|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- to nie ide do kina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć prawda jest taka, że zapierdzielam jak mały samochodzik, mimo że czasem nie mam naprawdę siły i ochoty, jeszcze teraz kiedy ledwo oddycham przez to przeziębienie.. on mi np wlał zimnej wody z sokiem do kubka.. no to podziękowałam, wylałam do zlewu i zaraz wstawiłam sobie wodę w czajniku.. przecie to durne nie pomyśli, że jak jest się chorym to się pije ciepłe coby mnie tak nie dusiło ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
bez endu tragedia....
na wychowawczy ja chce tez isc dopoki mala roku nie skonczy i wystarczy, pozniej chce zlobek bo wydaje mi sie to lepszym rozwiazaniem dla rozwoju malej niz jakas niania, tak szybko nabierze odwagi i nawiazywania kontaktu z ludzmi, sa teraz fajne zlobki gdzie mozna podgladac dzieci przez kamerke internetowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Telefon dotykowy dla 9 latka??!! Ja swoja 1 komórkę kupiłam w wieku 18 lat. Uważam, że to głupoto żeby takie maluchy miały komórki. Po co mu/ Żeby grał w gry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Siala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoja droga to bym w pracy za wiele nie zrobila bo bym caly czas siedziala i patrzyla na syna ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha
![]() ![]() Ostatnio czytalam, ze kobieta w ciazy ma taki wysilek jakby caly czas biegla truchtem. Te kilogramy dodatkowe tez byly u mnie czesto argumentem, mowiam mu przywies sobie 10kg na brzuch i zobaczymy jak twoje plecy to zniosa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć u nas były 2 kamery centralnie na nas skierowane to my czasem pół dnia pasjans, NK albo spanie na biurku xD No i raz kultowa zabawa w chowanego ![]() ![]() Stare dupska i się chowaliśmy pod zlewem, za szafą pancerną, w magazynie broni, na szerokim parapecie za sprzętem grającym.. za wieszakiem z ubraniami xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie miala jak podgladac u siebie w pracy ![]() ![]() Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-06-01 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie sie wydaje od wczoraj ze tez mi twardnieje ale nie wiem sama czy to ja panikuje czy maly sie tak wypina ze takie mam twarde miejsca? ![]() Cytat:
farminka ale fajnie ci, ja bym chyba spac nie mogla ![]()
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
To wszystko zależny od rodziców. Jak potrafią wychować dziecko normalnie, adekwatnie do jego wieku to nawet w tych czasach będzie po prostu dzieckiem. A o jego wartości nie będa świadczyły drogie gadżety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
dzisiaj mam calutki napiety jak banie i to caly czas a nie twardnieje mi co jakis czas skurcze - czuje takie powolne nasilajace sie od dolu napinanie a jak jest juz najmocniejsza faza skurczu to wyraznie macica sie odznacza od reszty brzucha. no i czasem jak sie maly wypnie to mi sie wydaje ze to skurcz ale on jak sie wypina to przewaznie tak z jednej strony a jak skurcz to caly brzuch rownomiernie sie stawia nie wiem czy dobrze to opisalam ale inaczej nie potrafie Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Mi jak twardnieje brzuch to caly no nie da sie z niczym tego pomylic bo jest na prawde twardy jak skala a jak dzidzia sie wypina to w jednym miejscu zazwyczaj i jak dotykam w innych miejscach brzuch to czuc, ze to nie dzidzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- dobra ide spac. moze dzisiaj sie uda. dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze mi zostalo 2, 5 tygodnia pracy i musze dac rade ![]() jutro planujemy robic sesje zdjeciowa jak sie uda to sie bede chwalic jak sie wyrobie z obraianeim wlasnie pojadlam i mam wyrzuty sumienia ![]()
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1663205/Leginsy-tunika-bolerko
![]() ![]() ![]() <mati> jak byłem mały i śnił mi się koszmar <mati> to zawsze leciałem do rodziców do sypialni <mati> pewnego razu jak tak wszedłem to dostałem <mati> majtkami mojej matki w głowe <mati> wystraszyłem się że to nietoperz i się popłakałem i uciekłem..
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-01 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiedziałam ze wam takiego smaka narobie tymi gołąbkami i batonami
![]() U mnie dzis prawdziwy dzien dziecka byl..odwiedzili nas siostra TŻta z dwuletnia córką i dwumiesięcznym synkiem i brat TŻta z czteromiesiecznym synkiem ![]() ![]() ostatnio jakos tak sie złożyło ![]() Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;19726068]Porodu też się boję,ale to już raczej w kwestii takiej,aby wszystko poszło pomyślnie i aby Malutka była cała i zdrowa przede wszystkim.[/QUOTE] ja to samo Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
serduszkoiz macica sobie cwiczy to normalne skurcze BH siala dobre ...prekursor mody hehe ![]() ola super zakupki , bodziaki po ile ? anoxa super ![]() hd cudne dzieła anuszka chyba juz bedzie niespodzianka do konca ![]() ...obrus jaka masakra ![]() mój w 32tc3d ważył 1613g dzidzia sliczne wiazanki bajka super ze ok ja bede miala wymaz na paciorkowca robiony na nastepnej wizycie za tydzień ...to bedzie 35tc3dni pilotka mi gin powiedział, że dzieciaczki do 37tc sa w stanie sie obracać niezawsze ![]() farminka ![]() vette super ze ok |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zadomowienie
|
o matko nadrobiłam ponad godzine mi zeszło ;/
jak wyszłam o 13 to wróciłam o 23 ;/ i nie mam sił odpisywać najpierw z dziadkami na zakupy zeszło do 19 ( wydałam 450 zł ![]() ![]() Cytat:
to jest ten co ja kupiłam. a teraz planuje chyba używany z aventu przynajmniej pewność będe miała, że szybko podgrzewa chyba, że któraś mi poda jakiś inny dobry ![]() a sprawa sie rozwiązała w końcu tak, że nie odpuszczałam i gość po kłutniach i staraniach zrobienia ze mnie głupiej wkoncu zgodził sie oddac całą kase łącznie z oboma przesyłkami i własnie dzisiaj mi ta kasa wpłynęła na konto ![]() nie mam sił ide spać dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | ||
Rozeznanie
|
Co do glukozy to ja mialam 81mg/dl na czczo, a po 1 godz 95 mg/dl. Nie wiem czy to nie za malo. W przyszlym tygodniu jade do lekarza wiec bede wiedziala.
Ola sliczne body. Gdzie zamawialas i ile placilas. Ja jeszcze przed zakupami ubranek. Cytat:
Cytat:
25.02.1997 ![]() 20.06.2009 ![]() Edytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-06-02 o 06:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojechal dzis ostani dzien do pracy i dlugi weekend, za oknem to samo, masakra ![]() Pije kawke i jem ciasto z truskawkami ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() vette cieszę się, że i u Ciebie wszystko dobrze ![]() pilotka ja byłam na usg 3/4d w 21 tygodniu i tak czy siak nic nie było widac ![]() ![]() co do robaków i bez endu- głuupie toto jak nie wiem :/ Coś jeszcze miałam napisać, ale nie wiem co. karolcia ja już dawno po kawie, wstałam o 6, byłam już w sklepie, zjadłam śniadanie, nadrobiłam Was i czekam aż siostra wstanie to też będę robic ciasto z truskawkami, (co by jej teraz mikserem nie hałasować ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- No i widzę, że mój dzidziuś faktycznie sporawy ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- alutka te body są w biedronie za 14,49 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Za okazem masakra, leje od wieczora. Wyły syreny strażackie, mam nadzieję, że nie dlatego że przelał jakiś wał.
A my mamy dzis grilla. Nawet jak będzie lało to sie wybieram, bo już mięso zamarynowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
marta trzymam kciuki, żeby wały wytrzymały! A co do grilla, my chcielismy robic jutro, ale chyba sobie podarujemy... Fakt, że nie leje (na razie), ale zimno jak...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | ||
Zadomowienie
|
Dzien Dobry
![]() Cytat:
Mi gin kazal dzwonic do siebie na kom albo jechac do szpitala gdybym miala wiecej. Ostatnio mam 2/3 razy dziennie plus wszystkie przeciagniecia i zmiany pozycji malenstwa, ktore bardzo podobnie odczuwam ![]() Cytat:
![]() Oplacalo sie kupic. To chyba lepsze wyjscia niz nowy, niekoniecznie zdajacy egzamin sprzet. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie, życzę pogodnego dnia mimo tej paskudnej pogody u mnie leje i nie zanosi się, żeby przestało - ja chcę słoneczko. Mówiyście o prezentach dla dzieci, znajomy dwa lata temu była na komuni swojego chrzesniaka (syn brata) i tam jednej z dziewczynek prezent przyprowadzono pod kościół - mówie przyprowadzono bo dostała ....... konia
![]() ![]() anuszka my tez mamy mieć grilla jutro podobno ma nie padać
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-06-02 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() jeju juz sie nie doczekam na te wszystkie pysznosci. jajecznice z kurkami, golabki, ciasto i pewnie jeszcze cos tam wymysli ciekawego.
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-02 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.