American & Polish Girls cz. XIX :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 12:21   #3481
lotta6
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girls cz. XIX :)

Ja tez bym nie mowila znajomym. A rodzinie to juz szczegolnie- pewnie by sie wszyscy pukneli w czolo i powiedzieli, ze mi chyba sodowa uderzyla do glowy.

Roznice pewnie bedzie widac (po to sie to robi), ale nie z kilometra.

A w lato to i tak zwykle czekam do wieczora z wyjsciem, chyba ze jestem na wyjezdzie gdzies.

Zle znosze upaly No co innego nad morzem np albo nawet w cieniu w ogrodzie, ale w duzym, zanieczyszczonym, dusznym miescie to tragedia...

A poza tym jak sie mam cala smarowac tymi paskudnymi filtrami, to az mi sie odechciewa wychodzic Chyba, ze szybko przeskoczyc do kogos w odwiedziny albo do centrum handlowego.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez EjjSenioritta Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

W ogole to piekny ten weekend pomimo pogody ... wczoraj pudzian walczyl , dzisiaj spiewac bedzie zyc nie umierac
a pudzian szukal kiedys kobiety na portalu jakism randkowy, ciekawe jakim

W sumie ja wole panow w garniturach, ale jak pomysle jakby mi nosil zgrzewki i unosil lodowke, zebym mogla pod nia zetrzec podloge to mmmm
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 12:28   #3482
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Ja tez bym nie mowila znajomym. A rodzinie to juz szczegolnie- pewnie by sie wszyscy pukneli w czolo i powiedzieli, ze mi chyba sodowa uderzyla do glowy.

Roznice pewnie bedzie widac (po to sie to robi), ale nie z kilometra.

A w lato to i tak zwykle czekam do wieczora z wyjsciem, chyba ze jestem na wyjezdzie gdzies.

Zle znosze upaly No co innego nad morzem np albo nawet w cieniu w ogrodzie, ale w duzym, zanieczyszczonym, dusznym miescie to tragedia...

A poza tym jak sie mam cala smarowac tymi paskudnymi filtrami, to az mi sie odechciewa wychodzic Chyba, ze szybko przeskoczyc do kogos w odwiedziny albo do centrum handlowego.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

a pudzian szukal kiedys kobiety na portalu jakism randkowy, ciekawe jakim

W sumie ja wole panow w garniturach, ale jak pomysle jakby mi nosil zgrzewki i unosil lodowke, zebym mogla pod nia zetrzec podloge to mmmm

moja mama od 5 lat wie , ze chce zrobic ta operacje . Reszta rodziny nie wie , dziadkowie by mogli mi pieniadze dac , ale pewnie powiedza,ze oszalalam . Jak juz bede zdesperowana to pokaze im papierek , ze to w calach zdrowotnych W sumie nie bedzie to mega wielka operacja . Ja widzialam naprawde zdjecia przed i po i niektore babki wygladaly zupelnie inaczej to od razu twarz sie zmienia , nabiera inne charakteru .
A to czy ktos mi na ulicy wyjdzie z tekstem ' o idzie ta co nos zoperowala' to mi centralnie wisi i tak mnie podejrzewaja o implanty to teraz bedzie jeszcze nos ale malo mnie to obchodzi , I pozniej ida takie zanidbane matki z tymi dziaciakami i komentuja , ze na starosc bede miala haluksy i kto to taki dekold nosi no smiechu warte normalnie albo ze pozniej gwalty sa na dobra sprawe moge isc nago a facet nie ma prawa mnie dotknac . I tak jakby tylko atrakcyjne dziewczyny byly ofiarami gwaltow az rece opadaja .
Ludzie sa tak zacofani w swoich schematycznych pogladach,ze glowa mala . Takie cholerne lenistwo wyobrazni . Nawet im sie nie chce pewnych spraw zobaczyc pod innym katem .

Edytowane przez EjjSenioritta
Czas edycji: 2010-05-08 o 12:31
EjjSenioritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 12:33   #3483
lotta6
Zakorzenienie

A tam na starosc... Co bedzie to bedzie... Narazie mysle, zeby z mlodosci korzystac. A one za to na starosc beda miec milion problemow zdrowotnych przez swoja otylosc

Eee mloda jestem i masz fajna figure to czemu masz ukrywac I tandeta tez nie wieje, wiec w czym problem

Czy kazdy musi chodzic w za duzym t-shircie i miec obryzione paznokcie

A panny z mojego liceum z klasy mialy problem, ze z kolezanka chodzimy z torebkami a nie z plecakami
Co to podstawowka, ze trzeba miec plecak wazacy 10 kilo

Edytowane przez lotta6
Czas edycji: 2010-05-08 o 12:35
Stary 2010-05-08, 12:33   #3484
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
moja mama od 5 lat wie , ze chce zrobic ta operacje . Reszta rodziny nie wie , dziadkowie by mogli mi pieniadze dac , ale pewnie powiedza,ze oszalalam . Jak juz bede zdesperowana to pokaze im papierek , ze to w calach zdrowotnych W sumie nie bedzie to mega wielka operacja . Ja widzialam naprawde zdjecia przed i po i niektore babki wygladaly zupelnie inaczej to od razu twarz sie zmienia , nabiera inne charakteru .
A to czy ktos mi na ulicy wyjdzie z tekstem ' o idzie ta co nos zoperowala' to mi centralnie wisi i tak mnie podejrzewaja o implanty to teraz bedzie jeszcze nos ale malo mnie to obchodzi , I pozniej ida takie zanidbane matki z tymi dziaciakami i komentuja , ze na starosc bede miala haluksy i kto to taki dekold nosi no smiechu warte normalnie albo ze pozniej gwalty sa na dobra sprawe moge isc nago a facet nie ma prawa mnie dotknac . I tak jakby tylko atrakcyjne dziewczyny byly ofiarami gwaltow az rece opadaja .
Ludzie sa tak zacofani w swoich schematycznych pogladach,ze glowa mala . Takie cholerne lenistwo wyobrazni . Nawet im sie nie chce pewnych spraw zobaczyc pod innym katem .
Tak zgadzam się z Tobą... u mnie np ksiądz w gimnazjum powiedział, że to że dziewczyna była ofiarą gwałtu to poniekąd jej wina, bo kusiła ubiorem
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 12:36   #3485
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Tak zgadzam się z Tobą... u mnie np ksiądz w gimnazjum powiedział, że to że dziewczyna była ofiarą gwałtu to poniekąd jej wina, bo kusiła ubiorem
to w takim razie czym kusza bezbronne dzieci,ktore zostaja ofiarami pedofili , w tym ksiezy .
Stary 2010-05-08, 12:36   #3486
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A tam na starosc... Co bedzie to bedzie... Narazie mysle, zeby z mlodosci korzystac. A one za to na starosc beda miec milion problemow zdrowotnych przez swoja otylosc

Eee mloda jestem i masz fajna figure to czemu masz ukrywac I tandeta tez nie wieje, wiec w czym problem

A panny z mojego liceum z klasy mialy problem, ze z kolezanka chodzimy z torebkami a nie z plecakami

zazdrosc.

ja wlasnie zaczelam ograniac siebie i mieszkanie ale zaraz zjem sobie salatke z pomidorka

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 12:39   #3487
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:

Oj straszne niech was w ogóle ze szkoły wywalą za to:|
Cytat:
to w takim razie czym kusza bezbronne dzieci,ktore zostaja ofiarami pedofili , w tym ksiezy .
Nie mam pojęcia...ale jak słyszę takie teksty to aż mi się gotuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 12:41   #3488
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:

ale to zazwyczaj z zazdrosci . wiesz ja jestem mloda . nie ubieram sie od stop po glowe w oczo***ny roz . nie nosze tandetych ubran i chyba umiem sie ubrac np seksownie a nie jak pod latarnie . zawsze wychodze w makijazu . a one co ? po ciazy . obwisle . zaniedbane . caly dzien sluchaja placzu dzieci i tyle maja z tego zycia i pozniej tylko takie komentarze leca .
ja np podziwiam mlode matki,ktore wychowuja dzieci,a maja czas dla siebie,dbaja o siebie,uprawiaja sport,zeby wrocic do dawnej sylwetki. i jeszcze bardzo czesto spelniaja sie nie tylko jako matki,zony,ale takze w zawodzie . no szacun jak dla mnie .
ale czesciej widuje wlasnie przeciwnosci takich kobiet . i w sumie nic w tym zlego , nie moj biznes , ale same nie potrafia o siebie zadbac , a krytuja inne zadbane kobiety

Czas edycji: 2010-05-08 o 12:43
Stary 2010-05-08, 12:44   #3489
lotta6
Zakorzenienie

Juz ta szkola na szczescie za mna

Ale co tam za ludzie byli do konca zycia nie zapomne

A zamierzam kiedys odwiedzic i narobic szumu wokol siebie Tylko najpierw musze loubotiny kupic. Z kolezanka juz dwa miesiace myslimy w co sie ubrac, zeby bylo na bogato

Moze sobie obraczke pozycze od kogos

Musze im pokazac, ze najwiekszym leserom sie dobrze wiedzie. W sumie wiedzie mi sie, ale musi to byc widac z kilometra

Zeby wszystkich co mnie skazali w myslach na kopanie rowow skrecilo
Stary 2010-05-08, 12:45   #3490
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Oj straszne niech was w ogóle ze szkoły wywalą za to:|

Nie mam pojęcia...ale jak słyszę takie teksty to aż mi się gotuje
mi tez

mnie jeszcze te stare babcie wkurzaja
raz szlam w spodniach z dziurami i (na moim osiedlu jest kosciol i taki park dookola ) siedza sobie takie dwie 'babcie' . powieki zielone . brwi - czarna krecha . amarantowe usta . i leci tekst "takie spodnie i ma czelnosc kolo kosciola przechodzic" myslalam,ze padne chcialam cos odpowiedziec,ale sie jednak powstrzymalam .
Stary 2010-05-08, 12:47   #3491
lotta6
Zakorzenienie

Taaa wokol kosciola powinna byc kilometrowa strefa ochronna....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 12:47   #3492
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Juz ta szkola na szczescie za mna

Ale co tam za ludzie byli do konca zycia nie zapomne

A zamierzam kiedys odwiedzic i narobic szumu wokol siebie Tylko najpierw musze loubotiny kupic. Z kolezanka juz dwa miesiace myslimy w co sie ubrac, zeby bylo na bogato

Moze sobie obraczke pozycze od kogos

Musze im pokazac, ze najwiekszym leserom sie dobrze wiedzie. W sumie wiedzie mi sie, ale musi to byc widac z kilometra

Zeby wszystkich co mnie skazali w myslach na kopanie rowow skrecilo
kochana i tak wiekszosc pomysli,ze podrobka,albo ukradlas,albo ze masz je od sponsora
Stary 2010-05-08, 12:48   #3493
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
mi tez

mnie jeszcze te stare babcie wkurzaja
raz szlam w spodniach z dziurami i (na moim osiedlu jest kosciol i taki park dookola ) siedza sobie takie dwie 'babcie' . powieki zielone . brwi - czarna krecha . amarantowe usta . i leci tekst "takie spodnie i ma czelnosc kolo kosciola przechodzic" myslalam,ze padne chcialam cos odpowiedziec,ale sie jednak powstrzymalam .
One też są straszne..
albo się patrzą przez 10 minut w autobusie, żeby sobie zepsutą młodzież pooglądać..:|
Stary 2010-05-08, 12:49   #3494
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Taaa wokol kosciola powinna byc kilometrowa strefa ochronna....
i jeszcze lista osob , ktore nie maja wstepu , bo nie daly zadnych datkow w biezacym miesiacu
Stary 2010-05-08, 12:51   #3495
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
kochana i tak wiekszosc pomysli,ze podrobka,albo ukradlas,albo ze masz je od sponsora
Obawiam sie, ze w moim liceum to nawet nie beda wiedzieli co oznacza czerwona podeszwa
Stary 2010-05-08, 12:52   #3496
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
i jeszcze lista osob , ktore nie maja wstepu , bo nie daly zadnych datkow w biezacym miesiacu
Oczywiście a za kartę stałego klienta wygrzane miejsce w ławce i mocherek
Stary 2010-05-08, 12:52   #3497
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Obawiam sie, ze w moim liceum to nawet nie beda wiedzieli co oznacza czerwona podeszwa

albo uslyszysz,ze dla nich jest wazne,to co ma sie w glowie,a nie na niej ten tekst mnie dobija
Stary 2010-05-08, 12:53   #3498
anusiuniaa
Zakorzenienie

ide się zdrzemnąć
wróciłam z imprezy przed 5 niby spałam do 10.30 ale jakaś taka niedo..bana jestem jak to moja siostra powiedziała:P
Stary 2010-05-08, 12:54   #3499
lotta6
Zakorzenienie

Same swiete te moherki a jak zaczna pluc jadem

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:

albo uslyszysz,ze dla nich jest wazne,to co ma sie w glowie,a nie na niej ten tekst mnie dobija
Bo wedlug niektorych nie mozna miec i na glowie i w glowie.
Stary 2010-05-08, 12:56   #3500
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Oczywiście a za kartę stałego klienta wygrzane miejsce w ławce i mocherek
dokladnie
u mnie w parafii klika starszych kobiet zapisalo proboszczowi mieszakania najgorsze,ze ja mam jedna babcie taka pobozna mega . Zanosi jakims zakonnikom grube pieniadze . daje na msze . kwiaty . kupuje od nich ksiazeczki . obrazeczki i jest wpatrzona w tych ksiezy jak w obrazek . nic sobie nie da powiedziec . ksiadz = swietosc .
w ogole wiekszosc tych mocherkow na mszy klepie te modlitwy na pamiec , nawet nie wiedza co to znaczy , a tylko katem oka lustruja , ktora to bez meza przyszla , kto ile na tace daje

Czas edycji: 2010-05-08 o 12:57
Stary 2010-05-08, 12:59   #3501
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Wg nich pewnie, że weszłaś w farbę
Cytat:
dokladnie
u mnie w parafii klika straszych kobiet zapisalo proboszczowi mieszakania najgorsze,ze ja mam jedna babcie taka pobozna mega . Zanosi jakims zakonnikom grube pieniadze . daje na msze . kwiaty . kupuje od nich ksiazeczki . obrazeczki i jest wpatrzona w tych ksiezy jak w obrazek . nic sobie nie da powiedziec . ksiadz = swietosc .
w ogole wiekszosc tych mocherkow na mszy klepie te modlitwy na pamiec , nawet nie wiedza co to znaczy , a tylko katek oka lustruja , ktora to bez meza przyszla , kto ile na tace daje
Taaa
Ja naprawdę nic nie mam do tych starszych pań, które siedzą w kościele i się naprawdę modlą...ale jak widzę jedną z drugą jak jeszcze dobrze z kościoła nie wyjdą i zaczynają nadawać...zamordować
A księża i ich grzeszki to jest inna kwestia.. i to, że co drugi ma kobietę i/ lub dzieci też
Stary 2010-05-08, 13:01   #3502
lotta6
Zakorzenienie

Jak ogladam plotkare to zaluje, ze u mnie nie bylo takich intryg.
Kocham intrygi
Stary 2010-05-08, 13:02   #3503
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Kocham intrygi
Je też
Stary 2010-05-08, 13:04   #3504
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Wg nich pewnie, że weszłaś w farbę

Taaa
Ja naprawdę nic nie mam do tych starszych pań, które siedzą w kościele i się naprawdę modlą...ale jak widzę jedną z drugą jak jeszcze dobrze z kościoła nie wyjdą i zaczynają nadawać...zamordować
A księża i ich grzeszki to jest inna kwestia.. i to, że co drugi ma kobietę i/ lub dzieci też
teraz juz wiekszosc ksiezy prowadzi zycie normalnych facetow.
ja tam w Boga wierze,ale w ksiezy U mnie proboszcz ma wisniowy samochow i co jakis czas wymiania na nowsze,tez wisniowy,zeby te babcie sie nie zorientowaly chyba
w ogole kase zbieraja na te swoje szaty smieszne .
Pan Jezus w sandalach chodzil , w obdartych szatach . A Oni wielce blyszczec musza . Dziwna jestem wiem , ale mnie to wkurza .
Dlatego do kosciola nie chodze . Dziadkowie mnie wydziedzicza chyba , ale nie bede im wmawiac,ze chodze,tylko po to zeby kase dostac

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Kocham intrygi
ja obejrzalam wszystkie odcinki nawet powtorki i juz nie mam czego ogladac ja bym mogla byc taka Blair i miec takiego Chucka
Stary 2010-05-08, 13:04   #3505
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
Pan Jezus w sandalach chodzil , w obdartych szatach .
Jakbym swojego dziadka slyszala
Stary 2010-05-08, 13:06   #3506
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Jakbym swojego dziadka slyszala
no ja czasami jak wylece z jakims tekstem to zalatuje nawet komuna
Stary 2010-05-08, 13:06   #3507
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
teraz juz wiekszosc ksiezy prowadzi zycie normalnych facetow.
ja tam w Boga wierze,ale w ksiezy U mnie proboszcz ma wisniowy samochow i co jakis czas wymiania na nowsze,tez wisniowy,zeby te babcie sie nie zorientowaly chyba
w ogole kase zbieraja na te swoje szaty smieszne .
Pan Jezus w sandalach chodzil , w obdartych szatach . A Oni wielce blyszczec musza . Dziwna jestem wiem , ale mnie to wkurza .
Dlatego do kosciola nie chodze . Dziadkowie mnie wydziedzicza chyba , ale nie bede im wmawiac,ze chodze,tylko po to zeby kase dostac
Mnie w kościele denerwuje jedno, że sami sobie dołki kopią
Znieśliby celibat, jeden problem by zniknął.
A to, ze mają mnóstwo kasy widać od razu... więc niech uczciwie przyznają, że część idzie na nich i kolejny problem z głowy
Ja chodzę, ale to dla tego, że w Boga wierzę...a księdza normalnego mam nadzieje spotkać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 13:10   #3508
EjjSenioritta
BAN stały

kto mi powie co moge obejrzec fajnego ? wiecie gdzie sa w necie odcinki Made tego co lecialo na mtv ? ale po polsku

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

kto mnie kliknie ?
Stary 2010-05-08, 13:10   #3509
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
kto mi powie co moge obejrzec fajnego ? wiecie gdzie sa w necie odcinki Made tego co lecialo na mtv ? ale po polsku
Plotkara? Californication? Klub szalonych dziewic? Seks w wielkim mieście?
A ja idę się opychać Pizzą
Stary 2010-05-08, 13:11   #3510
lotta6
Zakorzenienie

Nadrob zaleglosci w gotowych na wszystko Popatrzysz na eve i jej szpileczki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości