|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
eee nie wierzę w to
ja mam pecha ogromnego! No ale praca fajna.... przy biureczku przed kompem wśród pięknych telefonów ojjj miałabym co robić marzenia
|
#3482 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak trzymaj! Menu bardzo ładne oby tak dalej!! ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Miałam własnie tak napisac ale jakoś tak głupio mi było hehehe
|
|
#3484 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo dobrze
tak trzymaj!---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- ajjj dziewczyny dlaczego ja wyszłam za mąż??? Dlaczego ja taka głupia byłam!!!! Tak sobie życie spierdzieliłam!!!! Mogłam mieć tak dobrze....iść na studia, imprezować i mieć wszystko gdzieś.... Nie dość, że najlepsze lata mojego życia mi uciekają a ja siedzę w domu wychowując dwoje dzieci (dzieci oczywiście kocham i cieszę się że są na tym świecie) to jeszcze muszę się użerać z mężem idiotą. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że nie mam wyjścia i muszę się tak męczyć..... Płacę za własną głupotę bo już dawno powinnam była zostawić tego chama. Ale gdzie pójdę... za co będę żyła.... z jednym dzieckiem dałabym radę ale nie z dwojgiem.... idę spać z moim synusiem.... włosów dziś nie pofarbuję bo niuniek nie śpi a zresztą nie mam nastroju. Nie pytajcie co znowu zrobił mój mąż bo nie robił prawie nic - nie wyzwał mnie i nie ubliżał ale czepia się znowu o wszystko!!!! Nic mu nie pasuje!!! Wszystko żle robię i wszystko jest złe. Ma nawet problem do mnie o to że mamy za dużo opłat!!! albo o to, że nie zadzwoniłam do niego dziś wieczorem choć dzwoniłam o 20 ale najpierw zaczął się drzeć o tych opłatach naszych a potem skończył rozmowę bo sobie kolację robił i nie miał czasu gadać. Teraz mi napisał smsa że mam go w dupie bo nie zadzwoniłam! jezuuuuuuuuuuu i jak tu w nerwice nie popaść! I jeszcze na końcu napisał : nara na zawsze!" co za kretyn! On się znowu zachowuje jak Bóg i nawet to że ON zadzwoni do mnie jest dla niego poniżające!!!! bo to ja mam dzwonić i koniec! CHORE!! dobra koniec tego wyżalania się... nie będę Wam tu tych głupot pisała bo za tydzień znowu coś mu się odwidzi i znowu będzie idealnym mężem.... zgłupieć można.. naprawdę. Dobranoc do jutra!---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Album z moimi zdjęciami zrobiłam prywatny i tylko dla przyjaciół czyli dla Was moje kochane dostawałam dziennie tyle wiadomości prywatnych z pytaniami co zrobiłam że tyle schudłam że nie nadążałam odpisywać.... teraz będzie spokojniej bo już się zmęczyłam normalnie tym odpisywaniem. A jak ktoś chce obejrzeć zdjęcia to wystarczy wysłać zaproszenie do znajomych no lecę już do łóżka,papapappa
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tyle lepiej niz w Polsce ze jest praca i przyzwoite pieniadze. W kraju przez piec lat po studiach nie moglam nic znalezc . Jedyne co tu jest ''grozne'' to dunskie ciastka na ciescie maslanym, tzw. wienerbrod, z marmolada, z kremem, lukrem...sa pyszne i wsciekle kaloryczne.Cytat:
niby tylko siedzenie na tylku i kopanie w papierach a zmeczyc sie mozna. Teraz mam za to prace fizyczna, co ma ten plus ze spalam okolo 200 kalorii na godzine, wiec na dzien roboczy z dwoma przerwami na sniadanie i lunch ubywa srednio powyzej 1000 kalorii zwlaszcza jak jest pelen ''wyjazd-przyjazd'' z hotelu i w trzy godziny mam ze 30 lozek do poscielenia.Wczoraj mialam impreze - zapowiedziana dwa tygodnie temu - przyszly kolezanki z pracy. Salatka warzywna, salatka owocowa, a z rzeczy ''dietetycznie podejrzanych'' tosty na goraco z zoltym serem (ale na chlebie pelnoziarnistym!) no i ciasto marchewkowe wlasnej roboty (na oliwie i brazowym cukrze, wiec powinno byc zdrowe ). Potem jeszcze tylko troche orzechow i rodzynek i popkorn, ale nie tknelam czekolady i cukierkow, wiec jestem z siebie dumna. TZ wszystko wyje. Co sie tyczy facetow to ja nie narzekam, moj slubny jest w porzadku inna sprawa ze jest Szwedem. Moze to tylko polscy faceci sa tacy trudni .Kawa i jogurt jako paliwo przed treningiem i ide potruchtac. |
||
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
Monia tak mi Cię szkoda. Taka fajna z Ciebie dziewczyna a tyle już w życiu przeszłaś. Życzę Ci z całego serca żeby wszystko Ci się poukładało i żebyś dostała kiedyś od jakiegoś faceta tyle szczęścia na ile zasługujesz
Dziewczyny a ja dziś na wadzę ujrzałam 55 ![]() Później zabrał mnie do baru na sharmę bo tam gdzie jeździmy jest przepyszna Zjedliśmy , później posiedzieliśmy jeszcze godzinkę i się zaczęło. Tak strasznie mnie brzuch bolał że wytrzymać nie mogłam. Dlatego mnie odzwiózł do domu a sam pojechał do siebie. Szkoda że ten wieczór musiał się tak skończyć Ale dziś też jest dzień. Mam winko , i kupiłam sobie śliczną białą bieliznę, tylko tak myślę czy głupio w niej nie będę wyglądała bo to taki gorset jest
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() monika01011986 dokładnie therm line to gówno i to straszne ja po tym jak sie tak tragicznie czułam całe opakowanie do kubła wywaliłam ![]() Ja pracowałam jako konsultantka orange...w sumie praca prosta, tyle ze cały dzien mowic musisz i sa rozni klienci jedni mili inni mniej Mam nadzieje ze zadzwonia do Ciebie![]() przeczytałam co napisałaś o Mężu i kurcze...mam nadzieje , ze jednak bedzie dobrze...ze wszystko soebie poukłądasz i bedziesz naprawde szczesliwa z całego serducha Ci tego zycze Niedziela a ja juz o 8 sie obudziłam jakies filmy poogladam poleze jeszcze troche i poodpoczywam Później mam w planach poćwiczyc, zafarbowac odrosty i w koncu ta henne nałożyc
|
#3489 | |
|
Rozeznanie
|
Monika ty to się masz z tym mężem, nawet nie wiem co ci pisać, czasami lepiej zabrać wcześniej dzieci od męża z którym się nie układa. Ale moja mama tez się bała i to z jednym, że sobie nie poradzi więc Ciebie rozumiem.
a w związku raz gorzej raz lepiej ![]() mąż miał może gorszy dzień, a wiadomo no kim można się wyładować na żonie, ale to działa w drugą stronę też. Nie martw się, jak wróci do domciu pewnie się uspokoi, może ta praca tak na niego działa,ma atrakcyjną kobietkę w domu boi się Cię samą zostawiać![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- W ogóle chciałam się pochwalić, że zjadłam całą czekoladę z lidla na raz i szarlotkę mamci, nie pisałam bo to było ryzykowne cieszę się, bo przynajmniej coś ruszyło, 83,5 ważyłam 2 września a tyle dni nie jadłam po 19 i rezultatów nie było.![]() Na śniadanie u mnie; rosół i kawałek kurczak (udo z kurczaka pół,bez skóry, gotowane) ta działka dla pieska ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- marikamb miałaś rację zwiększyć kalorie i ruch ![]() ![]() ![]() chociaż bałam się, że waga pójdzie w górę
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-09-18 o 09:58 |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
Monika, jak czytałam Twoją historię to miałam wrażenie jakby to o moim było.... Ja nie wiem co jest z tymi chłopami, mój mąż ma taki przerost ego nad rozumem, że z byle czego robi problem, wszystko odbiera jako brak szacunku, wymaga traktowania jakby był Bogiem
Kłótnie z nim są bardzo nieprzyjemne, potrafi być wyjątkowo chamski, zimny i zawzięty (to ma akurat po matce). No i te okresy zmian, przez długo potrafi być dobrym mężem, a potem coś mu odwala i nagle zmienia się o 180 stopni i też mi wyjeżdża z szantarzem emocjonalnym typu "żegnaj na zawsze" albo "zrywam z Tobą", a jesteśmy już 6 lat po ślubie. Kiedyś zdarzało się to bardzo rzadko a ostatnio częściej. Nie mam dzieci, nadal go kocham, ale jak tak się zdarza to czuję, że moja cierpliwość, miłość i co tam jeszcze ulatuje w zastraszającym tempie. W takich okresach czuję oczywiście też jakby on mnie nie kochał już wcale. No, ale nie kraczę, bo z dwa miechy się stara i jest ok
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
A ja miałam dziwny sen, co jest jak śnią nam się zmarli? a w śnie siedzieli ze mną przy stole..nie lubię takich snów od razu myślę, że coś się stanie. Dziwne przeczucie..
a może to na odwrót..
|
#3492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a nie żyje już od roku.Dziewczyny, ja chyba za szybko chudnę, 3,5 kg w dwa tygodnie? Dziś waga pokazała 56,5 pomimo wczorajszego nadprogramowego piwa... A może to od tej choroby, że ciągle leżę to mi mięśnie zanikły... Nie chcę mieć jojo
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-09-18 o 10:25 |
|
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Wczoraj z dietą ok ( chociaż 2 ciasteczka wieczorem wleciały!!), dzisiaj zjadłam na I śniadanie jogobelle z płatkami, a na 2 ( tak, tak już po, bo rano wstałam) - nektarynka i 3 śliwki Czuję, że dzisiaj mam dzień łakomczucha..Właśnie piszę CV.. w tym tygodniu powinien pojawić się plan na zajęcia...jak uda mi się go w miarę normalnie ułożyć to szukam pracy i wysyłam CV ![]() A niedziela szykuje się bez atrakcji;/ Tż w pracy.. Może po obiedzie wyciągnę mamę na rowery, bo szkoda takiej ładnej pogody ( słońce i 23 stopnie ![]() A wieczorem podskoczymy z Tż na rekonstrukcję bitwy pod Bzurą, ale średnio lubię takie widowiska![]() Wczoraj oglądałam Kac Vegas i szczerzę mówiąc bardziej podobały mi się Druhny (odpowiedź na Kac Vegas) Polecam!
|
#3494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
Hej chuderlaki
![]() Czy moglabym do was dolaczyc?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Zadomowienie
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Zapraszamy![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-09-18 o 10:50 |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
hej mogę też na chwile dołączyć?
![]() Chciałabym pokazać moje jadłospisy idowiedzieć się czy dobrz je komponuje .Do spalenia mam 6 kg,albo i wiecej.
|
#3499 |
|
amor vincit omnia
|
aaa, wreszcie waga ruszyła!
|
|
|
|
#3500 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem jak cieszy każdy kg ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Witam ![]() ![]()
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,że tym razem uda mi się pozyć tych zbędnych kg męcze się i mecze z tym odchudzaniem i chyba zainwestuje w wage ,bo co się waże w aptece to waze tyle samo.. w domu inaczej itd.
|
#3502 |
|
Rozeznanie
|
ja wagę kupiłam w Carrfourze taniocha gdzieś około 30zł a taka ładna
czarna z kwiatuszkami białymi, żeby cyferki jeszcze tak cieszyły Coś dziewczyn nie ma.. śpią jeszcze?? Dzaga Tinek Monia?? no jak wy nic nie napiszecie z rana to aż tu dziwnie Baletnica (z rybkami) (stałe bywalczynie to nicki pamiętam )a Ola to pewnie zajęta Przemkiem ![]()
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny
Ja dzisiaj od rana filmowo ale juz wstaje szkoda mi dnia na lezenie w sumie![]() Własnie tez musze wage kupic jak bede w tym tyg w jakims supermarkecie to poszukam![]() Gosia2011 kac vegas 1 i 2 moga byc, ale Druhny jak dla mnie nieciekawe wogóle..myslalam ze bardziej smieszne beda
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po bieganiu, po sniadaniu (dwa tosty z wczoraj
) i niedlugo sobie uszykuje cos na lunch, pewnie salatka i omlecik. Na razie jakos nie chce mi sie jesc, pilam pokrzywe ze skrzypem i drozdze (to na wlosy), te drozdze chyba dzialaja bo nie mam apetytu na slodycze, czyli chrom reguluje jednak cukier we krwi. Na obiad bedzie piers z indyka i brokul. Ciekawam ile ja teraz waze, nie moge na razie sprawdzic, wagi nie mam talia - 78, biodra - 88, obwod uda 57. Po 10 centymetrow powinno wszedzie ubyc. Od jutra z powrotem spacerki do pracy .
|
|
|
|
#3505 |
|
amor vincit omnia
|
paulownia w jakim miejscu mierzysz biodra?
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
ja pewnie pójdę biegac około 18 pobiegam z 30 min i tlye.
Ja dziś zjadłam płatki owsiane otby kukryziane płatki,na razie stop. ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- dziewczyny możecie też wpisywać wasze jadłospisy,bo chcę po prostu porownywac z moimi.
|
#3507 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Mniej wiecej na wysokosci kosci miednicy, miara z tylu obejmuje troche posladki a z przodu brzuszek
. A moze nieprawidlowo... nie wiem jak powinno sie mierzyc, macham na oko. Sa jakies normy? ![]() W ogole wymiary i w jaki rozmiar ciucha sie pasuje sa bardziej miarodajne niz kilogramy. Sama czytalam o dziewczynie ktora trenowala duzo - biegi i silownia, czuje sie szczuplo, nosi rozmiar 38, a przy wzroscie 170 wazy 78 kg.. to miesnie tyle waza. I specjalistka jej odradzala odchudzanie, bo mowi ze to nie ma sensu. Lepiej miec miesnie niz tluszcz na sobie. No, ale waga tez sie przydaje . Tak orientacyjnie.
|
|
|
|
#3509 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
jak stajesz przed lustrem ze złączonymi nogami to patrzysz gdzie jest najszerszy obwód i w tym miejscu mierzysz. to jest troszkę poniżej kości biodrowych. |
|
|
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Jestem jestem już
![]() U mnie dziś na wadze 48,5 także do jutra na pewno nie dojdę do wymarzonej liczby 47,9 ale mam nadzieję że wkrótce się uda ![]() Moje menu: 7: owsianka na mleku z bakaliami 10: Lody własnej roboty + 4 biszkopty 13: 1 schabowy w 2 kromkach chleba ( hamburger )16: kiść wingorona 18: 2 kanapki z pasztetem Po kolacji idę na basen jutro mam egzamin z pływania więc muszę sprawdzić jak mi pójdzie boje sie panicznie![]() O 13 zjem obiad a poźniej pędzę do szpitala do TŻ, miłego dnia kochane
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

i zadzwonią
ja mam pecha ogromnego!
ojjj miałabym co robić
marzenia

lubię czytać takie romansidła
albo o to, że nie zadzwoniłam do niego dziś wieczorem choć dzwoniłam o 20 ale najpierw zaczął się drzeć o tych opłatach naszych a potem skończył rozmowę bo sobie kolację robił i nie miał czasu gadać. Teraz mi napisał smsa że mam go w dupie bo nie zadzwoniłam! jezuuuuuuuuuuu i jak tu w nerwice nie popaść! I jeszcze na końcu napisał : nara na zawsze!" co za kretyn! On się znowu zachowuje jak Bóg i nawet to że ON zadzwoni do mnie jest dla niego poniżające!!!! bo to ja mam dzwonić i koniec! CHORE!!
do jutra!
. Jedyne co tu jest ''grozne''
Ale dziś też jest dzień. Mam winko , i kupiłam sobie śliczną białą bieliznę, tylko tak myślę czy głupio w niej nie będę wyglądała bo to taki gorset jest 

cieszę się, bo przynajmniej coś ruszyło, 83,5 ważyłam 2 września a tyle dni nie jadłam po 19 i rezultatów nie było.
a może to na odwrót..