|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Witam chudzinki
![]() Giocondka nie mo¿esz siê poddaæ, wiem ¿e to jest trudno sobie odmówiæ, ale musisz byæ silna. Jak ciê¿ko jest Ci zrezygnowaæ to mo¿e na pocz±tku spróbuj ograniczaæ to jedzenie. No i z tego co czytam kolacjê zjad³a¶ o 18 wiêc to jest zdecydowanie za wcze¶nie, skoro chodzisz tak pó¼no spaæ, wiêc nie dziwiê siê, ¿e Twój organizm domaga siê jedzenia. Kolacjê powinna¶ zje¶æ miêdzy 20 a 21 godzin±. No i nie poddawaj siê kochana U mnie dzi¶ na wadze 47,9 kg Zaraz biorê siê za przysiady
|
#3482 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
kobitki a dzi¶ waga wskazuje równe 66 kg
wy te¿ tak macie, ¿e stoi w miejscu np tydzieñ a potem nagle rusza ? ja bym chcia³a codziennie efekty widzieæ, no ale dobre i to, do powrotu t¿ nieca³e 2 tygodnie, oj chcia³abym chocia¿ do 65 kg doj¶æ a jakby mi siê tak uda³o 64 kg marzenia ale bêdê walczyæ ostro - przy was to zdecydowanie ³atwiej a dzis s: 1/2 bu³eczki razowej, plaster sera, pomidor 2s: kawa o: udko z kurczaka pieczone + sa³ata pekiñska a dalej zobaczymy, 'u was te¿ w nocy burzowo? bo ja nie mog³am spaæ po³o¿y³am siê o 1 a o 3 ju¿ by³am na nogach jaka¶ masakra no i teraz wsta³am dopiero a za oknem jako¶ tak dziwnie :/
|
#3483 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Hej kochane
![]() Waga u mnie te¿ spad³a w sumie zrzuci³am ju¿ 3 kilo Ja ju¿ by³am na polu a teraz przerwa na kawê a ¿e nie pijê to przysz³am na kompa zajrzeæ do was ![]() Aniu widzisz op³aca siê mêczyæ ![]() Giocondka nie wolno Ci siê poddawaæ u mnie w domu te¿ ka¿dy siê ob¿era s³odyczami których jest pe³no wszêdzie ale trzeba byæ twardym Monia ale¿ laseczka z Ciebie A co do nocy to by³o u mnie te¿ strasznie burzowo ale mi to nawet lepiej siê spa³o:P No nic spadam odezwê siê wieczorem
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2011-06-02 o 10:24 |
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Aniaczyrek, Sandera gratulujê spadku wagi
No u mnie te¿ dzi¶ tak dziwnie jest no i zimno jak nie wiem. Ja dzi¶ na ¶niadanie zjad³am bu³kê ma¶lan± i kakao, a na obiad mam m³ode ziemniaczki z koperkiem i kefirem mama zrobi³a sos pieczarkowy ale ja nie lubiê i wolê same ziemniaki ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Od dzi¶ zaczynam znów krêciæ hula hop my¶lê, ¿e tak 30 minut dziennie bêdê krêciæ.A dzi¶ mam za sob± 60 przysiadów, 150 takich obrotów ( robiê takie skrêty bez odrywania nóg od pod³ogi i obracam siê jak najbardziej mogê, raz w jedn± i raz w drug± stronê) i 20 minut hula hop, ale wieczorkiem jeszcze pokrêcê. Ko¶ci sobie obi³am od tego krêcenia, bo staram siê jak najni¿ej krêciæ.
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 753
|
Jestem, tylko jakos nie mam co pisac. Mam paskudny humor,wczoraj pol dnia przeplakalam. Mam ostatnio ciezkie dni jesli chodzi o nastroj,samopoczucie,samo ocene,problemy w domu.
Jem ladnie,chociaz to mi sie udaje. Waga nadal 60,chyba jakis zastoj mam. Monia-jak zwykle pieknie wygladasz. Jak mozesz to wklejaj czesciej swoje zdjecia
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
A ja z moim szkrabkiem kochanym dopiero wstali¶my
dobrze siê spa³o zasnêli¶my tak po 9 (rano) i a¿ do teraz U mnie burzy nie by³o wcale! I nawet kropelka deszczu nie spad³a! A zapowiadali w prognozie takie ulewy... Teraz jest niebo zachmurzone ale nie zapowiada siê na deszcz. No i jest naprawdê gor±co Zjemy z synkiem obiad (m³ode ziemniaczki z koperkiem i jogurtem naturalnym ja zjem a synek ma pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniaczkami - napisa³am, ¿eby¶cie nie pomy¶la³y ¿e synka te¿ odchudzam hehhe i po obiadku idziemy na dwór. O 15 odbierzemy starszego synka z przedszkola i pochodzimy trochê. Aniu gratulujê naprawdê ³adnie Ci ta waga spada Ja my¶lê, ¿e do 65 lada dzieñ dojdziesz a do 60 to ju¿ tylko kwestia czasu - do ¶lubu na pewno Ci siê uda Poma³u ale do celu ![]() Sandera 3 kilo ju¿? super!!! oby tak dalej! ![]() Giocondka samodyscypliny mo¿na siê naprawdê nauczyæ. Ja przed porodem by³am miêkka jak dupa i w ¿yciu by mi sie nie uda³o schudn±æ jakbym chcia³a. Dwa porody mnie do tego zmobilizowa³y, by³o to strasznie ciê¿kie prze¿ycie choæ bardzo wspania³e. Stwierdzi³am, ¿e skoro "da³am radê" urodziæ w³asnymi si³ami dwoje dzieci to schudn±æ te¿ dam radê. Te porody zrobi³y ze mnie "tward±" babeczkê No i zazdro¶æ te¿ mi tu pomog³a, bo zazdro¶ci³am tak bardzo moim kole¿ankom ¿e s± chude, piêkne i w ogóle, ¿e musia³am po prostu schudn±æ. I kiedy¶ mia³am tak± przykr± sytuacje w sklepie.... posz³am do Vertusa po spodnie i nie wiedzia³am jaki rozmiar wzi±æ bo by³y to pierwsze spodnie po ci±zy i poprosi³am o radê sprzedaj±c± a ona do mnie : " no nie wiem czy mamy takie du¿e rozmiary... zaraz poszukam" - ale mi siê przykro zrobi³o a to by³a taka m³oda chuda dziewczyna ;/ Wtedy zrozumia³am, ¿e wygl±dam jak mutant.... no ale tak naprawdê zaczê³am odchudzaæ siê du¿o pó¿niej gdy mój synek który mia³ wtedy 8 miesiêcy zachorowa³ na ospe i znalaz³ siê w szpitalu w Gdañsku. By³a to bardzo ostra ospa i do tego obustronne ropne zapalenie ucha ¶rodkowego. Ropa mu lecia³a z uszu jak z kranu;/ A krost mia³ tyle, ¿e nie przypomina³ dziecka tylko "potworka".... Le¿a³ tam 2 tygodnie i ja prawie nic nie jad³am i tam zaczê³am chudn±æ. Jak wysz³am ze szpitala to wszyscy do mnie ¿e schud³am trochê, wiêc postanowi³am ¿e siê bêdê odchudza³a. A ¿e to by³ czerwiec wiêc fajnie na lato byæ szczuplejszym. I tak do po³owy wrze¶nia schud³am 15 kilo. Tak¿e nie wiem, czy gdyby nie choroba dziecka to czy bym zaczê³a siê odchudzaæ wtedy ;p No dobra rozpisa³am siê jak g³upia. Idê robic obiad i na dwórek. Rozpogodzi³o siê i s³oneczko ¶wieci a chmury wszystkie gdzie¶ przesz³y Mi³ego popo³udnia! wieczorkiem bêdê ;*---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Waga stoi ale nied³ugo znowu ruszy! My tu wszystkie przechodzi³y¶my juz takie postoje - to normalne. Poma³u ale siê uda! Zobaczysz! A zdjêcia w³a¶nie chcê wklejaæ czê¶ciej, ¿eby was motywowaæ. ¯eby¶cie zobaczy³y ile ja musia³am siê nacierpieæ ¿eby schudn±æ ale ¿e warto by³o! Wy macie du¿o ³atwiej bo chudniecie tu po 5 lub 10 kilo i wygl±dacie ju¿ cudownie i nie musicie siê wiêcej odchudzaæ, a ja musia³am prawie 30 kilo zgubiæ! I nie mog³am siê poddaæ przecie¿. No i to jeszcze nie koniec mojego odchudzania. No i przede wszystkim chcê wam pokazaæ ¿e mo¿na i ¿e da siê schudn±æ ¯e z mutanta takiego jakim ja by³am mo¿na staæ siê normaln± kobiet±. G£ówka do góry Orzeszku Bêdzie dobrze do wieczorka
|
|
#3487 |
|
Idiotka
Wiadomo¶ci: 12 864
|
hej laseczki
![]() JA stanê³am na wagê dzisiaj 73,3kg ale pojutrze powinnam dostaæ @ wiêc nie jest tak ¼le jak my¶la³am, pozwalam sobie na ma³e grzeszki...ale muszê z tym skoñczyæ ![]() Dzi¶: 1.Bu³ka razowa z serkiem 'mój ulubiony' i z pomidorem 2. kawa + ma³y lód Na reszte dnia nie mam pomys³u Wszystko wyjdzie w praniu ![]() Gratuluje spadku wagi
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
hej kobitki ale skwar na dworze, maskara jaka¶ na pewno z tego bêdzie burza ;/ trochê siê poopala³am ucz±c na balkonie no i gotujê obiadek
a za mn± s: 1/2 b raz ser ¿ó³ty pomidor 2s: miseczka zupy na kostkach roso³owych z kasz± mann± o: udko z kurczaka z surówk± pekiñsk± k: 1/2 b raz ser bia³y niekontrolowanie wdar³a mi siê zupka w menu no ale jako¶ na jogurt nie mia³am ochoty a my¶lê, ¿e taka zupka te¿ nie ma nie wiadomo ile kalorii tak¿e dzi¶ jeszcze æwiczenia i mam nadziejê, ¿e bêdzie coraz lepiej
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku zgadzam siê ze s³owami Moniczki
Nie mo¿esz siê za³amywaæ. A co do zastoju z wag±, to ja przez ponad 3 tygodnie mia³am 51,5 kg i waga ani drgnê³a !! A pó¼niej jak polecia³a tak sama nie wiem kiedy spad³a do 48 Mój pierwszy cel to by³o 50 kg I zobaczysz u Ciebie te¿ tak bêdzie ![]() No i ja ca³y czas czekam na Twoje zdjêcie, bo na pewno jeste¶ ¶liczniutka i nie masz powodów do zamartwiania siê ![]() Ja w sumie to zgubi³am ju¿ 17 kg ![]() Monia masz racjê, ja te¿ czêsto mia³am takie sytuacje w sklepie, do tego wiesz ja mam szerokie biodra a wtedy to by³ koszmar jak mia³am sobie co¶ kupiæ Po prostu nie lubi³am nawet chodziæ na zakupy a do tego jeszcze ekspedientki z tekstami tego typu co pisa³a¶, ¿e nie wiedz± czy jest taki du¿y rozmiar :/ eh... masakra. Jakie to by³o do³uj±ce, no i jeszcze jakby tego ma³o w domu wszyscy tylko dogryzali jaka gruba jestem ![]() Ja na obiad zjad³am 3 ¶rednie ziemniaczki polane sosem czosnkowym w³asnej roboty (³y¿ka ¶mietany i ma³a ³y¿eczka majonezu i czosnek granulowany) ale pycha by³o i jutro mam to samo, pierwszy raz taki obiad jad³am i mi zasmakowa³o
|
#3490 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Cytat:
to teraz o 20 bêdê sobie robi³a jajecznicê z samych bia³ek np z pomidorami i bazyli±, rybkê albo serek wiejski ![]() dziêkujê za radê Monia ![]() Dzisiaj stanê³am na wadze i ju¿ jest 65,1 kg wiêc o 0,4 kg spad³o od wczoraj dziêki temu, ¿e o 20 zjad³am pó³ jab³ka ![]() Czuje siê super, mam zapa³ do dzia³ania. Chodzê dwa razy w tyogdniu na fitness i raz na si³owniê i to mnie dodatkowo mobilizuje, bo przecie¿ g³upio by by³o straciæ kasê :d chcialabym jeszcze na aquaaerobik ale nie ma w moim mie¶cie na razie, bo buduj± basen ![]() ¶niadanie: koktajl truskawkowy (ma¶lanka + truskawki) i dwa pe³noziarniste tosty. II ¶niadanie: kanapka z ciemnego pieczywa z sa³at±, papryk±, rzodkiewk± i serkiem almette. przek±ska: 10 truskawek, kawa³eczek banana, kawa³ek jab³ka, 1 wafla ry¿owa. obiad: (bêdzie dopiero) pier¶ z kurczaka w papryce i p³atkach owsianych, warzywa na parze. kolacja: jajecznica z 2 bia³ek z koperkiem. _________________________ _________________________ _________________________ ______________ By³o 68 kg Jest 65,1kg Bêdzie 48 kg Edytowane przez klausss Czas edycji: 2011-06-02 o 15:19 |
|
|
|
|
#3491 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 56
|
Hej dziewczyny! Jestem nowa i te¿ walczê. Mam za sob± zesz³orocznego Dukana i 18 kilo mniej. W moim przypadku to by³a g³odówkowa wersja Dukana. Zero warzy i owoców i wêglowodanów, masa bia³ka i minimalna liczba kalorii. Efekt super, ale teraz ciê¿ko utrzymaæ idealn± wagê. Jak tylko co¶ zjem zaraz masakra na wadze. Nie wiadomo kiedy przyby³o 4kg, a chodzê na si³owniê i je¿d¿e na rowerze. Znowu zarzuci³am g³odówê, a przez dwa tygodnie waga prawie nie drgnie. W koñcu posz³am do dietetyka i od tygodnia zmieni³am swój tryb ¿ycia - jem 4 posi³ki dziennie (dla mnie masakrycznie du¿o) ale juz mi spad³o 60 dkg!!!! Mam tak zaburzony metabolizm, ¿e teraz muszê go rozruszaæ.
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Ja nie mia³am internetu 1,5 dnia przez te burze, niby to nie d³ugo ale ju¿ sza³u dostawa³am ;P
I w komputer mi pierdyk³o, bo nie wy³±czy³am go z pr±du Muszê przeczytaæ wszystko co pisa³y¶cie
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
sweet_sofia witamy
![]() Oczywi¶cie g³odówka jest nierozs±dnym wyj¶ciem, a nawet najgorszym z mo¿liwych. Dobrze, ¿e siê wybra³a¶ do dietetyka no i mam nadziejê, ¿e Twój metabolizm wróci do normy.Kobitki ja przed chwil± ogl±da³am album ze zdjêciami i szoku dozna³am, jakie w nim s± zdjêcia! Na wiêkszo¶ci wygl±dam okropnie ! ( co siê dziwiæ z tak± wag± jak± mia³am to nie da³o siê ³adnie wygl±daæ ) no i zrobi³am zdjêcia tych zdjêæ, ¿eby wam pokazaæ, bo kiedy¶ wrzuci³am tylko 2 bo na kompie wiêcej nie mia³am, wiêc teraz poka¿ê z przed jakich¶ 3 lat z wag± 65kg 4 pierwsze s± z czasów kiedy wa¿y³am jakie¶ 65kg a 3 nastêpne s± tera¼niejsze
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Chyba chodzi mi o to, ze to pieprzone wesele jest 23 lipca,i boje sie ze nie zdaze do tego czasu schudnac tak zeby bylo cos widac ![]() Przez 50dni to chyba niewiele mozna zdzialac ![]() No ale lepsze ze cos robie tj jem mniej, niz zebym miala biadolic i nie robic nic. A zdjecia wklejaj ,uwielbiam na Ciebie patrzec
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 143
|
Medziku ¶licznie wygl±dasz
Bardzoo schud³a¶ z buzi, te zdjêcia to jak dla mnie 2 ró¿ne osoby wniosek taki ¿e zmiana piorunuj±ca, super gratulujê :eme: ![]() Zjad³am obiad , czekam a¿ mi siê w brzuchu u³o¿y i wskakujê na twisterka, dzisiaj bêdzie 35 min, bo zjad³am batonika
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli odchudzanie zajelo Ci 3 lata?
|
|
#3497 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 165
|
Cytat:
![]() Fajnie tak na twisterze ¦wietny pomys³ i przynajmnej cwiczenia nie kojarz± siê z mêczeniem i czym¶ okropnym :P
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Muffin ja na twisterze ju¿ siê nauczy³am i nie nudzê siê, bo w tygodniu k³adê zeszyt i uczê siê, aa w weekend przed TV krêcê
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Magdzia, Orzeszek dziêkujê
Orzeszku nie nie Zaczê³am siê odchudzaæ 3 lata temu i w jakie¶ 8 miesiêcy uda³o mi siê schudn±æ do 56kg, po jakich¶ 3 miesi±cach znów zaczê³am siê odchudzaæ i schud³am do 51kg, no i ta waga utrzymywa³a mi siê a¿ do teraz, a przez t± zimê przyty³am do 53kg i zaczê³am siê odchudzaæ jako¶ w marcu i dosz³am do 48kg
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je¿eli dojdê do 55 kg i przy tej wadze mój brzuch bêdzie ³adny to bêdê najszcze¶liwsz± osob±
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
meeedzik cudowna zmiana, szczególnie na tym zdjêciu co siê opierasz o ¶cianê widaæ jaki mia³a¶ du¿y brzuch! bez urazy oczywi¶cie
a teraz taki p³a¶ciutki, bomba ![]() Magdzia94 mam ten sam problem, sama sobie nie kupie nic s³odkiego ale jak kto¶ mi daje to ciê¿ko jest mi odmówiæ. ale w tym tygodniu twardo siê trzymam. a w³a¶nie tinekk jak tam u Ciebie? nie poddajesz siê s³odyczom jak postanowi³a¶? ![]() ja trochê pole¿a³am na s³oneczku bo pogoda dzi¶ ³adna ale trochê wiatr wieje. oczywi¶cie nic siê nie opali³am ale krosty od s³oñca wyj¶æ musia³y. ca³y dzieñ mam dzi¶ ochotê na jab³ko, ale nie chce mi siê do sklepu lecieæ
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko wiem wiem, ¿e wygl±da³am strasznie
teraz nie mogê uwierzyæ jak w ogóle mog³am siê doprowadziæ do takiego stanu a¿ mi wstyd.
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Murko ja nie potrafiê odmówiæ gdy kto¶ mnie czêstuje i jest to straszne
Medziku nie wa¿ne jest to ¿e tak wtedy wygl±da³a¶, wa¿ne ¿e siê wziê³a¶ za siebie
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
a ja mam ju¿ zachcianki i ataki g³odu ;( w³asnie zjad³am 3 nale¶niki ( ale takie cienkie jak papier) by³y naprawdê malutkie. Do tego wypi³am szklankê mleka. Wróci³am ze spaceru g³odna jak wilk! No i dzi¶ zgrzeszy³am bo zjad³am Kinder mleczn± kanapkê (117 kcal). Niby raz na jaki¶ czas mo¿na (szczególnie przed okresem) ale jako¶ tak mnie sumienie mêczy.
Mnie chyba przewia³o... kaszel, woda leci z uszu i mi siê ci±gle zatykaj±.. , g³owa mnie trochê boli. A by³am u kole¿anki w sklepie i kupi³am sobie bokserkê granatow± tak± d³u¿sz± z takimi fajnymi srebrnymi d¿etami rozmiar S bo XS nie produkuj±;/ no i wziê³am sobie jeszcze takie czarne króciuteñkie spodenki - strasznie sexowne ale te¿ rozmiar S bo XS nie produkuj±! No masakra! Wkurza mnie to bo ostatnio chcia³am sobie kupiæ takie fajne czarne legginsy z ZARY i by³y tylko S bo XS te¿ nie produkuj±! No parodia! I jak na z³o¶æ te S by³y za du¿e. Jak kiedy¶ mia³am problem z kupnem ubrañ bo by³am za gruba to teraz mam znowu problemy bo wiêkszo¶æ jest za du¿a. Oczywi¶cie fajnie, ¿e jestem taka szczup³a ale nie rozumiem dlaczego tyle rzeczy jest produkowanych tylko do rozmiaru S. ![]() Meeedzik mi te¿ sporo osób dogryza³o jak by³am gruba... przede wszystkim m±¿ i mama..... No a zdjêcia super na tym ostatnim to góre masz naprawdê strasznie chud±... obojczyki i rêce same ko¶ci. Ale mi siê tam podoba ¦licznie wygl±dasz! Sweet Sofia nie jestes pierwsz± osob± która ma efekt jojo po Dukanie. Ja osobi¶cie nie znam osoby która by utrzyma³a wagê po dukanie. Wszystkim wróci³y kilogramy i to z nadwy¿k±. Dobrze, ¿e Ty szybko zadzia³a³a¶ i du¿o Ci nie wróci³o tych kilogramów. No i fajnie, ¿e przerwa³a¶ t± chor± dukanowsk± dietê i przesz³a¶ na nasz±, któr± dietetycy te¿ polecaj±. ¯yczê powodzenia ![]() Orzeszku do 23 lipca jest jeszcze sporo czasu! Teraz jest ciep³o wiêc ³atwiej schudn±æ. My¶lê, ¿e 5 kilo do tego czasu zgubisz napewno! Tylko b±dz cierpliwa i nie przerywaj odchudzania! Mi³o mi ¿e lubisz ogl±daæ moje zdjêcia postaram siê czê¶ciej jakie¶ wklejaæ
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Monia,to ja poprosze Twoje zdjecia w tych spodenkach
![]() Eno,bez przesady co to za grzech 117kcal w mlecznej kanapce?
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Monia przed @ masz prawo na grzeszki wiêc wszystko Ci siê wybacza. Sama zreszt± wiem, wczoraj ca³y dzieñ g³odna chodzi³am, a dzi¶ wcale nie czujê g³odu, zjad³am tylko bu³kê ma¶lan± na ¶niadanie i kakao, no i pó¼niej obiad, te 3 ziemniaki z sosem czosnkowym i nic wiêcej. I nie jestem g³odna, mama nadziejê, ¿e ju¿ dzi¶ nie bêdê i nie bêdzie mi siê chcia³o je¶æ po kolacji
![]() Monia no w³asnie górê mam szczup³±, ale jeszcze jakby dó³ by³ te¿ szczup³y to bym siê cieszy³a a dó³ jest normalny Ja przed chwil± pokrêci³am jeszcze 20minut i dzi¶ mam za sob± 40 minut hh ![]() Teraz æwiczê cichaczem, bo nie chce mi siê s³uchaæ marudzenia :/
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
monika tak sobie teraz patrzê i jeste¶my z tego samego rocznika, a ty kochana masz dwójeczkê brzd±ców ju¿ - ja ¿adnego
i tak sobie my¶lê jakie dumne ze swojej mamy musz± byæ, ¿e ma takie samozaparcie!JESTE¦ NASZ¡ MOTYWACJ¡ ![]() ja te¿ zgrzeszy³am takim ma³ym wafelkiem dzisiaj i jednym ziemniaczkiem pieczonym :/ eh niekontrolowane ³akomstwo na kolacjê zjad³am trochê truskawek i czere¶ni z ogrodu z jogurtem naturalnym no i chyba na dzi¶ tyle chocia¿ znowu jak zasnê o 2 w nocy to nie wytrzymam i pasuje co¶ przegry¼æ no ale za to 55 min na orbitku mo¿e w boczki nie pójdzie
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d. Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-06-02 o 18:48 |
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Witam dziewczynki
D³ugo mnie nie by³o z góry przepraszam ale niestety moje ¿ycie zwariowa³o je¶li chodzi o dietê no to niestety ¼le i jakie¶ 1 kg do przodu Generalnie jest ¼le a nawet bardo ¼le ....................... jestem wykoñczona psychicznie i co¶ nie mogê siê pozbieraæ................ .
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Monia w Orsay s± nawet rozmiary XXS
![]() Pokrêci³am hh i padam, niez³y wycisk to daje ![]() A teraz mogê zje¶æ kolacjê Bêdzie 2 lub 1 kromeczka(zale¿y jaka wielko¶æ) chleba wieloziarnistego z szynk± i pomidorem
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
monia a ja w³asnie przeczyta³am w gazecie wypowied¼ jakiej¶ pani doktor, ¿e przed okresem kobiety zjadaj± nawet 15% kalorii wiêcej ni¿ zwykle! spowodowane to jest tym ¿e wtedy organizm wytwarza jak±¶ tam substancjê która blokuje przep³yw informacji o tym ¿e jeste¶my najedzone wiêc mamy ochotê na wszystko co tylko nam wpadnie w oko. i najlepiej je¶æ ciemny ry¿ i owoce bo one 'zapychaj±' na d³ugi czas. jako¶ poczu³am siê po tym lepiej, mimo ¿e wcze¶niej to wiedzia³am
a ja te¿ zawsze mam problem z ciuchami, szczególnie spodenkami bo mam chude uda i wszystkie wisz± na mnie
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

marzenia
ale bêdê walczyæ ostro - przy was to zdecydowanie ³atwiej
no i teraz wsta³am dopiero a za oknem jako¶ tak dziwnie :/
lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d. 

wniosek taki ¿e zmiana piorunuj±ca, super gratulujê :eme:

a¿ mi wstyd.