|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część III
Hej dziewczyny!
Tak żeby było jasne to nie pokazałam TŻ-owi swojej sukni, a jedynie dość podobną, no i wiele innych, żeby nie wiedział na której ma oko zatrzymać ![]() Dzięki za miłę słowa co do mojej sukni, mnie już strasznie stres trzyma, tym bardziej że mamy w tym tygodniu dużo formalności pozałatwiać, no i dlatego szaleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w tym tygodniu tylko protokół ![]() a i kolejna osoba mi odmówiła przyjazdu na wesele, no cóż szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
T'ai szkoda. Mi mój jeden kolega nie daje ciągle odpowiedzi, bo musi się tak usilnie namyślić, masakra (nic nie ma do roboty wtedy). Inni na razie mówią że przyjdą, na tą chwilę mamy ponad 90 osób, a wy ile macie? Czy może na razie wiesz tylko kto nie przyjdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
15 osób wiem że będzie na pewno ![]() także muszę do kwietnia czekać na potwierdzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
No ja jakoś "zmusiłam" do deklaracji i TŻ też jakoś daje radę, tylko z doświadczenia wiem, że mimo że mówią tak to mogą nie przyjść. Mam nadzieję że nikt więcej nie odmówi i będziesz miała tylu ludzi ile potrzeba, a jak nie to zawsze możesz nas zaprosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także ta wczorajsza odmowa mnie nie ruszyła już zbytnio jak poprzednia ![]() mam nadzieję tylko że chociaż przez chwilę im się zrobi głupio, że z takich durnych powodów odmawiają komuś kto bierze ślub i przeżywa najważniejszy dzień swojego życia jakby nie patrzył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Ludzie są dziwni. Ja też np. obecności kolegi się spodziewałam bo wcześniej go uprzedzałam i powiedział że będzie, a teraz kręci i dlatego już mnie nie obchodzi, zwyczajnie go nie liczę. Trzymam kciuki żeby wszystko było po waszej myśli.
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- T'ai a jakie głupie powody ci podają, może takie jak mój inny kolega o którym już wam wspominałam, co to nie przyjdzie bo tchórzy - boi się takich imprez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Przyczajenie
|
Witam,
czy można do was dołączyć? Nasz ślub 28.05. - czyli równo za 3 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta'i, Dark o naszym ślubie wszyscy wiedzieli juz we wrześniu i wtedy mówili, ze oczywiście będą.. a teraz jak już dostają zaproszenia to nagle maja tyle rzeczy do załatwienia w ten dokładnie weekend, że szok!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciocia powiedziała że wujka nie będzie bo go boli noga ![]() ![]() a wczoraj ciocia że będzie bez męża "bo jest jak jest, takie życie" już nie chciało mi się wnikać ![]() ![]() Cytat:
![]() powiedz coś więcej o was ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() no nic poczekamy do tego kwietnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zadomowienie
|
Badziabadzia nasz ślub będzie w miejscowości o nazwie Raciąż, jest to malutka mieścina z której ja pochodzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() witam nowe Majówki ![]() Dark, trzymam kciuki za obronę ![]() co do sukienki, to TŻ będą pewnie tak zestresowani(my zreszta też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My jeszcze nie mamy zaproszeń ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- 3 miesiące! |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie to wszyscy mnie stresują i dobijają np. teściowa powiedziała mi ostatnio, że jak z 80 osób od nich będzie 30 to i tak dobrze, a babcia jak jej czytałam listę to cały czas mi mówila, że nie mam co liczyć na dużą frekwencję. Nie ma to jak rodzinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Passion
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Przyczajenie
|
Z tego co widzę to jesteśmy w tyle za wami wszystkimi. Na razie mam zamówioną suknię - poproszę o komentarze
![]() Nam jednak jest łatwiej, bo mieszkamy niedaleko siebie i mimo pracy TŻ na zmiany widujemy się w każdy weekend, a czasem codziennie. Zastanawiam się nad dodatkami do sukni, może macie jakieś propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Passion czas ucieka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ktoś mi powiedział że wtedy babka jakoś spróbuje tak ustawić stoły żeby nie było wrażenia pustej sali, no zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |||
Zakorzenienie
|
Myślę, że jak ktos odmawia to głównie ze względów finansowych
![]() Ah, zapomniałam sie pochwalić, że my cukier juz mamy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Przyczajenie
|
Dziękuję, cieszę się, że komuś też się podoba. Bo sama patrząc na zdjęcia zaczynam wątpić w słuszność wyboru. Mam nadzieję, że to tylko kwestia tego, że sukienka jest na mnie kilka numerów za duża i jak będzie to mój rozmiar, to wszystko będzie w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej.. ale mi nie zależy na prezentach tylko na ich obecności!! nic nie muszą przynosić ![]() monita fajniutka ta sukienka dla mamy, właśnie czegoś takiego dla mojej też potrzebuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Cze dziewczynki
![]() Ja tą moją teściową to normalnie kiedyś ![]()
#3508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też mam ostatnio przeboje z teściową aż szkoda słów ale sam TŻ mówi że jej odbija i jest po mojej stronie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Anetko, sukienka Twoja jest sliczna, bardzo mi sie podoba, jak ja do Ciebie dopasuja, bedziesz wygladac przepieknie, wiec nie ma sie co martwic!
Ciesze sie dziewczyny, ze podba Wam sie sukienka dla mamy (tylko jak ja ja jej kupie bez mierzenia ???) i moja bielizna. A co myslicie o kwiatku? Wklejam one more picture. |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.