|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Hej
![]() Kristi skanuj, nie zastanawiaj się ![]() Ja dzisiaj też odbieram, ciekawa jestem jak wyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Cześć babencje
Ja dziś zalatana od rana jestem, sprzątanie, zakupy, robienie żarła, znowu sprzątanie i dzień zleciał. Aniś 100 lat kochana ![]() Wszystkim chorowitkom, małym i dużym, życzę zdrowia ![]() ![]() ![]()
#3483 |
Zakorzenienie
|
Niech nam zyje 100 lat Anis nasza!!!!!! usmiechow, zdrowka szczesliwosci i duzo sloneczka na codzien!!!
![]() ![]() ![]() Ja tam nie sprzatam, wisi mi to ![]() ![]() krotkie wlosy wracaja do mody, kto wie czy nie pojde pod noz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
hejka
Marti ja tam też nie będę sobie flaków wybebeszać, żeby wyjść na przykładną panią domu ![]() okna pomyłam, na szczęście nie były mega brudne , więc szybko poszło firanki zmieniłam, powoli co mi się zamani to jeszcze popchnę i tyle jutro może w końcu uporządkuję ciuszki dziecięce, miałam nadzieję, że moja przyjaciółka będzie miała córeczkę to dostanie worek ubranek po Olce, ale niestety nie trafił się damski płodziak i będą mieli trzeciego synka ![]() testuję spray do nosa, woda morska hipertoniczna, zapchany nos muszę przyznać, że spoko odblokowuje ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze na tż-cie przetestuję,żeby wynik był bardziej wiarygodny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Iga dostała antybiotyk.
i wypada chyba by posiedziała w domu do świąt, yhhhhhhhh ![]() kurde dziecko żywe, jak zwykle zero temperatury, katar jak zawsze, tylko kaszle, i gardło czerwone ![]() edit. dziś przytachałam do domu śpiworek. cofamy się w czasie ![]() Iga oczywiście bunt ale wyłuszczyłam sprawę jasno "sory kochanie, śpiwór podesłał Mikołaj. + 3 kiecki dla barbie ![]() ![]() ![]() edit. dwa. spotkanie z koleżanką git. obżarłam się oczywiście. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-12-16 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
ooooo współczuje chorobska Igusiowego
![]() ![]() ja tez niewiele sprzatałam, umyłam okna, jakies 4 szafki, wyprałam wykładzine, jeszcze tylko nasze szafy mam w planach i koniec. jutro dzien pieczenia ![]() ![]() ![]() no i najwaniejsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
po tych Waszych ostatnich wywodach n.t. naszego alkoholizmu tez postanowiłam zaszalec i właśnie wszamałam koreczki śledziowe z lidla i zapiłam likierem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Jowisz aha ![]() ![]() widze ze szukasz korka do coco ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-12-16 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa,
jaki śpiworek? taki bobasowy, czy jakiś bardziej dorosły z księżniczkami czy puchatkiem? Olka śpi w śpiworku, komiczne jest jak sie kokosi i przekręca na brzuch, bo śpiworek ze 30 cm za długi ![]() ![]() edit byłam dziś z dzieciakami na spacerze, Miki trochę pobiegał, a wieczorem mi mówi , mamusiu ja kaszlę nosz kurna, ciekawe, mam nadzieję że to tylko jego chwilowy wymysł, bo na razie cisza Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-12-16 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
to te zakupy
![]() http://allegro.pl/topolino-cieply-sp...988661428.html http://allegro.pl/sukienka-dla-barbi...987678049.html http://allegro.pl/sukienka-dla-barbi...987678224.html http://allegro.pl/sukienka-dla-barbi...987678795.html ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
a Igusiowa to śpi tylko w tym śpiworku , czy jeszcze jakiś koc na to
pytam, bo ciągle mam dylemat jak Olkę ukokosić, u nas chłodniej w nocy, więc przykrywam małego kokonika jeszcze kocykiem, tak od pasa w dół, może nie jest jej za ciepło ? ![]() proza życia prawie 3 godziny i tż nadal nie ma z W-wy cud komunikacyjny w weekend musiałby się zdarzyć, żeby w 2 godziny do nas zawitał ![]() nie ma to jak wspaniała KOłbiel ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
tylko w tym i pidżamie na dł. rękaw.
dotąd pod górę kładłam jej jeszcze podkoszulek bo wiedziałam,że 3/4 nocy tak tylko leżeć będzie ![]() teraz mam spokój bo też śpiwór ani za cienki,ani zbyt gruby. dotąd przez nią nawet na 23,5 zostawiałam w nocy (a sami i tak pod wielką kołdrą spaliśmy ![]() ![]() dla mnie mniej to juz za zimno ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-12-16 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Iga w spiworku spi? takim jak dla bobasów, zapinanym na szelki? umie z tego sama wyjsc?
ooo juz doczytałam, znaczy sie linka widziałam ![]() ![]()
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz wyszła z wprawy ![]() ![]() ale ona dwa latka miała jak w podobnym spała,a wtedy co drugą noc wstawała sama do łazienki na siku po omacku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znowu mi sie limit wyczerpał na wampiry ![]() ![]()
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Ja Karolka od dawna daję w śpiworku spać
Wcześniej spał w przyczepie na działce, bo nocą ciut chłodno było, a teraz w domu, bez problemu, bez najmniejszego oporu w nim śpi,sam wyjdzie i się wysika Ale ja przykrywam kołderką -cienką, ale przykrywam - jak mu ciepło to się odkryje, ale przynajmniej nie muszę wstawać by go przykryć Takuśna super że jasełka super wyszły i się udały tylko pogratulować ![]() Zdrówka Igusi życzę ![]() Ale czemu od razu antybiotyk ? A co do wypieków to ostatnio dużo o tym gadaliśmy ale chyba w ogródku Jak ja mam nie robić porządków jak mój Krystian wiecznie ze ścierą lata i pyta się jeszcze co ma umyć co posprzątać Jak mu mówię choć zrobimy sobie przerwę to mówi że nie bo jeszcze to i tamto ![]() Listy z prezentami do dzieciątka juz wiszą w oknie a obiecałam jak się wyrobimy ze sprzątaniem chałupy do soboty to w niedzielę stroimy choinkę ![]() dziś to miałam w domu aniołki ![]() ani jednej sprzeczki, ani jednej bijatyki cały czas albo sprzątali albo się bawili Ciekawa jestem jak będzie jutro |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kristi ale masz sie dobrze z takim pomocnikiem ![]() ![]()
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Witam
takuśna jak zwykle same przeróżne autka, helikoptery i mam dylemat czy kupić mu znów kolejne autka czy ten odtwarzacz co myślałam Jemu w tej chwili chyba bardziej zależy na strojeniu choinki, bo każdy ma swoją w swoim pokoju, no i fakt że może sobie sam ją ustroić.Do tego duża choinka do ustrojenia. A swoją drogą, to przecież dzieciątko wszystko widzi ( nawet przez ściany)więc trzeba mu się przypodobać Kurcze babki piszcie, bo mam wyrzuty sumienia, że wszystkie takie zapracowane, a ja na kompie siedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
czy nasz 3,5 latki mogą już w takich fotelikach jeździć ?? czy są za niskie ?
http://allegro.pl/kinderkraft-junior...981668266.html chciałabym namówić ojca na zakup czegoś taniego bo są b. sporadyczne przypadki w roku że fotelik by się przydał... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Magda to zależy jaki ma stopień regulacji. Mój Tymek od roku jeździ w takim foteliku ale najniższy poziom był już dla niego za mały, więc daliśmy o stopień wyżej i jest ok ![]() Ja umyłam właśnieściany w łazience, jak wyschną biorę się za wannę itp. Po południu zakupy w teskaczu |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
a ja przebieram pościel no i w planach mam jeszcze wyprać i wyprasować firanki - akurat tego nie lubię i zostawiam to na sam koniec,tzn wieczór, by mi sie dzieciaki juz nie plątały
A muszę to zrobić w jeden dzień, bo nie lubię okien bez firan, a nie mam na zmianę, jeszcze się nie dorobiłam ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Znikniecie Małej zaczyna być niepokojące mam nadzieję że jeszcze przed świętami sie odezwie ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- aa miałam jeszcze się was zapytać Mój Krystian ostatnio jest ciągle spocony, poci się jak szczur - włosy ciągle mokre Czy jest to normalne by dziecko się tak pociło, nawet w nocy miał całą poduszkę mokrą Rozumiem jak szaleje - to sie spoci Ale przy zwykłych zabawach żeby od razu był cały mokry ? A boję się go rozbierać do cieniutkich ubrać, by się nie nabawił czegoś gorszego Poradźcie mi coś |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
A jak one się regulują? pokaż proszę jaki masz.
tu widzę regulowany 67-77cm: http://allegro.pl/junior-fotelik-sam...975554168.html http://allegro.pl/nowy-fotelik-samoc...977184493.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-12-17 o 13:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
hejka
Miki ma http://vitaliagdynia.istore.pl/pl/be...l?partner=1984 jeździ nim od końca wiosny, chyba, już podwyższałam zagłówek, średnio wskazany jest dla dzieci od 100 cm wzrostu Jowiszowa, nie kupuj marketowego badziewia, wybierz jak już Nania ![]() http://www.nerv.com.pl/category/bezp...zieci-15-36-kg tę firmę polecają na forum fotelikowym jak ktoś szuka czegoś taniego , rezerwowego dla maniaczek Grecji i Chorwacji http://zakynthos.ogni.pl/ http://krk.ogni.pl/ znalazłam podczas szperania za herbatą na prezent Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-12-19 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
czyli ten?
http://allegro.pl/foteliki-samochodo...987382180.html dzięki. wiecie, Iga będzie korzystać z tego ze 2 tyg. w roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() który odcinek już oglądasz? ![]() Upiekłam dzisiaj shreka ![]() Mniam, ale fajne ciasto ![]() Myślałam, że mi się śmietana nie ubije, ale mój mikser dał rade ![]() i faktycznie, mogę potwierdzić - łatwizna ![]() jedyny minus imprezowni pourodzinowej to fakt, że padam na cyce ![]()
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/cybex-solution-x2-...980595481.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-12-18 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Se mysle jaki Mikolaj, jak widze Tymusia i sie zastanawiam jak to mozliwe by od Anki Mikolaja wklejala Judi
![]() ![]() pozniej spojrzalam na jegomoscia w czerwonym wdzianku i umarłam ![]()
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super zdjęcie, ja juz nie moge sie doczekac kiedy u Wikuli w przedszkolu w koncu będa zdjęcia do odbioru ![]() kurde, chciałam zrzucic filmik z jasełek na picasse ale nie moge zlokalizowac go na kompie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.