Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-24, 20:41   #3481
201612291251
Konto usunięte

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
ja zapłaciłam w piątek, a teraz żałuję, bo jeszcze ta mis ię spodobała z nowości, wtedy jej nie było:

http://keira.pl/torebki/brazowa_tore...bevers_13.html
tez bardzo fajna
a nie mozesz jeszcze doklikac i doplacic ?
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 20:45   #3482
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Nika a podałabyś kod rabatowy

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 21:49   #3483
monica80c
Zakorzenienie

Nika, Iduś
jaki szał zakupowy- ni stąd ni zowąd w święta.....:haha ha:

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
to sie nazywa sila wizazu, weszlam tu rano ubozsza, a wyjde bogatsza o trzy lakiery

mnie tak ta Maya kusi i nie moge odzalowac, ze wczesniej przegapilam ja jak byla w fajnych kolorach
daj spokój, ja już widzę , że muszę doklikać jeszcze przynajmniej z dwa kolory lakierów

no mnie maya też- myślę czasami o skórzanej wersji tej torebki /Danula mi zapodała/ ale nie mogę się zdecydować- nie ma realnego katalogu i zachęty wizażanek /podeślę Ci link, jak chcesz..../
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 21:52   #3484
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Nika, Iduś
jaki szał zakupowy- ni stąd ni zowąd w święta.....:haha ha:

daj spokój, ja już widzę , że muszę doklikać jeszcze przynajmniej z dwa kolory lakierów

no mnie maya też- myślę czasami o skórzanej wersji tej torebki /Danula mi zapodała/ ale nie mogę się zdecydować- nie ma realnego katalogu i zachęty wizażanek /podeślę Ci link, jak chcesz..../
mi Danula wlasnie tez juz kiedys podsunela link do tej Mayi na all, ale ja nie nosze skor naturalnych

a jakie masz i jakie jeszcze chcesz kliknac? mi sie 2 torebki na keirze strasznie podobaja i 2 pary butow na deezee
Stary 2011-04-24, 22:16   #3485
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
mi Danula wlasnie tez juz kiedys podsunela link do tej Mayi na all, ale ja nie nosze skor naturalnych

a jakie masz i jakie jeszcze chcesz kliknac? mi sie 2 torebki na keirze strasznie podobaja i 2 pary butow na deezee
może się zlitują i dadzą jeszcze te "maye" mnie się te etorebkowe dużo bardziej podobają niż te skórzane /bym ta jasna brązowa chciała /

ja myślę o nowej vivien ale musiałabym sprzedać szara stara wersję a kupić nową- i nie wiem czy to ma sens i czy ja tego chcę

kupiłam: drwiny z cytryny, świeżo malowane i marchewkowe pole
czekają na poczcie już

a chciałabym szarą migotkę i coral red

i będę jeszcze musiała raz zamówić marchewkowy i niebieski- bo miały byc dla koleżanek, a czuję, że ich nie oddam- no to jak i tak będę zamawiać to jak tu nie doklikać sobie czegoś

twoje zamówienie znam- zdaje się szara migotka-cytrynowy i i niebo,....
Stary 2011-04-24, 22:23   #3486
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
może się zlitują i dadzą jeszcze te "maye" mnie się te etorebkowe dużo bardziej podobają niż te skórzane /bym ta jasna brązowa chciała /

ja myślę o nowej vivien ale musiałabym sprzedać szara stara wersję a kupić nową- i nie wiem czy to ma sens i czy ja tego chcę

kupiłam: drwiny z cytryny, świeżo malowane i marchewkowe pole
czekają na poczcie już

a chciałabym szarą migotkę i coral red

i będę jeszcze musiała raz zamówić marchewkowy i niebieski- bo miały byc dla koleżanek, a czuję, że ich nie oddam- no to jak i tak będę zamawiać to jak tu nie doklikać sobie czegoś

twoje zamówienie znam- zdaje się szara migotka-cytrynowy i i niebo,....
dokladnie to moje kolorki pomarancz kupilam sobie juz wczesniej z innej firmy, razem z mietowym, koralowym, granatem zaszalalam ostatnio z lakierami

moze napiszemy blagalnego maila do etorebki o powrot mayi?

ja wyszlam wczoraj pierwszy raz z moja viv i mam jakis problem z jej zapinaniem, ciezko mi sie ja zapina
Stary 2011-04-24, 22:31   #3487
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ja akurat kawowy i granacik zakupilam wczesniej, takze pomarancz, wiec do szczescia brakuje mi tych 3 kolorkow jeszcze
z matujacym topem nie mialam jeszcze do czynienia.
Ja miałam gdzieś taki czekoladowy, ale siostra pożyczyła i zdaje się, miejsce pobytu jest nieznane. Żółty no to wiadomo, muszę mieć Chyba dorzucę niebo, choć wolałabym jakiś chaber (w zeszłym roku w YR mieli taki cudowny kolor, ale maleństwo 3ml i limitowane, od tej pory nigdzie nie trafiłam na takie odcień ).

Z mattem też nie miałam do czynienia, ale obejrzałam sobie efekt na blogu Agi naszej wizażowej i
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 22:37   #3488
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ja miałam gdzieś taki czekoladowy, ale siostra pożyczyła i zdaje się, miejsce pobytu jest nieznane. Żółty no to wiadomo, muszę mieć Chyba dorzucę niebo, choć wolałabym jakiś chaber (w zeszłym roku w YR mieli taki cudowny kolor, ale maleństwo 3ml i limitowane, od tej pory nigdzie nie trafiłam na takie odcień ).

Z mattem też nie miałam do czynienia, ale obejrzałam sobie efekt na blogu Agi naszej wizażowej i
zolty jest piekny, dzisiaj sablewska w xfactor miala zolte paznokcie, super wygladaly

a ten matt to chyba tez juz gdzies widzialam przy okazji tych pekaczy. chociaz nie wiem czy bym sie przekonala do niego, bo lubie bardzo ten polysk lakieru na paznokciach.
Stary 2011-04-24, 22:46   #3489
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
zolty jest piekny, dzisiaj sablewska w xfactor miala zolte paznokcie, super wygladaly

a ten matt to chyba tez juz gdzies widzialam przy okazji tych pekaczy. chociaz nie wiem czy bym sie przekonala do niego, bo lubie bardzo ten polysk lakieru na paznokciach.
ja mam już chyba z 3 żółte lakiery każdy o innym odcieniu. Noszę takie paznokcie już ze 2 lata Jeden muszę jeden wywalić, bo robi straszne smugi, to akurat drugi go zastąpi (bo ja generalnie już jakiś czas mam "jazdę" na żółty )

Ja z kolei chcę matt Kiedyś (lata temu!) moja nauczycielka miała matowe paznokcie i się zakochałam w tym efekcie. Teraz mi się to przypomniało
Stary 2011-04-24, 22:49   #3490
kali765
Zakorzenienie

Widzę że szalejecie z zakupami

Mi udało się wygrać spódniczkę h&m na ebayu no i niedługo klikam koralową marynarkę

A jak święta?
Ja czuję się tak obżarta że szok... tu roczek, później u teściowej, teraz w domku i mam dosyć
Stary 2011-04-24, 23:07   #3491
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
ja mam już chyba z 3 żółte lakiery każdy o innym odcieniu. Noszę takie paznokcie już ze 2 lata Jeden muszę jeden wywalić, bo robi straszne smugi, to akurat drugi go zastąpi (bo ja generalnie już jakiś czas mam "jazdę" na żółty )

Ja z kolei chcę matt Kiedyś (lata temu!) moja nauczycielka miała matowe paznokcie i się zakochałam w tym efekcie. Teraz mi się to przypomniało
ja w zyciu jeszcze zoltych paznokci nie mialam, ale teraz zamierzam, niech no tylko przyjdzie moj lakier ogolnie to nosze/nosilam zawsze brazy, beze, rozne odcienie czerwieni czy fioletu w tym roku zaczelam tak szalec i nakupilam duzo roznych fajnych kolorkow i eksperymentuje
nie mowie nie mattowi - bo moze mnie skusi i sprobuje

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Mi udało się wygrać spódniczkę h&m na ebayu no i niedługo klikam koralową marynarkę

A jak święta?
Ja czuję się tak obżarta że szok... tu roczek, później u teściowej, teraz w domku i mam dosyć
oj ja tez objedzona na maksa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 00:08   #3492
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ja w zyciu jeszcze zoltych paznokci nie mialam, ale teraz zamierzam, niech no tylko przyjdzie moj lakier ogolnie to nosze/nosilam zawsze brazy, beze, rozne odcienie czerwieni czy fioletu w tym roku zaczelam tak szalec i nakupilam duzo roznych fajnych kolorkow i eksperymentuje
nie mowie nie mattowi - bo moze mnie skusi i sprobuje
Ja z kolei w kwestii ubrań i dodatków nie bardzo zważam na konwenanse (moja przyjaciółka twierdzi, że mam styl a la lump ). Jakoś nie bardzo mnie te wszystkie nakazy i zakazy interesują, ubrania to zabawa

Dagna mogę Ci zamarudzić, bo Ty chyba jesteś specjalistką temacie, o który chcę zapytać
Stary 2011-04-25, 00:58   #3493
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie to moje kolorki pomarancz kupilam sobie juz wczesniej z innej firmy, razem z mietowym, koralowym, granatem zaszalalam ostatnio z lakierami

moze napiszemy blagalnego maila do etorebki o powrot mayi?

ja wyszlam wczoraj pierwszy raz z moja viv i mam jakis problem z jej zapinaniem, ciezko mi sie ja zapina
może ja zadzwonię?????????

ja też ostatnio zaszalałam z lakierami

co do Vivien -ja myślę, ze się przyzwyczaisz- trzeba przytrzymać po prostu i w zaden sposób nie da się tego przytrzymywania obejść
Cytat:

nie wiem o jaki matt chodzi- powiedzcie: prosi:

ale... matowe lakiery ma Inglot w Manfie

a niebieski chabrowy jak nancy kupowałam w Sephorze -nazywa się Myrtille l34

czy wy też trzymacie lakiery w lodówce?????

i dobranoc oczywiście, bo już wszyscy i tak śpią

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ----------

Cytat:

A jak święta?

szok, szok, szok

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-04-25 o 01:00
Stary 2011-04-25, 01:50   #3494
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Dagna mogę Ci zamarudzić, bo Ty chyba jesteś specjalistką temacie, o który chcę zapytać
yyy..specjalistka? no,ale dawaj moze bede wiedziec :P (chodzi o filtry ochronne?)

monia hahaha pierscionek no dosc specyficzny.. ma jeszcze 3 aukcje z tym mostem - 2 licytacje i kt za 95zl wyszlas do ludzi z krzyzem??

dobranoc!!

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 07:37   #3495
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
ja zapłaciłam w piątek, a teraz żałuję, bo jeszcze ta mis ię spodobała z nowości, wtedy jej nie było:

http://keira.pl/torebki/brazowa_tore...bevers_13.html
Nikuś Ty widzę dobrze znasz tą Keirę
Mnie się podobają te:

Na lato idealna:

http://keira.pl/torebki/bezowa_wyjat...ml:love::love:

bardzo mi się podoba ten model we wszystkich kolorach,ale beżyk na lato byłby superrr

http://keira.pl/torebki/czerwona_wyj...it_sezonu.html

nie lubię czerwonych torebek,ale ta też mi się podoooooba

Edytowane przez iza251
Czas edycji: 2011-04-25 o 07:43
iza251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 09:00   #3496
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

szok, szok, szok

Że święta szok?

Dzień dobry

Ja już po śniadanku i zamoczeniu przez tż w wannie
Stary 2011-04-25, 09:15   #3497
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Ja z kolei w kwestii ubrań i dodatków nie bardzo zważam na konwenanse (moja przyjaciółka twierdzi, że mam styl a la lump ). Jakoś nie bardzo mnie te wszystkie nakazy i zakazy interesują, ubrania to zabawa
tzn. ja piszac nosze mialam na mysli kolory lakierow na paznokciach nie ciuchy ograniczalam sie po prostu zawsze do takich odcieni lakierow, ale w tym roku z okazji wiosny i lata zmieniam to

Cytat:
może ja zadzwonię?????????

ja też ostatnio zaszalałam z lakierami

co do Vivien -ja myślę, ze się przyzwyczaisz- trzeba przytrzymać po prostu i w zaden sposób nie da się tego przytrzymywania obejść

nie wiem o jaki matt chodzi- powiedzcie: prosi:

ale... matowe lakiery ma Inglot w Manfie

a niebieski chabrowy jak nancy kupowałam w Sephorze -nazywa się Myrtille l34

czy wy też trzymacie lakiery w lodówce?????

i dobranoc oczywiście, bo już wszyscy i tak śpią

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ----------

szok, szok, szok
nie mam nic przeciwko zebys zadzwonila i blagala panow z etorebki o powrot mayi

no to chyba bede musiala sie przyzwyczaic, wyginalam ja na wszystkie strony, zeby ta klamre zapiac

z tym mattem to chodzi o taki lakier ktory nakladasz na kolorowy lakier, zeby uzyskac efekt matu

ach z zapomnialam jeszcze napisac, ze ja nie trzymam lakierow w lodowce

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:

Że święta szok?

Dzień dobry

Ja już po śniadanku i zamoczeniu przez tż w wannie
czyli mozna powiedziec, ze kapiel masz juz dzis zaliczona

Edytowane przez 201612291251
Czas edycji: 2011-04-25 o 10:12
Stary 2011-04-25, 09:17   #3498
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
czyli mozna powiedziec, ze kapiel masz juz dzis zaliczona
Można tak to nazwać Zimny prysznic
Stary 2011-04-25, 09:52   #3499
reniabg
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki witam Was świątecznie mam nadzieję, ze u Was mijają pogodnie i wesoło zdrówka zyczę

Przeczytałam ostatnią stronę i jakie lakiery? Jakie?
Ja mam ostatnio bzika na punkcie malowania bo ze stresu ostatnimi czasy poobgryzałam skórki a jak mam pomalowane to nie tykam już się zagoiło i w miarę wyglądają. Obecnie mam na pazurkach 860 inglota
Stary 2011-04-25, 09:52   #3500
gozia
Zakorzenienie

zastanawiam sie czy zamówić Ginę :?
opinie są różne, a ja boję się że trafię na felerny egzemplarz łe
Stary 2011-04-25, 09:54   #3501
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki witam Was świątecznie mam nadzieję, ze u Was mijają pogodnie i wesoło zdrówka zyczę

Przeczytałam ostatnią stronę i jakie lakiery? Jakie?
Ja mam ostatnio bzika na punkcie malowania bo ze stresu ostatnimi czasy poobgryzałam skórki a jak mam pomalowane to nie tykam już się zagoiło i w miarę wyglądają. Obecnie mam na pazurkach 860 inglota
o a te zamawiamy
http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1151
i nimi zarazamy
Stary 2011-04-25, 10:06   #3502
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
to niedrogo ... ale wiecie babki, że ja kasy prawie już nie mam ? i pracy też nie mam ...

za to TŻ się zgodził na torebkę z Keiry ... wyobraźcie sobie, że jak zobaczył, że chce sprzedać Pelaye to powiedział "cooo?? swoją kolekcje będziesz sprzedawać ? ojjj kupie Ci tą torebke "
brawo Iduśku dla Pana T

Cytat:
tak, już doczytałam ale pięęęęęęęękne ile warstw potrzeba? Rzadkie są? Torebki nie mogę ale takie drobnostki to chyba tak
Stary 2011-04-25, 10:10   #3503
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
brawo Iduśku dla Pana T

tak, już doczytałam ale pięęęęęęęękne ile warstw potrzeba? Rzadkie są? Torebki nie mogę ale takie drobnostki to chyba tak
ja dopiero wczoraj 3 kliknelam wiec sie jeszcze nie wypowiem na ich temat, ale z tego co pisaly Dziewczyny chyba wczesniej to zalezy pewnie od odcienia, czasami wystarczy jedna, a czasami standardowo pewnie dwie ja zreszta zawsze nakladam 2 warstwy lakieru
Stary 2011-04-25, 10:21   #3504
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dopiero wczoraj 3 kliknelam wiec sie jeszcze nie wypowiem na ich temat, ale z tego co pisaly Dziewczyny chyba wczesniej to zalezy pewnie od odcienia, czasami wystarczy jedna, a czasami standardowo pewnie dwie ja zreszta zawsze nakladam 2 warstwy lakieru
O, ja też zawsze 2 warstwy w takim razie klikam ale niewiem które kolory
Stary 2011-04-25, 10:23   #3505
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
O, ja też zawsze 2 warstwy w takim razie klikam ale niewiem które kolory
ja kliknelam zolty, szara migotka i o niebo czy jakos tak bo takich kolorkow akurat mi brakuje w mojej kolekcji
tylko ze ja leniwa jestem i kliknelam je na all bo mi sie nie chcialo w nowym sklepie rejestrowac
Stary 2011-04-25, 10:33   #3506
mm111111
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim i życzę miłego, suchego poniedziałku
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 10:44   #3507
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kliknelam zolty, szara migotka i o niebo czy jakos tak bo takich kolorkow akurat mi brakuje w mojej kolekcji
tylko ze ja leniwa jestem i kliknelam je na all bo mi sie nie chcialo w nowym sklepie rejestrowac
Super kolorki wybrałas, ja lubię fiolety, czerwienie i różową panterę dla siostry kliknę chyba
Ja się zarajestruję ale też mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Wzajemnie
Stary 2011-04-25, 10:49   #3508
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
wzajemnie

Cytat:
Super kolorki wybrałas, ja lubię fiolety, czerwienie i różową panterę dla siostry kliknę chyba
Ja się zarajestruję ale też mi się nie chce

Wzajemnie
ja tez lubie rozne odcienie czerwieni i fioletow i takich kolorkow mam duzo, wiec teraz postanowilam troszke pokolorowac moja kolekcje i dokupic jakies inne kolorki
na all w sumie sa w tej samej cenie, ale chyba przesylka wychodzi nieco drozej
Stary 2011-04-25, 10:54   #3509
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
yyy..specjalistka? no,ale dawaj moze bede wiedziec :P (chodzi o filtry ochronne?)
A nie Napiszę za momencik, tylko się tu ogarnę trochę

Cytat:
tzn. ja piszac nosze mialam na mysli kolory lakierow na paznokciach nie ciuchy ograniczalam sie po prostu zawsze do takich odcieni lakierow, ale w tym roku z okazji wiosny i lata zmieniam to

ach z zapomnialam jeszcze napisac, ze ja nie trzymam lakierow w lodowce

Ja miałam moment, że się bardzo trzymałam reguł. Jak poszłam na studia i wydawało mi się, że jestem już zbyt dorosła na szaleństwa Szybko mi przeszło na szczęście Aktualnie mam na paznokciach chyba jedyny jasny kolor jaki lubię - różowo-złoto-blado kremowy. Ale wczoraj trochę czasu mi zeszło, zanim się zdecydowałam

Ja też nie

Mój ojciec oblał mnie czymś śmierdzącym A idę na spotkanie ze znajomymi, myślałam, że do wieczora się uchowam.
Stary 2011-04-25, 11:06   #3510
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
A nie Napiszę za momencik, tylko się tu ogarnę trochę

Ja miałam moment, że się bardzo trzymałam reguł. Jak poszłam na studia i wydawało mi się, że jestem już zbyt dorosła na szaleństwa Szybko mi przeszło na szczęście Aktualnie mam na paznokciach chyba jedyny jasny kolor jaki lubię - różowo-złoto-blado kremowy. Ale wczoraj trochę czasu mi zeszło, zanim się zdecydowałam

Ja też nie

Mój ojciec oblał mnie czymś śmierdzącym A idę na spotkanie ze znajomymi, myślałam, że do wieczora się uchowam.
ja tam szaleje juz teraz z kolorami na paznokciach nawet do pracy dzis chyba pomaluje sobie malinoworozowym z brokatem, czy jak to tam ten kolor okreslic
najgorsze jest to, ze ciezko sie teraz zdecydowac jakim kolorem malowac, bo nawet jak dobiore pod kolor ciuchow, to dzisiaj bedzie pasowal a jutro i tak juz nie

mnie dzis jeszcze nikt niczym nie oblal, wiec moze moze sie uchowam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości