Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 13:20   #3481
farfalla
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Charalku moja mama genealnie jest do tej pory zauroczona bieszczadami bo aż jej sie oczy zaświeciły i stwierdziła że wystarczy wziąć mapę turystyczną i wybrać szlak, bo okolice i widoki na każdym z nich są piękne poleca połazić po obu połoninach , wybrać się tam gdzie się schodzą 3 granice (dla synka atrakcja że może być w 3 państwach na raz ) , a i mówi że kościółków i kaplic też na "każdym kroku" także najlepiej dobrą mapę turystyczną przejrzeć, wybrać szlak i ruszyć w drogę
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:24   #3482
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Obczaiłam już to wystawianie na allegro,ale powiedzcie mi tylko jeszcze,bo allegro wystawia te opłaty za wystawienie jak ja mam wpłacić?To takie groszowe sprawy .Przelew mam zrobić?Gdzie to pisze jak mam to opłacić?

Poczytałam i weszłam na zakładkę rachunki i tam do wydrukowania mam przelew na swoje dane,mam to teraz wpłacić czy jak sprzedam moje wystawione przedmioty??

Edytowane przez iza251
Czas edycji: 2011-06-02 o 14:00
iza251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:01   #3483
roxana222
Zakorzenienie

Hej

W przyszłym tygodniu będę musiała jeszcze odpowiadać z polskiego, żeby mieć pewną dwóję na koniec
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:07   #3484
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Hej

W przyszłym tygodniu będę musiała jeszcze odpowiadać z polskiego, żeby mieć pewną dwóję na koniec

ale cię męczą

ja dzisiaj ja kompletny no-life przesiedziałam na facebook'u, czatując z koleżankami

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:13   #3485
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Witajcie
wpadam niestety znó tylko przekazać buziaki, bo jutro mam 3 godzinny egzamin z angielskiego, zaraz w poniedziałek pisemny rosyjski i po nich jeszcze 3 pozostałe- ustny angielski, ustny rosyjski i literature...
narazie tylko jeden egzamin za mną z translatoryki ekonomicznej ale za to ( pochwale się:P) zdany na 5 ! i to jedyna 5 w grupie

ZApierdziel taki, że nawet poczytywać nie mam czasu - czasem tylko na zakupowy zerkne bo sama na odwyku jestem

Jeszcze dzisiaj dostałam @ będąc na uczelni w stringach i najjaśniejszej spódnicy:/ dobrze że mnie tż uratował i przyszedł po mnie... tylko ciekawe jak sie bede dzis uczyc i jak jutro wytrzymam na egz... ehh

no nic Kochane, wyczytnęłam tylko że chyba dalej lakierowy szał trwa za to mniejszy etorebkowy... jakby któraś z Was znalazła gdzies jakąs ładna, niedużą beżowątorebkę tak do 70zł to podeśijcie bo się męczę bez takiej tragicznie

BUZIAKI jeszcze 3 tygodnie i koniec
Skąd ja znam taką harówę

Trzymam kciuki za wszystkie Twoje egzaminy

I gratuluję 5

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Roxi: w ciągu wakacji to ty nie jednego fajniejszego obiekta znajdziesz głowa do góry!
Może tak, a jeśli nie to płakać nie będę

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:

ale cię męczą

ja dzisiaj ja kompletny no-life przesiedziałam na facebook'u, czatując z koleżankami

Ale jeszcze tylko 3 sprawdziany, 2 odpowiedzi i z głowy

Musisz mi podesłać linka do fb to Ci zaproszenie wyślę
Stary 2011-06-02, 14:18   #3486
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Obczaiłam już to wystawianie na allegro,ale powiedzcie mi tylko jeszcze,bo allegro wystawia te opłaty za wystawienie jak ja mam wpłacić?To takie groszowe sprawy .Przelew mam zrobić?Gdzie to pisze jak mam to opłacić?

Poczytałam i weszłam na zakładkę rachunki i tam do wydrukowania mam przelew na swoje dane,mam to teraz wpłacić czy jak sprzedam moje wystawione przedmioty??
w moje konto/na górze/, potem po lewo zakładka rachunki i bieżace saldo i wpłata, ale nie płac od razu- poczekaj jak sprzedasz- to zapłacisz za jednym zamachem z prowizją od sprzedaży- to raz na miesiąc sie reguluje- i oni CI mailem i tak na czas przypomną jakby co
Cytat:
Hej

: kciuki:
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:18   #3487
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jeszcze tylko 3 sprawdziany, 2 odpowiedzi i z głowy

Musisz mi podesłać linka do fb to Ci zaproszenie wyślę
tylko
zaraz leci priv

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:23   #3488
monica80c
Zakorzenienie

iza jak już wejdziesz w bieżace saldo ... to zupełnie na dole po prwej str jest okienko "płacę" ja mam konto w mbanku to zaznaczam na liście nad tym "mtransfer" i all mnie przekierowuje do banku - na ich stronę i tak od razu płacę- tak jest najłatwiej a drukować i wpłacić przelewem i na poczcie też pewnie można- ale akurat ja tego nie robiłam Powodzenia!
Stary 2011-06-02, 14:28   #3489
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
: kciuki:

Cytat:
tylko
zaraz leci priv
Jeszcze jakieś 2 tygodnie temu miałam prawie 20 sprawdzianów, odpowiedzi itp. Tylko teraz zostały najgorsze sprawdziany, bo decydują o moich końcowych ocenach z danego przedmiotu, w każdym przypadku
Stary 2011-06-02, 14:34   #3490
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Charalku moja mama genealnie jest do tej pory zauroczona bieszczadami bo aż jej sie oczy zaświeciły i stwierdziła że wystarczy wziąć mapę turystyczną i wybrać szlak, bo okolice i widoki na każdym z nich są piękne poleca połazić po obu połoninach , wybrać się tam gdzie się schodzą 3 granice (dla synka atrakcja że może być w 3 państwach na raz ) , a i mówi że kościółków i kaplic też na "każdym kroku" także najlepiej dobrą mapę turystyczną przejrzeć, wybrać szlak i ruszyć w drogę
Tak zrobię, dziękuję
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:41   #3491
werucha
Raczkowanie

hej dziewczyny

a orientujecie sie kto jest wieksza szycha w etorebce? Lukasz K czy Krzystof P ? bo dostalam tego maila odnosnie wysłania reklamowanych torebek najpierw od Ł, a pozniej poprawiony bląd od K. I teraz nie wiem któremu lepiej smarowac maile bo juz sie nastawilam ze bede musiala sie z nimi kłócic o ta reklamacje :P
werucha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 14:45   #3492
Danula
Zakorzenienie

Dzin dybry

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Piorun pierdyknął mi w samochód, jak żyję takiej burzy nie widziałam

Nadal nie dostałam lakierów, nie wspomnę że zamówiłam kolejne, szkoda mi kasy żeby brać za pobraniem, ale to czekanie wykańcza

Ponownie zapytam, jest tu która z Bieszczad albo okolic? albo jakaś znawczyni tematu?
Łooo

Cytat:
Hej

Dasz radę*

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:52   #3493
werucha
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

Nadal nie dostałam lakierów, nie wspomnę że zamówiłam kolejne, szkoda mi kasy żeby brać za pobraniem, ale to czekanie wykańcza

Ponownie zapytam, jest tu która z Bieszczad albo okolic? albo jakaś znawczyni tematu?
bieszczady sa piekne na pewno to bedzie udany wyjazd pare lat temu bylam w solinie i troche pozwiedzalam okolicznych malych cerkiewek i kapliczek. Na pewno polecam wejscie na chatke puchatka, przepiekne widoki
werucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:02   #3494
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

HEJ

Cytat:
Dzień dobry
jejku
ja usnęłam wczoraj w miarę szybko i całe szczęście nic nie słyszałam (mam kamienny sen ), bo ja się taaak boję burzy . ale mama mi mówiła, że była straaszna burza.
Cytat:
Dzień dobry
Roxi: w ciągu wakacji to ty nie jednego fajniejszego obiekta znajdziesz głowa do góry!
Nudi: do nauki! ja w zeszłym roku miałam to samo z matematyką i chemią, a na końcu wyrobiłam na 3 z chemii trzeba się spiąć
właśnie, nie pierwszy to obiekt i nie ostatni . Roxi, bierz przykład ze mnie

wiesz co, ja się boję, bo ona jest dosyć wredna, ostatnio ma kiepski humor i obawiam się, że jak zobaczy, że mam ledwo 2, to weźmie mnie do tablicy, zada byle pytanie, albo przyczepi się do braku nr lekcji w zeszycie i mi postawi ot tak 1 . u niej poniżej średniej 1,85 jest już niedostateczny .
Cytat:
Samopoczucie troszkę lepiej, ale wieczorem sobie poryczałam, potem zadzwoniłam do syna i utwierdziłam się w przekonaniu ze to jednak mądry dzieciak, pogadaliśmy sobie, koniec końców stwierdził że świat się na tym nie kończy i że najważniejsza jest nauka
Ciasto wypróbowałam, ale skończyłam koło 22 i nie miałam siły zjeść, leży w lodówce i wygląda cudnie jak wróce z pracy to zjem
to super, fajnie, że syn trzeźwo myśli. wiadomo, że liczył na to, żeby się dostać, ale dobrze, że to nie koniec świata dla niego . dobrze go wychowujesz zatem .

jejku, o jak bym zjadła jakieś ciasto na zimno... i mam sporo czereśni (bo u nas na drzewie już prawie czarne są ), tylko nie wiem co z nich zrobić. była zupa owocowa, kompot jest... musze poszukać przepisu na ciasto jakieś

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Hej

nie lubię odpowiedzi ustnych, szczególnie jak decyduje to o ocenie. wiadomo, że człowiek się denerwuje, nie mówi za bardzo składnie, potrzeba czasem czasu, żeby przemyśleć... z drugiej strony czasem mozna liczyć na jakieś wsparcie od nauczycielki przez zadanie pomocniczego pytania, itp.
jesli ta babka jest normalna, to na pewno widzi Twoje starania i będzie ok. trzymam kciuki
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:23   #3495
dagna1
Zakorzenienie

fake, a co Cie w nancy denerwuje? zadowolona bylas i nawet (chyba) planowalas kupic ja w innym kolorze??

dzisiaj w nocy widzialam duzego jeza zasuwal niezle na tych swoich malutkich nozkach!!

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:26   #3496
hanusia505
Zakorzenienie

hello
Dziewczyny bylam w szmateksie i kupilam sobie pare rzeczy ale i tak jestem okropnie zla
Wyobrazcie sobie, ze dziewczyna przede mna kupilam sobie czarna torebke wygladajaca jak Vivi, ale Vivien nie byla to na 100%, ja mam tylko nadzieje, ze to nie byl oryginal Miu Miu Kurcze a przechodzilam obok kosza z otrebkami i nawet nie zajrzalam, a ona sobie tam lezala bo ta dziewczyna w ostatniej chwili juz placac ja zlapala, a ja to widzialam I zaplacila za torebke i kilka ciuchow cos niewiele ponad 30 zl

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:35   #3497
ekomonika
Zakorzenienie

hanusia Masakra... Nie , to nie był oryginał Miu Miu, pewnie podróba, bo kto by się pozbywał oryginalnych torebek ?
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:48   #3498
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello
Dziewczyny bylam w szmateksie i kupilam sobie pare rzeczy ale i tak jestem okropnie zla
Wyobrazcie sobie, ze dziewczyna przede mna kupilam sobie czarna torebke wygladajaca jak Vivi, ale Vivien nie byla to na 100%, ja mam tylko nadzieje, ze to nie byl oryginal Miu Miu Kurcze a przechodzilam obok kosza z otrebkami i nawet nie zajrzalam, a ona sobie tam lezala bo ta dziewczyna w ostatniej chwili juz placac ja zlapala, a ja to widzialam I zaplacila za torebke i kilka ciuchow cos niewiele ponad 30 zl

A nie widziałaś czy ma znaczek? Kiedyś ktoś pokazywał podróbę tego modelu - była taka rozlazła i błyszcząca, może to to widziałaś

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:48   #3499
monica80c
Zakorzenienie

cześć hanusia, nudi ekomonika

daga
koło mnie jeży mnóstwoostatnio wyniosłam jeżowi wędlinę drobiową- bo nic innego nie było w domu- jeż obwąchał- nie uznał za danie mięsne i sobie poszedł

zobaczcie- jaki blog
http://lindawrightsthoughts.blogspot...1_archive.html

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello
: glasiu:

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-06-02 o 15:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 15:54   #3500
ekomonika
Zakorzenienie

dziewczyny mam dylemat już
Którą wybrać ? [ wiem że najlepiej byłoby wszystkie, no ale brak funduszy jak na razie ]
, , czy ?
Stary 2011-06-02, 16:01   #3501
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
hanusia Masakra... Nie , to nie był oryginał Miu Miu, pewnie podróba, bo kto by się pozbywał oryginalnych torebek ?
Tak sie pocieszam, ze to nie oryginal, zeby sie juz nie zloscic

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

A nie widziałaś czy ma znaczek? Kiedyś ktoś pokazywał podróbę tego modelu - była taka rozlazła i błyszcząca, może to to widziałaś
Danuska widzialam ja z daleka ale to chyba jednak byla podrobka bo miala lekki polysk - przynajmniej tak mi sie wydaje, choc oswietlenie w tym sklepie bylo slabe a ja stalam dosc daleko
Cytat:
cześć hanusia, nudi ekomonika

: glasiu:
Czesc Monia Glaskaj mnie tak mi dobrze

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:01   #3502
monica80c
Zakorzenienie

tróllik i werucha

Cytat:
Którą wybrać ? [ wiem że najlepiej byłoby wszystkie, no ale brak funduszy jak na razie ]
, , czy ?
zdecydowanie Aida jak dla mnie
a kolor hm ja wolę z tych dwóch karmelową, ale jak Ty wolisz szarą- to też się zgadzam
Stary 2011-06-02, 16:05   #3503
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
daga
koło mnie jeży mnóstwoostatnio wyniosłam jeżowi wędlinę drobiową- bo nic innego nie było w domu- jeż obwąchał- nie uznał za danie mięsne i sobie poszedł

zobaczcie- jaki blog
http://lindawrightsthoughts.blogspot...1_archive.html
trzeba bylo zlapac jakas mysz albo pajaka z bloga niezly jest tylko pies glowe ma bardzo podobna do mojej poprzedniej psiny
Cytat:
, , czy ?
glosuje na szara lub karmelowa aide z naciskiem na szara

a ja zastanawiam sie,czy nie sprzedac bezowej aidy (razem z czarna caly czas w szafie lezy) i kupic szara aide

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:30   #3504
kali765
Zakorzenienie

Witam ponownie

Cóż za koszmarny dzień!! Wyobraźcie sobie że byłam dziś u pedagoga
Stary 2011-06-02, 16:34   #3505
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
trzeba bylo zlapac jakas mysz albo pajaka z bloga niezly jest tylko pies glowe ma bardzo podobna do mojej poprzedniej psiny

glosuje na szara lub karmelowa aide z naciskiem na szara

a ja zastanawiam sie,czy nie sprzedac bezowej aidy (razem z czarna caly czas w szafie lezy) i kupic szara aide
to pierwszy blog w takim wieku jaki widzę- - jakiś optymistyczny i miły

chyba bez problemu powinna się sprzedać- tylko czy to jest to czego na pewno chcesz?
mnie z tych czterech kolorów najmniej podoba się właśnie beżowa- jestem za!

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Witam ponownie

Cóż za koszmarny dzień!! Wyobraźcie sobie że byłam dziś u pedagoga
rozumiem, że nie dobrowolnie
Stary 2011-06-02, 16:34   #3506
ekomonika
Zakorzenienie

kali jak to dlaczego ?
Stary 2011-06-02, 16:45   #3507
q_kaska_q
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez werucha Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

a orientujecie sie kto jest wieksza szycha w etorebce? Lukasz K czy Krzystof P ? bo dostalam tego maila odnosnie wysłania reklamowanych torebek najpierw od Ł, a pozniej poprawiony bląd od K. I teraz nie wiem któremu lepiej smarowac maile bo juz sie nastawilam ze bede musiala sie z nimi kłócic o ta reklamacje :P
niestety nie wiem kto tam jest Panem i Wladca;P A co Ci odpisali? jesli dobrze pamietam, reklamowalas Krsyke? Ja mam tez zamir ja reklamowac tylko nie wiem czy prosic o wymiane czy zwrot, bo chociaz torebka mi sie bardzo podoba to boje sie ze dostane nowa i znowu za 2 miesiace bedzie zniszczona;/

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:46   #3508
martini.
Zakorzenienie

Niech ktoś ogarnie mnie, błagam, bo ja nie ogarniam, przez co sobie właśnie kłopot w pracy zrobiłam. Mam nadzieję, że nie duży

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Miałam na myśli, ze twoja dedukcja jest mierna

Moja droga, ma się ten dar
Całe szczęście. Inaczej musiałabym się głupotami zajmować. A tak mam spokój.

Oj Danula Danula, to ja Ci bardzo współczuję, jak Ty tak śledzisz moje życie. Musisz się ostatnio bardzo czerwienić.

Cytat:
ciotka ma 77lat i jej się "pogarsza"- z 5 lat temu ciotka "pojmała" złodzieja
jak opowiadała :jakiś wyrostek wyrywał staruszce/ !!!!!!!!!!!!!!tak powiedziała ciotka/ torbę na przystanku, to ciotka biegiem/!!!!!!!!!!!!!!!!!/ za nim - ale nie mogła dogonić, więc wypadła na jezdnie machając rękoma- zatrzymała jakiś samochód- wpakowała się do niego i pogoń skończyła się porzuceniem torebki przez złoczyńcę i jego ucieczką - a więc właściwie nie pojmała złodzieja tylko odzyskała łupy- jeszcze wrócili podnieśli "staruszkę" i odwieźli do domu- ciotka ze zmotoryzowanym panem- nie ma z ciotką żartów- nie wiem tylko co zamierzała w razie dogonienia- chyba walkę wręcz
boska!

Cytat:
Ale takie dni są czasem bardzo fajne

Cytat:
, , czy ?
Jestem za karmelową aidą

Miałam dziś wolne. Cały dzień. Zamiast pisać wybyłam. Kupiłam sandały, jeansową ramonę i 20 litrów paliwa I jeszcze dostałam kapelusz od Lubego

Idę oblookać, czy są jakieś przeceny z racji dnia dziecka
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:46   #3509
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem, że nie dobrowolnie
dobrze rozumiesz

Cytat:
kali jak to dlaczego ?

Na korytarzu w rogu stał stolik. Usiadłyśmy z koleżankami na nim po czym przychodzi nauczyciel i mówi żartobliwie że zajęłyśmy jego miejsce. To mówimy że jest jeszcze kawałek wolny i ma usiąść. Więc usiadł po czym mówi że mamy sobie iść bo to głupio wygląda. Koleżanka zeszła ale ja nie bo przecież mam prawo tam siedzieć. To ten do mnie że mam zejść. A ja go zapytałam że dlaczego. A on do mnie że nie ma ze mną ochoty siedzieć na tym stoliku i że nauczyciel mi tak każe.
To mu powiedziałam że mnie nie uczy i nawet mnie nie zna a mi rozkazuje. I tu wybuch.. zeskoczył z tego stolika i myślałam że mnie uderzy ale zaczął się drzeć że natychmiast do pedagoga że taka smarkula mu nie będzie fikać (kij z tym że jest o 5lat starszy ode mnie) i że mam zakaz siadania na tym stoliku
A potem u pedagoga pogadanka...
W tej szkole czuję się jak w przedszkolu
Stary 2011-06-02, 16:48   #3510
ekomonika
Zakorzenienie

Hehe, właśnie mi się coś przypomniało
Kiedyś jak mi się nudziło na polskim , to narysowałam historyjkę pt. " zrób to sam : fajna fryzura " najpierw gość miał takie oklapnięte włosy, włożył palce do gniazdka i już miał takie fajne, jak Pattinson
Pokazałam ją mojemu bratu [ 8 lat ma ]
Wczoraj pojechałam z bratem do kuzyna, Kamil jeździł na skuterze, i miał takie rozwichrzone włosy, na wszystkie strony, a Oskar [ mój brat ] : "Monika, a Kamil też włożył palce do gniazdka " ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości