![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze, że też jej nie widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Gabi
![]() bardzo podziwiam Twoją pomocną dłoń i takie super fotki dla nas ![]() do tych marynarek ze Studio trzeba być wysoką, mnie się obydwie bardzo podobają ![]() mierzyłaś tą ze sztywnego materiału w kolorze fuksji?? bo ecru jest na pewno z tego bardziej lejącego ta bluzka z falbaną fajna, ale chyba wymagająca zestawowo za to bardzo przypadła mi do gustu biała rozkloszowana dołem z guziczkami na ramionach ![]() bardzo fajnie w niej wyglądasz, nie skraca Ci sylwetki szkoda, że taka sztuczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- szare spodnie leza ok, jestem na tak, choc cale zdjecie z dolem spodni byloby lepsze do oceny - sukienka odstaje pod pachami, wiec nie - za rajstopy nie ma co przepraszac, zawsze trzeba mierzyc buty wlasnie na rajstopy (w nie ktorych sklepach sa specjalne stopki do mierzenia; nigdy nie mierze na gola stope, to niehigieniczne i mozna sie np. czyms zarazic, nie wiadomo kto mierzyl je przed nami) - spodnie ciemne wiec dobrze nie widac, ale chyba leza oki
![]() |
![]() |
#3485 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kiedy w zarze zacznie sie najblizsza wyprzedaz?
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
pod koniec czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Ło dżizas, chyba ze trzy tygodnie potrzebowałam na nadrobienie wątku
![]() Ruch tu jak w dzień targowy ![]() Cytat:
![]() Choć w przypadku Zary nie zawsze się to sprawdza... Jak widzę modelkę z potwornie krzywymi nogami, to mi się od razu odechciewa rzeczy, którą ona ma na sobie, no ale to już takie moje 'dziwactwo' ![]() A sandałki też wczoraj mierzyłam i są mega wygodne ![]() Przymierzyłam wczoraj różową marynarkę za 199zł i mam mieszane uczucia. Kolor ma przepiękny, choć bardzo cukierkowy ale nie spodziewałam się, że materiał jest tak cienki ![]() ![]() ![]() ![]() I zakochałam się w tej kwiecistej spódnicy ![]() ![]() I tu mam pytanie -> czy któraś z was ją mierzyła? Bo dziwnie na mnie leży, M jest za duże a S za małe... A ona tak mi się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
dzieki, kurcze ,troche daleko ![]() ![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Gabi, jak zwykle fotorelacja świetna
![]() ![]() ![]() Z tych kolorowych bluzek, o których piszesz, to są jeszcze pomarańczowe ![]() ![]() Buty zostawiłabym też właśnie pomarańczowe ![]() Blair, jakoś nie mogę się zgodzić. Dla mnie ta blogerka wygląda właśnie w tej różowej marynarce strasznie tanio i tandetnie ![]()
![]() |
#3492 |
Raczkowanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;25990708]raczej nie, bo to Boże Ciało
![]() dzięki bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- dzieki ![]()
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w ZT jedna z pań zarowych ![]() ![]() ta bluzka ze studio to jest z tego samego materiału co tulipanowa sukienka - miałam obie rzeczy i porównywałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Gabi - super fotorelacja! dziękuję
![]() ![]() Mariah - skoro mama mówi, że dobrze wyglądasz w marynarce to może weź? ![]() ![]()
![]() |
#3495 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tę różową kupiłam jakieś 3 tyg temu w Bonarce - ostatnio też ich nie widziałam już. Wtedy była tylko ta moja xs i l. tak to ten naszyjnik. bardzo podobał mi się ten Gabi z H&M - który jest jeszcze ładniejszy, więc gdy zobaczyłam ten i to w takiej cenie od razu kupiłam ![]() Ja nie kupiłam tej jasnej bluzki - xs było na mnie za duże - bardzo wisiało pod pachami. materiał wyglądowo ładny, ale 100% poliester więc szału nie ma. Cena 129zł dość zachęcająca. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Cellly;25991903]
![]() Tę różową kupiłam jakieś 3 tyg temu w Bonarce - ostatnio też ich nie widziałam już. Wtedy była tylko ta moja xs i l. tak to ten naszyjnik. bardzo podobał mi się ten Gabi z H&M - który jest jeszcze ładniejszy, więc gdy zobaczyłam ten i to w takiej cenie od razu kupiłam ![]() Ja nie kupiłam tej jasnej bluzki - xs było na mnie za duże - bardzo wisiało pod pachami. materiał wyglądowo ładny, ale 100% poliester więc szału nie ma. Cena 129zł dość zachęcająca. Jestem jasną blondynką i mam tę marynarkę. Uważam, że najważniejsze to jak ktoś się w niej czuje a nie co inni sobie pomyślą. ![]() ![]() Och na lawecie można zaoszczędzić. Wystarczy zadzwonić do firmy, która ubezpiecza Ci samochód i oni robią to za darmo - wiem, bo korzystałam ![]() Gabi fantastyczna fotorelacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no właśnie najgorsze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3497 |
Wtajemniczenie
|
Gabi moge miec do Ciebie mala prywate?
mozesz wrzucic na blog fotki z ta pudrowa sukienka z H&M chce ja komus pokazac ![]()
![]() |
#3498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale...Najważniejsze to żeby dobrze się w niej czuć, bez względu na kolor włosów ![]() Ja jestem brunetką, mam ciemną oprawę oczu, a zdecydowałam się na kolor szary ponieważ źle się czuje w takich kolorach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3499 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
imo jest typowo letnia marynarka, wiec nie moze byc zrobiona z jakiego grubego materiału. poza tym nie od dzis wiadomo, ze zara nie nalezy do najtanszych sklepów, wiec cena marynarki jest typowa dla zary. eot Cytat:
![]() ![]() poza tym podobasz mi sie baaaaardzo w sukience tulipanowej, spodniczce w kropy, białej bluzce z falbaną i tych sukieneczkach bialej i fuksjowej aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zreszta po co ja to wypisuje, we wszystkim wyglądasz pięknie!!
![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta spódnica jest z jakiego działu i ile kosztuje? CUDOWNA! Wpadnę do Zary i przymierzę przy najbliższej okazji! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam kilka zarowych fotek. Mozna podpatrzyc polaczenia kolorystyczne spodniczek z bluzkami, biala marynarka...Co do pmaranczowych spodni to nie jestem pewna czy sa z zary.
Na zdjeciu z rozowa spodniczka to nie jest marynarka z zary (spodniczka jest)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2011-03-27 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
W oczekiwaniu na pomaranczowa wersje rozowej marynarki wklejam kilka fotek stylizacji , ktore znalazlam. Jestem ciekawa jaki bedzie odcien tej zarowej. Mam nadzieje, ze nie "dyniowy" tylko bardziej jaskrawy lub koralowy.
![]() |
#3503 |
Rozeznanie
|
a ja własnie wróciłam z zary i jestem bardzo zła.
Czy mi sie wydaje czy xs jest coraz wieksze?! żadna z kolorowych spódnic (tych co gabi mierzyla kilka razy, ale nie pasowały jej) nie jest na mnie dobra, wszytkie przelatuja mi przez biodra, a gdy zawiazałam paskiem to wygladalo to masakrycznie + sięgały mi do kolan ![]() ![]() marynarki i sukienki to samo, xs, a jakbym od mamy pozyczyla, ramiona wielkie, zero tali, wszedzie odstaje, aaa ![]() i tak skończyłam na dziale dzieciecym, gdzie rzeczy 11/12 leza jako tako, jednak nic mnie nie zachwyciło. Ta czerwona sukienka gabi jest ładna, ale zrobiona z dziwnego, śliskiego materiału. Kupiłam tylko jedna kiecke dla siostry, jest blondyneczka i wyglada w niej słodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Raczkowanie
|
sub
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale i tak najważniejsze, żeby samemu się dobrze czuć w takim kolorze. Ja nigdy nie przejmowałam się tym czy ludzie uznają mnie za typową blondynkę z kawałów ![]() A jeśli ktoś się przejmuje, że będzie wyglądać za słodko, to wystarczy tak dobra resztę stroju, by marynarka, była jedynym mocnym akcentem. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Raczkowanie
|
no i kupiłam przez Was różową marynarkę
![]() ![]() prezes mojej firmy padnie na zawał jak mnie w tym zobaczy ![]() baj de łej, ja jestem brązowawym rudzielcem i mam w nosie czy mi do koloru włosów pasuje czy nie ![]() oprócz tego nakupowałam innych rzeczy (jeansy, kardigan, bluzki - teraz dopiero patrzę, że wszystko w zasadzie w różnych odcieniach niebieskiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Pomarańczowe marynarki, same w sobie oki.
Ja pomarańczowego koloru nie lubię, w zasadzie nic nie mam w tym kolorze w swojej szafie. Na mojej "wish liście" z zary znajduje się na razie: - biała, krótka spódnica, mam na uwadze tą co Gabi mierzyła, - turkusowa spódnica z TRF - różowa, krótka spódnica spódnica - biała bluzka basic( też ją Gabi miała na sobie), - i jakieś spodnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Raczkowanie
|
A tu mamy kolejną odsłonę naszej różowej marynary - tym razem na brunetce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
bardzo proszę
![]() http://www.1sillaparamibolsoblog.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.