|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() Majunia Majunia ma super mieszkanko ![]() A przegląda się w lusterku? ![]() fajne misie |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była na wybiegu chwilusie... teraz nie mogę jej dopaść... nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie jej płotek, to będzie sobie wychodziła kiedy tylko będzie chciała!
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
A widzicie jej kłaczki wystająca z tłowia?
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie cuda małe ![]() Rozróżniasz je ?
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
jaka cisza
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Słodziutka Te penisy strasznie śmierdzą, ja musiałam je na balkon wynosić bo nie wytrzymywałam Cytat:
Zresztą wszystkie psiaki są ładniutkie mam słabość do zwierząt,ech.Cytat:
Piękności, takie maluszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj piłam malinowy ![]() Majka Misie też super, aż szkoda palić. Dużo mam takich świeczek których żal mi jest palić ale ostatnio staram się je wypalać bo bez sensu tylko zbieram nowe a stare stoją ![]() Na szczęście nie tak dużo naprodukowałyście |
|||||
|
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Tak, dwie bez problemu, bo jedna ma plamkę na pupie (ciemniejsza sierść), druga ma jaśniejszy od wszystkich tył, a dwie następne, to przy bliższym przyjrzeniu się jedna ma ciemniejszą sierść nad noskiem a druga jakby węższy ryjek. Ale nie mają jeszcze porozdzielanych imion, jeszcze nie ustaliłam definitywnie, która będzie Tosia, Misia, Lusia, a która Zuzia.
AA muszę się pochwalić, że jak Tż im domek wyjął żeby sprawdzić czy czysto mają, to jedna w ogóle się nie bała i kręciła się koło jego ręki i dała się bez problemu pogłaskać . Jak już włożył im domek z powrotem to, po chwili poszły spać do niego.Ja spadam się uczyć, bo mam jutro egzam. Nie wiem jak mi pójdzie, bo się lenie strasznie |
|
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie.... jak... rzeżuchą zasiał
posiałam dziś znów! ![]() Cytat:
Bo ja samiutka samiuteńka i wyszedł mniamiuśny :jem:Mi też szkoda palić świec, też ich trochę mam. Zapalę je jak będzie taka okazja - jak spędzę ten dzień z mężem czyli; walentynki, urodziny, dzień kobiet, i jak zajdę w ciążę ![]() Cytat:
Maluchy są przesłodkie.Majusia się obudziła, ale nie wychodziła z domku i nie podziwiała jeszcze moich wypocin coś chrupie sobie ![]() Ok laseczki, zmykam na nockę!
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam społeczną
Moje totalne lanie wody mi wyszło |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak nic chyba nie przebije nogi świńskiej ![]() W całym domu tak waliło, że nie szło wytrzymać i wywietrzyć też nie tak łatwo Cytat:
Ja również mam słabość ![]() [QUOITE=Iza;24732791]Misie też super, aż szkoda palić. Dużo mam takich świeczek których żal mi jest palić ale ostatnio staram się je wypalać bo bez sensu tylko zbieram nowe a stare stoją [/QUOTE]No dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za egzam.Cytat:
A jutro z Filipkiem też będzie ok ![]() Najważniejsze, że będziesz przy nim ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------
|
|||||
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi dobry wyszedł, ale Twój też chętnie bym spróbowała Lubię koktajle, zwłaszcza latem takie zimnee ![]() Cytat:
![]() Ale ostatnio trochę opanowałam swój nałóg kupowania wszelakich świeczek na szczęście i staram się popalić to co ma. A właśnie chyba sobie zapalę, a żeby mi się dobrze pracę pisało a co ! ![]() Cytat:
Oj naje się, ale na pewno wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Super :jup:
http://ikf.styl.fm/tatuaze/tattoo103269.htm
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Słodziachny słonik
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
uff.
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym tak palic je w brzuszek weeeź nie rób ochoty na koktajl No jak dodasz płotek to będzie miała raj ) A Majusia to wygląda jak mój Pixel bez jaj tylko Twoja ma takie sterczące futerko - irokeza ![]() hmmm a ta folia nie jest śliska? ja swojemu drabinki otoczyłam tekturką a dokładnie tą co jest z tyłu bloku i póki co już prawie tydzień jest na swoim miejscu troszkę tylko na końcu nadgrydziona![]() Cytat:
![]() Dziś Tż postanowił, ze Pixel nie może tak spać i trochę się bawił z Nim a jak mały szedł do domku to mu delikatnie w kuwete stukał i On wychodził a ja cały czas zastanawiałam sie czy to jest dobre? fakt był bardzo aktywny i biegał ale nie wiem... później chciałam go z ręki nakarmić to ewidentnie był w stosunku do mnie agresywny i nie chciał z ręki jedzenia tylko chciał mnie ugryźć. Zawsze tak cmokałam jak był w domku i czasem wychodził czasem nie teraz na cmoknięcie odrazu wylatuje i jest taki bardzo aktywny i cały czas nasłuchuje... zawse do klatki przykładałam mu palec a On wąchał a teraz chciał ugryźć to już nie wiem... dac mu żyć własnym życiem czy starać się zabawiać go w ciągu dnia?
|
||
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwłaszcza źle mogą to odebrać na początku , Pixel jest u Ciebie przecież od niedawna. Powiedz tżowi żeby poczekał - wieczorem chomik sam się obudzi i będzie w o wiele lepszym nastroju . Jeżeli będzie go budził w ciągu dnia to niby kiedy chomik ma spać , w końcu to stworzenie nocne. |
|
|
|
|
#3504 |
|
Rozeznanie
|
Nie powinno się budzić chomiczków, bo mają słabe serduszka i mogą się zdenerwować i dostać zawału
. Skraca im to życie, dlatego nie powinno się tego robić tylko z chęci zabawy. Czasem można obudzić, jeśli zaistnieje tzw. "wyższa konieczność", czyli chcesz mu posprzątać i wiesz, że nie możesz czekać jak wstanie, bo nie będziesz miała siły czekać do północy albo dłużej (nie wiem o, której twój chomiś wstaje). Pozatym nie tylko chomiś ale każdy, napewno Ty także nie lubisz gdy Cię ktoś budzi |
|
|
|
#3506 |
|
Rozeznanie
|
A czy ktoś wie, gdzie się dzisiaj podziewa nasza Gosia
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Że tak zarzucę klimatycznym żartem na dobranoc:
"Korzystają z wolnego mieszkania" No to idę spać z myślą, że nie umiem nic na rozwojówkę, ale jak zdałam społeczną to zdam wszystko |
|
|
|
#3509 | |
|
Rozeznanie
|
Możliwe
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() Powodzenia jutro. Ja też niewiele umiem, niedługo też pójdę spać
|
|
|
|
|
#3510 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, jaka słodka Kama i ten język
![]() Joasia, moja Miecia też miała chusteczki wypchane po sam dach i jeszcze niteczki z ręcznika Cytat:
. CUDOWNIE!!!O widzisz Iza, jest jakiś pozytek z ciszy na forum ![]() Gosia, a może Twoja pociecha uczulona jest na trociny? Albo masz jakieś pylące? Albo nie wiem...oby nie miał tak jak moja mała Miecia kiedyś na samym początku ![]() Twoja Kama też jest słodziutka . Trochę podobna do mojej Tineczki (której już nie ma z 9 lat... ). Tylko chyba jest wyższa i duuuużo od niej chudsza, bo moja Tinka to byl baleronik .Marta!!! Jakie słodkie pannice Cytat:
.Cytat:
. A co do drugiej części to chomiczki widzą tyle co kret - czyli prawie nic . Jeśli już to na kilka cm. więc nie potrzebna jej przeźroczysta podłoga ![]() Ale smakowity koktail i cudowna Majeczka . Ostatnio tych załączników przybywa na naszym forum jak grzybów po deszczu Jakie ładne świeczki . Faktycznie szkoda je palićAndrea...ja nigdy nie umiałam się skupić przy nauce. Musiałabym chyba siedzieć w pustym pokoku . Chociaż to pewnie tez by nie pomogło . Nienawidzę się uczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Była u nas kuzynka M. z małą Niunią . Tak więc miałam zajęcie z dzidziusiem . Później rozmawialiśmy z moją teściową przez Skype i teraz nadrabiam . Jest w takiej niechronologicznej formie, bo piszę w notatniku żeby nie zapomnieć co chcę odpisać. Ja w weekend rzadko piszę, bo korzystam z chwil z mężem . W ciągu tygodnia ciężko, bo pracuje od 8.00-19.00 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

Była na wybiegu chwilusie... teraz nie mogę jej dopaść... nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie jej płotek, to będzie sobie wychodziła kiedy tylko będzie chciała!

Bo ja samiutka samiuteńka i wyszedł mniamiuśny :jem:
coś chrupie sobie 

za egzam.
za 2 tyg prawdopodobnie widze sie z Tż
też mi dobry wyszedł, ale Twój też chętnie bym spróbowała

weeeź nie rób ochoty na koktajl
dla Tż
. A co do drugiej części to chomiczki widzą tyle co kret - czyli prawie nic