Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 21:32   #3481
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
Mój TŻ pojechał do galerii kupić coś dla Mateusza na dzień dziecka, wrócił i dał mu kasę. Kupić coś dla 12latka to masakra. Ja mu kupiłam buty i spodnie reeboka, stwierdził, że ubrania to nie prezenty. OK, to nie są prezenty, ale nic poza tym ode mnie teraz nie dostanie. On by chciał komórkę z ekranem dotykowym, w d.... się poprzewracało
dziś bylam u 2letniego chrześniaka a jego 9letni brat dostał od rodziców koszulkę z americanosa i najnowszy telefon dotykowy samsunga ... przesada
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:32   #3482
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ola k11 zdjecia sie nie wkleily
wklejam
Stary 2010-06-01, 21:32   #3483
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Wiesz co mi moj dzis powiedzial?, ze chcialby abym juz urodzila bo ona ma dosc, ze wszystko na jego glowie biedaczek. Ochrzanilam go, ze chce z egoistycznych pobudek aby dzidzi bylo wczesniakiem! Pozniej przepraszal, ale tez jakos moje stekania go nie ruszaja za mocno tzn roznie bywa, jak prosze o nospe bo brzus boli to oprocz natychmiastowego podania mi nospy sprawdza twardosc brzucha(tak uczyli na SR ;P) jak miekki jest to mowi ufff na szczescie nie jest twardy, ale czasem sie zapomina i wraca do domu i mowi jaki balagan wzbudzajac we mnie poczucie winy, ze nie posprzatane :/
Facet to facet po prostu a niektorzy maja 6 zmysl jakby rozbudowana wrazliwosc..
moj damian tez juz powoli ma dosc tego ze musi wszystko robic i nie mam do niego pretensji bo widze ze mu ciezko z ta noga. ale czasem tez tak jakby mial ochote mi powiedziec ze mogla bym ruszyc tylek z kanapy i cos zrobic wreszcie, no ale ja sobie pofolgowalam 2 dni i po sklepach lazilam itp i teraz znowu sie skurcze pojawily wiec juz wiem ze nawet jak sie czuje lepiej to nie wolno przesadzac.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:34   #3484
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Kurde.. wiecie co to miłe jest ja tak te wasze tżty pytają ciągle o wszystko. Ja jakbym mu urodziła na klatę podczas jego spania to by nawet nie drgnął a jeszcze by mi zarypał kołdrę
Wogóle go nic nie rusza jak stękam, kwękam, jęczę i się skulam bo cośtam mnie zaboli
Chyba celowo mu urządzę akcję pt. "poród" jakiejś nocy coby go otrzeźwić nieco ;]
padłam!! Oj Sial Ty to umiesz człowieka na łopatki położyć. Mój też ma mocny sen i czasem się zastanawiam co by było jakbym w czasie nocnego sikania zemdlała. Za chiny by nie usłyszał. Ale jak nie śpi to reaguje na każde moje złe samopoczucie. W nocy budzi sie jedynie jak mam skurcze łydki, ale wtedy prawie krzyczę to sąsiedzi może nawet wstaja
Stary 2010-06-01, 21:34   #3485
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kurde a ja tu planuje zostac na wychowawczym dwa lata, z tym ze ja jakos nie mam obaw o finanse bo moj M. akurat moze nie spac a zapieprzac byle tylko pieniadze w domu byly i nieczego nie brakowalo - z jednej strony dobrze, a z drugiej nie da mu sie przetlumaczyc ze niedlugo sie wykonczy fizycznie co mnie strasznieee irytuje, bo niedlugo to mi ten moj maz zniknie taaaki jest juz szczuplak.
moj tez pracuje na 2 etaty ale ja jednak nie zarabiam mało, a mamy dość spory kredyt i sie martwię trochę...

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ola
musze cie rozczarowac, disco robaki wcale nie sa porywajace
to nie ide do kina
Stary 2010-06-01, 21:34   #3486
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co mi moj dzis powiedzial?, ze chcialby abym juz urodzila bo ona ma dosc, ze wszystko na jego glowie biedaczek. Ochrzanilam go, ze chce z egoistycznych pobudek aby dzidzi bylo wczesniakiem! Pozniej przepraszal, ale tez jakos moje stekania go nie ruszaja za mocno tzn roznie bywa, jak prosze o nospe bo brzus boli to oprocz natychmiastowego podania mi nospy sprawdza twardosc brzucha(tak uczyli na SR ;P) jak miekki jest to mowi ufff na szczescie nie jest twardy, ale czasem sie zapomina i wraca do domu i mowi jaki balagan wzbudzajac we mnie poczucie winy, ze nie posprzatane :/
Facet to facet po prostu a niektorzy maja 6 zmysl jakby rozbudowana wrazliwosc..
Ehh te nasze tżty. Jak mój coś mi usiłuje dogadać że to czy tamto nie zrobione to ja mu mówię, że zwyczajnie nie mam siły.. patrzy na mnie jakbym sobie ciążę uroiła.. no to walę, żeby sam sobie zaczął dźwigac dzień i noc grubo ponad 20 kilowy plecak na klacie to wtedy pogadamy I milknie.. na szczęście nie wpadł jeszcze na pomysł by mi odpyskować, że sama się tak spasłam a może i wpadł tylko się boi wywoływać wojnę
Choć prawda jest taka, że zapierdzielam jak mały samochodzik, mimo że czasem nie mam naprawdę siły i ochoty, jeszcze teraz kiedy ledwo oddycham przez to przeziębienie..

on mi np wlał zimnej wody z sokiem do kubka.. no to podziękowałam, wylałam do zlewu i zaraz wstawiłam sobie wodę w czajniku.. przecie to durne nie pomyśli, że jak jest się chorym to się pije ciepłe coby mnie tak nie dusiło i nie zapyta czy brałam jakieś leki, czy coś mi podać, zaproponować żebym się położyła do wyrka... cham normalnie a ja jak tylko kichnie to latam, skakam jak cyrkowa małpa szykując różności lecznicze.. a on wtedy marudzi tylko, że to nie dobre, że gorzkie, że cośtam dupa blada.. wkurzyłam się zaś na niego I gdyby nie to, że chrapie to bym mu w tej chwili wygarnęła

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:35   #3487
niezawsze
Zakorzenienie

bez endu tragedia....

na wychowawczy ja chce tez isc dopoki mala roku nie skonczy i wystarczy, pozniej chce zlobek bo wydaje mi sie to lepszym rozwiazaniem dla rozwoju malej niz jakas niania, tak szybko nabierze odwagi i nawiazywania kontaktu z ludzmi, sa teraz fajne zlobki gdzie mozna podgladac dzieci przez kamerke internetowa

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 21:37   #3488
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
dziś bylam u 2letniego chrześniaka a jego 9letni brat dostał od rodziców koszulkę z americanosa i najnowszy telefon dotykowy samsunga ... przesada

Telefon dotykowy dla 9 latka??!! Ja swoja 1 komórkę kupiłam w wieku 18 lat. Uważam, że to głupoto żeby takie maluchy miały komórki. Po co mu/ Żeby grał w gry?
Stary 2010-06-01, 21:38   #3489
hd2005
Zakorzenienie

Siala

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:42   #3490
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
bez endu tragedia....

na wychowawczy ja chce tez isc dopoki mala roku nie skonczy i wystarczy, pozniej chce zlobek bo wydaje mi sie to lepszym rozwiazaniem dla rozwoju malej niz jakas niania, tak szybko nabierze odwagi i nawiazywania kontaktu z ludzmi, sa teraz fajne zlobki gdzie mozna podgladac dzieci przez kamerke internetowa
ale to chyba u was w wawie
a swoja droga to bym w pracy za wiele nie zrobila bo bym caly czas siedziala i patrzyla na syna

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Telefon dotykowy dla 9 latka??!! Ja swoja 1 komórkę kupiłam w wieku 18 lat. Uważam, że to głupoto żeby takie maluchy miały komórki. Po co mu/ Żeby grał w gry?
nie no przeciez ma wazne sprawy ktore musi przez telefon zalatwic to jest masakra. fakt ze czasy sie zmienily ale bez przesady
Stary 2010-06-01, 21:44   #3491
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
I gdyby nie to, że chrapie to bym mu w tej chwili wygarnęła
Hahahaha: hahaha:

Ostatnio czytalam, ze kobieta w ciazy ma taki wysilek jakby caly czas biegla truchtem. Te kilogramy dodatkowe tez byly u mnie czesto argumentem, mowiam mu przywies sobie 10kg na brzuch i zobaczymy jak twoje plecy to zniosa Teraz nic mi nie mowi co mam robic,ale krzyczy, ze mu tylko pracy dokladam bo z psa sie sypie a ja mu pozwalam latac po calym domu, on sam nie wie tak na prawde o co mu chodzi, jest po prostu zmeczony, najgorsze jest to, ze jak bedzie mala to bedzie jeszcze gorzej jak bedzie plakac ciagle to wtedy jeszcze nie bedzie sie wysypial

Maciuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 21:45   #3492
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
bez endu tragedia....

Oja dziękuję, na codzień gapiłam się w setki kamerek poszukując złodziejaszków jak pracowałam na monitoringu. Jeszcze podglądać dziecko w żłobku, o nie, osiwiałabym. Wolę nie patrzeć, napatrzę się w domu. Poza tym taka kamerka działa chyba najbardziej dyscyplinująco na pracowników i nic złego się nie dzieje.
Choć u nas były 2 kamery centralnie na nas skierowane to my czasem pół dnia pasjans, NK albo spanie na biurku xD No i raz kultowa zabawa w chowanego wstyd się przyznawać ale tak było
Stare dupska i się chowaliśmy pod zlewem, za szafą pancerną, w magazynie broni, na szerokim parapecie za sprzętem grającym.. za wieszakiem z ubraniami xD

Stary 2010-06-01, 21:47   #3493
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ale to chyba u was w wawie
a swoja droga to bym w pracy za wiele nie zrobila bo bym caly czas siedziala i patrzyla na syna
U was moze tez sa, tylko sie nie rozgladalas.
Ja bym nie miala jak podgladac u siebie w pracy Tz raczej tez nie chyba, ze w ipacku, ale moj tata moglby dla spokoju czasem sprawdzic co u malej

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-06-01 o 21:49
Stary 2010-06-01, 21:50   #3494
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
A ja zaczynam sie troszke bojac, ale nie porodu tylko ze sobie nie poradzimy, ze stracimy prace czy cos takiego...
ja tez mam czasem takie mysli ale wyczytalam ze to normalne bo wszystkie mamy chca dla swoich dzieci jak najlepiej i dlatego tak sie martwia o wszystko naokolo wlaczajac w to finanse

Cytat:
kurde a ja troche sie martwie bo co prawda skurcze dzis mialam moze ze 3 ale brzuch mam caly dzien twardy a teraz wstalam i mnie cos tak dziwnie zabolalo w dole brzucha. takie klucie. moze to dlatego ze maly sie bardzo wierci i caly czas mi na szyjke napiera. wezme nospe zobacze czy przejdzie
a jak ty to czujesz to twardnienie?
mnie sie wydaje od wczoraj ze tez mi twardnieje ale nie wiem sama czy to ja panikuje czy maly sie tak wypina ze takie mam twarde miejsca?

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

wiecie jak sie ucieszylam nie ma skurczy juz dostalam hmmm aspargin? czy jakos tak i dlatego ze boze cialo to powiedzial zebym do domu poszla bo po co mam tyle dni lezec bez celu jesli skurczy nie ma
aaaa i kulo mnie co chwile na dole i teraz wazne info dla was powiedzial ze klucie nie swiadczy o niczym zlym ze to maly moze na cos naciskac ze dopiero taki tempy bol w podbrzuszu lub bol jak na miesiaczke swiadczy o czyms ze sie moze zaczac dziac
ale jestem szczesliwa
a mowil cos o twardnieniu brzucha? tak jak wyzej pisalam ciagle sie zastanawiam czy mi twardnieje ze to wiercipieta sie tak prezy

farminka ale fajnie ci, ja bym chyba spac nie mogla

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:50   #3495
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:

nie no przeciez ma wazne sprawy ktore musi przez telefon zalatwic to jest masakra. fakt ze czasy sie zmienily ale bez przesady
To wszystko zależny od rodziców. Jak potrafią wychować dziecko normalnie, adekwatnie do jego wieku to nawet w tych czasach będzie po prostu dzieckiem. A o jego wartości nie będa świadczyły drogie gadżety.
Stary 2010-06-01, 21:55   #3496
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
U was moze tez sa, tylko sie nie ozgladalas.
Ja bym nie miala jak podgladac u siebie w pracy Tz raczej tez nie chyba, ze w ipacku, ale moj tata moglby dla spokoju czasem sprawdzic co u malej
ja w pracy po calych dniach na wizazu itp. taka praca. 3 razy w roku jakas akcja ze pracy przez miesiac w pip a reszta roku nuuudaaa.... teraz podobno zmiany wielkie sie porobily. dziewczyny z kazdej minuty pracy sie spowiadaja ale nie mysle o tym. narazie nie wracam wiec sie nie zaglebiam w te tematy

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
a jak ty to czujesz to twardnienie?
mnie sie wydaje od wczoraj ze tez mi twardnieje ale nie wiem sama czy to ja panikuje czy maly sie tak wypina ze takie mam twarde miejsca?
powiem tak:
dzisiaj mam calutki napiety jak banie i to caly czas a nie twardnieje mi co jakis czas
skurcze - czuje takie powolne nasilajace sie od dolu napinanie a jak jest juz najmocniejsza faza skurczu to wyraznie macica sie odznacza od reszty brzucha.
no i czasem jak sie maly wypnie to mi sie wydaje ze to skurcz ale on jak sie wypina to przewaznie tak z jednej strony a jak skurcz to caly brzuch rownomiernie sie stawia
nie wiem czy dobrze to opisalam ale inaczej nie potrafie

Cytat:
To wszystko zależny od rodziców. Jak potrafią wychować dziecko normalnie, adekwatnie do jego wieku to nawet w tych czasach będzie po prostu dzieckiem. A o jego wartości nie będa świadczyły drogie gadżety.
Stary 2010-06-01, 21:58   #3497
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
ja w pracy po calych dniach na wizazu itp. taka praca. 3 razy w roku jakas akcja ze pracy przez miesiac w pip a reszta roku nuuudaaa.... teraz podobno zmiany wielkie sie porobily. dziewczyny z kazdej minuty pracy sie spowiadaja ale nie mysle o tym. narazie nie wracam wiec sie nie zaglebiam w te tematy
Ja po serwisie i calym sprawdzeniu jak lece z kims fajnym to tez robie "co chce" czytam gazetke, ogladam film albo po prostu plotkujemy sobie bo co mam robic gabic sie na kabine przez caly czas ale internetu nie ma na gorze i juz Tak samo jak zasiegu w telefonie.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Mi jak twardnieje brzuch to caly no nie da sie z niczym tego pomylic bo jest na prawde twardy jak skala a jak dzidzia sie wypina to w jednym miejscu zazwyczaj i jak dotykam w innych miejscach brzuch to czuc, ze to nie dzidzi.

Maciuś
Stary 2010-06-01, 22:09   #3498
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po serwisie i calym sprawdzeniu jak lece z kims fajnym to tez robie "co chce" czytam gazetke, ogladam film albo po prostu plotkujemy sobie bo co mam robic gabic sie na kabine przez caly czas ale internetu nie ma na gorze i juz Tak samo jak zasiegu w telefonie.
e tam nie ma co robic. jak lecielismy do londynu ryanairem to laski caly czas mialy co robic a to zdrapki, loterie, elektroniczne papierosy, perfumy, hamburgery... istny bazar w tym samolocie byl. fakt ze lot krotki ale spokoju nie bylo dluzej niz 5 min

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

dobra ide spac. moze dzisiaj sie uda.
dobranoc
Stary 2010-06-01, 22:12   #3499
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:

powiem tak:
dzisiaj mam calutki napiety jak banie i to caly czas a nie twardnieje mi co jakis czas
skurcze - czuje takie powolne nasilajace sie od dolu napinanie a jak jest juz najmocniejsza faza skurczu to wyraznie macica sie odznacza od reszty brzucha.
no i czasem jak sie maly wypnie to mi sie wydaje ze to skurcz ale on jak sie wypina to przewaznie tak z jednej strony a jak skurcz to caly brzuch rownomiernie sie stawia
nie wiem czy dobrze to opisalam ale inaczej nie potrafie

to mi sie chyba tez skurcze przytrafily, ale wiekszosc to raczej Alex bo raczej glownie twardy mam po prawej

Cytat:

Mi jak twardnieje brzuch to caly no nie da sie z niczym tego pomylic bo jest na prawde twardy jak skala a jak dzidzia sie wypina to w jednym miejscu zazwyczaj i jak dotykam w innych miejscach brzuch to czuc, ze to nie dzidzi.
Ogolnie twardnienie brzucha jest niebezpieczne? Poza tym czuje sie swietnie ale mnie to martwilo wczoraj

jeszcze mi zostalo 2, 5 tygodnia pracy i musze dac rade

jutro planujemy robic sesje zdjeciowa jak sie uda to sie bede chwalic jak sie wyrobie z obraianeim

wlasnie pojadlam i mam wyrzuty sumienia ze tak pozno

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 22:15   #3500
Siala_Bala
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/1663205/Leginsy-tunika-bolerko

<mati> jak byłem mały i śnił mi się koszmar
<mati> to zawsze leciałem do rodziców do sypialni
<mati> pewnego razu jak tak wszedłem to dostałem
<mati> majtkami mojej matki w głowe
<mati> wystraszyłem się że to nietoperz i się popłakałem i uciekłem..

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-06-01 o 22:52
Stary 2010-06-01, 22:31   #3501
papeteria
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiedziałam ze wam takiego smaka narobie tymi gołąbkami i batonami
U mnie dzis prawdziwy dzien dziecka byl..odwiedzili nas siostra TŻta z dwuletnia córką i dwumiesięcznym synkiem i brat TŻta z czteromiesiecznym synkiem co za chaos
Cytat:
oj ty to chyba masz za dobrze jak nie krokiety to golabki
ostatnio jakos tak sie złożyło
Cytat:
A ja zaczynam sie troszke bojac, ale nie porodu tylko ze sobie nie poradzimy, ze stracimy prace czy cos takiego...
nie nakrecaj się bo tak to mozna myslec cale zycie...damy rade
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;19726068]Porodu też się boję,ale to już raczej w kwestii takiej,aby wszystko poszło pomyślnie i aby Malutka była cała i zdrowa przede wszystkim.[/QUOTE]
ja to samo
Cytat:
a teraz wstalam i mnie cos tak dziwnie zabolalo w dole brzucha. takie klucie. moze to dlatego ze maly sie bardzo wierci i caly czas mi na szyjke napiera. wezme nospe zobacze czy przejdzie
tez czasem tak mam i wiem ze maly sie wtedy wypina i sikam czesciej
Cytat:
moj syn tak mnie wali w prawy bok ze az mi reka podskakuje jak tam przyloze. ale zawsze to lepiej niz w zebra albo z banki po szyjce
moj ostatnio jak sie przeciaga to czuje jednoczesnie nogi pod zebrami i nacisk na szyjke
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
przegiecie
Cytat:

u mnie to samo
serduszkoiz macica sobie cwiczy to normalne skurcze BH
siala dobre ...prekursor mody hehe
ola super zakupki , bodziaki po ile ?
anoxa super
hd cudne dzieła
anuszka
chyba juz bedzie niespodzianka do konca super ze wszystko ok dzidzia spora
...obrus jaka masakra
mój w 32tc3d ważył 1613g
dzidzia sliczne wiazanki
bajka super ze ok
ja bede miala wymaz na paciorkowca robiony na nastepnej wizycie za tydzień ...to bedzie 35tc3dni
pilotka mi gin powiedział, że dzieciaczki do 37tc sa w stanie sie obracać
niezawsze
farminka
vette super ze ok

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 00:23   #3502
wiolek1
Zadomowienie

o matko nadrobiłam ponad godzine mi zeszło ;/
jak wyszłam o 13 to wróciłam o 23 ;/ i nie mam sił odpisywać
najpierw z dziadkami na zakupy zeszło do 19 ( wydałam 450 zł )a potem z koleżanką do kosmetyczki dla towarzystwa i ja się załapałam na parafine na stopy i malowanie paznokci

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Wiolek jak będziesz, to napisz mi jaki ty kupiłaś ten podgrzewacz co się nie spisał?
I jak w końcu tą sprawę rozwiązałaś?
http://www.allegro.pl/item1008447724..._do_avent.html

to jest ten co ja kupiłam. a teraz planuje chyba używany z aventu przynajmniej pewność będe miała, że szybko podgrzewa chyba, że któraś mi poda jakiś inny dobry

a sprawa sie rozwiązała w końcu tak, że nie odpuszczałam i gość po kłutniach i staraniach zrobienia ze mnie głupiej wkoncu zgodził sie oddac całą kase łącznie z oboma przesyłkami i własnie dzisiaj mi ta kasa wpłynęła na konto

nie mam sił ide spać dobranoc
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 06:09   #3503
alutka78
Rozeznanie

Co do glukozy to ja mialam 81mg/dl na czczo, a po 1 godz 95 mg/dl. Nie wiem czy to nie za malo. W przyszlym tygodniu jade do lekarza wiec bede wiedziala.

Ola sliczne body. Gdzie zamawialas i ile placilas. Ja jeszcze przed zakupami ubranek.
Cytat:
Zgadzam sie z Toba. Pierwsza komorke kupil mi szef w wieku 20 kilku lat. Cieszylam sie jak murzyn bateryjka. Obecnie nie wiadomo co kupic dziecku zeby sie cieszylo.
Cytat:
http://demotywatory.pl/1663205/Leginsy-tunika-bolerko

<mati> jak byłem mały i śnił mi się koszmar
<mati> to zawsze leciałem do rodziców do sypialni
<mati> pewnego razu jak tak wszedłem to dostałem
<mati> majtkami mojej matki w głowe
<mati> wystraszyłem się że to nietoperz i się popłakałem i uciekłem..
Dobre.

Edytowane przez alutka78
Czas edycji: 2010-06-02 o 06:11
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 06:11   #3504
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Kurde.. wiecie co to miłe jest ja tak te wasze tżty pytają ciągle o wszystko. Ja jakbym mu urodziła na klatę podczas jego spania to by nawet nie drgnął a jeszcze by mi zarypał kołdrę
Wogóle go nic nie rusza jak stękam, kwękam, jęczę i się skulam bo cośtam mnie zaboli
Chyba celowo mu urządzę akcję pt. "poród" jakiejś nocy coby go otrzeźwić nieco ;]
Moj w nocy jak zimno przynosi koc i nakrywa mnie po uszy mi jest tak goraco, no ale ma dobre intencje

Pojechal dzis ostani dzien do pracy i dlugi weekend, za oknem to samo, masakra
Pije kawke i jem ciasto z truskawkami
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 07:48   #3505
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

cześć dziewczynki

vette cieszę się, że i u Ciebie wszystko dobrze
pilotka ja byłam na usg 3/4d w 21 tygodniu i tak czy siak nic nie było widac A co do odwrócenia dziecka, to moje jeszcze się nie odwróciło, na razie jest w poprzek, ale jeszcze troszke czasu ma. Zresztą gin powiedziała mi, ze niektóre dzieci odwracają się dopiero w dniu porodu

co do robaków i bez endu- głuupie toto jak nie wiem :/

Coś jeszcze miałam napisać, ale nie wiem co.
karolcia ja już dawno po kawie, wstałam o 6, byłam już w sklepie, zjadłam śniadanie, nadrobiłam Was i czekam aż siostra wstanie to też będę robic ciasto z truskawkami, (co by jej teraz mikserem nie hałasować)

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

No i widzę, że mój dzidziuś faktycznie sporawy

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

alutka te body są w biedronie za 14,49
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 07:50   #3506
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry! Za okazem masakra, leje od wieczora. Wyły syreny strażackie, mam nadzieję, że nie dlatego że przelał jakiś wał.

A my mamy dzis grilla. Nawet jak będzie lało to sie wybieram, bo już mięso zamarynowałam.
Stary 2010-06-02, 07:55   #3507
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

marta trzymam kciuki, żeby wały wytrzymały! A co do grilla, my chcielismy robic jutro, ale chyba sobie podarujemy... Fakt, że nie leje (na razie), ale zimno jak...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-02, 07:59   #3508
vette
Zadomowienie

Dzien Dobry
Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
Ogolnie twardnienie brzucha jest niebezpieczne? Poza tym czuje sie swietnie ale mnie to martwilo wczoraj
Jesli nie masz wiecej niz 10 w ciagu dnia to jest ok.
Mi gin kazal dzwonic do siebie na kom albo jechac do szpitala gdybym miala wiecej. Ostatnio mam 2/3 razy dziennie plus wszystkie przeciagniecia i zmiany pozycji malenstwa, ktore bardzo podobnie odczuwam

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
to jest ten co ja kupiłam. a teraz planuje chyba używany z aventu przynajmniej pewność będe miała, że szybko podgrzewa chyba, że któraś mi poda jakiś inny dobry
Tez mam uzywke z aventu, kosztowala mnie 60 zl z instrukcja, opakowaniem, odkamieniaczami i butelka z aventu w gratisie
Oplacalo sie kupic. To chyba lepsze wyjscia niz nowy, niekoniecznie zdajacy egzamin sprzet.
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 08:00   #3509
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Dzień dobry mamusie, życzę pogodnego dnia mimo tej paskudnej pogody u mnie leje i nie zanosi się, żeby przestało - ja chcę słoneczko. Mówiyście o prezentach dla dzieci, znajomy dwa lata temu była na komuni swojego chrzesniaka (syn brata) i tam jednej z dziewczynek prezent przyprowadzono pod kościół - mówie przyprowadzono bo dostała ....... konia, ja uważam, że to jest rozpieszczanie dzieci zwłaszcza przez rodziców, siostra mojego M tak ma ma 17 lat jest młodsza o 13 lat od M i jest oczkiem w głowie rodziców, tata jeszcze powie nie chociaz rzadko ale matka zawsze jej popuszcza, np. na 17 urodziny które miała w niedziele (zaznaczam, ze 17 nie osiemnaste) zażyczyła sobie laptopa za 3000zł i co i oczywi.ście dostała, my z M oczywiście wyraziliśmy zdanie na ten temat, ale doszliśmy do wniosku, ze to nie ma sensu bo to nic nie da, ale gdyby tego było mało chciała inetrnet bezprzewodowy i trzeba było kupić router za 200zł antywirus 150 i jakaś wypasiona myszka za 100zł i jakies tam jeszcze kabeli wsumie wyszło 3500, a od poniedziałku już suszy głowe o wakacje bo z rodzicami do bługarii nie chce jechać, i kurs wakacyjny fotografowania ok. 2000zł i teściowa wczoraj do mnie mówi, że trzeba ją posłać bo ona chce - właśnie zawsze jak chce to ma a teraz teśc powiedział, że na kurs nie da więc się obraziła, a moja teściowa na to, że trzeba jej dać bo w przyszłym roku to musi iśc na prawo jazdy a ja oczywiście mówię, że wcale nie musi, bo to nie jest żaden narzucony obowiązek żeby robić prawko a z tym wiąże się równie kupno auta bo teściowie nie mają prawa jazdy a tym bardziej samochodu więc napewno jak szwagierka zrobi prawo jazdy to będzie krzyczała o auto bo po co jej prawko bez auta, z M sie śmiejemy, ze jeszcze na 18-tkę zażyczy sobie jakąś kawalerkę , nie wspomę już o ciuchach, które musza być firmowe i kiedy tylko powie to jadą i jej kupują.
anuszka my tez mamy mieć grilla jutro podobno ma nie padać

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-06-02 o 08:01
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 08:07   #3510
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry spalam dzisiaj i nawet tylko 3 razy na siku wstawalam

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
marta trzymam kciuki, żeby wały wytrzymały! A co do grilla, my chcielismy robic jutro, ale chyba sobie podarujemy... Fakt, że nie leje (na razie), ale zimno jak...
tez mielismy jutro robic grilla ale sobie darujemy bo pewnie i tak bedzie lalo. a jutro mamcia juz bedzie i zrobi ciasto z truskawami
jeju juz sie nie doczekam na te wszystkie pysznosci. jajecznice z kurkami, golabki, ciasto i pewnie jeszcze cos tam wymysli ciekawego.

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-06-02 o 08:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości