'To nic, że dzieli Nas odległość - ważne, że łączy Nas miłość'-część 4 wątku o ZNO :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 23:16   #3481
Jego
Zakorzenienie

Dot.: 'To nic, że dzieli Nas odległość - ważne, że łączy Nas miłość'-część 4 wątku o

Cytat:
Napisane przez loliteczka235 Pokaż wiadomość
Dziękuje Malutkaa
ale wiesz jak to jest nie da sie tego od tak po prostu przekreslic , zapomniec

Wiem... ale nie możesz go prosić, aby wrócił. Niech on żałuje.
A Ty sobie poradzisz, zobaczysz

Idę już spać, dobranoc
Stary 2010-11-22, 23:16   #3482
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: 'To nic, że dzieli Nas odległość - ważne, że łączy Nas miłość'-część 4 wątku o

Cytat:
Napisane przez ZawszeJestemSoba Pokaż wiadomość
ja Was przyszłam pożegnać musze iść spać już, zeby jutro trzeźwo myslec na tej maturce... trzymajcie kciuki

BUZIA !

będziemy trzymać z całych sił a Ty szybko wracaj i pisz nam jak Ci poszło

Loliteczka a przypomnij mi ile byliscie razem i ile was dzieli km
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 23:19   #3483
Tur_kus
Zakorzenienie

Zawsze dobranoc

Loliteczka w takim razie powinnaś zrobić tak jak mówiła Jego jeśli zmądrzeje sam wróci, a jeśli nie to jego strata.

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Za mnie też trzymajcie...
.
..
...

Tur_kus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 23:20   #3484
loliteczka235
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jego Pokaż wiadomość
Wiem... ale nie możesz go prosić, aby wrócił. Niech on żałuje.
A Ty sobie poradzisz, zobaczysz

Idę już spać, dobranoc

Dziękuje za ciepłe słowa a rade nie am wyjscia msuze dać <paker> kolorowych ;*

Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz.

02.06.2011 <serce>
loliteczka235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 23:22   #3485
Tur_kus
Zakorzenienie

to ja też idę, jak tu się tak pusto robi
Dobranoc dziewczyny
.
..
...

Tur_kus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 23:27   #3486
loliteczka235
Rozeznanie

Loliteczka a przypomnij mi ile byliscie razem i ile was dzieli km [/QUOTE]

Km 300 ....
A dokładna data to 18.06.2010
Ale tak naprawde dla nas obojga to już jesteśmy ze sobą od Maja 2009

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Loliteczka w takim razie powinnaś zrobić tak jak mówiła Jego jeśli zmądrzeje sam wróci, a jeśli nie to jego strata.

Za mnie też trzymajcie...[/QUOTE]
Pewnie ze bd trzymać nawet nie odwaze sie puścic ;dD

Tyle że on chyba już nie wróci

Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz.

02.06.2011 <serce>
loliteczka235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 23:31   #3487
Babcia Jaga
Zakorzenienie

ja tez zmykam dobranoc
Stary 2010-11-22, 23:40   #3488
czarnulkax
Zakorzenienie

Dziewczyny ja też trzymam jutro kciuki za was
Wampir i za Ciebie byś zdała!

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 05:59   #3489
karolca
Zakorzenienie

loliteczka, aż brak słów.
On ci to NAPISAŁ?? Zabrakło odwagi aby chociaż powiedzieć?! Doopek.
I przypomina mi ex. Wszystko było fajnie, gdy jeszcze "miał po co przyjeżdżać do mojego miasta (nauka)", ale gdy skończył szkołę i wrócił do rodzinnego domu - kontakt urwał się na zawsze. Taki był kochany, że potrafił przez dwa, trzy tygodnie nie zadzwonić

Dasz radę bez niego nie warto płakać za gościem, który tak szybko znalazł sobie kogoś w zastępstwie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 07:16   #3490
czarnulkax
Zakorzenienie

Karolca o której Ty zawsze wstajesz?

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 07:51   #3491
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość

Karolca o której Ty zawsze wstajesz?
Od jakiegos czasu o 5.30-5.40 razem z TZ. nie oplaca klasc mi na 15 minut

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 08:14   #3492
wampir
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za kciuki
Leeeje, świetna pogoda

Loliteczka Raany Brak mi słów. Jak można być takim tchórzem, żeby nie potrafić wprost powiedzieć czegoś takiego?! Facet nie ma jaj i powinnaś mu o tym powiedzieć!

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 08:54   #3493
katecage
Raczkowanie

Witam was drogie wizazanki
mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli opisze wam swoja historie i poprosze o jakies rady/wskazowki, poniewaz wydaje mi sie ze tylko takie osoby jak wy ktore zyja w zwiazkach na odleglosc moga zrozumiec moj problem.
Z gory bardzo wam dziekuje za chwile poswiecona na przeczytanie, i ewentualna odpowiedz.

A wiec od poczatku.....
Z moim TZ jestesmy rok...
Na poczatku jak u wszystkich bylo ogromne zauroczenie zakochanie, po miesiacu zamieszkalismy razem bo poprostu nadarzyla sie taka okazja.. wtedy nie wiedzielismy czy to dobra decyzja ale zaryzykowalismy.W takiej harmonii i wspolnych godzinach , romantycznych wieczorach ,dlugo godzinnych rozmowach trwalismy 2 miesiace.
Az tu nagle okazalo sie ze TZ musi wyjechac.... i to wcale nie tak blisko bo okolo 2000km odemnie.
Z mojej strony był smutek płacz ... tesknota zanim jeszcze wyjechał. On oczywiscie lepiej to znosił jak to mezczyzna, pocieszał mnie obiecywał ze wszystko bedzie dobrze i ze nic sie nie zmieni.
I tak trwamy juz niecały rok w rozłace...
Bylam u niego pare razy, ale bardzo zadko ze wzgledow finansowycha glownie ale nei tylko , rowniez z powodu problemow z mieszkaniem itd itp.
Przez pierwsze pare meisiecy bylo dobrze , ciagle smsy rozmowy wiadomosci..... i tak z czasem coraz mniej ale mimo wszystko bylo w porzadku, zdarzaly sie jakies male klutnie nieporozumienia, glownie wynikajace z tesknoty i tej rozlaki.
Ja osobiscie jestem osoba bardzo uczuciowa, duzo rzeczy podporzadkowalam tak zeby moc sie najczesciej widziec rozmawiac, potrafie zrezygnowac z jakiejs przyjemnosci na rzecz jakiegokolwiek kontaktu itd itp.
On jak to mezczyzni podchodzi do tego bardziej w sposob: ja mam swoje zycie tam, a Ty masz swoje zycie tu , ale mamy tez punkt wspolny i to 3-cie zycie kiedy jestesmy ze soba.Naszej rozlaki zostal jeszcze niecaly rok ...
Ja na wszystko reaguje uczuciami i sercem, byle glupota potrafi wywolac we mnie placz.On natomiast twardo staa po ziemi ...

Ostatnio dopadł mnie kryzys... bardzo tesknie i mi smutno ze n ie moge sie przytulic porozmawiac pobyc we dwoje...
Na poczatku mowil zebym sie niemartwila bo jest milosc , ze to przetrwamy.
Ktoregos dnia jednak niewytrzymal mojgo nazekania i zalenia...
Powiedzial ze zachowuje sie jak bysmy byli juz malzenstwem, a narazie estesmy tylko para.
te slowa mnie zabolaly, ale on chyba nie zdaje sobie spraw z tego jak bardzo.
Wiem ze czasem powinnam wyluzowac nie ciskac sie o wszystko dac mu przestrzen nie zasypywac go sms-ami wiadomosciami itd, ale czasem niepotrafie.Wydaje mi sie ze jesli nie pisze to ze mniej kocha, ze sie oddalamy od siebie ...
Niby wiem ze kazde z nas powinno miec tez swoje zycie procz tego naszego wspolnego , przynajmniej do tej pory keidy jestesmy w rozlace, ale mimo to nie dociera to do mnie.
Boje sie ze strace to co juz zbudowalismy.
Teraz nie wiem jak mam naprawic te klotnie , mowil zebym wyluzowala uspokoila sie i zaczela traktowac wszystko normalnie..
to znaczy ze mam nie pisac kiedy przyjdzie mi ochota podzielic sie z n im moimi uczuciami?
Eh sama nie wiem co zrobic...Mam nadzieje ze nie zanudzilam was ta dluga historia...
Jesli tak, to bardzo za to przepraszam.
2.11.210----> -1
14.11.2010---> +1kg
katecage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 09:22   #3494
wampir
Zakorzenienie

katecage Witaj Powiem Ci, że rozwiązanie jest proste, jednak wymagające wysiłku przy realizacji. Musisz żyć swoim życiem Nie możesz całymi dniami myśleć o nim, co robi, czy o Tobie myśli. Sama przeżywam kryzys albo może przeżywałam. Miałam to samo co Ty, ale moje życie nadal jest podzielone na te 2 światy - mój i nasz. Jego świat, jest jego światem i jak sam mówił tam "wyjeżdża", a tutaj "wraca".
Moja rada jest taka, żebyś kupiła sobie tabliczkę czekolady, zaparzyła kawkę albo herbatę i posiedziała na tutaj z nami na wątku dziewczyny tutaj to prawdziwe skarby, zawsze podtrzymają na duchu

I oczywiście porozmawiaj z nim. Pojedź do niego albo niech sam przyjedzie i po prostu porozmawiajcie, co przeżywasz i co czujesz. Tobie będzie lżej, a dla niego sytuacja będzie jaśniejsza. Ale ta rozmowa powinna odbyć się tylko raz, zamęczanie faceta częstymi rozmowami o uczuciach tylko ich odstrasza. W ZNO baardzo łatwo o konflikt i nieporozumienie. Unikaj tego jak ognia. Nigdy nie kłóć się przez telefon, na gg, czy innym komunikatorze.

I pamiętaj, bądź szczęśliwa, a wtedy i jemu będzie łatwiej

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-23, 09:30   #3495
katecage
Raczkowanie

Wampir dziekuje za szybka odpowiedz

jesli chodzi o rozmowe to w najblizszym czasie jest to kompletnie nie mozliwe, w chwili obecnej zostaje nam kontakt wirtualny
Ale jak tylko nadarzy sie taka okazja to to zrobie.

Tylko co teraz? dac mu spokoj i nie pisac ? dac mu czas to przemyslec?
I czy to ze powiedzial ze jest "tylko" moim chlopakiem nie powinno mnie zaniepokoic?myslisz ze to w przyplywie negatywnych emocji powiedział?

I teraz nasuwa mi sie takie pytanie, czy w takim razie kiedy jest mi zle i smutno to mam mu o tym nie pisac? mam sie z nim dzielic tylko tymi dobymi przezyciami?
2.11.210----> -1
14.11.2010---> +1kg
Stary 2010-11-23, 09:51   #3496
wampir
Zakorzenienie

katecage Oczywiście, że możesz dzielić się z nim takimi uczuciami, jednak musisz wiedzieć, że on może nawet nie wiedzieć co powinien Ci odpowiedzieć, a fakt, że nie może Cię nawet przytulić może go tylko zdenerwować. Oni chcą być bohaterami dla swoich kobiet, ale na odległość nie wiedzą jak to robić.

Jakiś czas temu, podczas rozmowy przez telefon ogarnęła mnie wściekłość i rozpłakałam się. A on powiedział, że nawet nie może mnie teraz przytulić i uspokoić. Ciężko mu było też odczytać moje emocje i reakcję. To bardzo frustruje, dlatego staram się unikać tak mocnych reakcji podczas rozmów.

Podczas rozmowy możesz zasygnalizować co nie gra, ale dać mu do zrozumienia, że to nie jest jego wina.
Nie rób tak, że w ogóle nie będziesz pisać. Pisz Dzwoń, ale nie przesadź. Bądź miła i kochająca. Sms na dzień dobry, na dobranoc. Jakiś miły w ciągu dnia. Czasami ja czekam, aż mój pierwszy się odezwie. I często robi to z samego rana Nie okazuj, a przynajmniej staraj się nie okazywać za dużo negatywnych emocji. Tobie samej będzie lżej. Bo w takich sytuacjach, kiedy nie możemy od razu prosto w oczy powiedzieć swojemu facetowi co nas boli i załagodzić sytuację, złe uczucia rosną do niewyobrażalnych rozmiarów. Kiedy jednak zajmiesz się czymś i będziesz starała się o nich nie myśleć wszystko stanie się łatwiejsze

A co do tego, że powiedział, że jest "tylko" Twoim chłopakiem... Mój zasugerował mi niedawno to samo Zasugerował, nie znaczy że miał to na myśli. Wydaje mi się, że chodziło mu o to, że potrzebuje oddechu. Sam pewnie się bardzo tą sytuacją stresuje, a widząc jak bardzo jest Ci ciężko jest mu jeszcze gorzej. W ten sposób się broni. Jesteś dla niego na pewno bardzo ważna
Jednak przy nadarzającej się powiedz mu, że zabolało Cię to.

I będzie dobrze, zobaczysz

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-23, 09:56   #3497
katecage
Raczkowanie

Wampir Dziekuje Ci bardzo
nawet nie wiesz ile dałaś mi wsparcia tymi odpowiedziami

Kiedys myslalam ze takie problemy niebeda mnie odtyczyc...teraz wiem ze sa...i pewnie nie raz sie jeszcze zdarza...
i dobrze kiedy ktos popatrzy to z tej trzeciej strony...obiektywnie
dziekuje
2.11.210----> -1
14.11.2010---> +1kg
Stary 2010-11-23, 10:03   #3498
wampir
Zakorzenienie

katecage Nie masz za co dziękować Wiem jak potrzebne jest w takich momentach wsparcie innej kobiety w podobnej sytuacji
Ja też myślałam, że nie będą mnie dotyczyć Ale jak widać, nie da się. ZNO jest bardzo specyficzne i wymaga specyficznego podejścia. Ma swoje plusy, ale też bardzo duże minusy. Tak samo jak zwykły związek. Fakt, tacy ludzie mogą się częściej widywać. Ale co z tego, skoro bardzo często szybko się sobą "przejadają" albo nie przechodzą "próby czasu i odległości", którą my teraz przechodzimy. Trzeba mieć dużo cierpliwości i zaufania, a właściwie baardzo dużo cierpliwości Czasami czekanie na spotkanie niemiłosiernie się wydłuża, a kiedy nadejdzie ta chwilą ani się obejrzysz a tu już TŻ musi jechać Ciężko opanować wtedy łzy. Ostatnio zostawiłam TŻtowi cały czarny tusz na białej koszuli (ups!)

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-23, 10:12   #3499
katecage
Raczkowanie

heh no tak.... ja niejednokrotnie "zostawialam slad tesknoty" na koszuli...
Jednak za kazdym razem staram sie nad tym panowac, bo wiem ze moja rozpacz kiedy wyjezdzam/wyjezdza powoduje w nim zlosc.... chyba z tej bezsilnosci ze nie moze nic zrobic by mnie pocieszyc...

Masz racje cierpliwosci trzeba miec caly zapas.
Kiedys uslyszalam ze kobieta w ZNO "Powinna byc aniołem o diabelskiej cierpliwosci"
2.11.210----> -1
14.11.2010---> +1kg
Stary 2010-11-23, 10:13   #3500
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katecage Pokaż wiadomość
Kiedys uslyszalam ze kobieta w ZNO "Powinna byc aniołem o diabelskiej cierpliwosci"
Święte słowa

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-23, 10:26   #3501
talkshit
Zakorzenienie

Powinna byc aniołem o diabelskiej cierpliwosci

wampir wszystko powiedzial nie ma co dodawac

i dzieeeeeeeeen dobry
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

talkshit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 10:33   #3502
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talkshit Pokaż wiadomość
Powinna byc aniołem o diabelskiej cierpliwosci

wampir wszystko powiedzial nie ma co dodawac

i dzieeeeeeeeen dobry
Talk wyciągnęłaś tą wiadomość z mojej głowy !!

zatem tylko napiszę dzień dobry
Stary 2010-11-23, 11:21   #3503
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
ło matko ;D to ja kuszetkami ostatnio jeżdżę bo tłuc się 12h patrząc przez okno to już mi się znudziło
Ja zazwyczaj czytam, śpię, słucham muzyki i robię coś na uczelnię, jakoś czas mija.
Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Mój lubi słodkie tak jak ja Pierwszy facet, który wcina ze mną czekoladę i potrafi dotrzymać mi w tym kroku
A tak poza tym, to co ćwiczysz?
To mnie TŻ przebija w jedzeniu, ja mam ograniczoną pojemność.
A trenuję fitness.

Ja już po zajęciach, skończyłam dziś wyjątkowo wcześnie.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 11:34   #3504
ennostiel
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane!!
Ja znowu w pracy, ale w miarę na luzie.

Witam kate

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
katecage Witaj Powiem Ci, że rozwiązanie jest proste, jednak wymagające wysiłku przy realizacji. Musisz żyć swoim życiem Nie możesz całymi dniami myśleć o nim, co robi, czy o Tobie myśli. Sama przeżywam kryzys albo może przeżywałam. Miałam to samo co Ty, ale moje życie nadal jest podzielone na te 2 światy - mój i nasz. Jego świat, jest jego światem i jak sam mówił tam "wyjeżdża", a tutaj "wraca".
Moja rada jest taka, żebyś kupiła sobie tabliczkę czekolady, zaparzyła kawkę albo herbatę i posiedziała na tutaj z nami na wątku dziewczyny tutaj to prawdziwe skarby, zawsze podtrzymają na duchu

I oczywiście porozmawiaj z nim. Pojedź do niego albo niech sam przyjedzie i po prostu porozmawiajcie, co przeżywasz i co czujesz. Tobie będzie lżej, a dla niego sytuacja będzie jaśniejsza. Ale ta rozmowa powinna odbyć się tylko raz, zamęczanie faceta częstymi rozmowami o uczuciach tylko ich odstrasza. W ZNO baardzo łatwo o konflikt i nieporozumienie. Unikaj tego jak ognia. Nigdy nie kłóć się przez telefon, na gg, czy innym komunikatorze.

I pamiętaj, bądź szczęśliwa, a wtedy i jemu będzie łatwiej
No i co tu dodawać? Warto trochę wyluzować. Ja wyznaję zasadę, że naprawdę szczęśliwy związek można stworzyć tylko, jeśli każde z dwojga potrafi też żyć niezależnie, mieć swoje życie. Co nie znaczy, że drugiej osoby nie kocha/nie potrzebuje! My z TŻ odzywamy się przynajmniej raz dziennie, ale nie co chwila. Warto dać sobie oddech
Cytat:
Napisane przez katecage Pokaż wiadomość
I teraz nasuwa mi sie takie pytanie, czy w takim razie kiedy jest mi zle i smutno to mam mu o tym nie pisac? mam sie z nim dzielic tylko tymi dobymi przezyciami?
Oczywiście, że możesz mu pisać kiedy jest Ci źle. O to chodzi, żeby się dzielić odczuciami, i radością i smutkiem. Tylko żeby to się nie zmieniło w ciągłe marudzenie na odległość i pretensje, bo sama możesz zepsuć dobry układ i zagłaskać kotka.

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 11:45   #3505
justynka87
Wtajemniczenie

GG do justynka87

Cześć dziewczynki ale dużo napisałeś.

Idę na rozmowę o prace, trzymać kciuki

ennostiel byłam w bibliotece, zapłaciłam 30 złoty ale to kaucja zwrotna.
Stary 2010-11-23, 11:55   #3506
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ale dużo napisałeś.

ennostiel byłam w bibliotece, zapłaciłam 30 złoty ale to kaucja zwrotna.
O, to ok No i Gdzie?

Ślub
Stary 2010-11-23, 12:25   #3507
Jego
Zakorzenienie

Cześć Kobietki

jestem przerażona maturą z polskiego
Stary 2010-11-23, 12:36   #3508
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
No i co tu dodawać? Warto trochę wyluzować. Ja wyznaję zasadę, że naprawdę szczęśliwy związek można stworzyć tylko, jeśli każde z dwojga potrafi też żyć niezależnie, mieć swoje życie. Co nie znaczy, że drugiej osoby nie kocha/nie potrzebuje! My z TŻ odzywamy się przynajmniej raz dziennie, ale nie co chwila. Warto dać sobie oddech
Ja wyznaję podobną zasadę. Moim zdaniem każdy powinien mieć też swoje życie, pasje, hobby, cokolwiek co odpręża i jest tylko 'Twoje'. Nie wyobrażam sobie takiego całkowitego podporządkowania TŻowi, nie czułabym się komfortowo w sytuacji gdybyśmy mieszkali razem, ja nie miałabym żadnych zainteresowań, jedynie zajmowałabym się domem i czekała aż on wróci z zajęć/z pracy. Byłabym wtedy nieszczęśliwa, a wtedy nie ma mowy o szczęśliwym i udanym związku.

Wiadomo, mamy z TŻem wspólne zainteresowania, masę rzeczy lubimy robić razem, ale są też takie, które lubimy robić osobno, i to jest fajne.
Cytat:
Napisane przez justynka87 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 12:40   #3509
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jego Pokaż wiadomość
jestem przerażona maturą z polskiego
Oj, ale straszna była ta próbna? TŻ stwierdził, że nawet na luziku...
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja wyznaję podobną zasadę. Moim zdaniem każdy powinien mieć też swoje życie, pasje, hobby, cokolwiek co odpręża i jest tylko 'Twoje'. Nie wyobrażam sobie takiego całkowitego podporządkowania TŻowi, nie czułabym się komfortowo w sytuacji gdybyśmy mieszkali razem, ja nie miałabym żadnych zainteresowań, jedynie zajmowałabym się domem i czekała aż on wróci z zajęć/z pracy. Byłabym wtedy nieszczęśliwa, a wtedy nie ma mowy o szczęśliwym i udanym związku.

Wiadomo, mamy z TŻem wspólne zainteresowania, masę rzeczy lubimy robić razem, ale są też takie, które lubimy robić osobno, i to jest fajne.
Jak najbardziej!

Ślub
Stary 2010-11-23, 12:42   #3510
Jego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Oj, ale straszna była ta próbna? TŻ stwierdził, że nawet na luziku...
Jakbym miała normalny polski to bym jakoś napisała.... Ale jak mój nauczyciel znika na całe lekcje, lub ma swoje zajęcia... a w domu samej ciężko jest się przygotować ze wszystkiego... No ale zobaczymy, napisałam wszystko

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości