Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 14:30   #3481
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Dana, może rzeczywiście poszukaj podobnej pracy, a nóż widelec sie cos trafi fajnego
i zdrowiej kochana jak najszybciej

Agawo, Ty tez zdrowiej grzej się i dbaj o siebie

guska, ja bym półeczke zostawiła też bym chciała fatty, ale nie mam tego gdzie wstawić. W ogóle to ja niewiem gdzie my będziemy wszystko upychać jak się zacznie dzieciątko zabawkami bawić, wiadomo babcia kupi, ciocia kupi, druga babcia ... nie mówiąc już o świętach, urodziach itd

bezaczku, najlepszego z okazji pół rocznicy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 16:48   #3482
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny za opinie. Półka w takim razie ostała przegłosowana i zostaje.

A nie wiecie gdzie kupić ładne doniczki nie po zbujeckich cenach? W obi za taką jak chciałam cenią 200 zł...trochę przesada, a mam takie wielkie kwiaty...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 16:56   #3483
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to gdzie się podział Asiulek, Black i Karinio?
Jestem Obecna nieprzytomna

acelinko,ad poprzedniej odpowiedzi do mnie-życze aby Wasze dziecko nie było wstydliwe i pokazalo co między nogami.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-03-18 o 16:57
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 19:52   #3484
certina4
Wtajemniczenie

Karinio dobrze, że jesteś tylko czego się nie odzywasz wcale?

dziewczynki kurujcie się

jakaś strasznie zmęczona jestem, tak mi się nic nie chce, na szczęście TŻ sam dzisiaj zrobił zakupy, więc chociaż troszkę mnie odciążył

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:33   #3485
silvyetta
Raczkowanie

Hej Laseczki troche Was powkurzamu nas dzisiaj bylo 21stopni i piekne sloneczko,az zachcialo sie zycoby to juz w koncu byla wiosna...
guska zapomnialam Ci napisac-piekny salonik
kupilam sobie "jedz,modl sie,kochaj",wiec chyba uciekam do lozeczka czytac,bo Tz w pracy,a jutro niestety musze wstac na rano do pracy
dobranocek
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 05:19   #3486
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej dziś sobota a ja już od w pół do 6 nie śpie jakoś nie mogę spać, wczoraj znów nie miałam internetu w domu i dopiero tż późnym wieczorem zrobił
U mnie śnieg co prawda niewiele nasypało ale jest biało na szczęście podobno od poniedziałku wiosna wraca na dobre
Tż dzisiaj do szkoły a ja się biorę najpierw za sprzątanie a potem za naukę, wieczorem jedziemy do znajomych także dzień mamy wstępnie zaplanowany.

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Hej Laseczki troche Was powkurzamu nas dzisiaj bylo 21stopni i piekne sloneczko,az zachcialo sie zycoby to juz w koncu byla wiosna...
kupilam sobie "jedz,modl sie,kochaj",wiec chyba uciekam do lozeczka czytac,bo Tz w pracy,a jutro niestety musze wstac na rano do pracy
dobranocek
Noooo trochę mnie wkurzyłaś mam nadzieję że u nas też niebawem tak będzie. Miłego dnia w pracy
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 07:16   #3487
acelinka
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25808667]Dzięki dziewczyny za opinie. Półka w takim razie ostała przegłosowana i zostaje.

A nie wiecie gdzie kupić ładne doniczki nie po zbujeckich cenach? W obi za taką jak chciałam cenią 200 zł...trochę przesada, a mam takie wielkie kwiaty...[/QUOTE]
ogólnie wszędzie są dośc drogie chyba ze zrobią jakąś super promocje. Kiedyś w Biedronce były takie duże donice w fajnych cenach, w Carrefourze tez spotkałam kiedyś dość tanie
może poczekaj i po prostu śledź gaetki promocyjne, teraz wiosna się zaczyna to powinny by c takie rzeczy w promocji

Cytat:
a u mnie wieczorem popruszyło i jest tak jakby troche biało na poboczach

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość

acelinko,ad poprzedniej odpowiedzi do mnie-życze aby Wasze dziecko nie było wstydliwe i pokazalo co między nogami.
dziękuję oby pokazało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 10:05   #3488
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

guska:ja najczesciej w daglezji kupuje doniczki.Zawsze są ładne

U nas tez bialo za oknem ;/ ja chce wiosne musimy zzatopić marzannę
Stary 2011-03-19, 11:32   #3489
201701300931
Konto usunięte

U mnie ciągle pada Od czwartku właściwie Ale podobno w poniedziałek ma się poprawić...

Ja doniczki ostatnio kupowałam w Castoramie, ale takie zwyczajne gliniane. I bardzo ładnie wyglądają

Guska ja też kupowałam narożnik w Agacie! No i łóżko do sypialni, bo tylko tam mogliśmy wziąć sobie na wymiar... Zdjęcia zrobię niestety dopiero w tygodniu, bo ciągle choruję i nie mam siły wstać z łóżka :/
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:40   #3490
certina4
Wtajemniczenie

cześć, ja już po zajęciach, tzn. już po trochę je sobie skróciłam bo mam dużo nauki, a TŻ koniecznie musi odreagować pracę i wręcz musimy iśc wieczorem do jego znajomych. Najchętniej wieczorem po prostu bym odpoczęła, ale cóż, wiem, że on tego potrzebuje więc jako kochająca żona muszę iść ( bo sam beze mnie iśc nie chce, już wolałabym żeby poszedł sam).

no i zaczął padać śnieg przecież w poniedziałek kalendarzowa wiosna

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-19, 11:46   #3491
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
To w poniedziałek topimy!

Guśka ładny pokój

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 12:21   #3492
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Agawo, Ty tez zdrowiej grzej się i dbaj o siebie
Grzeję się, TZcik mi co chwilkę herbatkę przynosi

Ale nie jest chyba dobrze, wczoraj mi gorączka skoczyła aż do 39 stopni Więc coś jest nie tak,bo ja gorączki nie mam nigdy ...
Jak mi wieczorem znowu wzrośnie, to jedziemy na pogotowie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
U mnie ciągle pada Od czwartku właściwie Ale podobno w poniedziałek ma się poprawić...

Ja doniczki ostatnio kupowałam w Castoramie, ale takie zwyczajne gliniane. I bardzo ładnie wyglądają

Guska ja też kupowałam narożnik w Agacie! No i łóżko do sypialni, bo tylko tam mogliśmy wziąć sobie na wymiar... Zdjęcia zrobię niestety dopiero w tygodniu, bo ciągle choruję i nie mam siły wstać z łóżka :/
Dana, ja też w łóżku dzisiaj
Zdrowiej szybko
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:21   #3493
acelinka
Zakorzenienie

u mnie śnieg już stopniał, oby teraz znowu było tylko cieplej

dziewczyny, ale ze mnie sklerotyczka. Poszłam sobie na miasto do biblioteki i spokojnie sobie spacerkiem ide a tu telefon - i nagle mnie olśniło, że dzisiaj ciocia miała przywieźć Damiana na korki ale mi było wstyd że zapomniałam. No i szybciorem do domu, zmachałam się i zasapałam niesamowicie

Dana, grzej się

certi, rzeczywiście kochająca żonka z Ciebie , może Tobie taki wypad też dobrze zrobi

zdecydowanie w poniedziałek topimy Marzanne, ale tak na amen, żeby raz i dobrze zabrała tą paskudną zime!

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, oby na giełdzie było coś sensownego i udało nam się kupić jakieś autko dziś jedziemy już wieczorem do brata tż'ta i jutro z rana na giełde
Stary 2011-03-19, 12:26   #3494
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ale nie jest chyba dobrze, wczoraj mi gorączka skoczyła aż do 39 stopni Więc coś jest nie tak,bo ja gorączki nie mam nigdy ...
Jak mi wieczorem znowu wzrośnie, to jedziemy na pogotowie
Ja miałam w czwartek wieczorem 38,5 :/ A temperatury nie miałam od dobrych 10 lat :/ Wypociłam się nieźle w łóżku i następnego dnia mi spadło. Plus oczywiście fervex i witamina c do picia. Mężowi się nie przyznałam, bo bym się nasłuchała Na szczęście od wczoraj mam 36,3 i już się coraz lepiej czuję...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:10   #3495
sjoanna
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25808667]Dzięki dziewczyny za opinie. Półka w takim razie ostała przegłosowana i zostaje.

A nie wiecie gdzie kupić ładne doniczki nie po zbujeckich cenach? W obi za taką jak chciałam cenią 200 zł...trochę przesada, a mam takie wielkie kwiaty...[/QUOTE]

Co ty 200? To z czego jest ta doniczka?
Dziewczyny maja racje - wiosna wiec i ogrodnicze promocje. A jakbys nie znalazla to moze jakies wiaderko kupic i go pomalowac? Albo jakas barylke lub skrzynke - wiesz taki hand made.
Ale na serio to ta biala doniczka z zamikulkisem (czy jakos tak) jest ok. Ta wielka z dracena chcesz wymieniac? Nie widac jej dobrze - co z nia nie tak? Moze okrec ja jakims sznurkiem ciasno i zmieni wyglad. Znowu mi sie prace reczne tutaj wpychaja ale ostatnio ogladam taki program gdzie robia cos ze starych rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
A co tez chora? Bidulko!

Cytat:
dobranocek
Ty i mnie nie wkurzaj bo u mnie slonce 2 godzinki a potem deszcz. Albo ciezkie ciemne chmury strasza ze bedzie padac.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Powiem wam ze moj brat mial kolezanke w szkole o imieniu Marzanna. Naprawde - niestety nauczyciele im jej topic nie pozwolili.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
u mnie śnieg już stopniał, oby teraz znowu było tylko cieplej

dziewczyny, ale ze mnie sklerotyczka. Poszłam sobie na miasto do biblioteki i spokojnie sobie spacerkiem ide a tu telefon - i nagle mnie olśniło, że dzisiaj ciocia miała przywieźć Damiana na korki ale mi było wstyd że zapomniałam. No i szybciorem do domu, zmachałam się i zasapałam niesamowicie

Jak to mowia - kto nie ma w glowie ten ma w nogach.
I jeszcze - skleroza nie boli - tylko nogi.

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, oby na giełdzie było coś sensownego i udało nam się kupić jakieś autko dziś jedziemy już wieczorem do brata tż'ta i jutro z rana na giełde
Trzymam

Cytat:
Ja miałam w czwartek wieczorem 38,5 :/ A temperatury nie miałam od dobrych 10 lat :/ Wypociłam się nieźle w łóżku i następnego dnia mi spadło. Plus oczywiście fervex i witamina c do picia. Mężowi się nie przyznałam, bo bym się nasłuchała Na szczęście od wczoraj mam 36,3 i już się coraz lepiej czuję...
Ty jak moja mama - pol zycia nie chorowala az pewnego dnia sie zdziwila - zaziebilam sie i mam temperature.
Zdrowka!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 14:09   #3496
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość

Powiem wam ze moj brat mial kolezanke w szkole o imieniu Marzanna. Naprawde - niestety nauczyciele im jej topic nie pozwolili.
moja mama tez ma na imię Marzanna myslałam , ze jest jedyna a tu jednak nie
Stary 2011-03-19, 14:46   #3497
certina4
Wtajemniczenie

agawoo jak masz taką gorączkę to dwie pyralginy, nie wiem czy Ci coś dadzą w szpitalu, zależy na jaki szpital się trafi, moja koleżanka ostatnio z grypą była i 39 stopni miała i wysłali ją z kwitkiem do domu. Mi lekarz powiedział że jak już nic nie działa to właśnie pyralginę - 2 tabletki i obserwować, nie znam nikogo komu by po tym nie spadła gorączka. Także niech TŻ poleci do apteki i kupi ja już teraz mam bo jak mi Mąż chorował to już nie wiedziałam co mam mu dać....

ja nie znam żadnej Marzanny

acelinko no chyba się przyda, ale nie chce mi się jak cholera
Ty to zdolniacha jesteś że doleciałaś szybciutko do domku na zajęcia a kciukasy oczywiście będę trzymała

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-19, 15:32   #3498
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mi teraz spadło po tabletkach, ale zobaczymy bo na wieczór zawsze rośnie Oby nie

Cytat:
agawoo jak masz taką gorączkę to dwie pyralginy, nie wiem czy Ci coś dadzą w szpitalu, zależy na jaki szpital się trafi, moja koleżanka ostatnio z grypą była i 39 stopni miała i wysłali ją z kwitkiem do domu. Mi lekarz powiedział że jak już nic nie działa to właśnie pyralginę - 2 tabletki i obserwować, nie znam nikogo komu by po tym nie spadła gorączka. Także niech TŻ poleci do apteki i kupi ja już teraz mam bo jak mi Mąż chorował to już nie wiedziałam co mam mu dać....
Certi, pyralginę nawet mam chyba w domu, bo na moje bóle głowy czasami nic innego nie działa, więc zawsze pilnujemy, żeby w domu była I nawet mam jedno opakowanie w pracy w szufladzie na wszelki wypadek Silne to to jest, ale pomaga

Ja na razie zaczynam od słabszych leków, na razie gorączka spadła Też podejrzewam, że w szpitalu powiedzą, żebym się położyła do łóżka i paracetamol wzięla, dlatego tak zwlekam
Stary 2011-03-19, 16:27   #3499
magolina
Wtajemniczenie

Agawoo i Danaee zdrówka dziewczyny, trzymam kciuki oby choroba szybko Was opuściła.

Co do Marzanny - podłączam się, w poniedziałek topimy

Acelinko - za jutrzejsze poszukiwanie samochodu

certi - my też dzisiaj wieczorem wychodzimy. I też bardziej chce tż bo ja jakoś kiepsko się czuję i najchętniej poleżałabym w łóżeczku także miłego wieczorku, Tobie tez się przyda takie wyjście, odstresujesz sie kochana i może trochę i zapomnisz o nauce

Dziewczynki trzymajcie jutro za mnie kciuki. Potrzebne mi z samego rana także możecie zacząć trzymać wieczorem albo w nocy przez sen

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 17:14   #3500
certina4
Wtajemniczenie

magolina dziękuję, Tobie też życzę miłego wieczorku Tż miał zrobić sałatkę grecką (bo jest prosta i szybko się ją robi), ale znowu jego siostra ją robi, chociaz ma dużo czasu więc TŻ wymyślił jajka faszerowane, no i poszedł po tym spać wszystko zostało na mojej głowie, ale się już obudził i chociaż jajka farszem uzupełnia

agawoo zdrowiej kochana

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-19, 17:45   #3501
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Agawoo i Danaee zdrówka dziewczyny, trzymam kciuki oby choroba szybko Was opuściła.

Co do Marzanny - podłączam się, w poniedziałek topimy

Acelinko - za jutrzejsze poszukiwanie samochodu

certi - my też dzisiaj wieczorem wychodzimy. I też bardziej chce tż bo ja jakoś kiepsko się czuję i najchętniej poleżałabym w łóżeczku także miłego wieczorku, Tobie tez się przyda takie wyjście, odstresujesz sie kochana i może trochę i zapomnisz o nauce

Dziewczynki trzymajcie jutro za mnie kciuki. Potrzebne mi z samego rana także możecie zacząć trzymać wieczorem albo w nocy przez sen
Trzymam mocno
Stary 2011-03-19, 17:47   #3502
certina4
Wtajemniczenie

ah właśnie zapomniałam o kciukach, magolinka oczywiście kciuki będą

zbieram się, wszystkim miłego wieczorku życzę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-19, 19:15   #3503
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

agawoo: trzymam kciuki , żeby Ci spadła gorączka

U nas by przyjeli na pogotowie jakby sie chyba 40 stopni mialo

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

magolina: ja tez trzymam kciuczki
Stary 2011-03-19, 20:59   #3504
bezaczek7
Zakorzenienie

cześć.
a mnie tu wczoraj nie było
my byliśmy wczoraj wieczorem w ulubionej knajpce ze znajomymi, już jakiś czas nie piłam alkoholu a i całkiem zapomnieliśmy o półrocznicy-acelinko dziękujemy teść mi dziś dał pomarańczkę z okazji wczorajszej półrocznicy
dziewczyny z osiemnastego września-wszystkiego dobrego i dalszej wytrwałości
a dziś upiekłam pierwsze w życiu muffinki, w papierowych onych i już wiem, że potrzebuję przynajmniej metalowe, bo te się "otwierają" i mi wyszły niziuteńkie, a niektóre jeszcze do tego opadły
trzymam kciuki za wszystkie chorowitki i potrzebujące
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 21:57   #3505
silvyetta
Raczkowanie

dobry wieczor
zajrzalam na chwilke,bo zamierzam wczesniej isc spac,od wczoraj bez zmian Tz na nocce a ja jutro na rano
agawoo zdrowiej nam szybciutko
acelinka trzymam kciuki,zeby sie autko znalazlo
magolina
mago,certi udanego "wyjsciowego" wieczorku
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:00   #3506
mmmmmm
Zakorzenienie

Jestem...

Magolina to ja już zaczynam trzymać bo jutro pewno pośpię
Stary 2011-03-19, 22:21   #3507
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo zdrowiej kochana
Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
cześć.
a mnie tu wczoraj nie było
my byliśmy wczoraj wieczorem w ulubionej knajpce ze znajomymi, już jakiś czas nie piłam alkoholu a i całkiem zapomnieliśmy o półrocznicy-acelinko dziękujemy teść mi dziś dał pomarańczkę z okazji wczorajszej półrocznicy
dziewczyny z osiemnastego września-wszystkiego dobrego i dalszej wytrwałości
a dziś upiekłam pierwsze w życiu muffinki, w papierowych onych i już wiem, że potrzebuję przynajmniej metalowe, bo te się "otwierają" i mi wyszły niziuteńkie, a niektóre jeszcze do tego opadły
trzymam kciuki za wszystkie chorowitki i potrzebujące

Dzięki Dziewczynki

Bezaczku, wszystkiego naj z okazji półrocznicy
Stary 2011-03-20, 01:43   #3508
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

Koniecznie! czekamy

Sjoanna doniczka co ją upatrzyłam jest z takiego sztucznego rattanu - takie trochę jak w knajpach czasem. Wymienić muszę przede wszytkim w takie wielgaśnej dracenie co jej na zdjęciu nie widać. Tam już kupuję wielkie doniczki do odrodu bo inne za małe. Ta co mam miała być ogrodowa, a zczeła się kruszyć i wygląda obleśnie bo odpada jej zewnętrzna warstwa, więc nic się z tym nie da zrobić już..
Taką jak ta ecru bym chętnie kupiła, ale rozmarów takich to nie produkuję...w małej dracenie juz dzis wymianilam na taka sama ecru.
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczynki

Bezaczku, wszystkiego naj z okazji półrocznicy
dołączam się...i już czekam na naszą rocznicę
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 06:01   #3509
magolina
Wtajemniczenie

Skarby moje dziękuję za kciuki chyba pomogły bo na teście wyszła mi druga bardzo jasna kreska - ale jest ale nauczona doświadczeniem gospelli nie cieszę się jeszcze za bardzo, powtórzę test we wtorek i zobaczymy, ale przyznam że czuję się specyficznie i chyba to jest to
Także pocichutku trzymajcie dalej.
Stary 2011-03-20, 07:04   #3510
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Skarby moje dziękuję za kciuki chyba pomogły bo na teście wyszła mi druga bardzo jasna kreska - ale jest ale nauczona doświadczeniem gospelli nie cieszę się jeszcze za bardzo, powtórzę test we wtorek i zobaczymy, ale przyznam że czuję się specyficznie i chyba to jest to
Także pocichutku trzymajcie dalej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości