Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 19:56   #3481
andzya
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Witaj Opowiedz nam o Was coś więcej, a salę najlepiej nam pokaż, to ocenimy, czy warto ryzykować
A z której strony u Was jednostronny ślub?
sala jarzębina wrocław - łatwo wyguglować
Ślub jednostronny jest ze strony narzeczonego, ma chrzest katolicki, ale potem jego rodzice zmienili wyznanie na ADS. Także dalszych katolickich sakramentów nie ma, mimo,że nie ochrzcił się u adwentystów i nie utożsamia się z tym wyznaniem.
Stary 2011-07-27, 19:58   #3482
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/3306887/Dla-j...-wielka-okazja

wam powiem że też miałam taką sytuację facet tak gadał gadał gadał że niby to już prawie za darmo nawyciągał tych perfum że niby gratis żeby na końcu powiedzieć że 115zł za jedne
Mój TŻ też znał te akcji teraz mówi im prosto z mostu że za takie perfumy to grosza by nie dał bo to śmierdzi I ze ma o wiele lepsze w niższej cenie.
Mina ankieterek bezcenna

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:59   #3483
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
paulinka - sliczne winietki chociaż ja bym nie dawała pogrubionej czcionki
Dziękuje
tak myślisz? spróbuje jeszcze jutro ze zwykłą. Myślałam ze grubsza będzie lepiej widoczna

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:00   #3484
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ależ oczywiście właśnie mi się też makijaż strasznie podoba bo lubię mocno podkreślone oczy
Kicia nie obraź się na mnie ale na moje oko właśnie czarny smoky Ci nie pasuje. Ja zobaczyłam zdjęcia ze spotkania PMek to od razu to zauważyłam. Chodzi o to ze powieki obrysowane czarną kredką czy czarnym cieniem nie pasuje do Twojego typu urody. Kłóci się z Twoimi blond włosami. Fakt że nie pracuje w swoim zawodzie(kosmetyczki) ale coś trochę sie znam na kolorystyce. Nie znaczy że w ogólnie nie możesz poszaleć z makijażem ale całe oczy na czarno to raczej złe rozwiązanie.

Proszę nie bierz tych słów tak bardzo do siebie ale chcę Ci pomóc
Stary 2011-07-27, 20:03   #3485
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
mi też sie podobają nasi fotografowie i kamerzyści ;D a płacimy odpowiednio 2 tys i 3 tys. A sztuczko pamietasz jak mówiłaś o sesji narzeczeńskiej? My też mamy coś gratis a mianowicie drugi dzień pleneru Mój tż cos wpsomniał na spotkaniu z Kubą ale myślałam że to tylko tak jest mówione, nie dawno spojrzałam na umowe i faktycznei jest wpisany 2 dniowy plener

Zabrałam sie wczoraj w końcu za prace ręczne i to pierwsze próbki na razie tylko winietek :
wow swietne są we winietki
ale ja nie będę miała żadnych winietek bo uważam że to głupi ponysł
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:03   #3486
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mój TŻ też znał te akcji teraz mówi im prosto z mostu że za takie perfumy to grosza by nie dał bo to śmierdzi I ze ma o wiele lepsze w niższej cenie.
Mina ankieterek bezcenna
u mnie w mieście też tak naciągają i w Szczecinie zresztą też chyba dość popularne to jest zjawisko

Stary 2011-07-27, 20:04   #3487
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje
tak myślisz? spróbuje jeszcze jutro ze zwykłą. Myślałam ze grubsza będzie lepiej widoczna

jejcia ! śliczne winietki
tak szybko zabierasz się za ich robienie?
Moja kuzynka też robiła sama winietki na swój ślub, jak chcesz mogę Ci wkleić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 20:06   #3488
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kicia nie obraź się na mnie ale na moje oko właśnie czarny smoky Ci nie pasuje. Ja zobaczyłam zdjęcia ze spotkania PMek to od razu to zauważyłam. Chodzi o to ze powieki obrysowane czarną kredką czy czarnym cieniem nie pasuje do Twojego typu urody. Kłóci się z Twoimi blond włosami. Fakt że nie pracuje w swoim zawodzie(kosmetyczki) ale coś trochę sie znam na kolorystyce. Nie znaczy że w ogólnie nie możesz poszaleć z makijażem ale całe oczy na czarno to raczej złe rozwiązanie.

Proszę nie bierz tych słów tak bardzo do siebie ale chcę Ci pomóc
nie no spoko czarnej kredki używam od 7 lat a na tych zdjęciach mam nałożony fioletowy cień

sama nie wiem... od zawsze się ciemno maluję i jakoś nikt mi nie zwracał uwagi że to nie pasuje :P ale na tych zdjęciach dość dziwnie wyglądam :P

na czarno nie maluje ew maluję od środka powieki biały przechodzący w srebro a na końcu czarny
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:06   #3489
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
też będę sama robic jeszcze nie wiem dokłądnie jaki wzór ale będę robic napewno

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:06   #3490
justyna_g4
Zakorzenienie

Co do piosenek na pierwszy taniec to my chyba weźmiemy De Mono "Dwa proste słowa"( http://www.youtube.com/watch?v=zz8zOUBjevY)
W sumie znaleźliśmy ją na liście od zespołu i tak już chyba zostanie. Co do piosenek nie za wolnych i nie za szybkich to moi znajomi tańczyli do piosenki "Magiczne słowa" Zayo (http://wsio.wrzuta.pl/audio/4rG56JXo...magiczne_slowa ) i nawet fajnie im to wyszło.

A co do seksu przed ślubem to chyba, każdy robi tak jak uważa. Ja się mogę przyznać, że my nie czekaliśmy długo z tym i nie żałuję. Ja nie jestem jego pierwszą ani on moim i jakoś w życiu nam to nie przeszkadza (ale nie lubię o tym mówić bo chyba czuję się zazdrosna).

Zastanawiam się tylko jak będzie ze spowiedzią przed ślubem bo krążą różne legendy na ten temat. Słyszałam, że niektórzy księża nie chcą dać rozgrzeszenia jak się im powie, że się nie żałuje więc zostaje mi albo kłamać albo go nie dostać. Dla mnie to trochę dziwne no ale w końcu będę się musiała wybrać niestety...

Cytat:
mi też sie podobają nasi fotografowie i kamerzyści ;D a płacimy odpowiednio 2 tys i 3 tys. A sztuczko pamietasz jak mówiłaś o sesji narzeczeńskiej? My też mamy coś gratis a mianowicie drugi dzień pleneru Mój tż cos wpsomniał na spotkaniu z Kubą ale myślałam że to tylko tak jest mówione, nie dawno spojrzałam na umowe i faktycznei jest wpisany 2 dniowy plener

Zabrałam sie wczoraj w końcu za prace ręczne i to pierwsze próbki na razie tylko winietek :
Winietki śliczne...szkoda, że ja nie mam takich zdolności.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:08   #3491
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
sala jarzębina wrocław - łatwo wyguglować
Ślub jednostronny jest ze strony narzeczonego, ma chrzest katolicki, ale potem jego rodzice zmienili wyznanie na ADS. Także dalszych katolickich sakramentów nie ma, mimo,że nie ochrzcił się u adwentystów i nie utożsamia się z tym wyznaniem.
My też się będziemy weselić w Jarzębinie w Wilczycach
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:08   #3492
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
też będę sama robic jeszcze nie wiem dokłądnie jaki wzór ale będę robic napewno
ja może nie całkowicie sama, ale moja świadkowa ( właśnie ta kuzynka) będzie mi pomagać z winietkami i z zaproszeniami, bo będą też własnoręcznie zrobione
Stary 2011-07-27, 20:09   #3493
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Wklejaj Narazie tylko sobie przygotowałam kartoniki i robie kokardki, nazwiska będe drukować i wszystko składać dopiero jak będe wiedziała kto będzie na weselu Kolejnym dziełem będą zawieszki - te zrobie już wszystkie Następnie prototyp zaproszenia bo jeszcze nie wiem na którą msza w kosciele
Ciesze sie że wam sie podobają - jak wysłałam zdjęcia świadkowej to od razu miała ze 100 "ale" ;/ A przecież wiadomo ze robię je sama i to pierwszy raz coś takiego ... Tż kazał mi wczoraj wystawić je na allegro i w ten sposób zarabiać

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-07-27 o 20:11
Stary 2011-07-27, 20:09   #3494
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co do winietek, to powiedzcie (wyczytałam na wizażu), że nie powinno być " panna młoda" tylko "pani młoda", bo wesele jest po ślubie, to raczej już nie panna. Co myślicie?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:09   #3495
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
My też się będziemy weselić w Jarzębinie w Wilczycach

łooooo ! no wreszcie ktoś się znalazł !!!!!!!!!!!!! Będziesz brała ślub przede mną , koniecznie mi napiszesz swoje wrażenia A co w ogóle sądzicie o tej sali? Bo ja dopiero jutro jadę rozmawiać do biura.
Stary 2011-07-27, 20:09   #3496
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no spoko czarnej kredki używam od 7 lat a na tych zdjęciach mam nałożony fioletowy cień

sama nie wiem... od zawsze się ciemno maluję i jakoś nikt mi nie zwracał uwagi że to nie pasuje :P ale na tych zdjęciach dość dziwnie wyglądam :P

na czarno nie maluje ew maluję od środka powieki biały przechodzący w srebro a na końcu czarny
Może akurat na tych zdjęciach makijaż wyszedł dość ciemno co mi rzuciło się w oczy ale zwracam uwagę na takie rzeczy bo mam skrzywienie zawodowe

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-07-27 o 20:10
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:10   #3497
nena1984
Zakorzenienie

malwus, a powiedz co zrobić, żeby cienie się nie osypywały?? Sama baza pod cienie, to pewnie za mało? Może znasz jakieś matowe i trwałe cienie??

kicia
- ja dziś miałam podobną przeprawę z tym, że telefoniczną. Babka najpierw zapytała mnie o...uwaga....gdzie kupuję bieliznę i czym kieruję się przy jej wyborze. No spoko, odpowiadam, po czym ona do mnie mówi, że w zamian za ankietę ma dla mnie 3 komplety nowej bielizny jakiejś tam firmy za jedyne 39 zł
Najlepszy pod tym względem jest mój Tż. Jak baba dzwoni do niego i chce mu zaoferować kredyt/pożyczkę, to on udaje wtedy dziecko z obniżonym intelektem i mówi, że chętnie by wziął z 10 tys, o ile nie będzie musiał spłacać. Babka oczywiście tłumaczy, że odsetki i marża są niskie, dogodne terminy spłat. A on dalej brnie, że weźmie pożyczkę pod warunkiem, że nie bedzie musiał jej spłacać Zawsze mam z tego taki ubaw...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:10   #3498
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejaj Narazie tylko sobie przygotowałam kartoniki i robie kokardki, nazwiska będe drukować i wszystko składać dopiero jak będe wiedziała kto będzie na weselu Kolejnym dziełem będą zawieszki - te zrobie już wszystkie Następnie prototyp zaproszenia bo jeszcze nie wiem na którą msza w kosciele
Ciesze sie że wam sie podobają - jak wysłałam zdjęcia świadkowej to od razu miała ze 100 "ale" ;/ A przecież wiadomo ze robię je sama i to pierwszy raz coś takiego ... Tż kazał mi wczoraj wystawić je na allegro
robisz zawieszki na wódkę?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:10   #3499
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A teraz pytanie do dziewczyn które mają swoje suknie już w domu... jak je przechowujecie? tesciowa mowi ze ma leżeć... ale czy nie lepiej żeby wisiala? strasznie się boje ze ona mi zżółknie w domu
Jak nie będzie na słońcu to nie ma prawa zżółknieć

Cytat:
Bardzo ładne

Cytat:
http://demotywatory.pl/3306887/Dla-j...-wielka-okazja

wam powiem że też miałam taką sytuację facet tak gadał gadał gadał że niby to już prawie za darmo nawyciągał tych perfum że niby gratis żeby na końcu powiedzieć że 115zł za jedne
Mieliśmy z Tż identyczną sytuację rok temu. Nawet 5 zł bym nie dała za te perfumy które nam gościu proponował

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:10   #3500
MARGIDA
Wtajemniczenie

Jakoś dziwnie to napisałam, chyba mnie zrozumiecie?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:11   #3501
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze sie że wam sie podobają - jak wysłałam zdjęcia świadkowej to od razu miała ze 100 "ale" ;/ A przecież wiadomo ze robię je sama i to pierwszy raz coś takiego ... Tż kazał mi wczoraj wystawić je na allegro
kurczę, nie mam tych winietek, wezmę od niej jak u niej będę jakieś jej robocze wersje. Mogę Ci za to wkleić jej roboty zawieszki na alkohol

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Jakoś dziwnie to napisałam, chyba mnie zrozumiecie?
ja rozumiem o co chodzi, ale na mojej winietce nie będzie napisane ani panna ani pani, tylko moje imię i nazwisko już po mężu
Stary 2011-07-27, 20:14   #3502
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
malwus, a powiedz co zrobić, żeby cienie się nie osypywały?? Sama baza pod cienie, to pewnie za mało? Może znasz jakieś matowe i trwałe cienie??

kicia
- ja dziś miałam podobną przeprawę z tym, że telefoniczną. Babka najpierw zapytała mnie o...uwaga....gdzie kupuję bieliznę i czym kieruję się przy jej wyborze. No spoko, odpowiadam, po czym ona do mnie mówi, że w zamian za ankietę ma dla mnie 3 komplety nowej bielizny jakiejś tam firmy za jedyne 39 zł
Najlepszy pod tym względem jest mój Tż. Jak baba dzwoni do niego i chce mu zaoferować kredyt/pożyczkę, to on udaje wtedy dziecko z obniżonym intelektem i mówi, że chętnie by wziął z 10 tys, o ile nie będzie musiał spłacać. Babka oczywiście tłumaczy, że odsetki i marża są niskie, dogodne terminy spłat. A on dalej brnie, że weźmie pożyczkę pod warunkiem, że nie bedzie musiał jej spłacać Zawsze mam z tego taki ubaw...

Ty do mnie też babka dzwoniła ta sama... Ale tak raz zadzwoniła stałam w mpk... drugi raz byłam na uczelni przed egzaminem... trzeci raz uwaga JADŁAM OBIAD i powiedizałam że nie mam czasu. A ona do mnie "ale to zajmie chwilę" a ja do niej " przepraszam ale dla mnie obiad jest ważniejszy" to ona zadzwonię kiedy indziej a ja " nie życzę sobie więcej telefonów od pani" jak ręką odjął już nie dzwoniła

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co do winietek, to powiedzcie (wyczytałam na wizażu), że nie powinno być " panna młoda" tylko "pani młoda", bo wesele jest po ślubie, to raczej już nie panna. Co myślicie?
ni szczerze po ślubie to już Pani

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Może akurat na tych zdjęciach makijaż wyszedł dość ciemno co mi rzuciło się w oczy ale zwracam uwagę na takie rzeczy bo mam skrzywienie zawodowe
spoko

np mnie na studniówkę malowała kosmetyczki i też miałam ciemny makijaż i mnie się tam podobało ale nie był to czarny tylko taka zieleń
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:15   #3503
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
robisz zawieszki na wódkę?
tak też bede robić juz niedługo

Cytat:
kurczę, nie mam tych winietek, wezmę od niej jak u niej będę jakieś jej robocze wersje. Mogę Ci za to wkleić jej roboty zawieszki na alkohol

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

ja rozumiem o co chodzi, ale na mojej winietce nie będzie napisane ani panna ani pani, tylko moje imię i nazwisko już po mężu
Wklejaj co masz , moze też inne PMki skorzystają A ja właśnie wczoraj też zrobiłam imie i nazwisko po mężu ale mój tż powiedział że lepiej Panna Młoda na swoim weselu a jak będziemy do kogoś szli to już będe z imienia i nazwiska po meżu ;D i zmieniłam... a czy Pani to nie mam pojęcia bardziej podoba mi sie panna musze na allegro popatrzeć jak jest hmm w sumei to i tak tylko my i świadkowie będziemy je widzieć

Stary 2011-07-27, 20:18   #3504
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
łooooo ! no wreszcie ktoś się znalazł !!!!!!!!!!!!! Będziesz brała ślub przede mną , koniecznie mi napiszesz swoje wrażenia A co w ogóle sądzicie o tej sali? Bo ja dopiero jutro jadę rozmawiać do biura.
Sala nam się od razu spodobała. Pomysł podrzucił nam wujek TŻa, który tam był na andrzejkach. Zachwalał jedzonko i w ogóle. Się okaże
Kobitka, pani Aneta, bardzo kontaktowa, wszystko z nami dokłądnie omówiła. Będziemy tam też rezerwowali noclegi dla części gości. Pokoje bardzo fajne. My już w lutym podpisaliśmy umowę
Cytat:

kicia
Dobry jest Na takie coś nie wpadłam Ja przez tych wszelakiej maści ankieterów nie odbieram telefonów, jeśli wyświetla mi się numer, którego nie znam. Wiem, jestem dziwoląg
A jak mi się już zdarzy odebrać i coś mi próbują wcisnąć to pytam skąd mają mój numer, bo tak się składa, że jest zastrzeżony (nie jest) i się biedactwa zaczynają plątać w zeznaniach
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:19   #3505
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ty do mnie też babka dzwoniła ta sama... Ale tak raz zadzwoniła stałam w mpk... drugi raz byłam na uczelni przed egzaminem... trzeci raz uwaga JADŁAM OBIAD i powiedizałam że nie mam czasu. A ona do mnie "ale to zajmie chwilę" a ja do niej " przepraszam ale dla mnie obiad jest ważniejszy" to ona zadzwonię kiedy indziej a ja " nie życzę sobie więcej telefonów od pani" jak ręką odjął już nie dzwoniła
ja jak byłam nad morzem dzwoni kolo i oto mniej więcej zapis rozmowy:
Ja: słucham
On: dzień dobry, dzwonię z towarzystwa ubezpieczeniowego w sprawie oferty bla bla
Ja: nie jestem zainteresowan
On: ale to tylko chwilka, dotyczy bardzo ważnej sprawy w pani życiu, bezpieczeństwa domu, dzieci
Ja: nie ma czasu, jestem na wakacjach
On: a kiedy pani wraca, żebym mógł przedzwonić w dogodnym dla pani terminie
Ja już wkurzona na maxa, mówię że za dwa miesiące. On był jeszcze na tyle bezczelny, że podsumował "no to intensywne wakacje". Ja ze swoim niewyparzonym jęzorem przed rozłączeniem zdążyłam powiedzieć, że "bardzo intensywne, życzę panu podobnych, jak już przestanie pan wydzwaniać do ludzi z kretyńskimi ofertami i marnować ich urlop".
Potem już na spokojnie żal mi się go zrobiło, w końcu to jego praca i cały wieczór miałam przez te wyrzuty sumienia zepsuty

Stary 2011-07-27, 20:20   #3506
Nattiv
Zakorzenienie

Ja nie będę robić typowych zawieszek na wódkę, tylko same kokardki

Winietek dla nas Młodych chyba nie będę robić, bo nasze miejsca i tak będą wyróżnione i nikt tam inny nie usiądzie.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:20   #3507
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Sala nam się od razu spodobała. Pomysł podrzucił nam wujek TŻa, który tam był na andrzejkach. Zachwalał jedzonko i w ogóle. Się okaże
Kobitka, pani Aneta, bardzo kontaktowa, wszystko z nami dokłądnie omówiła. Będziemy tam też rezerwowali noclegi dla części gości. Pokoje bardzo fajne. My już w lutym podpisaliśmy umowę

Dobry jest Na takie coś nie wpadłam Ja przez tych wszelakiej maści ankieterów nie odbieram telefonów, jeśli wyświetla mi się numer, którego nie znam. Wiem, jestem dziwoląg
A jak mi się już zdarzy odebrać i coś mi próbują wcisnąć to pytam skąd mają mój numer, bo tak się składa, że jest zastrzeżony (nie jest) i się biedactwa zaczynają plątać w zeznaniach
o dobre też zacznę pytać skąd mają numer bo już dość mam tych naciągaczy ;//

Stary 2011-07-27, 20:22   #3508
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż, jak mu się wyświetla "numer prywatny" odbiera słowami "Zakład oczyszczania miasta"

Stary 2011-07-27, 20:22   #3509
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
tak też bede robić juz niedługo

Wklejaj co masz , moze też inne PMki skorzystają A ja właśnie wczoraj też zrobiłam imie i nazwisko po mężu ale mój tż powiedział że lepiej Panna Młoda na swoim weselu a jak będziemy do kogoś szli to już będe z imienia i nazwiska po meżu ;D i zmieniłam... a czy Pani to nie mam pojęcia bardziej podoba mi sie panna musze na allegro popatrzeć jak jest hmm w sumei to i tak tylko my i świadkowie będziemy je widzieć
oto jedna,która mi się zachowała Na każdej był inny wierszyk, natomiast na winietkach pod imieniem i nazwiskiem gościa był wierszyk rymowany zgodnie z imieniem danej osoby, ale nie jakiś banalny - dotyczył właśnie wesela.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0600.jpg (91,5 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-07-27, 20:23   #3510
andzya
Zakorzenienie

Cytat:

szybko a na jakie menu się zdecydowaliście ?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości