Miłośniczki Zary - część IV - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 11:59   #3481
mon9
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część IV

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
tylko ta jedna XS - nie wiem jak z innymi rozmiarami, przepraszam nie pamiętam
no właśnie ona jedna tylko jest od 2 tygodni bo sprawdzam przynajmniej raz w tygodniu po dostawach
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:02   #3482
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
należą ci się

spódniczka była na marszałkowskiej - jak idziesz do przymierzalni to po prawej stronie (chyba dobrze pamiętam ale z tego co zauważyłam w manu to zmieniają co jakiś czas rozwieszenie ubrań)

kurcze, że też jej nie widziałam
Cytat:
podobasz mi się w różowej i chabrowej
skuze się na tą różowa, bo kiedy sobie ją kupie jak nie teraz? tylko gdzie ta wypłata
Stary 2011-03-27, 12:24   #3483
izabellini
Zakorzenienie

Gabi
bardzo podziwiam Twoją pomocną dłoń i takie super fotki dla nas

do tych marynarek ze Studio trzeba być wysoką, mnie się obydwie bardzo podobają
mierzyłaś tą ze sztywnego materiału w kolorze fuksji??
bo ecru jest na pewno z tego bardziej lejącego
ta bluzka z falbaną fajna, ale chyba wymagająca zestawowo
za to bardzo przypadła mi do gustu biała rozkloszowana dołem z guziczkami na ramionach
bardzo fajnie w niej wyglądasz, nie skraca Ci sylwetki
szkoda, że taka sztuczna
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:27   #3484
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja po prosbie przychodze... kupilam wymarzone spodnie (zdjecia 1 i 2), no ale nie przekonuje mnie to jak wyglądają z tyłu. Chyba nie mam figury na ten krój Smutno mi bo te spodnie są piękne No ale wyglądają na mnie średnio, właśnie z tyłu. To jest rozmiar S, XS było obcisłe jak legginsy, ja tak nie lubię, no i nawet te zaprasowane 'kreski' się na mnie rozprasowywały
Na modelce one wyglądają ładniej http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EYE%2BTROUSERS

aha mam wsadzone w te spodnie dluga koszule i to widac, nie nosilabym tego tak ;p

Wrzucam też zdjęcia z podejścia numer dwa do sukienki XS, ale dalej dziwnie wygląda. No i sandały, które chciałam kupić (wybaczcie,nie chcialo mi sie wtedy rajstop zdejmowac), ale prawy but był lekko rozciągnięty a w sklepie nie było innej pary. To akurat było szczęście, po dzień później kupiłam fajniejsze sandały ^^
Spodobały mi się za to takie bardzo ciemnogranatowe spodnie, obciisłe (r.S), ale nie potrafię ich znaleźć na stronie, no i chyba szybko zeszły bo w sklepie też już ich nie potrafię odnaleźć _-_
wg mnie:
- szare spodnie leza ok, jestem na tak, choc cale zdjecie z dolem spodni byloby lepsze do oceny
- sukienka odstaje pod pachami, wiec nie
- za rajstopy nie ma co przepraszac, zawsze trzeba mierzyc buty wlasnie na rajstopy (w nie ktorych sklepach sa specjalne stopki do mierzenia; nigdy nie mierze na gola stope, to niehigieniczne i mozna sie np. czyms zarazic, nie wiadomo kto mierzyl je przed nami)
- spodnie ciemne wiec dobrze nie widac, ale chyba leza oki

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:29   #3485
Margolcia13
Raczkowanie

Dziewczyny kiedy w zarze zacznie sie najblizsza wyprzedaz?
Stary 2011-03-27, 12:37   #3486
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margolcia13 Pokaż wiadomość
23 czerwca
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:40   #3487
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
23 czerwca
raczej nie, bo to Boże Ciało
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:43   #3488
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
pod koniec czerwca

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:43   #3489
Mariah
Zakorzenienie

Ło dżizas, chyba ze trzy tygodnie potrzebowałam na nadrobienie wątku
Ruch tu jak w dzień targowy

Cytat:
Dziewczyny, ja po prosbie przychodze... kupilam wymarzone spodnie (zdjecia 1 i 2), no ale nie przekonuje mnie to jak wyglądają z tyłu. Chyba nie mam figury na ten krój Smutno mi bo te spodnie są piękne No ale wyglądają na mnie średnio, właśnie z tyłu. To jest rozmiar S, XS było obcisłe jak legginsy, ja tak nie lubię, no i nawet te zaprasowane 'kreski' się na mnie rozprasowywały
Na modelce one wyglądają ładniej http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EYE%2BTROUSERS

aha mam wsadzone w te spodnie dluga koszule i to widac, nie nosilabym tego tak ;p

Wrzucam też zdjęcia z podejścia numer dwa do sukienki XS, ale dalej dziwnie wygląda. No i sandały, które chciałam kupić (wybaczcie,nie chcialo mi sie wtedy rajstop zdejmowac), ale prawy but był lekko rozciągnięty a w sklepie nie było innej pary. To akurat było szczęście, po dzień później kupiłam fajniejsze sandały ^^
Spodobały mi się za to takie bardzo ciemnogranatowe spodnie, obciisłe (r.S), ale nie potrafię ich znaleźć na stronie, no i chyba szybko zeszły bo w sklepie też już ich nie potrafię odnaleźć _-_
W szarych spodniach wyglądasz moim zdaniem dobrze I nie sugeruj się tym, jak wyglądają modelki na zdjęciach, bo one zwykle są dobierane tak, by ciuch dobrze na nich wyglądał i skusił klienta do zakupu.
Choć w przypadku Zary nie zawsze się to sprawdza... Jak widzę modelkę z potwornie krzywymi nogami, to mi się od razu odechciewa rzeczy, którą ona ma na sobie, no ale to już takie moje 'dziwactwo'
A sandałki też wczoraj mierzyłam i są mega wygodne

Przymierzyłam wczoraj różową marynarkę za 199zł i mam mieszane uczucia. Kolor ma przepiękny, choć bardzo cukierkowy ale nie spodziewałam się, że materiał jest tak cienki To już moja dresowa marynarka z H&M jest o wiele porządniej wykonana (a kosztowała połowę mniej). Mama jak zobaczyła mnie na zdjęciu, to zaczęła mi truć d*** żebym wzięła, bo jest przepiękna. Nie dam dwóch stów za cienką szmatkę, na dodatek robiącą problemy podczas prania (jak tu wyczytałam ). Poza tym jestem blondynką o trochę barbiowatej urodzie i mimo iż ten odcień różu bardzo ale to bardzo mi pasuje, to jednak obawiam się, że będzie wzbudzał zbyt oczywiste skojarzenia I tak się waham od wczoraj i nie wiem, co zrobić. Co radzicie? Proszę o szczere opinie

I zakochałam się w tej kwiecistej spódnicy Wzór jest tak piękny, że oczu od niego oderwać nie mogłam. Poza tym jestem miłośniczką impresjonizmu a w szczególności malarstwa Claude'a Moneta a ta spódnica wygląda jakby ta łąka została pociągnięta pędzlem artysty
I tu mam pytanie -> czy któraś z was ją mierzyła? Bo dziwnie na mnie leży, M jest za duże a S za małe... A ona tak mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara pink 1.jpg (33,4 KB, 190 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara pink 2.jpg (30,1 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara łąka.jpg (57,8 KB, 134 załadowań)
Stary 2011-03-27, 13:15   #3490
Margolcia13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
23 czerwca

dzieki, kurcze ,troche daleko duzo sklepow zaczelow wczoraj, myslalam ze zara tez niedlugo ruszy
Stary 2011-03-27, 13:16   #3491
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Gabi, jak zwykle fotorelacja świetna W białej bluzce z Studio wyglądasz świetnie! Tulipan też bardzo ładnie leży, on jest chyba z podobnego materiału co ta bluzka właśnie I niestety za łatwy w obsłudze to on nie jest
Z tych kolorowych bluzek, o których piszesz, to są jeszcze pomarańczowe Nic nie mówiąc, świetnie wyglądałyby do białych spodni, o których myślałaś
Buty zostawiłabym też właśnie pomarańczowe

Blair
, jakoś nie mogę się zgodzić. Dla mnie ta blogerka wygląda właśnie w tej różowej marynarce strasznie tanio i tandetnie Zdecydowanie lepiej prezentuje się na ciemnowłosych dziewczynach, chociaż mnie i tak jej kolor, materiał i wykończenie nie przekonują.

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 13:18   #3492
Margolcia13
Raczkowanie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;25990708]raczej nie, bo to Boże Ciało[/QUOTE]

dzięki bardzo no przynajmniej mam jakiekolwiek zorientowanie, pozno zara rusza

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
pod koniec czerwca

dzieki to przeciez jeszcze 3 pelne miesiace.....Jezuuuuuuuuu uu
Stary 2011-03-27, 13:24   #3493
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Gabi, jak zwykle fotorelacja świetna W białej bluzce z Studio wyglądasz świetnie! Tulipan też bardzo ładnie leży, on jest chyba z podobnego materiału co ta bluzka właśnie I niestety za łatwy w obsłudze to on nie jest
Z tych kolorowych bluzek, o których piszesz, to są jeszcze pomarańczowe Nic nie mówiąc, świetnie wyglądałyby do białych spodni, o których myślałaś
Buty zostawiłabym też właśnie pomarańczowe

Blair
, jakoś nie mogę się zgodzić. Dla mnie ta blogerka wygląda właśnie w tej różowej marynarce strasznie tanio i tandetnie Zdecydowanie lepiej prezentuje się na ciemnowłosych dziewczynach, chociaż mnie i tak jej kolor, materiał i wykończenie nie przekonują.
dzięki Asiu te białe spodnie to właśnie też kupiłam i też pomyślałam że fajnie by wyglądał ten fason bluzki (szkoda że różowej S nie było )
w ZT jedna z pań zarowych miała wczoraj właśnie te białe portki, biały t-shirt z maziajami i pudrową marynarkę - wyglądała
ta bluzka ze studio to jest z tego samego materiału co tulipanowa sukienka - miałam obie rzeczy i porównywałam chętnie bym ją u siebie widziała ale nie za tę cenę dlatego liczę tak bardzo na waszą pomoc w czasie wyprz
Stary 2011-03-27, 13:25   #3494
Iwonalodz
Zakorzenienie

Gabi - super fotorelacja! dziękuję buty zostaw obie pary, są boskie

Mariah - skoro mama mówi, że dobrze wyglądasz w marynarce to może weź? ja "bez głowy" to nie umiem tak za bardzo oceniać

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 13:41   #3495
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Cellly, gdzie dorwałaś tą różową z zipem? Nie było przypadkiem M-ki??
Ten naszyjnik z reserved to taki z białych perełek i srebrnych kulek w dwóch rzędach?
A wogóle fajna ta jasna bluzka, warto kupić? Ale Cię przepytam

Tę różową kupiłam jakieś 3 tyg temu w Bonarce - ostatnio też ich nie widziałam już. Wtedy była tylko ta moja xs i l.
tak to ten naszyjnik. bardzo podobał mi się ten Gabi z H&M - który jest jeszcze ładniejszy, więc gdy zobaczyłam ten i to w takiej cenie od razu kupiłam
Ja nie kupiłam tej jasnej bluzki - xs było na mnie za duże - bardzo wisiało pod pachami. materiał wyglądowo ładny, ale 100% poliester więc szału nie ma. Cena 129zł dość zachęcająca.

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
brunetki (np. właśnie Blair) ta przewage nad blondynkami (czyli np. mną ) , że nigdy nie wyglądają "za" cukierkowo i jednoznacznie kilk w różowym kolorze
Jestem jasną blondynką i mam tę marynarkę. Uważam, że najważniejsze to jak ktoś się w niej czuje a nie co inni sobie pomyślą. Jeżeli ktoś chce oceniać na podstawie różowej marynarki całą osobę to chyba nie jest wart naszej uwagi

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
jakich szpilek ?? oj będę żałowała, że zapytałam, bo znów mi się będą śniły... a kasy brak... jeszcze mi się zepsuło auto w piątek i musiałam wydać resztki pieniądzy na jakiś pi......y przekaźnik i lawetę!!!!

PS dziękuję za zaproszenie na blog
Och na lawecie można zaoszczędzić. Wystarczy zadzwonić do firmy, która ubezpiecza Ci samochód i oni robią to za darmo - wiem, bo korzystałam

Cytat:
śpicie czy co ja zdążyłam się wyspać, pójść do kościoła, wstawić rosół i obrobić dla Was zdjęcia z przymierzalni
zaczynamy
1. fuksjowa marynarka studio - mierzyłam S bo XS niet - piękny kolor i materiała i nic poza tym długa, nie ma guzika z przodu, ogólnie ten fason mi nie leży (i dobrze)
2. biała marynarka - fason jak fuksjowa - mam XS ale strasznie duże toto, wisiało smętnie - reszta patrz jak wyżej
3. biała bluzka z falbaną studio (199)- ale tak upapranej rzeczy podkładami w każdym odcieniu to jeszcze nie widziałam ale śliczna jest

3. różowa spódnica woman (199) - długość kompletnie nie moja, ale coś do tej bluzki włożyć musiałam - materiał super, mięsisty ale cieńszy od tych krótkich kolorowych z basica, z podszewką
4. pomarańczowa spódnica (149)- nie rzuciła mnie na kolana tak jak i pozostałe spódniczki w tym i podobnym fasonie, ale materiał pierwsza klasa
5. tulipanowa sukienka - udało mi się zmierzyć XS - leży ładnie, ale zupełnie nie miałabym pomysłu kiedy ją nosić latem za gruba a teraz szkoda by było zasłaniać ją kardiganami/bolerkami/marynarami - a ja lubię rzeczy które jednak na co dzień mogę włożyć
6 i 7. świetne bluzki basic (149) w 3 kolorach (biały, chabrowy, różowy - no chyba że jeszcze jakiś i nie pamiętam) - materiał nawet nawet prążkowany ale na pewno dużo w nim poliestru - ale jak ktoś ma kasę na zbyciu to warto (mnie bardzo biała przypasowała)
8. biała sukienka (169) - fajny fason i materiał ten sam co kolorowych spódniczek
9. zielona sukienka (169), którą ostatnio linkowałyście - za darmo bym jej nie chciała nie dość że materiał sztywny to jeszcze ten wzór
10. biała spódniczka - ta sama co koralowa - no piękny fason ale co z tego skoro krótka
oczy bolały mnie od samego patrzenia - przymierzyłam ją tylko dlatego, by pokazać jak leży, gdyby któraś się na nią "napaliła"
Cytat:
11. spódniczka w kropki - fason ten sam co tej białej, ale uwaga uwaga!! dłuższa jest!!! jakieś 7 cm na pewno - materiał nie każdemu może się podobać, z pewnością będzie się elektryzować
12. i 13. sukienka biała i fuksjowa (149)- fajna, ale szkoda że tył bawełniany a nie też z tych "śliskich" falban

14. zielone buty trf (169) kupiłam
15. pomarańczowe buty basic (249) kupiłam
a teraz pytanie - zostawić obie pary? oddać jedną? którą?

i bonus ze stolycy
Gabi fantastyczna fotorelacja Tulipanowa sukienka może i niepraktyczna, ale wyglądasz w niej suuuuuuuuuper! Tak samo podoba mi się biała bluzeczka ze złotymi guzikami! szkoda, że aż 149zł... Muszę ją zmierzyć No i te zielone buciki!!!!:lo ve: Przepiękne! Wygodne są?
Stary 2011-03-27, 13:51   #3496
gabi1234
Zakorzenienie

[QUOTE=Cellly;25991903]
Tę różową kupiłam jakieś 3 tyg temu w Bonarce - ostatnio też ich nie widziałam już. Wtedy była tylko ta moja xs i l.
tak to ten naszyjnik. bardzo podobał mi się ten Gabi z H&M - który jest jeszcze ładniejszy, więc gdy zobaczyłam ten i to w takiej cenie od razu kupiłam
Ja nie kupiłam tej jasnej bluzki - xs było na mnie za duże - bardzo wisiało pod pachami. materiał wyglądowo ładny, ale 100% poliester więc szału nie ma. Cena 129zł dość zachęcająca.

Jestem jasną blondynką i mam tę marynarkę. Uważam, że najważniejsze to jak ktoś się w niej czuje a nie co inni sobie pomyślą. Jeżeli ktoś chce oceniać na podstawie różowej marynarki całą osobę to chyba nie jest wart naszej uwagi

Och na lawecie można zaoszczędzić. Wystarczy zadzwonić do firmy, która ubezpiecza Ci samochód i oni robią to za darmo - wiem, bo korzystałam

Gabi fantastyczna fotorelacja Tulipanowa sukienka może i niepraktyczna, ale wyglądasz w niej suuuuuuuuuper! Tak samo podoba mi się biała bluzeczka ze złotymi guzikami! szkoda, że aż 149zł... Muszę ją zmierzyć No i te zielone buciki!!!!:lo ve: Przepiękne! Wygodne są?[/QUOTE]

no właśnie najgorsze jest to, że obie pary są wygodne więc zostają obie
Stary 2011-03-27, 13:53   #3497
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Gabi moge miec do Ciebie mala prywate?
mozesz wrzucic na blog fotki z ta pudrowa sukienka z H&M chce ja komus pokazac

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 14:08   #3498
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Blair
Według mnie ta marynarka lepiej wygląda na brunetkach.

Ale...Najważniejsze to żeby dobrze się w niej czuć, bez względu na kolor włosów
Ja jestem brunetką, mam ciemną oprawę oczu, a zdecydowałam się na kolor szary ponieważ źle się czuje w takich kolorach

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 14:36   #3499
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
To ja chyba zaryzykuję z tą marynarką (chociaż na żywo na oczy jej jeszcze nie widziałam). I w związku z tym prośba: Czy jakaś miła Wizażanka będzie może dziś lub jutro w SCC i mogłaby mi odebrać tą marynarkę (mam odłożoną do jutra). Tak bardzo proszę
dlaczego wczoraj sie na nią nie zdecydowałas?? odebralabym ci ją, a tak to . jestem w pracy do północy, a jutro nie dam rady podjechac . we wtorek będę przejazdem w forum, moze zadzwon tam jutro rano i odłóż do wtorku.

Cytat:

szare spodnie z tylu leża wg mnie bardzo fajnie . sukienka zdecydowanie za duża i bez wyrazu , sandałki mi się nie podobają, granatowe spodnie również ok, choć niestety niewiele widać

Cytat:
dzieki, kurcze ,troche daleko duzo sklepow zaczelow wczoraj, myslalam ze zara tez niedlugo ruszy
to są mid season sale, czyli wyprzedaz miedzysezonowa, w ktorej zara nie uczestniczy

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Przymierzyłam wczoraj różową marynarkę za 199zł i mam mieszane uczucia. Kolor ma przepiękny, choć bardzo cukierkowy ale nie spodziewałam się, że materiał jest tak cienki To już moja dresowa marynarka z H&M jest o wiele porządniej wykonana (a kosztowała połowę mniej). Mama jak zobaczyła mnie na zdjęciu, to zaczęła mi truć d*** żebym wzięła, bo jest przepiękna. Nie dam dwóch stów za cienką szmatkę, na dodatek robiącą problemy podczas prania (jak tu wyczytałam ). Poza tym jestem blondynką o trochę barbiowatej urodzie i mimo iż ten odcień różu bardzo ale to bardzo mi pasuje, to jednak obawiam się, że będzie wzbudzał zbyt oczywiste skojarzenia I tak się waham od wczoraj i nie wiem, co zrobić. Co radzicie? Proszę o szczere opinie

I zakochałam się w tej kwiecistej spódnicy Wzór jest tak piękny, że oczu od niego oderwać nie mogłam. Poza tym jestem miłośniczką impresjonizmu a w szczególności malarstwa Claude'a Moneta a ta spódnica wygląda jakby ta łąka została pociągnięta pędzlem artysty
I tu mam pytanie -> czy któraś z was ją mierzyła? Bo dziwnie na mnie leży, M jest za duże a S za małe... A ona tak mi się podoba
nie rozumiem jednego. skoro uważasz, że materiał rózowej marynarki jest kiepski i szmatkowaty, a kolor cukierkowy, to po co w ogole zastanawiasz się nad jej zakupem??

imo jest typowo letnia marynarka, wiec nie moze byc zrobiona z jakiego grubego materiału.

poza tym nie od dzis wiadomo, ze zara nie nalezy do najtanszych sklepów, wiec cena marynarki jest typowa dla zary.

eot

Cytat:
śpicie czy co ja zdążyłam się wyspać, pójść do kościoła, wstawić rosół i obrobić dla Was zdjęcia z przymierzalni
zaczynamy
1. fuksjowa marynarka studio - mierzyłam S bo XS niet - piękny kolor i materiała i nic poza tym długa, nie ma guzika z przodu, ogólnie ten fason mi nie leży (i dobrze)
2. biała marynarka - fason jak fuksjowa - mam XS ale strasznie duże toto, wisiało smętnie - reszta patrz jak wyżej
3. biała bluzka z falbaną studio (199)- ale tak upapranej rzeczy podkładami w każdym odcieniu to jeszcze nie widziałam ale śliczna jest
3. różowa spódnica woman (199) - długość kompletnie nie moja, ale coś do tej bluzki włożyć musiałam - materiał super, mięsisty ale cieńszy od tych krótkich kolorowych z basica, z podszewką
4. pomarańczowa spódnica (149)- nie rzuciła mnie na kolana tak jak i pozostałe spódniczki w tym i podobnym fasonie, ale materiał pierwsza klasa
5. tulipanowa sukienka - udało mi się zmierzyć XS - leży ładnie, ale zupełnie nie miałabym pomysłu kiedy ją nosić latem za gruba a teraz szkoda by było zasłaniać ją kardiganami/bolerkami/marynarami - a ja lubię rzeczy które jednak na co dzień mogę włożyć
6 i 7. świetne bluzki basic (149) w 3 kolorach (biały, chabrowy, różowy - no chyba że jeszcze jakiś i nie pamiętam) - materiał nawet nawet prążkowany ale na pewno dużo w nim poliestru - ale jak ktoś ma kasę na zbyciu to warto (mnie bardzo biała przypasowała)
8. biała sukienka (169) - fajny fason i materiał ten sam co kolorowych spódniczek
9. zielona sukienka (169), którą ostatnio linkowałyście - za darmo bym jej nie chciała nie dość że materiał sztywny to jeszcze ten wzór
10. biała spódniczka - ta sama co koralowa - no piękny fason ale co z tego skoro krótka oczy bolały mnie od samego patrzenia - przymierzyłam ją tylko dlatego, by pokazać jak leży, gdyby któraś się na nią "napaliła"
11. spódniczka w kropki - fason ten sam co tej białej, ale uwaga uwaga!! dłuższa jest!!! jakieś 7 cm na pewno - materiał nie każdemu może się podobać, z pewnością będzie się elektryzować
12. i 13. sukienka biała i fuksjowa (149)- fajna, ale szkoda że tył bawełniany a nie też z tych "śliskich" falban
14. zielone buty trf (169) kupiłam
15. pomarańczowe buty basic (249) kupiłam
a teraz pytanie - zostawić obie pary? oddać jedną? którą?

i bonus ze stolycy
jak zwykle relacja w białych spodniach wyglądasz obłednie. natomiast co do butów, to zostawiłabym obydwie pary, skoro i tak nie zamierzasz nic kupowac juz do wyprzedazy

poza tym podobasz mi sie baaaaardzo w sukience tulipanowej, spodniczce w kropy, białej bluzce z falbaną i tych sukieneczkach bialej i fuksjowej aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zreszta po co ja to wypisuje, we wszystkim wyglądasz pięknie!!
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 14:45   #3500
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ło dżizas, chyba ze trzy tygodnie potrzebowałam na nadrobienie wątku
Ruch tu jak w dzień targowy

W szarych spodniach wyglądasz moim zdaniem dobrze I nie sugeruj się tym, jak wyglądają modelki na zdjęciach, bo one zwykle są dobierane tak, by ciuch dobrze na nich wyglądał i skusił klienta do zakupu.
Choć w przypadku Zary nie zawsze się to sprawdza... Jak widzę modelkę z potwornie krzywymi nogami, to mi się od razu odechciewa rzeczy, którą ona ma na sobie, no ale to już takie moje 'dziwactwo'
A sandałki też wczoraj mierzyłam i są mega wygodne

Co do marynarki, nie wygląda jakby źle leżała, więc jak się dobrze czujesz w takim kolorze to bierz .
A ta spódnica jest z jakiego działu i ile kosztuje? CUDOWNA! Wpadnę do Zary i przymierzę przy najbliższej okazji!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 14:52   #3501
asik123456789
Zakorzenienie

Znalazlam kilka zarowych fotek. Mozna podpatrzyc polaczenia kolorystyczne spodniczek z bluzkami, biala marynarka...Co do pmaranczowych spodni to nie jestem pewna czy sa z zary.
Na zdjeciu z rozowa spodniczka to nie jest marynarka z zary (spodniczka jest)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20_maart_2_002.jpg (42,7 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg new_001.jpg (31,3 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1163018_DSC_0006_copia.jpg (23,3 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17_maart_002.jpg (31,0 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2137653251_1_1_3.jpg (14,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00928-20110303-1430.jpg (17,2 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1163641_P1020469.jpg (67,7 KB, 109 załadowań)

Edytowane przez asik123456789
Czas edycji: 2011-03-27 o 14:56
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 15:02   #3502
asik123456789
Zakorzenienie

W oczekiwaniu na pomaranczowa wersje rozowej marynarki wklejam kilka fotek stylizacji , ktore znalazlam. Jestem ciekawa jaki bedzie odcien tej zarowej. Mam nadzieje, ze nie "dyniowy" tylko bardziej jaskrawy lub koralowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 250_375_02_whitneyport_250x375.jpg (20,9 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 276317_lookbook_orange_blazer.jpg (25,2 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4813.jpg (51,0 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rachel-Bilson-Orange-Jacket-Nude-Open-Toe-Booties.jpg (26,3 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ce0f1a1b1ba5769564e0bd310ec1fa6e.jpg (17,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paris-fwss2010-orange-blazer.jpg (91,5 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg orange-thrifted-blazer-white-topshop-top-black-matalan-boots_400.jpg (59,3 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg olivia-palermo-milan-fashion-week-ermenegildo-zegna-2011.jpg (43,7 KB, 84 załadowań)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 15:28   #3503
wizjaa
Rozeznanie

a ja własnie wróciłam z zary i jestem bardzo zła.
Czy mi sie wydaje czy xs jest coraz wieksze?!
żadna z kolorowych spódnic (tych co gabi mierzyla kilka razy, ale nie pasowały jej) nie jest na mnie dobra, wszytkie przelatuja mi przez biodra, a gdy zawiazałam paskiem to wygladalo to masakrycznie + sięgały mi do kolan a tak napaliłam sie na te niebieską

marynarki i sukienki to samo, xs, a jakbym od mamy pozyczyla, ramiona wielkie, zero tali, wszedzie odstaje, aaa

i tak skończyłam na dziale dzieciecym, gdzie rzeczy 11/12 leza jako tako, jednak nic mnie nie zachwyciło. Ta czerwona sukienka gabi jest ładna, ale zrobiona z dziwnego, śliskiego materiału. Kupiłam tylko jedna kiecke dla siostry, jest blondyneczka i wyglada w niej słodko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suk.jpg (13,1 KB, 50 załadowań)
wizjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 15:32   #3504
keri87
Raczkowanie

sub
keri87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 15:52   #3505
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:

Blair
Każdemu podoba się co innego Mi akurat podoba się jak wygląda ta blogerka
Ale i tak najważniejsze, żeby samemu się dobrze czuć w takim kolorze. Ja nigdy nie przejmowałam się tym czy ludzie uznają mnie za typową blondynkę z kawałów A czasem nawet specjalnie podsycałam te "mity" i natychmiast obalałam!

A jeśli ktoś się przejmuje, że będzie wyglądać za słodko, to wystarczy tak dobra resztę stroju, by marynarka, była jedynym mocnym akcentem.

Cytat:
Ten materiał może tylko wydawać się taki szmatkowaty, ale jest naprawdę dobry. W ogóle się nie mechaci, nawet po wielu praniach. Mam taką samą marynarkę, ale szarą z zeszłego sezonu i nic się jej nie stało, a chodzę w niej naprawdę często, a co za tym idzie - często też ją piorę. Ja ją polecam Zazwyczaj ciuchy z Zary ze względu na cenę fundowali mi rodzice, jak ich uprosiłam, ale na tą wydałam swoje pieniądze, bo wiem, że będzie w dobrym stanie przez naprawdę długo Bo tej marynarki już mi nikt zafundować nie chciał, bo to już moja 10 marynarka...

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 16:27   #3506
druska
Raczkowanie

no i kupiłam przez Was różową marynarkę chociaż normalnie, patrząc na wieszaku, to pewnie pożyczonym kijem bym jej nawet nie dotknęła - ale na kimś wygląda tak cudnie
prezes mojej firmy padnie na zawał jak mnie w tym zobaczy

baj de łej, ja jestem brązowawym rudzielcem i mam w nosie czy mi do koloru włosów pasuje czy nie

oprócz tego nakupowałam innych rzeczy (jeansy, kardigan, bluzki - teraz dopiero patrzę, że wszystko w zasadzie w różnych odcieniach niebieskiego ), na liście została mi jakaś torebka i balerinki
druska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 16:54   #3507
cosma
Zakorzenienie

Pomarańczowe marynarki, same w sobie oki.
Ja pomarańczowego koloru nie lubię, w zasadzie nic nie mam w tym kolorze w swojej szafie.

Na mojej "wish liście" z zary znajduje się na razie:
- biała, krótka spódnica, mam na uwadze tą co Gabi mierzyła,
- turkusowa spódnica z TRF
- różowa, krótka spódnica spódnica
- biała bluzka basic( też ją Gabi miała na sobie),
- i jakieś spodnie
cosma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 16:59   #3508
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

A tu mamy kolejną odsłonę naszej różowej marynary - tym razem na brunetce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9801-1-1-1.jpg (90,5 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9806-1.jpg (107,9 KB, 186 załadowań)
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 17:07   #3509
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
A tu mamy kolejną odsłonę naszej różowej marynary - tym razem na brunetce
Podasz adres?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 17:10   #3510
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Podasz adres?
bardzo proszę
http://www.1sillaparamibolsoblog.com/
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości