|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
jaki ksiądz
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
No co Wy
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ale ksiadz kawka zrobiona, to czas na sama na sam na nibylandii rozlozylam mate na dworze, pocwiczylam sobie, poskakalam na skakance, stopki pomoczylam, wyprobowalam tym razem z essence ( tak w koncu dostalam black craking ) łamanca i powiem, ze czarny, na tym srebrnym, bo baze tez wzielam, przyda mi sie tak w ogole, wyglada najlepiej, a, ze sie pojawily te z lovely, ktorych tez juz nie ma w sumie moze jeszcze jakis zielony i roz sobie fundne, jak dostane i starczy ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- no Kama do zakonu, to jak to opusisz szone, mensza ![]() a tak na serio, to kiedys tez myslalam, ze zakonnice to tym uciekaja od problemow , bo kiedys to jeszcze pielegniarkami byly, a teraz nie wiem, choc sa rozne, klaryski chyba maja najgorzej, od Sw Klary co zawala sie do Sw Franciszka ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- jak mrugam, to cos mnie galka boli w prawym oku ![]() Anisia chyba nad morze sie wybierala od jutra, to pewnie juz dzis wybyla, chyba, ze nie i powie pa
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
rany jak mi się spać chce
![]() idę odespać wesele ![]() Lusia, cieszę się, że pomogłam i pokaż buty
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Zakonnice to moje przeznaczenie. Jak jechałam z zakupów to szły dwie zakonnice prowadząc jakąś grupkę bachorów <wycieczka pewnie>
I kupiłam sobie habit Śliniłam sie na niego już od wiosny P1010579.jpg |
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle łaże po tej Zarze i łażę...i kfa znam tą nutę <nasłuchuje>
Jakiś cover Majkolowego Buterflies leciał
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
ach jak rozowo sie zrobilo
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- o wlasnie pykla zarowka w kuchni ![]() a w piatek, zasiadlam sobie, ogladam RZ i jakos tak 22.25 pyk i ciemno i sobie prad wylaczyli a teraz pora na maseczke, mycie glowy, kolacja, filmik i zleci znow weekend
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę umyć głowę i pomalować paznokcie, bo właśnie zmyłam ponieważ iż dorwałam cudowny 4pak lakierow h&m pastelowe
Przedostatni, a kumpela wczoraj brała to pełno ponoć. A tak zostaly same oczo✂✂✂y
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
a ja umylam glowe, powiesilam recznik na dworze, wracam do kuchni, a tam w misce moj napar ze skrzypu, bo sobie zerwalam i co polalam wlosy na dworze i w recznik z powrotem i teraz mi kapia
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- tez bym zmyla pazurki i od nowa, bo mam 9 indygo łamaczy, a 1 czarny, ale zostawie do jutra ![]() pogoda na przyszly tydzien nie bardzo, zimnawo i burze ![]() film mam z Jeffem Bridgesem, a ja go lubie
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
ten cud nad cudami
wszedl w moje zycie z butami ale ja sie z tego kurde ciesze i do Nibylandii co dzien spiesze i hej hopsa sa wskakuje na kulasa Majkel Majkel kocham twe sutki choc jeden i drugi, kazdy malutki a twe usta w usmiechu sie kąpią i pocalunkow nam tu nie skąpią trele fele dudki Majkel nie jest malutki jest wielki jak ta lala a grochowi juz odwala wiec koniec rymowanki caluje nibylandki i zmykam papapa calusow 122 ![]() 1272439466[1].jpg 1274948678[1].jpg 1280096476[1].jpg
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
ale foty
![]() a on jak sie smieje, trafilam nimi jak ta lala milego wieczoru ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- a ta pierwsza, kurna, chyba z wrazenia przestal jesc gruche
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia zwykle koturniaki z allegro, szmaciaki nic specjalnego, tylko noga od razu inaczej wygląda
wczoraj słuchajcie byłam w koszuli w kratke wpuszczonej w dżinsowe szorty i właśnie w koturnach to mój facet cały dzień do mnie "Boże jaka Ty jesteś piękna" heloł toć chyba codziennie tak wyglądam dzisiaj z kolei babcia jaka ja piękna jestem a zazwyczaj mi tego nie mówi, więc wiecie komplement jak ta lala, a przypominam, że przez tę pie****oloną torbiel przytyłam prawie 10kg wiec wygladam jak pulpet, nie wiem jak mam to zrzucić ((((---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- widzieliście Omera http://www.youtube.com/watch?v=oequeSCWQpo (nie wiem czy wiecie, ale już na 100% wiadomo, że Omer [Omar] jak zwał tak zwał, jest biologicznym synem MJa, wcześniej podano wiadomość, że badania DNA były niezgodne ale to tylko dlatego, że Omer chciał chronić swoją matkę)
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie znałam tej strony deezee
weszłam i oglądam... ale http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...nk_cupido.html - mam takie tylko piptoły zapłaciłam za nie 59 zł bez przeceny- zdzierstwo... o nieee http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...ap_wedges.html http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/..._toe_pump.html http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/..._toe_pump.html
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- anybody home?
|
||
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...w1-orange.html
o, na przykład takie. widziałam je na żywo, miała jedna laska ubrana w CH... Booooże wyglądają nieziemskoooo potrzebuję jakieś nowe sandały na koturnach bo moje dziś miałam założone i nie są wygodne a koturna jest z korka -.- jak te wyżej ale beżowe mogły by być .. albo jakieś masywne, wysokie, czarne koturny. całe czarne i pełne ![]() kto chce być moim sponsorem? Luuuu Groniuu
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2011-07-17 o 22:13 |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
ja to kiepsko, mnie też mógłby ktoś przysponsorować.
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- a tak w ogóle to się spaliłam, wszystko mnie piecze.. mam odbity blady pasek tylko na czole od czapki i od okularów dwa kółeczka ![]() a we wtorek imprezaaa ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ehehehehehhe brat mi obiecał, że jak zarobi pierwszy milion ( aaaahahaha ) to mi kupi louboutinki. poświęcę je chyba dla co najmniej 7 par innych butów ja już nie jestem w kolejce
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
kfa nie wiem w co mam się jutro ubrać
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka ma być jutro pogoda?
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
26 stopni.
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- chciałabym poznać dilera Grocha ![]() ![]()
|
#3503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z Ciebie za fashionistka ![]() Te z twojego trzeciego linka taaaaaak ![]() Może otworzę sklep deezee w Bydzi |
|||
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Lu, jak z Twoim wyjazdem? nie jedziesz?
wiem co czujesz.. ja miałam jechać do hiszpanii a też nie jadę ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Kamaaa! otwórz w Kato albo w Gliwicach ![]() dzięki mnie przeżyjesz
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej nikt nie pochwalił mojego różowego habitu, który wrzuciłam Ide kupić na Emule płytę mojego zespołu ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Za dalekoooo, ja jestem niemobilna ![]() Zapraszam do mnie Bloo...ode mnie bliżej nad morze niż od Katriny
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się za granica ubieram i w focusie nooo, otwórz i daj mi rabat u nas brak porządnych sklepów z buciszami...---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
też nie wiem co ubrać... ![]() Kama, bardzo ładny ten habit, chociaż coś mi się wydaje, że nieco przydługawy... też chciałam taką kiecę, ale się czuję w bombkach jak beza
|
||
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Kama chciałam napisać, że chciałabym taką ale granatową (zapomniałam????)
Bloo ja miałam jechać na tydzień na urlop a potem weekend z dzemorem moim, ale moja matka powiedziała, że z psem nie będzie siedziała więc pewnie nigdzie nie pojadę :/
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas jutro wg prognozy mej z kompa 22 u nas i burza
![]() Ten tydzień bardzo średniawy...mam nadzieję, że przyszły będzie ładny
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja mam pracować w taką pogodą- kolejny tydzień się będę obijać... 22 stopnie to zimnoooo- nici z sukienki... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

) łamanca i powiem, ze czarny, na tym srebrnym, bo baze tez wzielam, przyda mi sie tak w ogole, wyglada najlepiej, 
, bo kiedys to jeszcze pielegniarkami byly, a teraz nie wiem, choc sa rozne, klaryski chyba maja najgorzej, od Sw Klary co zawala sie do Sw Franciszka 

Groniuu 
u nas brak porządnych sklepów z buciszami...