|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Potrzebuje cię... po prostu potrzebuję...
Szyba za którą staliśmy pękła na kawałki. Nagle ktoś bliski odchodzi.. bez pożegnania! |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
lucyferowa -
![]() ![]() ![]() będziemy tańczyc całą noc, to taa noc, będziemy tańczyc aż nogi stracą mooc, tą mooc, która w nas jest, i która kończy się wraz ze świtem
![]() pijana młodzież dobrze się bawi w rytmach disco polo, nawet gdy wybija północ, a ochroniarz patrzy na nich z dziwną miną ![]() zaniemogliśmy wszyscy razem. ![]() znasz ten stan, powiedz czy go znasz. to ten stan gdy w nocy widzisz słońce rażące, muzyka nadal gra za cicho, nogi zaniemogły, i myślisz sobie gdzie ja jestem ?! ![]() ![]() nic tak humoru nie poprawia jak dobra lemoniada!
![]() |
#3483 |
BAN stały
|
Kilka moich, większość cytaty które mi się gdzieś spodobały i zostawiłam w wordzie i używam ich fragmentów lub całych na opisy
![]() "tylko mężczyzna może z dziewczyny stworzyć kobietę..* A kobietą jest się wtedy kiedy kocha się do upadłego tego mężczyznę,* który ciągle zachowuje się jak chłopiec*" Kiedy jestem z Tobą* Wiatr użycza mi swych westchnień* Gdy jestem przy Tobie* To czuję,* że Jestem Niedojrzała miłość mówi ![]() ![]() [ Erich Fromm* ] Pocałuj mnie,* a pokaże ci gwiazdy...* Kochaj mnie,* a dam ci je wszystkie. Mówią,* że miłość to zaślepienie serca* ..a ja powiadam,* że nie kochać to jest jego* ślepota Kto nie ma odwagi do marzeń,* nie będzie miał siły do walki. „W* życiu najczęstsze są dwie sytuacje ![]() ![]() "Kiedy czegoś gorąco pragniesz,* to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć.*" Paulo Coelho |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
Eloszka mordki
![]() ![]() Namaluję Ci tęcze i zjemy razem mleczną drogę. spraw, żebym milczała póki nie upewnie się, że naprawdę mam coś do powiedzenia.
- a to co? - to jest krew - przecież jest biała - krew nadziei. Czasami im bardziej coś się zmienia, tym bardziej jest jak przedtem. happy ending zalatuje mi tandetą. masz taki intrygujący tyłek. Mówisz: ładnie pachniesz. niewiesz, że donaszam perfumy po tamtych mężczyznach. ej seniorita sprechen sie miłość. deszcz padał na miasto, niczym majonez na wielkiego hamburgera. Uczucie miłości to chyba jedyny powód by w życiu walczyć. walczyć o kogoś. a największym błędem jest zaprzestać i się poddać. a wiesz co jest najgorsze? to, że ty będziesz obojętny, pójdziesz z kumplami do clubu na browara i zapomnisz, a ja będę słuchała dennych piosenek, siedząc w pustym, ciemnym pokoju i myśląc o tym jaka jestem głupia, że pokochałam właśnie cb. wiesz co? kochaj sie. * nie wszystkie opisy są mojego autorstwa, więc jeżeli znajdzie się tu jakis wasz z poprzednich części, to spokooojnie ![]() Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2010-05-03 o 01:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ____
a obiecał, że zostanie na zawsze. ![]() kiedyś sobie wymyśliła, że będzie cholernie szczęśliwa. ale nie jest. gdy już udaje mi sie zapomnieć , ty znów wpieprzasz sie z małą nadzieją. ' Napisała "kocham Cię.." i jego imię. Głupia. Kiedy chciała je skreślić, długopis zwyczajnie przestał pisać. ' nie mogła zasnąć, uporczywie dręczyły ją myśli 'co by było gdyby'. co chwilę podnosząc się z łóżka, a następnie z powrotem się na nie kładąc, powtarzała jak bardzo go nienawidzi, za to, że pojawił się w jej życiu. mój mózg nie wydziela endorfin na widok "koperty" z Twoim imieniem. obiecałeś mi niebo. pamiętasz? wiesz po co są problemy ? żeby zdać sobie sprawę , jak bardzo nam na czymś zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Rozeznanie
|
She dreams of someday getting out of this place. | Śni, że któregoś dnia wyjdzie z tego miejsca.
She dreams of waterfalls, that sweep your feet from under you. | Marzy o wodospadach, które wymiatają Twoje stopy spod Ciebie. She dreams of parkways and those wings, that look like parachutes. | Marzy o ścieżkach parkowych i tamtych skrzydłach, które wyglądają jak spadochrony. She finds her comfort inside bedtime stories and fairytales. Anything with a happy ending. | Ona znajduje swoje pocieszenie w środku historii do łóżka i baśniach. W czymkolwiek ze szczęśliwym zakończeniem. She doesn't wanna be the one. She doesn't have to be. | Ona nie chce być tą jedyną. Ona nie chce musieć być. She dreams of laughter in the rain. | Śni o śmianiu się w deszczu.
#3487 |
Raczkowanie
|
. Niektórzy powiedzieli wszystko, zanim jeszcze otworzyli usta. . Mrs Unfabulous - jesteś niesamowita.
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
'jedno życie mężczyzny, to za mało, żeby poznać kobietę.
'człowiek ostatniego cienia. 'i ciągle budząc się rano, najpierw muszę zobaczyć Twoją twarz. 'sama sobie wydaje się tłem. 'ktoś zabiera Cię kolejny raz, gdy już czuję, że mogę Cię mieć. 'ale mam w sobie przeszłość i tego nie wyrzucę. zapomniałam uczuć i teraz znów się ich uczę. wiem, że nie pozwolisz mi upaść. rozumiesz?! to Oni mi pomogli. Ci, których skreśliłam ze swojego życia dla Niego. przyszli, wyciągnęli z domu i zapomniałam o wszystkich problemach. zapomniałam o tym, że zawsze mogłam na Nich liczyć, a Oni nie zapomnieli o mnie. ale wiesz co było najgorsze? to, że skreśliłam ich dla Niego i liczyłam na to, że to On mi pomoże i mnie nie zostawi z tym wszystkim. ale Jego nie było, znów miał ważniejsze sprawy na głowie. nasza miłość to jedna, wielka, pogmatwana historia. znamy się już od 11 lat i zawsze nas do siebie ciągnęło, wiesz? zawsze. i, kiedy w końcu się nam udało, na początku było cudownie.. ale potem, teraz ciągle coś jest nie tak. kłócimy się, nie umiemy odnaleźć tego uczucia, które nas, sądzę, że jeszcze łączy.. jest źle. i jak zwykle docenimy to, co mamy, jak zaczniemy siebie tracić.. tylko, że już tracimy. chciałabym powiedzieć Ci tyle rzeczy, ale chyba już nie zdążę.. boję się, tak cholernie się boję. tego, że mnie zostawisz. wiesz, jak to jest przygotowywać się do tej chwili, kiedy wiem, że już nic nie da się uratować? straszne uczucie.
#3489 |
Wtajemniczenie
|
I want to see your thoughts about me./ Chcę zobaczyć twoje myśli o mnie.
Nie chcę być silna, chcę żebyś mnie pocieszył. Zobaczył, że ja też mam uczucia. Czekać w nieskończoność, czekać i czekać, nie wiedząc samemu do końca na co. Chcę Cię poczuć, jak łyk wódki dla mnie bądź. Z każdym kolejnym zetknięciem będę prosiła o więcej, do utraty kontroli. + pozdrawiam wszystkie trzęsące się przed jutrzejszą maturą ![]() Życzę powodzenia.. dajmy z siebie wszystko ![]()
#3490 |
Raczkowanie
|
Witam po dość długiej nieobecności . ![]() ` - Płakałaś ? -Nie, to tylko deszcz . - Przecież świeci słońce ! - Tak ... ? A w moim świecie jak zwykle ulewa. ` I uwielbiam ten stan, kiedy wiem, że już nie może być gorzej. ` No Księciu , koniec komedii. Następny proszę ! ` Od dziś będę wredną żmiją i suką bez serca . Będę porzucać i ranić . Zmieniać facetów częściej niż moje ukochane szpilki . I nawet nie śmiej się pytać, gdzie się tego nauczyłam . ` A metafory i niedomówienia nie robiły na tym osobniku żadnego wrażenia .
#3491 |
Rozeznanie
|
Wiesz chciałam posłuchać dziś mojej ulubionej piosenki...
Wiążą się z nią pewne wspomnienia więc od razu skasowałam ten repertuar ze swojej mp3, trudno nauczyło mnie to że wybierając piosenkę dla nas już nigdy nie wybiorę tej mojej ulubionej . Nie tęsknić ! Nie płakać ! Nie użalać się nad sobą ! Mieć cudownego chłopaka ! Dbać o niego ! Nie stracić go ! Hmmm . podłe marzenia .
#3492 |
Raczkowanie
|
szanuj tych , co zawsze szanują ciebie .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Raczkowanie
|
może właśnie dlatego nie uwierze w miłość
bo już nigdy nie wróci to co raz sie skończyło..
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten opis kradnę ;* Cytat:
![]() Chcę czuć Cię przy sobie kiedy będę zasypiać.Chcę czuć się bezpieczna .
![]() |
#3495 |
Rozeznanie
|
czy zaufa jeszcze raz?
czego brak jej do szczęścia? przed nimi czas poważnej próby. nie chcę być matką Polką. pojednanie z Bogiem. jak możesz się przed nią uchronić? kiedy sen nie przychodzi... co mówią gwiazdy? sama wychowywała się jako jedynaczka i dzisiaj już wie,że dużo straciła. właśnie tam najczęściej się spotykali. spacerowali i prowadzili niekończące się rozmowy o życiu i wspólnej przyszłości. byłby to dla niej najpiękniejszy prezent,jaki kiedykolwiek dostała.
#3496 |
Rozeznanie
|
Jeśli chcesz zmienić świat zacznij od siebie.
Może wtedy ktoś zacznie postrzegać cię zupełnie inaczej. Inaczej spoglądać na świat. Zacznij żyć ! Marikab - gdzie ty jesteś ? ![]()
Miłośćktórą mi dajesz rozprasza chłód ! <3 Kocham Cię Skarbie <3 07.03.2012r. Edytowane przez nienaruszona Czas edycji: 2010-05-03 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Raczkowanie
|
little happiness – fanka paktofoniki?.
![]() Toogether93 , matematyczka00 , latin , patrysiowa_ , z innej bajki , TwojaKokaina- okradłam bezszczelnie ! ![]() ![]() ![]() ___ całuj mnie do rana całuj mnie i jeszcze mocniej ! wszystko ma swoje priorytety, niestety. ide tam ide sam w tą czarną chwilę tyle myśli w sekund tyle. wybaczyć można zapomnieć się nie da. odrobine bliżej nieba. Edytowane przez MalinovaSaGa Czas edycji: 2010-05-03 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
bryym, nastychick okradam
![]() ***
Nie wiem, co ze mną będzie Zawsze mówię o tym, jak bardzo cię nie potrzebuję Ale zawsze wracaliśmy z tym do ładu |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
~I zamiast jej pomóc pomyślał: Przewróciła się, niech leży !
#3500 |
Raczkowanie
|
![]() two words. remember./dwa słowa. pamiętaj./ Dochodzę do wniosku, że jakby ten książę na białym koniu nie dotarł (korki, zaspy czy coś) albo nie oprzytomniał w porę to z wygody chyba wyjdę za Ciebie za mąż. Przynajmniej będzie śmiesznie. Chyba moje "ja idealna" jest w konflikcie z "ja realna". Dołączmy do tego "ja powinnościowa" i zaburzenie jak się patrzy. A wszystko przez tą niesprawiedliwość świata i przez oczko w rajstopach i... i... przez Ciebie! A Ty nawet nie wiesz, że o Ciebie chodzi...
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-05-03 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
;*****************
oby ci tylko w boczki nie poszło
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;18971838]rozwalił mnie. ![]() no bo to taki z życia wzięty opis ![]() _______________________ rozpłakana miłość przechodzi w szary, mglisty widnokrąg nieisteninia Lekko przechylona czuję twój oddech na mojej twarzy - nareszcie ugasisz pragnienie mych ust. dziewczyna z branży dalej mi się podoba udawajmy kochanie, że nigdy nie tknęliśmy cukru, ta miłość w istocie nie była słodka jest boski, ubrany w diamentowe jeansy ![]() jesteśmy żałośni w miłości
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-05-03 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
ciiri - okradłam
![]() Pokaż mi kawałek piekła. Niebo jest przereklamowane...
Słodycze są dobre, ale seks nie psuje zębów. wyjdź z domu, spokój znajdź w powietrzu Żeby byc w pełni szczęśliwym potrzeba dobrego planu , trochę czasu , i drugiej osoby . Czasem kłuje mnie coś tak wewnątrz, nie w ciele, ale w duszy. To sumienie? Nie lubię czekać, bo nigdy nie mam pewności, że się doczekam. gryź mnie i demoluj niewypowiedzianych słów wciąż za dużo w nas. Gardź codziennym. Uwielbiaj niepowtarzalne. Kwaśna, na pozór wyciszona, psychicznie chora.
![]() |
#3503 |
Rozeznanie
|
wielkie serce wystawione na próbę.
kochają się,jakby ich miłość zaczęła się wczoraj. szanują i wspierają. teraz nadszedł dla nich zły czas. wspomina,że początki tego związku nie były łatwe. ale nie była z nim szczęśliwa. miał wobec mnie zapędy wychowawcze. ta przyjaźń przerodziła się z czasem w miłość. jak nikt znosi jej humory i kaprysy.
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
![]() przecież nam obojgu nie o to chodziło, uczucia wyciekają spoza kontroli, nie ogarniamy tego, prawda? niczego mi nie obiecuj, nie wysilaj się na wianuszek pustych słów. po prostu całuj mnie po szyi tak żeby przeszywały mnie dreszcze. próbując pokazać mi jaki jesteś fajny, tracisz mnie. tylko przyrzeknij, że z tą co będzie po mnie nie będzie Ci tak dobrze, że lepiej być nie może. nie z Nim przeżyłam swój pierwszy raz, nie o nim mówiłam 'ten jedyny', nie dla niego wydoroślałam. nasza miłość, zbyt zwyczajna by zachwycać. nienawidzę Cię gdy po tym jak powiesz, że mnie kochasz, czekasz na 'ja Ciebie też', to takie interesowne. potem zawsze następuje pocałunek przesiąknięty tą moją nienawiścią. bardziej namiętnego pocałunku świat nie widział. Twój ironiczny uśmiech też kiedyś polubię i tą podniesioną brew gdy opowiadam Ci o moich marzeniach i tą niechęć w głosie gdy pytam o nasz plan na wieczór... polubię, zobaczysz.
#3505 |
Zadomowienie
|
dziękuje jeszcze raz za życzenia <3. za pochwały również ![]() * Mój mały skarbie, nie widzisz, że dziś świeci słońce tylko dla ciebie. Jeśli się pospieszysz, możesz zabrać promyk dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Wtajemniczenie
|
pojawiasz się i znikasz.
dałeś mi sile by żyć. mogło być łatwiej, niż jest. już każdy o tym wie, że Ty też kochasz mnie. ![]() co nie zabija to wzmacnia. czasami nasz język nie jest połączony z mózgiem. Chodzi tylko o to, by rozumieć się nawzajem. To nie ludzie się zmieniają, To my ich poznajemy lepiej. wszystkie gwiazdy znikną, odejdą, po prostu spróbuj się nie martwić, zobaczysz je pewnego dnia. tęsknię za Twoją buzią. ![]() Nie ma tak, by coś działo się bez przyczyn. nie szukam cudu, tylko powodu, żeby uwierzyć.
#3507 |
Zadomowienie
|
powodzenia maturzystki.
![]() teraz już wiem - komu ufać, a komu już nie. i tak, to BYŁA miłość od zerowego wejrzenia. przepraszam, że wcześniej nie wiedziałam, że istniejesz.
![]() |
#3508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten do góry porywam ; DD Toogether93 , myszka23101 , _ZaagubiOna_ ![]() ![]() ![]() _________________________ ___________________ Wiesz, bo ja też mam uczucia. A ty je beszczelnie zraniłeś !. Dziś się skarbie będę z tobą alkoholizować. ![]() ![]() Uśmiech - najkrótsza droga do zakochania. Twój śmiech na moje kocham. A ty!. Ty udawaj, że mnie nie znasz. Małe , blade , odrzucone , zapomniane , zostawione .
![]() |
#3509 |
Rozeznanie
|
![]() nikogo innego nie kochała jak jego ,
a On powiedział że musi się zastanowić codziennie zadaje sobie to samo pytanie : co masz takiego w sobie, że po mimo tylu ran jakie mi zadałeś ja nie potrafię odejść skoro już Cię nie obchodzę,to dlaczego patrzysz na mnie jak kiedyś z nutą pożądania i wciąż uśmiechasz się, tak bardzo mieszając mi w głowie? 'Ona wciąż ma nadzieje.. że On myśli.. że On tęskni.. że On nigdy jej nie zapomni.. że On zawsze będzie miał Ja w pamięci ..'
![]() |
#3510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + TwojaKokaina - miło ,że ktoś to w ogóle czyta ;*** `otępiała. za dużo ciała. za dużo chciała bym.do niczego ego ego moje echolalia ija ija. językiem wywija. w węzeł zawija. `scena taka za powiek kotarą wśród kołdry ciepła zimne fiolety i błękity liliowe korytarze w wymiarze czwartym pałacu niesamowity blask. idą chmarą potrójną marą dwoją się między jedną a drugą parą w szkarłatnych taftach i aksamitach opuszczony przekwita choć sam winien kark przekręca biegnie dziewczęca poświata. zapewnia że ona pamięta pamięta jej pierś pomięta. ciepłem swym mrozi i nadzieję wyjmuje mu z oka spojrzeniem mija. korytarza koniec w muszli zwija. błękit granat szeroki wchłania tonie nie w morza otchłaniach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.