![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Alez mnie brzuch boli! Masakra, chce to miec juz za soba. Dobrze, ze egzamin na 10 a nie np na 16, bo bym chyba nie dala rady.
Wstalam o 7 i ide sie uczyc jeszcze troche. 3majcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
hejka
Veronka trzymaj się ![]() ![]() wiem że bzdetne to pocieszanie jak coś w głowie nerwowego siedzi,ale jednak wiedz że jesteśmy z Tobą .... ![]() kupiłam sobie sweterek na allegro, a w opisie podana była długość całkowita, to zrozumiałam że tyle ma ten sweterek , ale okazuje sie że nie, jest o 10 cm krótszy, bo sprzedająca podała długość faktyczną , całkowitą, łącznie z wywiniętym kołnierzem no pal licho , bo jak jest brzuch to jakoś to obleci,ale chodzi , że chyba każdy zrozumiałby opis jak ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Veronka nie pękaj
![]() Co do Euphorii (EDP), to ja właśnie szukam czegoś na wieczór i na taką pogodę jak teraz ![]() ![]() Sephorowa "panna pomocna" psiknęła mi na łapę Versace Versus i ładnie mi się rozwinął na skórze ![]() ![]() Chodzi za mną jeszcze Organza - kocham ten zapach, ale moja mama używa jej od lat i chyba wolałabym mieć jednak coś "swojego" ![]() Maluśna, krople Otrivin są super ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-02-24 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja to nie mam nawet pojęcia do której półki w sklepie z pachnidłami podejść , jak ktoś mi coś poleci to ok, przetestuję, ale tak w ciemno, w mega natłoku flakoników to zagubiłabym się
![]() ![]() a i nie cierpię jak mnie ekspedientka osacza, ale zwykle na moje nie dziękuję zmyka , może wyraz mojej twarzy mówi, zostaw mnie lepiej bo pogryzę ![]() ![]() a nie napisałam Wam wczoraj, jak "uprzejme" mogą być lale 20-letnie, ![]() wsiadłam z Mikim do autobusu, stanęlismy pod jakąś barierką, on sie zadekował, na jakimś podeście, pod nosem dwóch lal siedzących na siedzeniach, każda wypacykowana jakby do burdello sie wybierały, żadna nie zaproponowała że ustąpi nam miejsce, ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-24 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
achhhhaaaa.....
![]() na wiosne ma wejsc ten zapach, ale kiedy tu jest wiosna?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Verono, trzymam kciuki ![]() ja pytan tez nie znalam ![]() ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-02-24 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
hej babole!
Kurcze, a mnie 5 dzień łeb napitala. Ciśnienie rośnie ciagle, wiec ból łba nie ustepuje ![]() Do tego te pobudki o 5.15 Piotrka ![]() Padam doslownie na pysk! On sie jeszcze troche buntuje i latwo urazic jego uczucia, wiec wystarczy ze go opieprze i juz wyje ![]() Wiec wyjące bobo plus moj bolacy leb = ![]() Aniu, jak widac lalunie nie grzeszyly madroscia. A logiczne myslenie nie bylo ich mocna strona ![]() Veronka powodzenia!! ![]()
#3487 |
Zakorzenienie
|
Anisia wspolczuje
![]() ja sie dzis nie wyspalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Mija, dzisiaj odstawiam kawę i chleję Inkę.
#3489 |
Zakorzenienie
|
Ania, ale to jakaś nowość dla Ciebie?
![]() ![]() Mnie podczas całej ciąży RAZ się zdarzyło, że młoda laska ustępowała mi miejsca na korytarzu uczelni. Jak się później okazało - sama kilka miesięcy wcześniej urodziła i wiedziała czym pachną ostatnie miechy ciąży. W autobusie nigdy nikt mi miejsca nie ustąpił ![]() ![]() Dla mnie w PL takie zachowania to norma. |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Anisia - współczuję
![]() ![]() ![]() Verona - będzie wsio ok, trzymam kciukasy i nie denerwuj się za bardzo ![]() ![]() ![]() młoda dziś chyba lepiej, bo noc przespała i żadnych pobudek nie było...ufff ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja ![]() Mala, dzieki ci kochana, byc moze jak mnie pozalujecie to mi szybciej przejdzie? ![]() ![]()
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Veronka trzymam kciuki!
Aniś żałuję cię okrutnie! ![]() ja idę łeb suszyć i mykam n pocztę. wykorzystałam mdłości poantybiotykowe i w tydzień sprzedałam 5 flaszek perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() normalnie z miejsca bol ustapil... ![]()
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Witam Was !!
VEronko już jesteś napewno po wszystkim ![]() ![]() więcej nie pamiętam, spoko ![]() ![]() Aha ja mam euforię blosoom i ją uwielbiam ale jest ponoć dużo delikatniejsza od zwykłej euforii (zwykłej nigdy nie wąchałam) Idę wybijać roztocza ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-24 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
witam
no veronka powinna już dać znać że możemy odkręcać butelki ![]() Anisia współczuję bólu głowy ![]() czekam na kuzynkę miała wpaść ok 13 i jej nie ma powiem wam że Karolek prawie dziennie chce iść do przedszkola raz to nawet była mega histeria - bo on chce iść do pepkola w niedzielę tz odprawia urodziny a ja związku z tym będę miała kupę roboty // choć mi się w ogóle nie chce// Nie wiem czemu ale ostatnio zrobiłam się wielkim leniem aż mnie to samą przeraża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kristi, to pewnie deprecha zimowa jak murowana ![]() Ja dzis chyba sobie skocze na solarke, oszukac troche mozga ![]()
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Myślisz że to deprecha
tyle się mówi o niej ale właściwie nie wiem jakie ona ma objawy Ale chyba jedno wiem zawsze twierdzimy że ona nas nie dotyczy |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłyśmy z 1,5 h szlajania się na mrozie, Ola karmiła kaczki które same się trzęsą jak osiki z tego zimna, kładła się na śniegu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to kliknęłam sobie dziś wiosennie i kwiatkowo Pure Poison ![]() ![]() czekam na listonosza, może nam doniesie nowy śpiworek bo ze starego młodzież wyrosła i ostatnio śpi z nogami na zewnątrz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
O PP miałam kiedyś 30-tkę
![]() ![]()
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Kasia coś dla ciebie od Asiuulki
![]() http://allegro.pl/dance-with-givench...478415191.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Verona czekam tu z kielichem
![]() Bylismy na weekend u teciow i moj syn dostal do zabawy wozek dla lal, ktorym sama tesciowa jako dziecko sie bawila ![]() ![]() Tak mi sie spodbal, ze przywiezlismy go do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
No jestem jestem.
Mozna odkorkowac szampany, stawiam wszystkim ![]() Nie bylo tak zle, odpowiedzialam na wszystkie pytania, ale sie zacielam ze 2-3 razy ze stresu. Praca oceniona na 5 odp., ale srednia ze studiow to 3,5 :p (nie bylam prymuska), wiec ostatecznie 4. Trzymali mnie 25min ![]() Dziekuje laseczki za trzymanie kciukow. ![]() W koncu mam to za soba i nie bedzie juz mnie ta mysl denerwowac, ze jeszcze mgr do obronienia. Takze moge rozpoczac juz wakacje :p Pozatym teraz wychodzi zmeczenie, jak juz ochlonelam zrobilam sie mega spiaca, wszystko mnie boli i myslalam, ze po B nie dojde, tak mnie "frederika" kluje! masakra! idziemy zaraz na miasto swietowac, takze papa |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
o Veronko superaśnie
![]() ![]() ![]() gratulacje Pani MGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz tylko leżeć do góry nogami, żeby wszystko się zrelaksowało ![]() tak sie cieszę, że jakbym sama to zdawała ![]() ![]() ![]() he he Mija to mówisz że Edik taki tatusiek ![]() ![]() Miki też taska swoją lalę i lula i czeka az włączy się jej opcja spania ![]() ![]() a jak chciałam lalę wypożyczyć do sesji zdjęciowej allegrowej to się wściekł, że lala ma już ubranka i innych nie trzeba jej przywdziewać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia ja jestem przygotowana na różne ludzkie zachowania dotyczące brzuchatych, z małymi dzieciakami w środkach transportu, sklepach, ![]() ale cały czas badam ludzkie reakcje, kto komu pomaga itp. ![]() same przyznacie że zawsze to miło wygląda jak ktoś coś nam zrobi tak z ludzkiej życzliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
![]() brawo Pączusiu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
OO VERONKA MOJE GRATULACJE PANI MGR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się razem z tobą no i coś długo cię trzymali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ver_Onka gratuluję i zazdraszczam naprawdę, brawo kochana ![]() A ja popołudniu jeszcze na big spacerku byłam z Olą konam... jutro małż wyciągnie z garażu pompowańca, bo skonam ![]() ![]()
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia, nie pytalam, ale nie wiem czy odpisywalas. Nie wiem czy cos ominelam, ale Ty tez pisalas prace w zeslzym roku nie? na jakim etapie jestes? bronilas sie juz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.