Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 09:54   #3481
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
przeciwstawić się i żyć po swojemu. To tylko pozornie wydaje się trudne
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
zgadzam sie w 100%
Czy ja wiem czy pozornie... moje ostatnie przeciwstawienie się skończyło się załamaniem nerwowym z mojej strony oraz wylądowaniem u lekarza z powodu różnych ciekawych objawów fizycznych. Zostałam ponadto przez mamę nazwana w bardzo "piękny" sposób, czego do dziś nie umiem zapomnieć, a to co robiła tego wieczoru, kiedy pojechałam do P. nadaje się do jakiejś Uwagi, albo innych Rozmów w toku.
Naprawdę jedną z rzeczy, które najbardziej cenię w życiu jest święty spokój i nie zamierzam siebie tego pozbawiać
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:55   #3482
najfajniejsza
Zakorzenienie

Czeeeeeeeeeść
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
no to Lachony czas na mnie trzymajcie kciukie abym powróciła z tarczą (czyt. pierścieniem) a nie na tarczy (nie liczę szczerze mówiąc)
będę raportować na bieżąco (smsowo Najeczce)
trzymajcie się ciepło wracam w piątek, całe 5 dni rulopu SZALEŃSTWO
czekam na relację 24 h na dobę
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hello

Kawuś owocnego urlopu

Wczoraj rozmawiałam z tatą przez telefon i powiedział coś takiego "Mama mówiła, że tą waszą restaurację na wesele trzeba rezerwować 2 lata wcześniej. Myśleliście już o tym?" Kurcze, nawet mój tata, który nigdy się nie wtrąca ma świadomość, że już najwyższa pora.

Ehh, ale nic, zmieniłam temat, będę twarda. Obiecałam sobie, że na czas urlopu zawieszam myślenie na ten temat, a przynajmniej nie będzie ono miało wpływu na nasze cudowne wakacje Oczywiście temat ślubów, zaręczyn itp. będę omijać jak najszerszym łukiem.
i bardzo dobrze, że zmieniłaś temat, a jeszcze lepiej, że nie będziesz go poruszać w wakacje
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Naj pary,które często się kłócą też mogą się bardzo kochać Może to taki związek z temperamentem

Jeszcze odnośnie tabletek anty- ja jestem ich przeciwniczką,ale same dobrze wiecie,że jeśli kobieta regularnie się bada (wątroba, krzepliwość krwi),jest pod stałym nadzorem lekarza oraz co jakiś czas robi przerwy to czemu miałaby z nich rezygnować?
Gorzej jak ktoś stosuje je zupełnie nieświadomie.

Natomiast moja koleżanka z pracy była ostatnio u swojej lekarki,która od zawsze przepisywała jej tabsy.
Na następny dzień owa koleżanka przyszła do rpacy bardzo wnerwiona,bo jej lekarka powiedziała,że ona już tabletek nie przepisuje nikomu,bo za dużo widziała dziewczyn na intensywnej terapii i ona już po prostu nie chce mieć żadnej na sumieniu.

Ja póki co mam gumki,a po ślubie kupujemy Lady Compa (nie jestem taką osobą,co ma czas obserwować swoje ciało,mierzyć temperaturę itp. więc to najlepsze rozwiązanie) i będziemy na nim bazować. Natomiast w dni płodne zawsze można wrócić do gumek-nikt nie rozkaże mi się powstrzymywać
1. wiem, że takie pary mogą się kochać. ta, co zaliczyła "wpadkę", też się kocha na zabój. chodzi mi raczej o to, że oni w kłótni po prostu się nienawidzą! warczą na siebie, trzaskają drzwiami, wyzywają od najgorszych, a potem seks na pogodzenie. i te kłótnie są u nich baaaaaaaaaardzo częste. u innej pary wygląda to tak: kłótnia raz na pół roku średnio, ale taka z zerwaniem, z pakowaniem rzeczy drugiej osoby do kuferka i odsyłanie kurierem, nawet raz doszło do tego, że ona mu zrobiła debet na koncie (!!!), który po pogodzeniu spłaciła... ale mimo to masakra...
chodzi mi o to, że oni wątpią często, czy dawać sobie szansę numer 192, że są do siebie wrogo nastawieni, że się wyzywają i w momentach kłótni autentycznie nie cierpią, mają więc prawo mieć wątpliwości co do malżeństwa. ale nie mają - a mój P., który ma ze mną bez mala sielankę, a nasze sprzeczki o to, kto ma komu zrobić herbatę, jeszcze nas zbliżają, kończą się śmiechem, mimo wszystko nie jest gotów klęknąć...

co do tabletek - szczerze mówiąc, może to naiwne, ale znam kilkanaście dziewczyn, które biorą i w trakcie brania żadna z nich nie ma minusów (jedna przytyła, ale zmieniła tabsy i jest OK), znam kilka, które już nie bierze i nie ma żadnych problemów z zajściem ciążę, hormonalnych (dwie robiły badania) itp. jakoś wydaje mi się ten OIOM i takie skrajne problemy niezwykle rzadkie. z resztą robię badania co 6-12 miesięcy i wszystko jest OK.

ja żałuję, że nie potrafię przekonać się do prezerwatyw.
ale po porodzie (hehe) chyba przerzucę się na LadyCamp właśnie i gumki... trochę mnie to przeraża (w sensie prezerwatywy), wręcz mnie myśl o tym dobija, no ale może się kiedyś przekonam.

Cytat:
a musisz sie wykrecac wymowkami? Nie mozesz powiedziec, ze chcesz do TZta jechac i spedzic z nim pare dni?

A mi wlasnie D. napisal, ze o mnie mysli i pozdrawia hehe
Ty się zakochałaś, małpo! powiedz to głośno!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:57   #3483
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Ty się zakochałaś, małpo! powiedz to głośno!
ojjj tam
Stary 2010-07-18, 10:02   #3484
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Upał potrafi opóźnić okres, spokojowo

A może to kwestia infekcji - badałaś się ? To nie zawsze daje konkretne objawy...
no to czekam, zwłaszcza że mnie już pobolewa brzuch a infekcje wszystkie były zaleczone, głównie pojawiły się jak chodziłam na basen w ramach wf-u. Ale Lady Comp to fajna sprawa ino droga
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
no to Lachony czas na mnie trzymajcie kciukie abym powróciła z tarczą (czyt. pierścieniem) a nie na tarczy (nie liczę szczerze mówiąc)
będę raportować na bieżąco (smsowo Najeczce)
trzymajcie się ciepło wracam w piątek, całe 5 dni rulopu SZALEŃSTWO

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:02   #3485
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wiem czy pozornie... moje ostatnie przeciwstawienie się skończyło się załamaniem nerwowym z mojej strony oraz wylądowaniem u lekarza z powodu różnych ciekawych objawów fizycznych. Zostałam ponadto przez mamę nazwana w bardzo "piękny" sposób, czego do dziś nie umiem zapomnieć, a to co robiła tego wieczoru, kiedy pojechałam do P. nadaje się do jakiejś Uwagi, albo innych Rozmów w toku.
Naprawdę jedną z rzeczy, które najbardziej cenię w życiu jest święty spokój i nie zamierzam siebie tego pozbawiać
teraz nie masz świętego spokoju, bo ciągle boisz się, że co zrobisz, będzie jakoś tam odebrane przez Twoją mamę - to strach, a nie spokój.
spokój byś miała, gdybyś się postawiła, przeżyła dwie-trzy burze w stylu tej całej Uwagi, a potem Twoja mama by zobaczyła, że nic tym nie wskóra.
może i by się fochała, ale najważniejsze, że Ty żyłabyś w zgodzie ze sobą! przecież teraz tak nie jest... a do cholery nikogo nie krzywdzisz, nie idziesz obrabować bank, tylko do narzeczonego na kilka dni - to nie jest powód, by robić sceny. i Twoja mama powinna to zrozumieć.

nie wiem, może myślę, że to nietrudne tak naprawdę, jak się już za to weźmie, bo z moją tak wygrałam. co prawda na mniejszą skalę, bo ona po prostu źle pojmuje wsparcie (jako głaskanie po głowie i przytakiwanie jej, jak powiem, ze sądzę inaczej, to foch i emocjonalny szantaż, czasami naprawde poważny). teraz jest lepiej. ale musiałam skończyć z przepraszaniem jej za to, że coś powiedziałam/pomyślałam "nie tak" - wytłumaczylam, że to nie znaczy, że jej nie kocham czy nie wspieram, że jest dla mnie najważniejsza, że to i tamto, ale uważam inaczej i już. po kilku razach zadziałało. teraz nawet jest mi wdzięczna
edit: ale może faktycznie z moją mamą jest łatwiej, bo ona w kwestiach związkowych (czyli tych delikatnych) zawsze stała za mną murem: chcesz zamieszkać z P. - super! kochacie się, poznacie się lepiej! (choć jak przyszło co do czego to jęczała, że ją zostawiam samą, ale jej przeszło - to chyba był przelom, ta moja wyprowadzka) jak jej powiedziałam ,ze współżyjemy, to powiedziała: "cieszę się, P. jest odpowiedzialny, przynajmniej taki się wydaje. jeśli jesteś go pewna i pewna siebie, to super. tylko rób te badania regularnie przy tabletkach, dobrze? bo jak dla chwili przyjemności coś sobie zepsujesz, to będziesz żałować". także w kwestiach związkowych nie miałam problemu, więc w zasadzie NIE WIEM, czy umiałabym się w tak delikatnej sprawie postawić. mam nadzieję, że tak.

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-07-18 o 10:12
Stary 2010-07-18, 10:04   #3486
Choji
Zakorzenienie

Madziu, dawaj wiatr. Wszystko co trochę ochłodzi przyjmę z radością

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:07   #3487
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no to czekam, zwłaszcza że mnie już pobolewa brzuch a infekcje wszystkie były zaleczone, głównie pojawiły się jak chodziłam na basen w ramach wf-u. Ale Lady Comp to fajna sprawa ino droga

ja wiem, czy droga? tańsza niż wychowanie dziecka o kilkaset tysięcy przynajmniej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 10:17   #3488
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem, ze nie da sie nic doradzic i wiem ze on tez o tym wie....tak sie wyzalam po prostu....
wszystko sie wyklaruje jak sie spotkacie

Cytat:
Naj ma racje może powinnaś wziąć sprawy w Twoje rece,jesteście JUŻ zareczeni, wtedy byliście przed zareczynami, powinno być inaczej..

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Madziu, dawaj wiatr. Wszystko co trochę ochłodzi przyjmę z radością
<wiatr> prosze bardzo
Stary 2010-07-18, 10:17   #3489
justyna_dt
Zakorzenienie

Bryyy...
Kurna, w nocy błyskało, to gdzie ten deszcz!?
Siedzieliśmy z G. na ławeczce u mnie przed domem i dziś jestem caaaała w bąblach, tak mnie komary pogryzły

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:21   #3490
najfajniejsza
Zakorzenienie

OK, lecę do mamy, mamy jeszcze coś do załatwienia, a potem magisterka
pewnie zajrzę, ale i tak miłego dnia
Stary 2010-07-18, 10:22   #3491
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Naj ma racje może powinnaś wziąć sprawy w Twoje rece,jesteście JUŻ zareczeni, wtedy byliście przed zareczynami, powinno być inaczej..
Być może... ale ja nie czuję się na siłach sprawdzać. Skoro mamy poważnie pogadać o ważnych sprawach to nie mogę pozwolić, żeby ktoś (mama) odstawiał takie numery w tym samym czasie
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Siedzieliśmy z G. na ławeczce u mnie przed domem i dziś jestem caaaała w bąblach, tak mnie komary pogryzły
Wypij wapno z witaminą C - jak wróciłam po nagraniach w fabryce do domu to byłam cała pogryziona - wypiłam wieczorem i rano i bąbli prawie nie było

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Spadam do kościoła a później odwiedzić dziadków. Potem pewnie się wybiorę w końcu na Shreka do kina - na szczęście grają koło domu nie w 3d
Do później
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:29   #3492
Ilsa Lund
Zakorzenienie

a mnie użarła mucha końska, nie drapałam i jest ok

Stary 2010-07-18, 10:29   #3493
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Bryyy...
tylko nie drap tego

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
OK, lecę do mamy, mamy jeszcze coś do załatwienia, a potem magisterka
pewnie zajrzę, ale i tak miłego dnia
miłego dnia

Cytat:
Być może... ale ja nie czuję się na siłach sprawdzać. Skoro mamy poważnie pogadać o ważnych sprawach to nie mogę pozwolić, żeby ktoś (mama) odstawiał takie numery w tym samym czasie

Spadam do kościoła a później odwiedzić dziadków. Potem pewnie się wybiorę w końcu na Shreka do kina - na szczęście grają koło domu nie w 3d
Do później
może masz racje lepiej na spokojnie załatwić to z Tż

Miłego oglądania
Stary 2010-07-18, 10:41   #3494
justyna_dt
Zakorzenienie

Nie mam tendencji do drapania jak mnie coś ugryzie, więc powinno szybko zejść ale wapno rzeczywiście sobie wypiję - kosmetyczka mi zaleciła, bo non stop mam kroski uczuleniowe na buzi
Kawka mi smsa napisała, że przejeżdża przez DT i pozdrawia ale miło
rain, z jednej strony masz rację, rozumiem Cię - mam jak Ty, wolę nie wtykać patyka w mrowisko ale z drugiej strony - czy zastanawiałaś się, jak będzie się zachowywała Twoja mama, jak zaczniecie planować ślub? Zamierzasz poddawać swoje pomysły jeden po drugim, jeśli jej się nie spodobają?

Stary 2010-07-18, 11:03   #3495
_Remedios
Zadomowienie

Hej...
Stary 2010-07-18, 11:09   #3496
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Bryyy...
nooo ale chyba warto bylo?

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Hej...
hej
Stary 2010-07-18, 11:23   #3497
justyna_dt
Zakorzenienie

Rem
arrakis, noo... nie wiem sama, chyba tak

Stary 2010-07-18, 11:35   #3498
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
arrakis, noo... nie wiem sama, chyba tak
chyba?? a masz wątpliwości jakieś kochana? ja wiem, ze wszystko będzie super

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

a ja czuję, że wraz z moim TŻ jesteśmy właśnie na granicy... albo w końcu nam się wszystko ułoży, albo się rozejdziemy... czuję, że wszystko rozstrzygnie się już niedługo i przewiduję raczej tą drugą opcję...
Stary 2010-07-18, 11:35   #3499
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Hej...
co to za trzy kropki kochana ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 11:37   #3500
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
a ja czuję, że wraz z moim TŻ jesteśmy właśnie na granicy... albo w końcu nam się wszystko ułoży, albo się rozejdziemy... czuję, że wszystko rozstrzygnie się już niedługo i przewiduję raczej tą drugą opcję...
Cześć

Dlaczego?
Stary 2010-07-18, 11:39   #3501
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

rain a czemu nie możesz wyjechać na dłużej? bo ja nie rozumiem... chyba?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:53   #3502
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
co to za trzy kropki kochana ?
a ile jest dopuszczalnych ?

Cytat:
Cześć
Dlaczego?
tak czuję Madziu, rozleci się to wszystko. Nie potrafimy się dogadać, wydaje mi się, że my nie dla siebie, TŻ nie rozumie bardzo często moich potrzeb. Ogarnęłam to sobie i nie chce być całe życie z nim, a jednocześnie czuć się potwornie samotna. Czuję, że tak będzie. Albo on się otrząśnie, ale myślę, że sam nie ma już na to ochoty...
Stary 2010-07-18, 11:55   #3503
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
tak czuję Madziu, rozleci się to wszystko. Nie potrafimy się dogadać, wydaje mi się, że my nie dla siebie, TŻ nie rozumie bardzo często moich potrzeb. Ogarnęłam to sobie i nie chce być całe życie z nim, a jednocześnie czuć się potwornie samotna. Czuję, że tak będzie. Albo on się otrząśnie, ale myślę, że sam nie ma już na to ochoty...
A rozmawiałaś z nim o tym, że czujesz sie źle w Waszym związku?

A gdyby sie otrząsnął to chciałabyś z nim być skoro nie chcesz być z nim całego życia? Jeśli tak czujesz to co zmieni jego inne podejście?
Stary 2010-07-18, 11:56   #3504
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Hej wam
Mam dzisiaj taki marudny dzień, że sama ze sobą wytrzymać nie mogę (w sensie - z myślami). A przecież nie mam powodu
Np. wczoraj było mi ciut przykro, bo przedwczoraj TŻ deklarował jak bardzo za mną tęskni i chce mnie blisko. Po czym, gdy z bolącym kolanem nie mogłam iść na rower - pojechał sam. Niby nic, w pełni to rozumiem (jak cały dzień kostkę układa, to poruszać się chce), a moja kobieca urażona duszyczka stwierdziła/zinterpretowała/, że jednak nie tęskni tak mocno, jak deklaruje.
Dzisiaj nie odzywał się od rana. W piątek coś rozmawialiśmy niezobowiązująco o niedzieli, że w końcu pójdziemy gdzieś w dzień, a nie tylko po 20. Że pójdziemy do kościoła, a potem na lody (takie mniam mniam, w okolicy kościoła), bo też o 23 lodów mu się chciało, a już wszystko wyzamykane. I cóż się okazało... Kochanie nie uwzględniło mnie w swoich planach ani troszku. O 11 napisałam sms, z pytaniem, czy idziemy do tego kościoła. Odpisał, że ok, ale na 18. A dlaczego? Bo brat mojego A. stwierdził, że chce sobie gdzieś tam pójść czy coś tam porobić i poprosił go, żeby pojechał za niego robić scenę. I mój się zgodził. I jestem na siebie zła, bo zamiast zabrać się z rodzicami do Krasiczyna, stwierdziłam, że spędzę dzień z nim. I siedzę w domu do tej 18 A mi jeszcze wcześniej mówił, że dzisiaj wieczorem pojeździmy rowerem. I nie pojeździmy. Fajnie, że informuje mnie tak na ostatnią chwilę i tylko wtedy, gdy ja się tym zainteresuję Więc mam cały dzień w domciu
I niby z własnej winy, ale na niego pozłościć się też mi się chce

Rem, może nie wszystko jest jeszcze stracone? Ciężko, żeby był ciągły constans w związku...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-07-18 o 11:58
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:58   #3505
madziamacius8786
Zakorzenienie

Medeline ale wyszło ale sama napisałaś,że niezobowiązująco sie umówiliście na dzisiaj wiec nie powinnaś mieć do niego pretensji..co innego jakbyście umówili sie na 100%..ważne,że w ogóle sie zobaczycie dzisiaj
Stary 2010-07-18, 12:03   #3506
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
A rozmawiałaś z nim o tym, że czujesz sie źle w Waszym związku?

A gdyby sie otrząsnął to chciałabyś z nim być skoro nie chcesz być z nim całego życia? Jeśli tak czujesz to co zmieni jego inne podejście?
rozmawiałam kilka razy, dziś się już wkurzyłam i jak dzwonił to mu coś na ten temat powiedziałam, to się rozłączył i cisza przy każdej rozmowie na ten temat był przekonany, że ja jestem TĄ, że mam zostać, że on nie da mi odejść "zobaczysz, wszystko będzie już tak, że już nigdy nie przyjdzie Ci do głowy mnie zostawić" i zmian praktycznie żadnych, mało czułości, której czasami bardzo potrzebuję, mało rozmów, zero zrozumienia pewnych spraw, nawet próby zrozumienia. i przykro mi się zrobiło jak po obronie do dziewczyn przyszli faceci, każda dostała choćby kwiatka inne bukiety, a mój choć kilka dni przed wspomniałam żeby coś dla mnie przygotował jakąś niespodziankę bo mi się należy po taki stresie - nie przygotował nic

Madziu ja myślę, że dużo by się zmieniło gdyby on zachowywał się inaczej, dawał mi to czego ja potrzebuje, tym bardziej, że mu o tym mówię i on wie czego ja chcę. Po prostu taki jest i nie chce mi tego dać. Wydaje mi się, ze on po prostu taki jest, a wcześniej było inaczej bo jeszcze chciało mu się starać.
Stary 2010-07-18, 12:05   #3507
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Medeline ale wyszło ale sama napisałaś,że niezobowiązująco sie umówiliście na dzisiaj wiec nie powinnaś mieć do niego pretensji..co innego jakbyście umówili sie na 100%..ważne,że w ogóle sie zobaczycie dzisiaj
Mówię niezobowiązująco, bo to tylko taka rozmowa była, że pójdziemy w niedzielę w ciągu dnia do kościoła i dotrzemy na te lody. Ale myślę, że powinien jednak napisać sam od siebie, że ma inne plany ciut wcześniej, bądź jakiekolwiek plany, zwłaszcza, że wczoraj umawiał się ze mną na rower. Więc dla mnie logiczne było - idziemy do kościoła wczesniej, lody, obiad, chwila przerwy i dopiero potem rower Nie wiem, przewrażliwiona chyba jestem, ale nie lubię takich numerów na ostatnią chwilę. Zwłaszcza, że u mnie w domu często się ustawia dzień rano lub dzień wcześniej, a nie tak na hop siup...

Remedios, to faktycznie nieprzyjemnie, jeśli masz czuć się ciągle źle, niedopieszczona, niedoprzytulana... Można być powściągliwym czlowiekiem w okazywaniu uczuć i bliskości, ale nie raniąc drugiej osoby na tyle, żeby czuła się samotna... Może faktycznie nie chce się już mu starać

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-07-18 o 12:08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 12:07   #3508
_Remedios
Zadomowienie

Med widzę, że się nie dogadaliście. Ale dupa, mógłby Ci dać znać, no bo niby nie zobowiązująco, ale jednak coś rozmawialiście o tej niedzieli no i wypadałoby by powiedział, że z tym niezobowiązujących planów

posiedź z nami ja stawiam

Edytowane przez _Remedios
Czas edycji: 2010-07-18 o 12:08
_Remedios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 12:11   #3509
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
a ile jest dopuszczalnych ?

pół kropki

słuchaj, mój kiedyś twierdził że 'dla przekory' nic dla mnie nie szykuje jak mu marudzę. Hmm ale teraz się to zmieniło, może trzeba w Twoim wzbudzić zazdrość ? Daj koledze kasę i niech na wspólne spotkanie da Ci za to kwiatka

Stary 2010-07-18, 12:12   #3510
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Med widzę, że się nie dogadaliście. Ale dupa, mógłby Ci dać znać, no bo niby nie zobowiązująco, ale jednak coś rozmawialiście o tej niedzieli no i wypadałoby by powiedział, że z tym niezobowiązujących planów

posiedź z nami ja stawiam
Ale brzydkiego słownictwa używasz

Ok Zamawiam sobie u Ciebie jakieś frappe

30.12.2012
26.04.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości