|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XIX :)
Ja tez bym nie mowila znajomym. A rodzinie to juz szczegolnie- pewnie by sie wszyscy pukneli w czolo i powiedzieli, ze mi chyba sodowa uderzyla do glowy.
Roznice pewnie bedzie widac (po to sie to robi), ale nie z kilometra. A w lato to i tak zwykle czekam do wieczora z wyjsciem, chyba ze jestem na wyjezdzie gdzies. Zle znosze upaly ![]() A poza tym jak sie mam cala smarowac tymi paskudnymi filtrami, to az mi sie odechciewa wychodzic ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() W sumie ja wole panow w garniturach, ale jak pomysle jakby mi nosil zgrzewki i unosil lodowke, zebym mogla pod nia zetrzec podloge to mmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
BAN stały
|
Cytat:
moja mama od 5 lat wie , ze chce zrobic ta operacje . Reszta rodziny nie wie , dziadkowie by mogli mi pieniadze dac , ale pewnie powiedza,ze oszalalam . Jak juz bede zdesperowana to pokaze im papierek , ze to w calach zdrowotnych ![]() ![]() A to czy ktos mi na ulicy wyjdzie z tekstem ' o idzie ta co nos zoperowala' to mi centralnie wisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ludzie sa tak zacofani w swoich schematycznych pogladach,ze glowa mala . Takie cholerne lenistwo wyobrazni . Nawet im sie nie chce pewnych spraw zobaczyc pod innym katem . Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-08 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
A tam na starosc... Co bedzie to bedzie... Narazie mysle, zeby z mlodosci korzystac. A one za to na starosc beda miec milion problemow zdrowotnych przez swoja otylosc
![]() Eee mloda jestem i masz fajna figure to czemu masz ukrywac ![]() Czy kazdy musi chodzic w za duzym t-shircie i miec obryzione paznokcie A panny z mojego liceum z klasy mialy problem, ze z kolezanka chodzimy z torebkami a nie z plecakami ![]() Co to podstawowka, ze trzeba miec plecak wazacy 10 kilo ![]() Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-05-08 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zazdrosc. ja wlasnie zaczelam ograniac siebie i mieszkanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja np podziwiam mlode matki,ktore wychowuja dzieci,a maja czas dla siebie,dbaja o siebie,uprawiaja sport,zeby wrocic do dawnej sylwetki. i jeszcze bardzo czesto spelniaja sie nie tylko jako matki,zony,ale takze w zawodzie . no szacun jak dla mnie . ale czesciej widuje wlasnie przeciwnosci takich kobiet . i w sumie nic w tym zlego , nie moj biznes , ale same nie potrafia o siebie zadbac , a krytuja inne zadbane kobiety ![]() Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-08 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Juz ta szkola na szczescie za mna
![]() Ale co tam za ludzie byli do konca zycia nie zapomne ![]() A zamierzam kiedys odwiedzic i narobic szumu wokol siebie ![]() ![]() Moze sobie obraczke pozycze od kogos ![]() Musze im pokazac, ze najwiekszym leserom sie dobrze wiedzie. W sumie wiedzie mi sie, ale musi to byc widac z kilometra ![]() Zeby wszystkich co mnie skazali w myslach na kopanie rowow skrecilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mnie jeszcze te stare babcie wkurzaja ![]() raz szlam w spodniach z dziurami i (na moim osiedlu jest kosciol i taki park dookola ) siedza sobie takie dwie 'babcie' . powieki zielone . brwi - czarna krecha . amarantowe usta . i leci tekst "takie spodnie i ma czelnosc kolo kosciola przechodzic" myslalam,ze padne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Taaa wokol kosciola powinna byc kilometrowa strefa ochronna....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
albo się patrzą przez 10 minut w autobusie, żeby sobie zepsutą młodzież pooglądać..:| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
ide się zdrzemnąć
wróciłam z imprezy przed 5 niby spałam do 10.30 ale jakaś taka niedo..bana jestem jak to moja siostra powiedziała:P
#3499 |
Zakorzenienie
|
Same swiete te moherki a jak zaczna pluc jadem
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Bo wedlug niektorych nie mozna miec i na glowie i w glowie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie w parafii klika starszych kobiet zapisalo proboszczowi mieszakania ![]() ![]() w ogole wiekszosc tych mocherkow na mszy klepie te modlitwy na pamiec , nawet nie wiedza co to znaczy , a tylko katem oka lustruja , ktora to bez meza przyszla , kto ile na tace daje ![]() ![]() Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-08 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja naprawdę nic nie mam do tych starszych pań, które siedzą w kościele i się naprawdę modlą...ale jak widzę jedną z drugą jak jeszcze dobrze z kościoła nie wyjdą i zaczynają nadawać...zamordować ![]() A księża i ich grzeszki to jest inna kwestia.. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Jak ogladam plotkare to zaluje, ze u mnie nie bylo takich intryg.
Kocham intrygi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | ||
BAN stały
|
Cytat:
ja tam w Boga wierze,ale w ksiezy ![]() ![]() w ogole kase zbieraja na te swoje szaty smieszne . Pan Jezus w sandalach chodzil , w obdartych szatach . A Oni wielce blyszczec musza . Dziwna jestem wiem , ale mnie to wkurza . Dlatego do kosciola nie chodze . Dziadkowie mnie wydziedzicza chyba , ale nie bede im wmawiac,ze chodze,tylko po to zeby kase dostac ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znieśliby celibat, jeden problem by zniknął. A to, ze mają mnóstwo kasy widać od razu... więc niech uczciwie przyznają, że część idzie na nich i kolejny problem z głowy ![]() Ja chodzę, ale to dla tego, że w Boga wierzę...a księdza normalnego mam nadzieje spotkać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
BAN stały
|
kto mi powie co moge obejrzec fajnego ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- kto mnie kliknie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Nadrob zaleglosci w gotowych na wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.