Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 08:25   #3481
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

mnie się podoba (tak wyglądowo) roan marita. tylko, że kombinacja fotelik + stelaż nie jest zbyt atrakcyjna.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:26   #3482
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Kochana ja kupowała tą sukienkę jakieś 2 lata temu, po prostu jakoś ją znalazłam, ale teraz nie widziałam nic podobnego
no własnie tez takich podobnych szukam bo musza byc mega wygodne i na lato akurat
moze jeszcze sie pojawia jakbys kiedys znalazła to daj znac

udanego spacerku

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."

Edytowane przez tusia872
Czas edycji: 2011-04-04 o 08:27
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:35   #3483
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
mnie się podoba (tak wyglądowo) roan marita. tylko, że kombinacja fotelik + stelaż nie jest zbyt atrakcyjna.
piękny a jak on cenowo stoi? Pewnie też ponad 2 tysiaki, eh ...
Kombinacja z fotelikiem w żadnym wózku pięknie nie wygląda
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:39   #3484
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
piękny a jak on cenowo stoi? Pewnie też ponad 2 tysiaki, eh ...
nie wiem, jak to wygląda na żywo, bo ceny tylko w internecie widziałam np. http://www.alewozki.pl/index.php/cNa...ie-roan-marita albo http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/..._0_0_0_0_0_0_0

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2011-04-04 o 08:42
Stary 2011-04-04, 08:43   #3485
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Też brałam pod uwagę Roana, ale odpadł, bo nie ma skrętnych kół, a to wiele utrudnia

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:52   #3486
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Fajne, szkoda że te kieszenie nie są takie jak w spodniach, ale jeans fajny ciemny.
Ja się na tym nie znam, bo w takich nie chodzę, teraz mam jeszcze d... jak szafa, więc takie w ogóle odpadają. Jedynie leginsy noszę do długich sukienko-tunik. Ale na lato chciałam właśnie jakieś fajne i z tych co kupiłam jestem niezadowolona .
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
przepraszam że tak z innej beczki
Zdradzisz co znaczy niedroga projektantka?
Za projekt salonu wzięła 300 zł. Generalnie bierze ok 300 zł za pomieszczenie. Normalna cena to ok 50 zł/m2.
Też mam usg raz w miesiącu.
Cytat:
Też kiedyś byłam niedoświadczona, a jak wspominam szukanie odpowiedniego wózka, to aż mi sięsłabo robi - czytanie, porównywanie, testowanie....
Miss.hot u nas trochę to szukanie i testowanie odpadnie w pewnym sensie - mamy szwagra, który sprzedawał wózki i obiecał nam pomoc.
Z tego co ja czytałam na forum gazetowym to inne mamy polecają dla wrześniowych dzieciaczków duże gondolki, bo przez zimę raczej dziecko w gondolce będzie jeździć i jak się kupi za małą, to może się okazać, że 6-miesięczna dzidzia nie będzie w niej się mieścić i będzie leżeć niewygodnie z podkurczonymi nóżkami.
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Anciaahk jaki brzusio, gratuluję '
Syropik zapisałam, jak już będzie bolało bardzo to polece po niego

My z TŻ twardo foch, jedno na drugiego
Jak foch to foch, akurat tutaj to na pewno on się źle zachował, więc tym bardziej dziwne jego zachowanie! Próbowałaś z nim rozmawiać? Bo może niepotrzebnie się sama stresujesz i dziecię a chłop jak to chłop nie kuma o co chodzi.
Mi syropik pomógł a wczoraj znów się podziębiłam, właśnie nad jeziorem. I gardło mnie boli .
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
witam po weekendowej nieobecnosci
weekend w szkole spedziłam i wiecie co jak długo siedze to mnie wszystko boli nie wiem jak wytrzymam ten semestr do konca a za tydzien juz pierwszy egzamin bo koncze zajecia a taka piekna pogoda to nawet sie nie chce siedziec w domu i uczyc
Tusia a musisz chodzić na wszystkie zajęcia? Może bezpieczniej będzie uczęszczać tylko na te wymagane? Ja sobie wszystkie wykłady odpuściłam, chodzę tylko na ćwiczenia, bo za dużo mnie kosztowały wykłady, twarde ławki i brzuch bolał okropnie .

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Też brałam pod uwagę Roana, ale odpadł, bo nie ma skrętnych kół, a to wiele utrudnia
A brałaś pod uwagę kupowanie oddzielnie gondoli a potem oddzielnie spacerówki?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:55   #3487
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Tusia a musisz chodzić na wszystkie zajęcia? Może bezpieczniej będzie uczęszczać tylko na te wymagane? Ja sobie wszystkie wykłady odpuściłam, chodzę tylko na ćwiczenia, bo za dużo mnie kosztowały wykłady, twarde ławki i brzuch bolał okropnie .
na wykłady nie chodze wiec przyszły weekend na teoretycznie wolny nie liczac tego jednego zaliczenia i w sobote rano seminarium a ten weekend to miała same cwiczenia masakra jakas wczoraj juz z ostatnich cwiczen sie urwałam bo mnie wszystko bolało i nie umiałam wysiedziec

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 08:58   #3488
kapka
Zadomowienie

helloo

przeczytałam Was na szybko i wybaczcie ale nie dam rady odpisać

chodze półprzytomna...

Moje dziecko kochane, żeby (pisząc brzydko)skały srały, nigdy sie nie przyznaje jesli cos ją pobolewa, chyba że boli ją już na duuużą skale, to wtedy alarmuje.Tak więc 2 dni już podkaszlała, katarek delikatny leciał a jak pytała jak sie czuje to było zawsze to samo czyli: DOBZIE
niby delikatne syropki na przeziebienia jej dawałam, ale po dzisiejszej nocce to idziemy do lekarza, biedna meczyła się do 4-ej rano i zero spania

Wózki dziewczyny wybieracie śliczne, ja nie mam jeszcze weny na zakupy..

Miłego dnia uciekam do mojego chorowitka..

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:10   #3489
bruma
Rozeznanie

Cześć dziewczyny...ja tylko szybciutko się z wami przywitam i uciekam do Urzędu Skarbowego...mąż dostał wezwanie ws. zwrotu VATu z remontu mieszkania i muszę podobno coś uzupełnić...
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:24   #3490
anciaahk
kosmitka

Cytat:
na wykłady nie chodze wiec przyszły weekend na teoretycznie wolny nie liczac tego jednego zaliczenia i w sobote rano seminarium a ten weekend to miała same cwiczenia masakra jakas wczoraj juz z ostatnich cwiczen sie urwałam bo mnie wszystko bolało i nie umiałam wysiedziec
O to rzeczywiście masakra, myślałam, że tylko u nas tak kretyńsko plany układają, ale widzę, że to nagminne.

Kapka trzymam kciuki za zdrówko Twojego chorowitka .

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...ja tylko szybciutko się z wami przywitam i uciekam do Urzędu Skarbowego...mąż dostał wezwanie ws. zwrotu VATu z remontu mieszkania i muszę podobno coś uzupełnić...
Ojej, współczuję, ja zawsze boję się urzędów skarbowych. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Stary 2011-04-04, 09:28   #3491
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
mnie pewnie tez to czeka jak w tamtym roku ech czepiaja sie pierdołek ale za to mozesz liczyc ze juz niedługo pieniazki sie pojawia

kapka trzymam kciuki zeby chorowitek szybko wyzdrowiał

Stary 2011-04-04, 09:34   #3492
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, jak to wygląda na żywo, bo ceny tylko w internecie widziałam np. http://www.alewozki.pl/index.php/cNa...ie-roan-marita albo http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/filtr/_21942_0_0_0_0_0_0_0_0_0
o, to cena fajna

anciaahk, tusia ja też mam czasami od rana do wieczora same ćwiczenia, oszaleć wtedy można na wykłady też w większosci nie chodze i tak są nieobowiązkowe
Stary 2011-04-04, 09:38   #3493
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
anciaahk, tusia ja też mam czasami od rana do wieczora same ćwiczenia, oszaleć wtedy można na wykłady też w większosci nie chodze i tak są nieobowiązkowe
to ja tu chodzę na wszytskie zajęcia (i ćwiczenia, i wykłady)... wczoraj się jedynie zerwałam z angielskiego.

Stary 2011-04-04, 09:41   #3494
Sharifa
Rozeznanie

Mam pytanie do mamus, ktore juz maja dzieci albo lozeczko dla dziecka Otoz zastanawiam sie nad zamowieniem lozeczka u stolarza, bo paradoksalnie tutaj wyjdzie mi to taniej niz kupic w sklepie. Ale na wszystich aukcjach na allegro lozeczka maja podane tylko wymiary wewnetrze np 120x60, a nie wiem jaka powinna byc standardowa wysokosc takiego lozeczka?

Zastanawiam sie nad czyms takim http://allegro.pl/hit-sosnowe-lozecz...544881989.html z szuflada. Jezeli ktos moglby mi powiedziec jaka wysokosc powinna miec szuflada to tez bede wdzieczna. Na oko to tak z 15cm, ale wolalabym sie upewnic

Cytat:

nie wiem, jak to wygląda na żywo, bo ceny tylko w internecie widziałam np. http://www.alewozki.pl/index.php/cNa...ie-roan-marita albo http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/filtr/_21942_0_0_0_0_0_0_0_0_0
Ale tanie! Patrzylam za takimi podobnymi w Hiszpanii (nie pamietam jaka marka) ale wszystkie tego typu kosztowaly okolo 1000 euro! Masakra po prostu Cena i wozek chyba tylko dla snobow

Edytowane przez Sharifa
Czas edycji: 2011-04-04 o 09:49
Sharifa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:42   #3495
acelinka
Zakorzenienie

MAGiALENA, ja bym może i chodziła na wykłady ale koleżanki z którymi dojeżdżam nie chą chodzić to ja sie nadgorliwa robić nie będe
Stary 2011-04-04, 09:43   #3496
archinta
Zakorzenienie

Witajcie

A ja dziś 1 dzień w pracy po 5 tyg. przerwy. O dziwo rano nawet spokojnie wstała- zaczynamy o 7
Ale ile tu spraw- no masakra. Jak jestem na bieżąco to nic się nie dzieje, a juz dziś chcieli mnie wysyłać w delegacje na fermy kurze... brrrr... od samej myśli o tym już mi nie dobrze. Oczywiście wielkie rozczarowanie, że powiedziałam, że nie dam rady
No i rzeczywiście dali ogłoszenie, że szukaja kogoś na moje miejsce... niby tymczasowo. Ech. Okropny tu ise klimat zrobił.

Cytat:
a ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne w pracy a co i wiecie co? Zaraz jak wstałam to wywaliłam wszystkie ubrania z szafy na środek pokoju i teraz nie mam wyjścia - muszę je poogarniać odłożyć w co się nie mieszcze i poukładać
ja to wczoraj robiłam Teraz stoja 4 wielkie torby w pokoju Trzeba będzie je komus na strych sprzedać
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
My z TŻ twardo foch, jedno na drugiego
W nocy obudziłam się i kichnełam w pozycji na wznak, aż zgiełam się wpół tak zabolało i zajęczałam, mąż się obudził, "co się stało , co się stało" taki przerażony, ale dalej widze foch z rana był
Ja nie odpuszcze, nie pozwolę sobie na takie odzywki, coś mi się zdaję że jego cudowny kolega mu tak poradził
Alez on odebrał tego smsa strasznie. Dla mnie to normalna treśc. Przejdzie mu
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:52   #3497
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Czyli takich leserów jak ja jest więcej .
Cytat:
to ja tu chodzę na wszytskie zajęcia (i ćwiczenia, i wykłady)... wczoraj się jedynie zerwałam z angielskiego.
O i mamy jedną porządną studentkę . Też chodziłam, ale przed ciążą.
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Witajcie

A ja dziś 1 dzień w pracy po 5 tyg. przerwy. O dziwo rano nawet spokojnie wstała- zaczynamy o 7
Ale ile tu spraw- no masakra. Jak jestem na bieżąco to nic się nie dzieje, a juz dziś chcieli mnie wysyłać w delegacje na fermy kurze... brrrr... od samej myśli o tym już mi nie dobrze. Oczywiście wielkie rozczarowanie, że powiedziałam, że nie dam rady
No i rzeczywiście dali ogłoszenie, że szukaja kogoś na moje miejsce... niby tymczasowo. Ech. Okropny tu ise klimat zrobił.
A jednak wróciłaś do pracy, pracusiu . Fermy kurze ?? a co wy tam na nich robicie.
Ja Cię strasznie podziwiam, nie mogłabym być weterynarzem, ja nawet w tv nie mogę patrzeć na krzywdę zwierząt. Raz moja sunia uciekła i została mocno pogryziona, jak ją znalazłam to rodzina nie wiedziała, kogo bardziej trzeba ratować, a moje wycie słychać było chyba 30 km dalej. Wiem, że Ty im pomagasz i wiesz jak, ale samo pierwsze spojrzenie chyba by mnie odrzuciło.

Stary 2011-04-04, 09:56   #3498
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak wróciłaś do pracy, pracusiu . Fermy kurze ?? a co wy tam na nich robicie.
Ja Cię strasznie podziwiam, nie mogłabym być weterynarzem, ja nawet w tv nie mogę patrzeć na krzywdę zwierząt. Raz moja sunia uciekła i została mocno pogryziona, jak ją znalazłam to rodzina nie wiedziała, kogo bardziej trzeba ratować, a moje wycie słychać było chyba 30 km dalej. Wiem, że Ty im pomagasz i wiesz jak, ale samo pierwsze spojrzenie chyba by mnie odrzuciło.
Wcale nie taki pracuś Ale jakoś tak nie lubię zostawiac "na lodzie" innych. Jakos tak czuję się zawsze zobowiązania dociagnać pewne sprawy do końca.
Na fermy miałam jechać w ramach eksperta czy kury dobrze sa leczone- to tak w skrócie. Teraz nie zajmuję sie stricte leczeniem, a właśnie farmacją wet.
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:06   #3499
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Czyli takich leserów jak ja jest więcej .

O i mamy jedną porządną studentkę . Też chodziłam, ale przed ciążą.
ja poprzedni semestr tez na wszystkie zajecia chodziłam ale teraz mam wymowke ze ciaza i kazdy jak sie pojawie to zaraz notatki daje
w poprzednim semestrze mielisny babke ktora kobieta w ciazy dawała bez zdawania 5 zeby sie nie musiały stresowac mnie niestety to omieneło mam nadzieje ze teraz tez jakis łaskawiec sie znajdzie co da brzuchatka taryfe ulgowa i nie bedzie az tak meczyc

Stary 2011-04-04, 10:09   #3500
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Miss.hot u nas trochę to szukanie i testowanie odpadnie w pewnym sensie - mamy szwagra, który sprzedawał wózki i obiecał nam pomoc.
Z tego co ja czytałam na forum gazetowym to inne mamy polecają dla wrześniowych dzieciaczków duże gondolki, bo przez zimę raczej dziecko w gondolce będzie jeździć i jak się kupi za małą, to może się okazać, że 6-miesięczna dzidzia nie będzie w niej się mieścić i będzie leżeć niewygodnie z podkurczonymi nóżkami.
Ja pirewsze dziecko rodziłam w październiku i właśnie dlatego brałam pod uwagę wymiary gondoli, żeby jakoś zimę w niej przechodzić Na spacerówkę od kompletu przesiedliśmy się koło kwietnia

Cytat:
A brałaś pod uwagę kupowanie oddzielnie gondoli a potem oddzielnie spacerówki?
Nie brałam, a i tak kupiłam lekką spacerówkę tzw parasolkę w kwietniu, jak synek miał pół roku, ale to na inne potrzeby - ja wtedy wróciłam do pracy i tą spacerówkę kupiliśmy specjalnie do teściów, którzy zajmowali się codziennie synkiem i żebyśmy nie musieli wozić dzień w dzień naszej spacerówki, to kupiliśmy parasolkę A synek używa ją do dziś

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie nad czyms takim http://allegro.pl/hit-sosnowe-lozecz...544881989.html z szuflada. Jezeli ktos moglby mi powiedziec jaka wysokosc powinna miec szuflada to tez bede wdzieczna. Na oko to tak z 15cm, ale wolalabym sie upewnic
Jak masz zaufanego stolarza to ok, ale licz koszty robocizny i materiałów I czy rzeczywiście będzie Ci się opłacało A może poszukaj używanego łóżeczka ?
Ja mam podobne jak to co w aukcji, tylko bez szuflady

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:10   #3501
anciaahk
kosmitka

U nas na takie rzeczy nawet nie liczę . Najgorsze że od poprzedniego semestru zmieniłam szkołę ze względu na poziom - chciałam czegoś się nauczyć, teraz mam dalej i trudniej, no ale dziecko było wieeelką niespodzianką i może tak miało być . Żebym wiedziała, że to tak zaowocuje, to od razu bym poszła do takiej trudniejszej hehe.

Stary 2011-04-04, 10:12   #3502
bianeczkaa
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Faktycznie wygląda okropnie w połączeniu z fotelikiem, z nimi dobrze wyglądają bardziej nowoczesne konstrukcje. Ten jakoś mi nie przypadł ogólnie do gustu, toporny mi sie wydaje Też tak macie, że jak widzicie jakiś wózek, to się gapicie na niego? Ja oglądam wszystkie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:12   #3503
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
ja poprzedni semestr tez na wszystkie zajecia chodziłam ale teraz mam wymowke ze ciaza i kazdy jak sie pojawie to zaraz notatki daje
w poprzednim semestrze mielisny babke ktora kobieta w ciazy dawała bez zdawania 5 zeby sie nie musiały stresowac mnie niestety to omieneło mam nadzieje ze teraz tez jakis łaskawiec sie znajdzie co da brzuchatka taryfe ulgowa i nie bedzie az tak meczyc
Też liczę na to że mój brzuszek zarobi jakąś 5 do indeksu , bo wcześniej się to zdarzało innym studentkom

Ale mam dziś lenia, pije kawę, jem ptasie i zero chęci żeby się ruszać.

Dalej mam wycieki z jednej piersi, taki przezroczysty płyn, wyczytałam że to już może być siara zreszta jedną pierś mam bardziej rozwiniętą, zmieniła się co do tej drugiej, chociażby kolorem otoczki i sutka
Powiem ginowi przy nastepnej wizycie.
Ale z tego co mi koleżanki mówiły że gdzieś koło połowy ciąży już im się pojawiały wycieki z piersi.

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:15   #3504
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
archinta miłego dnia w pracy ci zycze no i dobrze ze odmówiłaś tych kur
Małgosiu ach uparty ten twój chłop ale nie odpuszczaj
Kapka trzymam kciuki za szybkie pozbycie sie choróbska

kochane czytałam wczoraj fajny art odnośnie zakupu wózka i doszłam do wniosku ze jakbyśmy chciały mieć wszystko na 100% ok to musiałybyśmy ze trzy wymieszać i wtedy byłoby ok he he
ja juz postanowiłam ze jak szwagier chce nam ten wózek sprezentowac to z miłą chęcia przyj=me i kombinować nie bede he he jedynie mi przeszkadzały te koła a le z drugiej strony co mi tam ludzie mają gorsze problemy i żyja wiec ja z piankowymi tez dam rade
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:15   #3505
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ja się wybieram na studia od tego roku Normalnie nie wiem jak to przetrwam. Kolejne 5 lat tyle, że zaocznie tylko ciekawa jestem jak pójdę na pierwsze zajęcia z ogromnym brzuchem a następne już pewnie po porodzie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-04-04, 10:20   #3506
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Faktycznie wygląda okropnie w połączeniu z fotelikiem, z nimi dobrze wyglądają bardziej nowoczesne konstrukcje.
zgadzam się, tu oba elementy są "z innej bajki".
Cytat:
Ten jakoś mi nie przypadł ogólnie do gustu, toporny mi sie wydaje
ja to marzę o Quinny (chociaż te element stelaża z przednimi kółkami śmieszy mojego męża), ale za wysokie progi na nasze nogi... tak powaznie, myślimy o Espiro GTX (tylko ta jego waga...) albo X-landerze. jak to mówi mój mąż: "jeszcze sto razy zmienisz zdanie".
Cytat:
Też tak macie, że jak widzicie jakiś wózek, to się gapicie na niego? Ja oglądam wszystkie
ja tez. i od razu komentuję sobie w myślach.

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2011-04-04 o 10:21
Stary 2011-04-04, 10:20   #3507
bianeczkaa
Zakorzenienie

Czy jest możliwe żeby w 12 tygodniu wyczuć ruchy dziecka Bo wczoraj tak sobie leżałam spokojnie i poczułam takie gilganie, prawie niewyczuwalne, delikatniusie. Tak chwileczkę mnie gilgało, ale pewnie czy to to przekonam się jak mnie na prawdę zacznie się ruszać

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-04-04, 10:20   #3508
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
U nas na takie rzeczy nawet nie liczę . Najgorsze że od poprzedniego semestru zmieniłam szkołę ze względu na poziom - chciałam czegoś się nauczyć, teraz mam dalej i trudniej, no ale dziecko było wieeelką niespodzianką i może tak miało być . Żebym wiedziała, że to tak zaowocuje, to od razu bym poszła do takiej trudniejszej hehe.
Powiem ci ze tez byłam w szoku jak babka to zaproponowała bo zaliczenie u niej nie było najłatwiejsze czepiała sie wszystkiego dopytywała i meczyła strasznie a jednak okazała sie człowiekiem ja tez zmieniłam szkołe na wyzszy poziom i powie ci ze na całych studiach licencjackich tyle sie nie uczyłam co teraz zeby wyjsc bez poprawek po pierwszym semestrze (i tak jedna miałam)

mam nadzieje ze jednak jakis wykładowca okaze sie człowiekiem 5 nie musi mi wpisaywa wystarczy 3 zebym nie musiała tak czasem we wrzesniu przychodzic

Stary 2011-04-04, 10:22   #3509
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się, tu oba elementy są "z innej bajki".

ja to marzę o Quinny (chociaż te element stelaża z przednimi kółkami śmieszy mojego męża), ale za wysokie progi na nasze nogi... tak powaznie, myślimy o Espiro GTX albo X-landerze. jak to mówi mój mąż: "jeszcze sto razy zmienisz zdanie".

ja tez. i od razu komentuję sobie w myślach.
hehehhe dokładnie szczególnie jeśli sie widzi jakieś kiepskie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-04-04, 10:24   #3510
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ja się wybieram na studia od tego roku Normalnie nie wiem jak to przetrwam. Kolejne 5 lat tyle, że zaocznie tylko ciekawa jestem jak pójdę na pierwsze zajęcia z ogromnym brzuchem a następne już pewnie po porodzie
ja w przyszłym semestrze chyba tylko w sesji sie pojawie zeby pozaliczac wszystko jakos tak mi bedzie smutno mojego maluszka zostawic a na "ostatnich nogach" to napewno nie pojde jeszcze podczas wykładów zaczne rodzicciekawe co by wykładowca zrobił

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości