|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
Hej
ufff trochę pospałam. Oliwka przez to,że zjadła koło 21, a poszła spać o 23 obudziła mi się o 3:35 - zjadła butlę i poszła spać dalej. także dzisiaj jestem nawet wyspana Mój Mały szkrab coraz więcej się do mnie śmieje i guga coś do siebie Cytat:
ooooj tak. na jedzenie już nie mogę patrzeć jakiego masz psa?
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
karoline3ek - jak tam robilas test?
![]() Witajcie po swietach Najedzone? ![]() U nas swieta minely super na wigili bylismy urodzico przyszlo tez dwoch znajomych taty ktorzy nie maja tu zadnej rodziny ... posiedzielismy do 23 pozniej na pasterke a po bylismy na imprezie u znajomego wrocilismy do domu po 4 w niedziele rozmawialismy z cala rodzinka meza na skypie ![]() Mikolaj sie w tym roku spisal chyba musialam byc bardzo grzeczna ![]() ![]() A dzis w pracy od 7 ... tak mi sie nie chcialo wstac ... ![]() No i siedze jak na szpilkach bo maz wrocil dzisiaj do pracy .. pierwszy dzien po wypadku ... i tak czekam az mi napisze sms albo zadzwoni jak mu idzie ...
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
zaaaabia - co ciekawego dostałaś?
mąż się odezwał? aguu - kundelki są kochane
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
zaaaabcia test robię jutro jak TŻ przyjedzie bo chcę żeby był przy tym obecny, ale tak na marginesie to okres mi się spóźnia bo miał być w niedziele wieczorem - opcjonalnie w poniedziałek bo tak zazwyczaj był
![]() aguu00 kundelki są przekochane przygarnięty?
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
karoline3ek, osoba od której wzięłam psa nie pilnowała swojej suki i zawsze jak miała cieczkę miała małe więc można powiedzieć że uratowałam swoją suczkę bo nie wiem co by się z nią stało gdybym jej nie wzięła.
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
Witam Mamusie
![]() Nie było mnie straaaaaaasznie długo, jakoś tak wyszło. Praca itd. Podczytywałam Was troszeczkę wiec mniej więcej wiem co i jak. U mnie święta minęły szybko. Mój maluszek coraz większy a ja razem z nim,kopie jak nie wiem co kończymy 30 tydzień. W miedzy czasie miałam badania wszystkie ok w tym próbę glukozową:/ blehh ale też wszystko ok. 3 stycznia mam usg i będę wiedziała czy to na 100% dziewczynkaA jak Wasze samopoczucia?? Jakieś plany na Sylwka?? Bo mnie czeka namiętna Noc z pilotem i tv hehe
|
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
zajunia -
daj znać po wizycie będziemy czekać. ja na sylwka jadę z Tżem do jego rodziny
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
eagnesuk-
No to już jakieś plany są![]() aguu00- mam nadzieje że w tv będzie jakiś satysfakcjonujący repertuar haahaha ![]() Chyba że zrobię sobie z TŻ romantyczny wieczór Bo rzadko nam się takie zdarzają a to już ostatnie takie chwile:PJejku siedzę w pracy jeszcze została mi godzina ale całe szczęście od stycznia już na Zwolnienie
|
|
|
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po urodzeniu dzieciątka raczej nie ma możliwości na takie samotne romantyczne wieczorki, a nawet jak ktoś z rodziny typu rodzice czy teściowie wezmą wnuka to i tak masz tą myśl, że nie ma Twojego maluszka przy Tobie i chcesz jak najszybciej go zobaczyć..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dwie kreseczki zawsze są bardzo widoczne?
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej!
Nie mam czasu na neta normalnie, więc rzadko wpadam Po świętach fajnie, ale powoli trzeba wracać do rzeczywistości, muszę zacząć pisać pracę, bo muszę oddać część do końca semestru, czyli gdzieś koło lutego :/ ![]() nie zawsze, mi dwa razy test wyszedł gdzie druga krecha wyszła strasznie blada, a robiłaś test?
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
Mi nigdy nie wyszły grube krechy na początku myślałam że to wina testu bo kupiłam takie paskowe ale później zrobiłam taki normalny płytkowy i też nic nie wyszło a byłam już w co najmniej 7 tyg.
Karo, współczuje mi by się nic nie chciało pisać tak teraz spojrzałam na Twój suwaczek i jeszcze trochę i 30 tydzień..? masakra, zleciało maleństwo daje Ci już pewnie ładnie popalić?
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2011-12-27 o 23:57 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
Hey Mamuśki
Jak dziś humorki dopisują?? W stolicy piękna pogoda słoneczko świeci ![]() Patiisia- No zdaję sobie z tego sprawę więc może coś wymyśle dla siebie i TŻ karoline3ek- To zależy ja jak robiłam pierwszy to od razu zrobiły mi się dwie mocno czerwone krechy, później dla pewności na drugi dzień zrobiłam kolejny i wyszły słabe. Wiec to różnie bywa. |
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiem kiedy A no kręci się strasznie, daje znać mamusi co chwilę wiercipiętek z niej straszny
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
Karo89- Moje maleństwo tak samo szaleje strasznie
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Pati czas leci, sama dobrze wiesz jak szybko
zajunia super uczucie Tż na pewno zadowolony był z takich kopniaków :P
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, witam się objedzona po świętach
![]() Zostało mi jeszcze 2 miesiące i 2 tygodnie trzeba zacząć powoli się pakować, ale czekam na paczkę z PL z rzeczami dla siebie dla małej. Muszę znaleźć jakiegoś dobrego kuriera.. 30 grudnia mam wizytę mam nadzieję że wszystko w porządku. Cytat:
![]() My sylwestra też spędzamy w domu tż 31 grudnia wraca z pracy po 22 a następnego dnia ma na 5.30 więc za bardzo nie ma jak. Ja też w sylwestra pracuję.. Jeszcze tylko trochę bo od 18 stycznia idę na urlop a potem zaczynam macierzyński.
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Karo89- No był zadowolony ale po 15 minutach mówi "nie mogę zasnąć bo tak kopie:P" Mówi żebym się przesunęła hehe A co ja mam powiedzieć jak mnie kopie dzień i noc:P
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- 88natka- Rzeczywiście podobnie Ja przytyłam 12 kg jak na razie. Kurcze pakować się to już by się przydało a ja nic jeszcze nie mam |
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
88natka- Już nie mogę się doczekać. Podostawałam dużo ubranek od znajomych i jak tak na nie patrze to już sobie wyobrażam jak moje maleństwo będzie w tym słodko wygladać
|
|
|
|
#3505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Jestem na chwilkę dzisiaj Oliwka pospała od 23 do 4! ![]() znowu jej się coś poprzestawiało i chodzi spać koło 22, 23 i budzi się w środku nocy... I nie wiem co się dzieje z jej oczkiem. cały czas łzawi i ropieje. przecieram jej oczko solą fizjologiczną i ciągle jest tak samo. Cytat:
![]() u mnie były od razu baaardzo widoczne
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
Agnes, czyś jej oko cały czas.. mój mały miał na samy początku problem to jest coś z kanalikiem i u nas to minęło ale trwało z miesiąc co najmniej bałam się że będzie musiał mieć czyszczony w szpitalu czy coś.. ale na szczęście minęło. doszło nawet do tego że oba miał zaropiałe. a zakraplasz jej do oczu czy tylko przemywasz?
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam jeden test i były widoczne. Tylko, że robiłam będąc już w 8 tyg
Cytat:
Spokojnie, ja jestem w 36 tc i jeszcze nie spakowałam. Chociaż myślę, że na weekendzie to zrobie, bo już mamy praktycznie wszystko. Dzisiaj kupiliśmy pościel do łóżeczka. Teraz właśnie skończyłam prać, a jutro będę prasowała. Zostały do kupienia kosmetyki dla małej. Tak w ogóle to 4 stycznia ostatnia wizyta i co 5 dni na ktg. A w piątek robiłam badanie na paciorkowca. Ciekawe czy coś wyszło |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam perfumy , zestaw pedzli do makijazu , zestaw balsamow , tabliczke dla przyszlej mamy , ksiazke " Ciezarowka przez 9 miesiecy " pizame , bluzke , karmnik "its a boy" no i kase
![]() Tak maz sie odezwal u mnie druga kreseczka pojawila sie za chwile i byla bardzo blada dwa dni pozniej jak robila nastepny test juz o wiele ciemniejsza Cytat:
dala Ci cora pospac ![]() Ja wczoraj poszulam laskotanie od srodka tak z 3 razy i sie zastanawiam czy to dzidzia .. czekam na powtorke
|
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Pytałam Was o zdanie bo robiłam test i wyszło baaaaardzo blade coś, nawet nie wiem czy to może moje urojenie było
ale okres mi się spóźnia już kilka dni także po Sylwestrze pewnie powtórzę test Poszłabym od razu na betę ale ja panikuję na widok igły Nie wiem, może sobie wmawiam, ale strasznie jestem zmęczona nic nie robiąc i boli mnie czasem podbrzusze.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

zaczynam już 3 raz więc może tym razem nic nie będzie mnie kusiło

w niedziele rozmawialismy z cala rodzinka meza na skypie
tak mi sie nie chcialo wstac ... 

dala Ci cora pospac