|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
PIP.
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLI - Heal the world
heloooool
wczoraj przyjechal didzejos do poznania, bo z tym swoim kumplem alfonsowym [no ma kumpla, co centralnie jak alfons wyglada, a drugi jak mafiozo, a trzeci ma takie wlosy na klacie, ze moj tata to takie kiedys na glowie mial ]. zawsze jest tak smiesznie jak sie gdzies idzie z tym calym zestawem gdzies potem poszlismy cala ekipa na kawe, jeszcze przyszla moja kumpela, ktora w tym klubie bedzie PRowcem chyba. Radzol wyjal laptopa, bo tam bylo wifi, ze maila musi sprawdzic. jak wrocilam do domu to sie okazalo, ze w miedzyczasie znow mi na facebooku oczywiscie juz cos nasmarowal na scianie, a mianowicie Cytat:
potem mialam spotkanie z panami szafowymi, ktorzy mieli mi wszystko pomierzyc dokladnie i ten oczywiscie stwierdzil, ze idzie ze mna, bo musi zobaczyc NASZE mieszkanie i wybrac NAM dobre szafy aaa ogolnie postanowilam, ze nie maluje sama rzecz w tym, ze w kilku miejscach trzeba zrobic wyprawki gipsem itp, a ja jakos sie jako murarza nie widze
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
idę nadrobić, wczoraj moje dziecko skutecznie przepędziło mnie z przed kompa ?---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
zapowiada ci się ciekawy zywot
|
|
#3483 |
|
PIP.
|
Anisia
![]() taaa, nudzic to ja sie z pewnoscia nie bede
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
niestety narazie zostaje przy pół etatu
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
|
#3486 |
|
PIP.
|
Anisiu
![]() Niuniol
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
poszlam do mamusi rano, roze od dnia matki piekne nadal, 3 jeszcze dokupilam ![]() wczoraj sie za duzo nadenerwowalam i juz na zoladku mi troche ciezko jakos bylo i w ogole jakas jestem nie bardzo z humorem
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
pitole to, bede miala wiecej wolnego
![]() byleby sie pogoda zrobila.. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musze go zmierzyc ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Pogoda ujowa, znowu pada i coraz zimniej. ![]() Aż się nie chce rano z łóżka wstawać. Do widzenia. |
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro święto i ma lać znów rzęsiście...
Jak mnie ta pogodna wnerwia, to wy nie macie pojęcia ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
no dzis zimno, brzydko jak na jesien
![]() dzis jakie impry tu w szkole obok, choc my to w dzien dziecka mielismy dzien sportu i zawody ![]() jeju kolega sie tak drze do telefonu, glupio gada cos o bozym ciele, ze zaraz go walne ![]() a jeszcze jak slysze, ze nie wyglada jak cygan to dobrze, wczesniej sie pytal czy wyglada jak cygan a co cygani to od razu źli ![]() porabany ten swiat ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- wczoraj nawet w klasnie byl watek, ze jakos obsmarowali mame tej Agi, to ona do tego kolegi jak on mogl, a ten, ze to sie sprzedaje, ze tylko sie czeka jak ktos sie po tylku podrapie, ze ludzie niechca normalnosci tylko takie sensacje i on to robi, bo kasa kasa i kasa ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- przepraszam was, ale na takie scierwa musze soebie zrobic tak ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- a ten niech idzie juz, to sobie popawie humor FB ![]() a roboty mam, choc musze czekac na liste, bo jedna przyniosl i nie zrobie tak plac
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie na polepszenie humoru wlaczylam Acapella MJowe
a snil mi sie Majkol ze koncertował i na poczatku koncertu wyskoczyl z takiego tekturowego ubrania hokejowego i zaczał koncertowac juz ubrany jak do Billie Jean ![]() I tyle z MJ snu ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- wczoraj na farmie prawie mi uschła trzcina cukrowa, bo rosnie 8h i zle wyliczylam sobie czas z powrotem do domu Naszczescie niewiele plonow mi uschlo ![]() a kurde fajnie za to placa ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- jak mozecie to wysylajcie mi jaja do weddingowego namiota, bo tego mam najmniej
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
musze sobie Majkusia zapodac, potulkac sie, do pici suteczkow, pocalowac policzek kochany , odgarnac loczek z czola
tesknie za Nim ![]() zobaczymy jaki sie wylosuje, mozecie ze mna sie potulkac ![]() Załącznik 3154622 Załącznik 3154623 Załącznik 3154624 Załącznik 3154625 Załącznik 3154626 Załącznik 3154627 Załącznik 3154629 Załącznik 3154630 Załącznik 3154631
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-02 o 10:26 |
|
|
|
#3495 |
|
PIP.
|
Anisiu
mam pojecie jak Cie wnerwia, bo mnie tak samo
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh
![]() Cytat:
![]() Groniu...przydzałby Ci się może humoropoprawiasz <czasoumilacz Zreszta nam wszystkim...bo pogoda i u mnie nie tęga...jest chłodniej niż wczoraj
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tyle innych nerwow, ze pogode juz olewam, fakt zimno w domu, chodze w kufajce, ale sie przyzwyczailam.
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- a wczoraj to se pomyslalam, ze jak sie nic nie wydarzy, to 25.06 o godzinie 0 wyjde na dwor i bede tam siedziala i patrzyla w niebo...... a potem was poczytam ![]() moze cos napisze, moze nie
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
@ idzie, bo sie rozklejam
![]() niech on juz idzie, sama chce byc ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() Majkus
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie Ilioch! Ty masz z Radżolem i jego ekipą
|
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
poszedl
![]() zimno tu, wlacze farelke ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() w sobote moze przyjade ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- i tak nie wiem czym, samochod badania nie bedzie mial, teraz to bede sie denerwowac
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson
Farelka! ![]() Co do 25. to wiem na pewno, ze albo z Wami(jakby się udało) abo sama...i w sumie tez z Wami, bo tutaj, więc na jedno wychodzi
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
ide pobuszowac
![]() i herbatke se zrobie ![]() i zobacze co na gg
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej Ilioch ja nie wiem czy ty sobei zdajesz sprawę, że jakby wizyta w twoim pieknym, nowym mieszkaniu doszła do skutku...to trzeba mnie odebrac z dworca
|
|
|
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zawsze z nami ![]() ja nawet jakbym przyjechala, to musze wracac za pare godzin, wiec tak poźno na pewno bym nie byla ![]() i do zoo chce isc, bo teraz tam fajowo, moze zyrafy zobacze ![]() i moze rano o babcie zahaczymy. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie!!! Iliochu!!!
Jakby się zjazd udal Pójdziemy do zoo??!!! Ja w tym nowym byłam yyy z 12 lat temu...wtedy dopiero rozkręcali ten biznes ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- i do CH Malta I do Browara Bo ja tylko w sumie sikałam w Browarze ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Ide się umyć i kupie sobie czipsiki, bo w promocji ![]() Mam ogromny problem w taka pogodę co na siebie wdziać...w sensie na wierzch...stwierdziłam, że w kurtce nie będe paradoać w czerwcu...wczoraj Majkusiowa marynara mi starczyla...ale dziś chłodniej Aaa mam jeszcze taki cieńki płaszczyk |
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
nawet sie kolezance wyzalic nie moge, bo pewnie uslysze : ja juz nie mam takiego problemu
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- tam w zoo teraz super, wybiegi dla sloni, tygrysow i w ogole
|
|
|
#3508 |
|
PIP.
|
sc
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Słonieee, tygrysyy...
Małpkiiiiiiiiiiiiii!! |
|
|
|
#3510 | ||||
|
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jasne, jesli tylko bedzie ladna pogoda ![]() i malta i browar ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- i mozna karmic kroliki i kozy ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- hm kurcze mam dylemata... ogolnie ja poznalam didzejosa przez moja przyjaciolke, z ktora on sie kumpluje kilka lat.i wlasnie mi powiedziala, ze wczoraj jak juz poszlam to on ja po raz kolejny [trzeci juz] wypytywal o moje uczucia ona mu mowila znow, ze ze mna niech pogada, ale on jest uparty taki. no i teraz ![]() tzn tak - ja sama z siebie nie czuje presji, zeby gadac o uczuciach z nim czy robic plany na najblizsze 30 lat, no come on, jestesmy niby razem od 5 miesiecy nie chce tez mu mowic, ze wiem, ze ja wypytywal, bo to postawi ta kumpele w niezrecznej sytuacji
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

]. zawsze jest tak smiesznie jak sie gdzies idzie z tym calym zestawem gdzies
rzecz w tym, ze w kilku miejscach trzeba zrobic wyprawki gipsem itp, a ja jakos sie jako murarza nie widze 
?

kurcze mam dylemata... ogolnie ja poznalam didzejosa przez moja przyjaciolke, z ktora on sie kumpluje kilka lat.