|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja jak się urodziła miała 53 cm a stopy takie że śpiochy aż do rozmiaru 74 rozcinałam na stópkach i skarpetki jej ubierałam, bo miała takie duże stópki. Potem noga rosla i rosła az na pewnym etapie się zatrzymała i już od kilku lat ma rozmiar 33-34 . Zresztą ja też tak miałam że przez lata nosiłam rozmiar 38 a potem ( teoretycznie to niemożliwe) noga mi zmalała i teraz mam 35-36. Oliwka ma szeroką stópkę i jeszcze wysokie podbicie- ja nie zastanawiam się nad butami- ma dwie pary adidasów, eleganckie czarne (ale bez bajerów) i mnóstwo klapek , ze dwie pary sandałów i tenisówki. A no i zimowe- nie kupuję butów dopóki ich nie styra. Co do ubrań to ja już pisałam kupuje w Zarze na przecenach wtedy mnóstwo, ostatnio coraz częściej w Kapp Ahl i Reserved Kids. Zrobiła się jej już taka kobieca figurka- chyba okres dojrzewania się zaczął, więc wchodzi w każdy ciuch Ale jak była mała i trafiłyśmy ze względu na częsty katar do alergologa to mi ją lekarka tak lekami sterydowymi załatwiła że mając 6 lat ważyła ponad 40 kg- kupowałam sobie spodnie 3/4 i na nią były w pasie w sam raz. Teraz po kilku latach diety no i przy cukrzycy wagę ma 37 kg przy wzroście 140 cm. A i tak na poprawę humoru tekst mojej córy apropo wyrastania owlosienia łonowego i pod paszkami- " Mamo te włosy rosną juz pełnometrażowo..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
uciekam do wyrka
![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie naskrobcie jutro dużo bo ja dopiero po południu albo wieczorem będę- zapisałam na ten rok tez córkę do szkoły tańca-więc na zajęcia muszę ją zawieźć- a szkoła zmieniła teraz siedzibę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Mi zaraz bateria padnie, bo już dawno z wyrka nadaję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||||
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dokladnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() narka,do popołudnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój młody właśnie wchodzi w rozmiar 110, czyli na jesień i zimę czeka nas wymiana całej garderoby ![]() ale on zawsze był najwyższy w żłobku i przedszkolu ![]() Cytat:
![]() pierwsza tez fajna, ale ja muszę mieć dużo pod szyja ... nie lubię takiej odsłoniętej ![]() Cytat:
![]() w ogóle - dzień dobry ![]()
![]() |
#3489 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Resscue kochanie bardzo mi przykro, ale dostałam kolejny antybiotyk. ![]() ![]() ![]() Ale jestem przez to zła. Bo Dawid nawet powiedział, że weźmie urlop i mnie zawiezie do Ciebie, ale lekarka absolutnie zabroniła. ![]()
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochaniutkie!!!
Sarunieczka, masz racje o 6 ciemno jak w dupince;( Teraz juz jaśniej ale deszczowo na maxa u mnie.... Wczoraj byłam u mojej małej bratanicy, powiem Wam, że jestem dumna z mojego brata, przebiera ją, myje i wszystko robi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
szeryfcio
|
Witam i ja z rana
![]() ![]() U mnie mały w domu, bo chory... No to ja tak często się z tymi dziwnymi rozmiarówkami nie spotykam. Kiedyś jak dostałam czy kupiłam coś nie wiadomo jakiej firmy, to tak... zdarzyło się ... ![]() A generalnie jak kupuję C&A, H&M, Kappahl, Zara, Next, George, to jak kupię 98 to jest dobre. ![]() Mój już zaczyna wchodzić w 104, ale wszystko na zimę i jesień kupiłam w tym rozmiarze w zeszłym roku na wyprzedażach za grosze ![]() Na lato też już obkupiliśmy się na wyprzedażach, wszystko za grosze i mamy spokój. ![]()
#3492 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja z kubkiem kawy
![]() Moja córcia dawno już tak szczęśliwa nie wstała"Mamo mamo pada deszcz, idę zakładać kalosze... ![]() ![]() Jamapi to wysoki Twoj synek jak już na 110 ma ciuszki...ja też jestem na etapie wymiany garderoby tej starszej... ![]() Ostatnio w Pytaniu na śniadanie było o bajkach, że nawet te straszne powinno sie czytac(Grimm,Andersen) ja to je zawsze"modyfikuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Musso z tymi słodyczami to tak wyszlo, że wcale nie wolno do szkoły przynosic...niektóre matki pakowały dzieciom same słodycze i pani zwróciła uwage na zebraniu i wyszło jak wyszlo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do dużych rozmiarówek - to w 5-10-15 jest wielkie mają, ale nie za bardzo lubię ten sklep ... stylistyka mi się nie podoba ![]() ![]() ![]() a tak to najczęściej C&A i H&M też ![]() w smyku zawszę poluję na disneya ![]() no i w tym roku też kombinezon do kupienia mam ![]() ![]() Cytat:
![]() większość zwraca uwagę, ze wyjątkowo wysoki jak na 3 i pół latka ![]() wysoki i szczupły ... nie wiem po kim ![]() ![]()
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Zapowiadali u mnie gorąc nawet do 28, a tu szaro, buro, pochmurno... Mamuśka mówi, że jest ciepło, ale sam widom za okna o tym nie świadczy ![]() A jaki sen dziś miałam ![]() ![]() ![]() I Tatusiek mnie rano obudził i zrobił alarm, że komputer się spalił. Wstałam, wyciągnęłam jednostkę, odcięłam jej całkiem zasilanie, za parę chwil włączyłam i śmiga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
witam i ja z kawą
![]() Cytat:
![]() ![]() powiem wam, że ja mam dobrze z ciuchami dla małej, bo siostra tża, chrzestna Klaudi odkąd wyjechała do Szkocji, to przywozi jej cale masy ciuchów, tam sa tanie jak nie wiem co i wszystko firmowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam buty dla dzieci zawsze z glowy, bo teściowie kupują...ale cała reszta do kupienia. Dziś na obiad wymyśliłam zupę grochową...jeszcze nigdy nie robilam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Ja do tej pory pamiętam- czytałam córce bajke jak dziewczynka poszła do baby jagi i cos tam zaniedbała, położyła się spać a tu podłoga się zapadła i wraz z łóżkiem do piwnicy spadła(Grimma)...no dla mnie to troche straszne...
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-09-19 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę im zarzucić o kombinezonie ![]() ![]() no i buty .... ale to trzeba z bąblem jechać ![]() a pojawiają się już w ogóle kozaki zimowe w obuwniczych?? czy na razie jesień króluje? aaaaa no i półbuty na jesień też ![]() zbankrutuję jak nic ![]()
![]() |
#3504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście 3 razy po 12 ml 65 zł
![]() http://www.avonpolska.pl/REPSITE/cam...REP_NAT-11.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie żeby już porządne miał, bo jak mi wiochę zasypie to nie ma zmiłuj - autobusy nie jeżdżą i trzeba z przedszkola na piechotę drałować (kilka km) ![]() pamiętam, jak w zeszłą zimnę tak z nim szłam .... masakra ![]() teraz jak dostanę premię kwartalną to nie ma zmiłuj - kosmetyki muszą poczekać - trzeba będzie bąbla ubrać ![]() jak starczy to dla męża coś, a ja na samym końcu ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-09-19 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- A zakładacie dzieciom uzywane buty...ja mam kozaki Bartka na rozm.23 po starszej i będą na małą akurat, a dla Ani mam po kuzynce fajne półbuty firmy Ecco...i tak się zastanawiam...do tej pory wszystkie nowe nosiły, bo niby ta nóżka się inaczej kształtuje...co myślicie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
mój bąbel ma jedne używane trampki, ale rzadko w nich śmiga i już pewnie nie pośmiga, bo w piątek astronomiczna jesień się zaczyna ![]() poza ta jedną para to wszystkie ma nowe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.