Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 13:18   #3481
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Mamba_2008 zdjęcie super

Cytat:
Napisane przez evelineau
burza idzie zmykam
A czemu uciekacie jak burza idzie

I znowu jak ja jestem to nikogo nie ma

Cytat:
Ok, ok domyśliłam się, że ten ktoś w ukryciu to Ty.
Nie wiedziałam że można się ukrywać, zdradzisz jak to się robi?

a no i torebka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_5823.jpg (226,5 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-06-16 o 13:21
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:24   #3482
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
I co kupisz, bądz kupiłaś dobrego???
Poprosze pryncypałki.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Wy to macie skojarzenia.
O, nieee ale wróć niebawem czyt: po burzy.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------
juz jestem burza nawet przeszla bokiem a ja zrobilam obiadek i wypielęgnowałam wloski

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
zaraz wam prześle zdjęcie torebki, tylko dziecko położę spać
a wiek: za tydzień bedzie miała 9 miesięcy
a jak to jest jak kobieta nie chce karmic piersia? powiedzmy ze jest zbyt delikatna i sprawialo by to jej bol?mozna odciagac i od malego z butelki? zawsze chcialam zapytac

Cytat:
Mamba_2008 zdjęcie super

A czemu uciekacie jak burza idzie

I znowu jak ja jestem to nikogo nie ma

Nie wiedziałam że można się ukrywać, zdradzisz jak to się robi?

a no i torebka
fajne rozyczki
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:27   #3483
Karinio
Zakorzenienie

mamba, fajna torebeczka
No oczywiście, że zdradze, tym bardziej że corvi też się o to, jakiś czas temu pytała.

Wchodzisz w USTAWIENIA, potem masz tabelke ustawienia&opcje, wchodzisz na -> EDYTUJ OPCJE->UŻYJ TRYBU NIEWIDZIALNOŚCI -> ZACHOWAJ ZMIANY.
Gotowe
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:29   #3484
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
mamba, fajna torebeczka
No oczywiście, że zdradze, tym bardziej że corvi też się o to, jakiś czas temu pytała.

Wchodzisz w USTAWIENIA, potem masz tabelke ustawienia&opcje, wchodzisz na -> EDYTUJ OPCJE->UŻYJ TRYBU NIEWIDZIALNOŚCI -> ZACHOWAJ ZMIANY.
Gotowe
teraz to nigdy nikogo nie bedzie widac
Stary 2011-06-16, 15:30   #3485
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
teraz to nigdy nikogo nie bedzie widac
Też o tym pomyślałam.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
juz jestem burza nawet przeszla bokiem a ja zrobilam obiadek i wypielęgnowałam wloski
To fajno, że powróciłaś Czyli podczas burzy jednak dzieci sę nie nudzą A tak na serio, to podczas burzy zrobiłaś sobie coś pożytecznego
Stary 2011-06-16, 15:32   #3486
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym pomyślałam.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

To fajno, że powróciłaś Czyli podczas burzy jednak dzieci sę nie nudzą A tak na serio, to podczas burzy zrobiłaś sobie coś pożytecznego
jakie dzieci
no zrobilam a tak mi sie nie chcialo dodatkowo wysprzatalam w lazience i pocwiczylam jeszcze mi miesnie drgaja
Stary 2011-06-16, 15:41   #3487
Karinio
Zakorzenienie

Mam coś dla Was
Wrzuciłam foty, moich wczorajszych zakupów. No musiałam To kupić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie277.jpg (40,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie280.jpg (47,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (38,3 KB, 5 załadowań)
Stary 2011-06-16, 15:43   #3488
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Mam coś dla Was
ale slodkie
Stary 2011-06-16, 15:45   #3489
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
jakie dzieci
no zrobilam a tak mi sie nie chcialo dodatkowo wysprzatalam w lazience i pocwiczylam jeszcze mi miesnie drgaja
Coś mi się na te pytanie nasuneło Żartowałam
I bardzo dobrze

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
ale slodkie
Ciesze się, że się podoba. Nie mogłam sie temu nie oprzeć i nie kupic.
Stary 2011-06-16, 15:47   #3490
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mi się na te pytanie nasuneło Żartowałam
I bardzo dobrze
dziwne tylko ze zamiast coraz mniej mnie bolec jest coraz gorzej ale nie poddam sie choc moja motywacja ze 100 spadla gdzies na 80%

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Ciesze się, że się podoba. Nie mogłam sie temu nie oprzeć i nie kupic.
fajne choc wyobrazalam sobie cos innego, takiego wyuzdanego a to takie slodkie nie widzialam nigdy u siebie takiego czegos
Stary 2011-06-16, 15:54   #3491
Karinio
Zakorzenienie

Oj, to niedobrze że czujesz się coraz gorzej. Teraz nic nie rób, odpoczywaj
W tamtym roku tego u mnie niebyło Myślałaś, że to będzie coś wyuzdanego, a tu zonk. Grzeczne miśki A propo, a ktoś tu pisał, że jest aniołem, a tu prosze wyuzdane rzeczy Ci w głowie.
Stary 2011-06-16, 16:02   #3492
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to niedobrze że czujesz się coraz gorzej. Teraz nic nie rób, odpoczywaj
W tamtym roku tego u mnie niebyło Myślałaś, że to będzie coś wyuzdanego, a tu zonk. Grzeczne miśki A propo, a ktoś tu pisał, że jest aniołem, a tu prosze wyuzdane rzeczy Ci w głowie.
no wlasnie zaskoczyly mnie te slodkie miski
jak maz wroci to idziemy na zakupy a nic mi sie dzis nie chce jestem rozlazła
i tak jestem aniolkiem
Stary 2011-06-16, 17:55   #3493
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
I co kupisz, bądz kupiłaś dobrego???
Dobrego to raczej nie, ale ładnego tak. Mierzyłam spodenki takie wizytowe czarne za kolano. W końcu nie umiałam się zdecydować który fason wziąźć i wzięłam oba. Miałam kupony z rabatem więc tym bardziej się cieszyłam. Z tym że jedne są bez kieszeni zupełnie z paskiem dołączonym, a drugie z kieszeniami z przodu i jedną z tyłu i trochę wyższy stan z szerokim pasem co bardziej wyszczupla brzuch. Mąż powiedział że po co kupiłam takie same. No ale nie było innych kolorów np. brązowy, tylko był taki szary brzydki, ale w sumie tych szarych nie mierzyłam, no ale już "po ptokach", obie mi się podobają. Do tego kupiłam mężowi koszulkę bez rękawów i dobrze rozmiar wybrałam. Oprócz tego kupiłam pilnik do paznokci i foremkę silikonową których wcześniej nie było a potrzebuję do pieczenia chleba dukanowskiego bo moje stare foremki są już do d.. bo rdzewieją, dziadostwo straszne. Mam nadzieję że silikon się dobrze będzie sprawował i kupię wtedy drugą.

Cytat:
Mam coś dla Was
Słodkie! Choć też myślałam że jakieś bardziej zadziorne będą.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-06-16 o 18:14
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 18:42   #3494
Mamba_2008
BAN stały

Ok ja tez już z zakupów wróciłam i oprócz spożywczaka i chemii nic nie kupiłam. Ale byłam odwiedzić moją znajomą co urodziła dziecko i zawiozłam małemu mini szorty plus bluzeczkę takie kochane

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Dobrego to raczej nie, ale ładnego tak. Mierzyłam spodenki takie wizytowe czarne za kolano. W końcu nie umiałam się zdecydować który fason wziąźć i wzięłam oba. Miałam kupony z rabatem więc tym bardziej się cieszyłam. Z tym że jedne są bez kieszeni zupełnie z paskiem dołączonym, a drugie z kieszeniami z przodu i jedną z tyłu i trochę wyższy stan z szerokim pasem co bardziej wyszczupla brzuch. Mąż powiedział że po co kupiłam takie same. No ale nie było innych kolorów np. brązowy, tylko był taki szary brzydki, ale w sumie tych szarych nie mierzyłam, no ale już "po ptokach", obie mi się podobają. Do tego kupiłam mężowi koszulkę bez rękawów i dobrze rozmiar wybrałam. Oprócz tego kupiłam pilnik do paznokci i foremkę silikonową których wcześniej nie było a potrzebuję do pieczenia chleba dukanowskiego bo moje stare foremki są już do d.. bo rdzewieją, dziadostwo straszne. Mam nadzieję że silikon się dobrze będzie sprawował i kupię wtedy drugą.
Fajnie! Mnie to raczej czeka zaciskanie pasa bo chyba będziemy musieli kupić mieszkanie i z jednej strony fajnie bo to zawsze swoje a z drugiej nie obejdzie się bez kredytu

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

No nie gdzie jesteście? To nie fair
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:13   #3495
Karinio
Zakorzenienie

Jestem na chwile Własnie wylazłam z ehm spod prysznica, czekam na męża jak wróci, weźmie również prysznic i musimy uderzyć w jedno miejsce
Stary 2011-06-16, 19:25   #3496
agusiowata
Zakorzenienie

Trafiłam dziś na super winogron. Słodziutkie, bez pestek i skórka do jedzenia. Szkoda, że więcej nie kupiliśmy, bo już wszystkie zjedliśmy.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ostatnio hormony szaleją. Mężuś mówi, że to przez moje seksowne stroje. Specjalnie na codzień się nie stroję, ale nie będę chodzić w dzinsach, czy rozciągniętym dresie jak jest tak ciepło.
W zimie na wyjście staram się często ubierać spódnice, sukienki nawet jak jest mróz. (oczywiście nie trzaskający)

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Mąż jest w drodze do pracy na nockę, a majster do niego dzwoni, czy nie zostanie w pracy 16 godzin, czyli od razu na I zmianę. Rychło w czas. Mój mężuś oczywiście się zgodził, a ma mało kanapek. Na nockę bardzo mało bierze. Podsunęłam pomysł, by dzwonił do kolegi (wychodzi ciut później z domu), prosząc o wsparcie kanapkowe. Może się uda.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:29   #3497
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to jest jak kobieta nie chce karmic piersia? powiedzmy ze jest zbyt delikatna i sprawialo by to jej bol?mozna odciagac i od malego z butelki? zawsze chcialam zapytac

fajne rozyczki

no to odpowiem
Jak kobieta nie chce karmić piersią to może odciągać jak najbardziej i karmić z butelki ale może też dawać mleko modyfikowane zamiast piersi... jak kto woli oczywiście mleko matki najlepsze

dzięki

Cytat:
Napisane przez Karinio
mamba, fajna torebeczka

Gotowe
chyba miało być eff ale dzięki

tak tylko pytam z ciekawości więc nie macie się co bać nie będę się chować

Cytat:
Mam coś dla Was
ale fajne a gdzie takie kupiłaś?? też bym takie chciała, szczególnie te 2-gie

Cytat:
Napisane przez Ariena
Dobrego to raczej nie, ale ładnego tak. Mierzyłam spodenki takie wizytowe czarne za kolano. W końcu nie umiałam się zdecydować który fason wziąźć i wzięłam oba.
Właśnie takie zakupy lubię

Cytat:
Napisane przez Karinio
Jestem na chwile Własnie wylazłam z ehm spod prysznica, czekam na męża jak wróci, weźmie również prysznic i musimy uderzyć w jedno miejsce
czemu mi się to kojarzy

Stary 2011-06-16, 19:34   #3498
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość

Mąż jest w drodze do pracy na nockę, a majster do niego dzwoni, czy nie zostanie w pracy 16 godzin, czyli od razu na I zmianę. Rychło w czas. Mój mężuś oczywiście się zgodził, a ma mało kanapek. Na nockę bardzo mało bierze. Podsunęłam pomysł, by dzwonił do kolegi (wychodzi ciut później z domu), prosząc o wsparcie kanapkowe. Może się uda.
No z tymi nadgodzinami to masakra. Mój mówi że teraz się okaże ile zarobił przez cały weekend. Nie widzieliśmy się 2 tygodnie! więc muszą dobrze zapłacić!

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:

chyba miało być eff ale dzięki
No to była pomyłka , ale nie zmienia to faktu że sama taką bym chciała naprawdę jest śliczna
Stary 2011-06-16, 19:46   #3499
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
No z tymi nadgodzinami to masakra. Mój mówi że teraz się okaże ile zarobił przez cały weekend. Nie widzieliśmy się 2 tygodnie! więc muszą dobrze zapłacić!

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------
W pracy zaczął się sezon urlopowy, dwóch jest na L4 (raczej szybko nie wrócą), większe zamówienia, to jest i więcej pracy. Mąż się dziwi, że jeszcze nikogo nie zatrudnili na wakacje.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:09   #3500
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość

Słodkie! Choć też myślałam że jakieś bardziej zadziorne będą.
fajne zakupy
ja sobie dzis kupilam sandali ktore maja rozmiar 33

Cytat:
Ok ja tez już z zakupów wróciłam i oprócz spożywczaka i chemii nic nie kupiłam. Ale byłam odwiedzić moją znajomą co urodziła dziecko i zawiozłam małemu mini szorty plus bluzeczkę takie kochane

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Fajnie! Mnie to raczej czeka zaciskanie pasa bo chyba będziemy musieli kupić mieszkanie i z jednej strony fajnie bo to zawsze swoje a z drugiej nie obejdzie się bez kredytu

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

No nie gdzie jesteście? To nie fair
tez mnie to czeka za pare lat ale w sumie i tak wynajmujemy wiec rata nie wyjdzie wiele wiecej
Cytat:
wcale nie mam zbereźnych rzeczy na mysli

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Trafiłam dziś na super winogron. Słodziutkie, bez pestek i skórka do jedzenia. Szkoda, że więcej nie kupiliśmy, bo już wszystkie zjedliśmy.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ostatnio hormony szaleją. Mężuś mówi, że to przez moje seksowne stroje. Specjalnie na codzień się nie stroję, ale nie będę chodzić w dzinsach, czy rozciągniętym dresie jak jest tak ciepło.
W zimie na wyjście staram się często ubierać spódnice, sukienki nawet jak jest mróz. (oczywiście nie trzaskający)

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

lubie winogrona
Cytat:

no to odpowiem
Jak kobieta nie chce karmić piersią to może odciągać jak najbardziej i karmić z butelki ale może też dawać mleko modyfikowane zamiast piersi... jak kto woli oczywiście mleko matki najlepsze

dzięki

czemu mi się to kojarz
y
a co wtedy z karmieniem w szpitalu?
mi tez nie jestes sama

wcinam babeczki i jestem dzis jak tykajaca bomba
Stary 2011-06-16, 20:16   #3501
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie dzis kupilam sandali ktore maja rozmiar 33

a co wtedy z karmieniem w szpitalu?

mi tez nie jestes sama

wcinam babeczki i jestem dzis jak tykajaca bomba
to jak Ty je kupowałaś

ja w szpitalu nie miałam jeszcze pokarmu, bo pokarm pojawia się przeważnie po 3 dobach no ale oczywiście często przystawiałam dziecko do piersi ale oni i tak je dokarmiali

to dobrze bo już myślałam że to tylko mi

smacznego a to czemu tak tykasz?

Stary 2011-06-16, 20:24   #3502
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
to jak Ty je kupowałaś

ja w szpitalu nie miałam jeszcze pokarmu, bo pokarm pojawia się przeważnie po 3 dobach no ale oczywiście często przystawiałam dziecko do piersi ale oni i tak je dokarmiali

to dobrze bo już myślałam że to tylko mi

smacznego a to czemu tak tykasz?
ja mam takie piersi, ze nie dam rady mam duze twarde sutki i np bez utwardzanego biustonosza marzne nie moge ich dotykac a ssania wytrzymam max 30sekund wiec nie chcialabym zadnego przystawiania do piersi nawet w szpitalu ale nie wiem czy sie da tak mnie to zawsze ciekawilo
nie smiej sie bo one pasuja normalnie mam 35 i myslalam, ze takie przymierzam
dziękuje
jakas nerwowa jestem i maz mowi do mnie hormonku
Stary 2011-06-16, 20:28   #3503
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takie piersi, ze nie dam rady mam duze twarde sutki i np bez utwardzanego biustonosza marzne nie moge ich dotykac a ssania wytrzymam max 30sekund wiec nie chcialabym zadnego przystawiania do piersi nawet w szpitalu ale nie wiem czy sie da tak mnie to zawsze ciekawilo
nie smiej sie bo one pasuja normalnie mam 35 i myslalam, ze takie przymierzam
dziękuje
jakas nerwowa jestem i maz mowi do mnie hormonku
a te ssanie to mąż próbował ?
Myślę, że wystarczyło by im powiedzieć że nie dasz rady bo Cię boli, zabrać do szpitala ze sobą jakieś mleko mod. i raczej by się dało zresztą to Twoje dziecko, Twoje piersi więc nikt nie ma nic w tej kwestii do gadania
Ja mimo wszystko oczywiście jestem za karmieniem piersią

no to strasznie masz malutką stópkę

hehe może okres się zbliża

Stary 2011-06-16, 20:36   #3504
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
a te ssanie to mąż próbował ?
Myślę, że wystarczyło by im powiedzieć że nie dasz rady bo Cię boli, zabrać do szpitala ze sobą jakieś mleko mod. i raczej by się dało zresztą to Twoje dziecko, Twoje piersi więc nikt nie ma nic w tej kwestii do gadania
Ja mimo wszystko oczywiście jestem za karmieniem piersią

hehe może okres się zbliża

to dobrze choc pewnie beda na mnie patrzec dziwnie
ja jestem pewne ze nie dam rady i nie chce znosic bolu wole butelka
no niestety wiec ciezko z butkami u mnie ale w niektorych mam czasem 36 a w dzisiejszych 33
no wlasnie raczej nie
Stary 2011-06-16, 20:38   #3505
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
No malutka, aż dziw że się nie przewracasz
Stary 2011-06-16, 20:41   #3506
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No malutka, aż dziw że się nie przewracasz
czemu mam sie przewracac 35 to nie jest tak zle, niektorzy maja 34 i zyja pozatym niska jestem
Stary 2011-06-16, 20:42   #3507
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
czasem 36 a w dzisiejszych 33
no wlasnie raczej nie
No ja nie wiem czy tak niestety. Ja mam 38-39 i problem rozmiar znaleźć bo najbardziej chodliwy

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
czemu mam sie przewracac 35 to nie jest tak zle, niektorzy maja 34 i zyja pozatym niska jestem
Żartowałam
Stary 2011-06-16, 20:45   #3508
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie wiem czy tak niestety. Ja mam 38-39 i problem rozmiar znaleźć bo najbardziej chodliwy

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Żartowałam
jak ja nie lubie takich zartow
no niby tez trudno ale i tak masz pewnie lepiej, siostra ma taki rozmiar i zawsze w jakims sklepie cos znajdzie a ze mna gorzej
jak mieszkalam na wsi i jezdzilam do mniejszego miasta to nie bylo nic na mnie
teraz mieszkam w wiekszym i jest duzo lepiej
Stary 2011-06-16, 21:00   #3509
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

no niestety wiec ciezko z butkami u mnie ale w niektorych mam czasem 36 a w dzisiejszych 33
no wlasnie raczej nie
Aniołek z Ciebie, aniołek

ale żeby aż 33 - szok
To faktycznie ciężko Ci chyba butki kupić...

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008
Ja też mam 39 i raczej nie mam problemu ze znalezieniem rozmiaru ale raczej z dopasowaniem buta do stopy, bo albo za bardzo odstają albo mój 2-gi palec z nich wychodzi (jak są buty bez palców) bo mam go najdłuższego tylko się nie śmiejcie

Stary 2011-06-16, 21:12   #3510
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Aniołek z Ciebie, aniołek

ale żeby aż 33 - szok
To faktycznie ciężko Ci chyba butki kupić...

Ja też mam 39 i raczej nie mam problemu ze znalezieniem rozmiaru ale raczej z dopasowaniem buta do stopy, bo albo za bardzo odstają albo mój 2-gi palec z nich wychodzi (jak są buty bez palców) bo mam go najdłuższego tylko się nie śmiejcie
no jak zawsze
no jakas dziwna chyba numeracja bo z wygladu myslalam, ze to 35 potem doznalam szoku jak zobaczylam 33
sportowe bardzo latwo bo w nich mam zawsze 36 ale takie na obcasie to ciezko a jak znajde juz jakies ladne, pasujace 35 to maja strasznie wysoki obcas a ja sie w takich moge jedynie zabic
pozatym tez mam male podbicie i takie butki jak pokazywala arnama to spadna mi nawet jak sa ciasne w palcach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości