3497 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedawno się zapisałam na pole dance (inaczej taniec na rurze). Dziś byłam na kolejnych zajęciach i dobrze się bawiłam.
Chociaż trochę mnie zazdrość bierze gdy widzę,że niektóre dziewczyny nie muszą dużo wysiłku wkładać aby robić "boskie akrobacje". TŻ nie wie,że na tego typu taniec uczęszczam. Zastanawiam się czy mu mówić czy nie bo w sumie "konotacje są jednoznaczne ->tzn ,że to striptiz,albo szkolenie przed pracą w nocnym klubie". Co myślicie dziewczyny? Powiedzieć mu? Aniu Teraz Twój synek będzie miał braciszka! To jeszcze lepiej! Odnośnie intuicji to ja w nią wierzę! Już nieraz się przekonałam,że jej podszepty należy brać pod uwagę.
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aniu, fanie, że to chłopczyk... TŻ pewnie dumny jak paw, bo to takie męskie syna mieć
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorrissek
Przychylam się,żeby powiedzieć. Ale zrobię to w 4 oczy. Pomimo tego,że z TŻ jestem półtorej roku to jakoś nie umiem rozgryźć jego reakcji. A też bym nie chciała żeby biedak się nakręcał,że "jego kobieta" w klubach na rurce wywija;D
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Tż uczy się w szkole oficerskiej we Wrocławiu, jest na II roku
A oboje pochodzimy spod Lublina, więc mamy niezłą odległość między sobą ![]() Aniu i dziarska dużo zdrowia Wam życzę )
|
|
|
|
#3501 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mnie całkowicie intuicja zawiodła, myślałam że będzie chłopiec a w 5 miesiącu okazało się że to dziewczynka I teraz nie wybrażam sobie żeby mogła być chłopcem... a jakbym drugie dziecko miała mieć to też bym chciała dziewczynkę ![]() Mariamarysieńka, u mnie temperatury w nocy do -12, w dzień ok. -3 ale generalnie bez śniegu
|
|
|
#3502 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
Byłam u lekarza i on twierdzi że to dziecko uciska na narządy wewnętrzne, bo mnie nie bardzo jeszcze wybulwiło a gdzieś Mała musi się podziać. TŻ się śmieje że raczej wyglądam jakbym miała wzdęcia, a nie była w ciąży . QueenBlair ja bym powiedziała, ale jak będziecie sami. Cytat:
mariamarysienka dziękuje |
|||
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() QueenBlair, zawsze możesz TŻa zaskoczyć, zaprezentować mu umiejętności a potem powiedziec że chodzilaś na kurs żeby mu niespodziankę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() Ja mam trzy tygodnie po Tobie, na imieniny TŻa ciekawe czy synuś zrobi tacie prezent
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ja tak na chwilę przychodzę zameldować,że TŻ przyjechał i bardzo się cieszę bo byłam już bardzo steskniona ![]() Dzięki Wam Kobietki za dodawanie otuchy gdy smutno mi było!
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny Kochane...
Życzę Wam wszystkiego dobrego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia! Oby spełniły się wszystkie Wasze marzenia, te wypowiadane głośno i te wyszeptane tylko w myślach
|
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogie Kobiety mundurowych:
I ja Wam życzę wszystkiego co najpiękniejsze, dużo miłości i satysfakcji życiowej, spełnienia wszystkich nawet tych najskrytszych marzeń , a także dużo pogody ducha w pokonywaniu codziennych trudności.
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.
Życzę wam wszystkim kobietkom mundurowym i waszym chłopakom w mundurach. Aby więcej byli w domu niż w rozjazdach!!! ![]() |
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Mundurówki drogie,
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT, SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH. DUŻO SIŁY I POWODÓW DO UŚMIECHU W NADCHODZĄCYM ROKU Cytat:
zaglądaj do nas częściej
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mundurówki, życzę Wam wszystkiego co najlepsze, dużo spokoju, ciepła rodzinnego i bliskości Waszych ukochanych mężów/partnerów, żeby więcej byli w domu, niż poza nim, dużo miłości, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku2013!
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza po Świętach.... ?
Jak wam minęły? Nam zleciały całkiem przyjemnie, wreszcie mieliśmy troszeczkę chwil żeby sobie po prostu posiedzieć razem. Oczywiście goście, wyjazdy itp również, generalnie bardzo przyjemnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

. Zależy co lubi, lub czym sie interesuje:"). 

Może mimo wszystko nie będzie tak głupi jak tatuś i nie pójdzie do wojska 

Ale pocieszam się, że już prawie półmetek 

Uciska coś?