Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 22:40   #3481
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Wczoraj jęczałam, ze mam zamówienie tylko na 300 zł, a dzisiaj klientki tak się zmobilizowały, że dostałam na kolejne 200 zł i czekam na jeszcze jedno zamówienie od stałej klientki Czyli potwierdza się stara reguła, że co ma być kiepskie, to wychodzi całkiem ok na ostatnią chwilę
U mnie się niestety nie sprawdza. Powinnam dziś złożyć zamówienie, a pierwszy raz w karierze nie dostałam od klientek ani jednego. Kupiłam więc w COKu nowe katalogi i poczekam na kolejne terminy(ale poprzedni katalog miałam wyjątkowo dobry jeśli chodzi o zamówienia).
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:43   #3482
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Napisane przez poczatekikoniec Pokaż wiadomość
wiecie ile ml mają próbki podkładów ?
1,5 ml
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:43   #3483
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
No właśnie, mam nadzieję, że żadna moja klienta nie zwróci na to uwagę. Nie chciałabym dopłacać do interesu(w przypadku zamówienia tylko tego), reklamówka, katalog. Klientka oczywiście byłaby zawiedziona, że nie dostanie nawet próbki za takie zamówienie
Doszłam do wniosku, że jeśli któraś będzie coś chciała i to "coś" będzie opłacało się wziąć z katalogu, to z niego zamówię Jeśli nie będzie się opłacało to powiem: sorry, ale tam była informacja, że kto pierwszy ten lepszy; przykro mi, ale się spóźniłaś...
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:44   #3484
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
A to nie było tak, że te produkty miały być z poszczególnych stron i te tańsze się nie kwalifikowały...wychodził oby Ci tylko 59zł za serum...zajrzyj do AM4.

w AM do kat 4 NA STR 13 jest napisane WYDAJ MINIMUM * i na dole pod * : "na dowolne produkty ANEW I SOLUTIONS ze stron 4-9 , 14-15 , 90-103 " więc te moje zamówione rzeczy tam były
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:44   #3485
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inlovee Pokaż wiadomość
Oj bardzo przepraszam za pomyłkę To chyba zmęczenie,ale myślałam,że rozmawiamy o wodach z katalogu 5 za 19,90....
Nic się nie dzieje Sama się zastanawiałam czy mnie się przypadkiem nie pomerdało
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:44   #3486
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Witam
jest tu chyba po raz pierwszy
i mam pytanie dotyczące loterii (szukalam odpowiedzi za pomoca wyszukiwarki, ale niestety)

Regulamin mówi, ze aby wsiąść udział muszę być zarejestrowana w serwisie. Czy przez rejestracje rozumiem wysłanie formularza tam gdzie się wpisuje kod? Czy jest jakies inne miejsce gdzie sie rejestruje, ale nie mogę go znależć?
Bo wg. regulaminu musze podac adres korespondencyjny, a w tym formularzu, gdzie wpisuje sie kod nie ma takiej opcji.
Liczę na pomoc i z góry dziękuję
ps. jestem klientką

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:44   #3487
aizduj
Raczkowanie

Mam prośbę do dziewczyn z okręgów trędujących. Jeżeli ma któraś mogłaby zrobić zdjęcie i wstawić na katalogowy do tej biżuterii dodawanej do wody love to the fullest w 5 katalogu? Jestem ciekawa czy kolor jest podobny jak w katalogu. Czy taka jest różnica jak w przypadku naszyjników Slip into.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-24, 22:45   #3488
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a to nie mogli sobie sami sprawdzić na Twoim koncie co zamawiałaś?

no właśnie to mnie wkurzyło .. przecież wszystko mają więc ciężko im było ? ehh czekam na ich odpowiedź
Stary 2011-03-24, 22:46   #3489
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
no to ja dzisiaj użyłam pierwszy raz zachwalaną tutaj maseczkę PS tajski kwiat lotosu ... maseczka fajna, ale zapach ..... za słodki i to zaraz przy nosie jak ją rozprowadzałam na buźce to się zastanawiałam, czy nie zmyć, bo nie mogłam tego znieść
nic wcześniej nie miałam z tej serii i już wiem, że nic więcej nie kupię, bo nie zniosę tego zapachu ...

pewnie znów jestem wśród nielicznych, bo z tego co kojarzę, to wszyscy chwalą tą serię właśnie za zapach
Dla mnie sporo rzeczy w Avonie jest za słodkie,tajski kwiat lotosu,sake i ryż to koszmar jakiś,spalone słodkie mleko tak samo tropikalna seria,miałam krem do rąk i oddałam koleżance bo mnie dusił słodyczą nawet na rękach ja to jestem wielbicielką zapachów kremowych typu Dove

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
A w ISO jest jest żel pod prysznic Himalajskie Jagody Goi, moje ulubione
Bunia nie znam tego zapachu,pachnie faktycznie jagodowo? jak nasze polskie jagody?

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
ja tak z innej beczki, kupilam ostatnio płyn do mycia naczyn pur ten rozowy i co mi zapach przypomina? rozowa wode TTA Voyage
myslalam ze padne heheh
Weeeź Voyage są śliczne,troszkę dziwczęce,słodkie kwiaty ale o dziwo mi się podobają ale pur różowy trza spróbować
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:49   #3490
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
Witam
i mam pytanie dotyczące loterii (szukalam odpowiedzi za pomoca wyszukiwarki, ale niestety)

Regulamin mówi, ze aby wsiąść udział muszę być zarejestrowana w serwisie. Czy przez rejestracje rozumiem wysłanie formularza tam gdzie się wpisuje kod? Czy jest jakies inne miejsce gdzie sie rejestruje, ale nie mogę go znależć?
Bo wg. regulaminu musze podac adres korespondencyjny, a w tym formularzu, gdzie wpisuje sie kod nie ma takiej opcji.
ps. jestem klientką
jako klientka mozesz normalnie wziac udzial w tej loterii, wejdz na strone glowna Avonu i poszukaj w menu Wielkiej Loterii, tam postepuj wg wskazowek
Stary 2011-03-24, 22:53   #3491
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Złożyłam zamówienie ale nie wpisałam tych pakietów do mianowania tylko zrobiłam domówienie na te pakiety i pokazało mi wart zamówienia 0zł więc raczej na pewno nie może ich zamówić zwykła kk

bo te pakiety się do niczego nie wliczają .. do wartości też nie .. ale zamówić niby można.. właśnie dlatego czekam na fakturkę by zobaczyć jak to z tym będzie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
karinka124 wszystko wygląda na to, że reklamację Ci uwzględnią, proszę Pana

btw. fakturkę z 5 już mam, ale of kors nie da się otworzyć ... error

mam nadzieję ,że mi uwzględnią

u mnie też faktura NOT FOUND

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Tak,Sweet Candy jest słodki,do czego podobny...hmm... do wanilii taki budyń waniliowy mocno osłodzony lubię go,ale np.w balsamie do ciała bym go nie zniosła,bo ja słodkości tylko do mycia
do kąpieli też lubię różne zapachy , nawet te słodkie
skoro wanilia to może zamówię pomyślę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-24, 22:56   #3492
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
puściłam zamówienie na kwotę po opuście:

...uwaga....

.....uwaga......

.....160,34 zł !!! tak wiem genialne

tragedia jakaś z tym katalogiem, a taką miałam długą wish listę ostatecznie zamówiłam dla siebie 2x żel moonlight, tajski peeling do ciała, próbki kremu pod oczy anew rejuvenate, próbki pervceive dew, złoty błyszczyk do ust golden peach i złota kredka... nie tak tragicznie, dopłacę do faktury tylko 43 zł

moje klientki przechodzą chyba portfelowe przesilenie wiosenne od 3 katalogów w negatywnym tego słowa znaczeniu
U mnie też masakra, ok 170 zł razem z moim zamówieniem.

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w Cok można płacić karta?
Chyba tylko w jednym z Warszawskich Cok'ów reszta przyjmuje gotówkę.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 22:58   #3493
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
Witam

ps. jestem klientką
adres korespondencyjny czyli ADRES E-MAIL

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że avon idzie na ilość a nie na jakość. Ledwo zostałam konsultantką, a już miałam propozycje zostania liderem. (i to nie raz) Mówiłam, że nie znam się na tym, za wcześnie. Uważam, że lider powinien mieć wiedzę o avon na wysokim poziomie. Po waszych wypowiedziach napewno nie zgodzę się nią zostać. Avon ma być dla mnie przyjemnością, hobby, a nie użeranie się z konsultantami np. za zbliżający się termin płatności.

ehh a mi liderowanie proponowano w trakcie rozmowy przed podpisaniem umowy na Konsultantkę .. więc jeszcze szybciej .. żal normalnie
Stary 2011-03-24, 22:59   #3494
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
jako klientka mozesz normalnie wziac udzial w tej loterii, wejdz na strone glowna Avonu i poszukaj w menu Wielkiej Loterii, tam postepuj wg wskazowek
to wiem
chodzi mi o tę częśc regulaminu
załoŜenie
konta w Serwisie Internetowym. Aby załoŜyć konto w Serwisie Internetowym uŜytkownik musi
wypełnić formularz rejestracyjny, w którym naleŜy podać następujące dane obligatoryjnie: adres email,
hasło, imię i nazwisko, adres korespondencyjny, akceptacja regulaminu oraz opcjonalnie:
zgoda na subskrypcję biuletynu (dalej Zgłoszenie).

na tej stronie gdzie wpisuję sie kod, nie ma miejsca na adres , wiec nie jestem pewna czy o taka rejestracje chodzi

dziekuje juz widzę odpowiedź

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:01   #3495
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Bunia nie znam tego zapachu,pachnie faktycznie jagodowo? jak nasze polskie jagody?
Wprawdzie ja nie Bunia ale właśnie wącham ten balsam. Z naszymi jagodami nie ma nic wspólnego. Zapach jest raczej z tych słodkich ale nie aż tak jak np. Tajski Mus.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:05   #3496
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
puściłam zamówienie na kwotę po opuście:

...uwaga....

.....uwaga......

.....160,34 zł !!! tak wiem genialne

tragedia jakaś z tym katalogiem

moje zamówienie z 5 było /jest na ponad 500 (w cenach katalogowych) a cała czwórka była ponad tysiąc(tez w cenach katalogowych) ale dopiero 5 się zaczęła więc może klientki się namyślą na coś jeszcze?

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-24 o 23:36
Stary 2011-03-24, 23:05   #3497
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Sarunieczka ja mam maseczke do twarzy Himalajskie jagody goji, nie pachnie jak zwykle jagody, napisalas wczesniej, ze lubisz egzotyczne owoce, mysle ze z tego zelu bedziesz zadowolona, bo jest w tym typie, ma bardzo ladny zapach
Stary 2011-03-24, 23:16   #3498
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Wprawdzie ja nie Bunia ale właśnie wącham ten balsam. Z naszymi jagodami nie ma nic wspólnego. Zapach jest raczej z tych słodkich ale nie aż tak jak np. Tajski Mus.
Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
Sarunieczka ja mam maseczke do twarzy Himalajskie jagody goji, nie pachnie jak zwykle jagody, napisalas wczesniej, ze lubisz egzotyczne owoce, mysle ze z tego zelu bedziesz zadowolona, bo jest w tym typie, ma bardzo ladny zapach
Dziękuję dziewczyny to zaraz dopiszę do listy w której on jest w netto,bo wstępne wish listy do kat.7 już mam rozpisane
Stary 2011-03-24, 23:19   #3499
dorotka9009
Raczkowanie

dziewczyny na czym polegala ta promocja z rare gold za 5,90 ? plz odp szybko, bo wlasnie skladam zamowienie a zgubilam to gdzies :/ w ktorych katalogach trzeba min za 250 zl tylko w 5 czy jeszcze w nastepnym ?
dorotka9009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-24, 23:21   #3500
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
U mnie też masakra, ok 170 zł razem z moim zamówieniem.

Chyba tylko w jednym z Warszawskich Cok'ów reszta przyjmuje gotówkę.
Dzięki
To będę musiała poszukać mojego bankomatu w okolicy

U mnie też słabo z zamówieniem, jeszcze ponad połowa moich klientek nic się nie odezwała czy coś chcą
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:23   #3501
Oja 84
Zadomowienie

kurczę, wysłałabym już dziś zamówienie ale jutro moja dobra klientka ma mi jeszcze podrzucić zamówienie, szkoda tylko, że zawsze na ostatnie minuty mi daje te zamówienia ale warto czekać bo ostatnio miała na 170zl a wcześniej na równą stówkę ogólnie ten kat jest nieco poniżej średniej, będzie na jakieś 500-600zl z tym, że dla siebie biorę TYLKO 2 te tusze za 8,90 z ost str i tonik z netto no i jakieś 3 gratisy za kilka zl dla klientek a tak to co kat same moje zamówienie to w granicach 100-200zl, poniżej 100 zl nigdy mi się nie udaje zejść a 200 zl staram się nie przekraczać, choć czasem się zdarza ( w kat 6 napewno się zdarzy i to grubo ponad)

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:24   #3502
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez dorotka9009 Pokaż wiadomość
dziewczyny na czym polegala ta promocja z rare gold za 5,90 ? plz odp szybko, bo wlasnie skladam zamowienie a zgubilam to gdzies :/ w ktorych katalogach trzeba min za 250 zl tylko w 5 czy jeszcze w nastepnym ?
w dwóch katalogach trzeba było uzbierać 250 zł,między 5 a 7 katalogiem,w drugim w którym uzbierałaś,możesz zamówić Rare Gold za 5,90.Jeśli w katalogach 5,6 i 7 uzbierałaś 250 to dodatkowo możesz zamówić biżu Eldorado.
Stary 2011-03-24, 23:24   #3503
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
w dwóch z trzech kat-5,6,7

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:26   #3504
dorotka9009
Raczkowanie

czyli jak teraz w 5 zamowilam na 500 to jeszcze nie moge i musze poczekac na 6 zamawiajac min 250 ?
dorotka9009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:35   #3505
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Hej! Avonowe kobietki. Mam do Was pytanie - czy kupowanie kosmetyków na stacjonarnych stoiskach to dobry pomysł? Chciałabym zobaczyć super shocka tusz oraz kredkę, ponieważ nie lubię robić zakupów w ciemno...
Tak jak wcześniej pisały dziewczyny,kupowanie na takich stoiskach nie jest pewne, ze względu właśnie na czas-kiedy był kupione, itp. Kupując tusz w Avonie-musisz mieć go zamkniętego, bo w tedy taki zamknięty kosmetyk może długi czas być przechowywany w temperaturze pokojowej i nic mu nie powinno być.
W takim miejscach można kosmetyki sprawdzić, testować, ale raczej nie kupować. ja osobiście bym się bała Chyba, że miałabyś kogoś sprawdzonego.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:36   #3506
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli jak teraz w 5 zamowilam na 500 to jeszcze nie moge i musze poczekac na 6 zamawiajac min 250 ?

tak
Stary 2011-03-24, 23:40   #3507
madziusia36
Raczkowanie

właśnie złożyłam zamówienie.
żółte kropy przy Pur Blance Blossom z netto i torebce Julia
Stary 2011-03-24, 23:41   #3508
Sarunieczka

Cytat:
tak ja na przykład Rare Gold będę mogła zamówić dopiero w kat.07,bo kat.06 będę musiała opuścić prawdopodobnie
Stary 2011-03-24, 23:53   #3509
Meitsa
Zakorzenienie

Która pisze się na nocne pogaduchy o Avonie? Przez pracę muszę zarwać nockę i chcę międzyczasie coś tutaj poczytać

Powiem wam, że zapach od tajskiego musu do ciała trzyma się cały dzień, jeszcze go czuję

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-03-24 o 23:55
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 00:00   #3510
karinka124
Wtajemniczenie

mam fakturę do podglądu zaraz napiszę coś więcej

no więc tak : 12310 BALS/CIALA TRUSKAW./GUAWA 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień (miał żółtą kropę )

Pur blanki z netto mimo żółtej kropy są

a katalogów z Mianowania nie ma niestety dla mnie jako zwykłej KK więc robię kolejne zamówienie z katalogami i czymś tam

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-25 o 00:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości