|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
helołłłłł
dwa dni mnie nie było i stron do nadrobienia sporo więc przeleciałam tylko ... i tak nikt nic ode mnie nie chciał i nie tęsknił ![]() w skrócie - Marudek zdrowy, mamy skierowanie na rehabilitację bo główkę układa trochę krzywo (oczywiście musiałam powiedziec, że mi to nie pasuje i że może lepiej cos z tym zrobić to pediatra dopiero się temu przyjrzała ![]() lecę przygotowac butlę dla marudka i potem zajmę sie ogarnięciem chałupki
#3482 |
Zakorzenienie
|
widzialas kiedys niemowle z górnymi dwójkami, bez górnych jedynek ??
![]() ![]() najpierw z reguły idą dolne jedynki, dwojki lub jedynki górne tak piszą w portalach internetowych ![]() u dermatologa lipa ola nie spi, tz ja usypia, rzuca sie ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-26 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Rozeznanie
|
nie ma infekcji a siusiaka nieraz ma czerwonego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
witam wieczorem,
nie mam weny , jest gorzej niż źle ![]() dobrej nocki
#3485 |
Rozeznanie
|
OMG Aguś ale mONdrze napisałam... jasne,że miałam na mysle dolne jedynki a później górne jedynki...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
najlepsze życzenia dla świętujących
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3489 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja wiem, że są normy w nawiasach, ale są przekroczenia lub niedobory, a że nie wiem, co takie odchylenie oznacza, to się martwiłam. Przed chwilą nawet napisałam prywatną wiadomość do Andziot, bo znalazłam taki internetowy analizator wyników krwi i z niego wynika, że moje dziecko ma niedokrwistość niebezpieczną dla życia i białaczkę, także się ostro zestresowałam. A ten wynik LYMPH, który jest tak mocno przekroczony co oznacza? ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Aguś, a czemu u dermatologa lipa? Nic wam nie pomógł? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
napisałam Ci w privie,
to są limfocyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Rozeznanie
|
hej...
jestem tak zmęczona że nawet nie pamiętam jak się nazywam... wróciłam do pracy, czasu brak na wszystko, Wojtuś stęskniony baaaardzo za mną i moimi cyckami jak mnie zobaczył w drzwiach to aż skakał z radości u babci na rękach, potem się dorwał do pierwszego UU jak skończył pić to usiadł mi na kolanach popatrzył w oczy i zaczął zdawać relację z dnia która brzmiała tak "bababababababapfffffffba babababababapffffffff" to chyba nie brzmiało jak "babcia mnie biła i głodziła" nie? ![]() ![]() tylko zła jestem bo w pracy się tak stresowałam myślami o Wojtku, że tylko 50 ml z dwóch UU ściągnęłam!!! obym jutro była bardziej rozluźniona... Kasia mi usnęła już o 17.50, Wojtek godzinę później i dopiero mogłam coś zrobić w mieszkaniu... ależ mi się spać chce... nie wiem kiedy Was nadrobię i tęsknię za Wami strasznie!!! migło mi tylko że katarzynka urodziła!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#3492 | |
Rozeznanie
|
Andziot raz jeszcze dziękuję
![]() ![]() A te internetowe analizatory wywalcie do śmieci. Ten przede wszystkim http://www.analiza-medyczna.pl/anali...nalizator.html Ja już nigdy nie zajrzę do internetu, zanim nie pójdę do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() Ja wracam do pracy w poniedziałek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Dziewczyny, czy ma któraś z was ten śliniak z Ikea? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70179754/ Bo mam zamiar jutro wstąpić do Ikei przy okazji zlotu w Sosnowcu i bym nabyła to coś, tylko tak się zastanawiam, czy te ściągacze trzymają się na rączce, żeby nic tam do rękawów nie wpadało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Boszesztymój co za dzien.
Dziecko jak na zlosc wstalo o 9.30 [ostatnio kimala prawie do 14! <-- bylo kilka przerw ale ja skutecznie zamulalam], ja z pulsujaca glowa, bo spalam 3 godziny i ona hulaj dusza caly dzien, jedna drzemka 25 minut i tak do 18. Przyszedl TZ, troche posmecila i ... usnelismy w trojke. Wstala o 19.45, kąpanko, kolacyjka i teraz szalenstwa w lozeczku, bo spac sie jej nie chce juz. Jak to mozliwe, ze w takim malym ciele jest tyle energii? Ale za to chce pochwalic dzisiaj moje malenstwo, ktore dzisiaj pieknie zjadlo i to punktualnie: 7.15- mleczko z kleikiem 11- puree ziemniaczane z indykiem & soczek jablkowo-winogronowy 14- mleczko 17- marchewke z jablkiem 20.10- mleczko z kaszka z glutenem Wszystko wszamala bez fochow, bez wyginania sie, kopania mnie i siebie, zupelnie jakby mi kto dziecko podmienil! [czyli jak znam zycie jutro wszystko co napisalam obroci sie przeciwko mnie i nie zje nic] Zamowienie na jutro: szpinak z ziemniaczkami, sok sliwkowy, jablko z marchewka i winogronami oraz mleczko z kleikiem/kaszka lub bez. Co pani sobie tylko zyczy. Dodajemy jednorazowy sliniak i lyzeczke. Dowoz gratis. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/tommee-tippee-slin...873674651.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Rozeznanie
|
Mimbi dajesz tylko 5 razy mleko? (ja niedoświadczona jestem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Catia88 Czas edycji: 2011-10-26 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
No kolezanko ja tez niedoswiadczona, ale liczyc umiem troche lepiej niz Ty - 3 razy mleko, nie 5
![]() Plus dwa sloiczki, a mleko raz z kaszka glutenowa i raz z kleikiem. Misia kompletnie nie chce jesc inaczej, mialam problemy, zeby ja w ogole karmic przed poludniem, sloiczek rano to jest jedyna opcja na jedzenie. Tam gdzie sa sloiczki znaczy ze mleka jesc nie bedzie, nie smakuje, nie ma ochoty, zapiera sie raczkami, wygina sie, jęczy, nie i chu*j. Natomiast sloiczek jak najbardziej. Takie mam dziecko charakterne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Uwaga - nowosci Hipp w tym nowe kosmetyki
http://www.hipp.pl/index.php?id=488 |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Rozeznanie
|
Sorka Mimbi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na mm (jak już przejdziemy) to mi też wychodzą 3 posiłki mleczne, a to mało ... powinno być 4-5 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Rozeznanie
|
Dziękujemy wszystkim ciociom za życzonka dla Maciusia
Maciuś grzecznie spi a rodzice jeszcze zdążyli pójsc na spacer wieczorny z pieskiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na nocne karmienie mam mleko udojone w lodówce i mogę spokojnie położyć się spać ![]() Oby Pepe spal, jak najdłużej ![]() Edytowane przez anulinka2009 Czas edycji: 2011-10-26 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
U nas nie ma nocnego karmienia. Misia zasypia o 21, wstaje o 7-8 rano. Specjalnie budzic jej nie bede, nie jestem samobojca
![]() Jakbym miala jej dawac jeszcze jedno mleko, to by chyba pekla, co 3 godz jest ok, lekarz powiedzial, ze dobrze przybiera, wiec sie nie martwie poki co. Ogolnie ma focha na jedzenie, a ja na glowie staje, zeby smakowalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moniak, ![]() przepisala nowy steryd, slabszy ale STERYD syrop przeciwswiadowy, ketotifen no i co musimy przez to przejsc im olenka blizej 1 roku zycia, tym wiecej mozliwosci lekow, by jej ulzyc ![]() tak jak pisalam 2 dni nie ma nic na cialku, za chwile na buzce plamy i sie drapie od czego ? nie wiadomo, moze byc nawet od powietrza ![]() je bane AZS ![]() ![]() ![]() ogladalam na TLC "porodowke" i sie poryczalam jak urodzila zdecydowanie chce drugie dzidzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu nie chodzi o przybieranie ale o ilość wapnia i innych wartości z mleka ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | ||||||
Zadomowienie
|
Nadia spi, yaaaay
![]() A ja wsuwam wlasnie brzoskwinie z puszki, bardzo dietetycznie... ![]() Udalo mi sie dzis wczesniej wylicytowac kocyk kolorowy taki oto dla Nadii na zime ![]() Teraz to juz pewnie za pozno... Ja juz co prawda po obiedzie, ale i nalesniczka na deser bym zjadla ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale na razie nie kupujemy drugiego, nie stac nas, moze dopiero jak bede wracac do pracy, na wiosne... A przydalby sie bardzo, tak to wszedzie mam daleko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie martw sie, za mna tez nikt nie teskni... Powodzenia na rehabilitacji, dobrze ze dostaliscie skierowanie ![]() Co sie stalo? ![]() Cytat:
![]() Codziennie zadaje sobie to samo pytanie... ![]() Cytat:
Moja je 5 posilkow mlecznych, ale za to stalych mniej (caly czas tylko 1x dziennie i objetosciowo tyle co 2 kostki lodu). |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A teraz mój synal i żelka ![]() No nie żelka a ogon małpki i to taka mała historyjka, Wiktor miał małpkę, Bartuś mu dzielnie zabierał, aż w końcu zabrał ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Rozeznanie
|
Ewesko twoi chłopcy są rewelacyjni
![]() Oczy Bartusia na tym zdjęciu są przecudowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AgnieszkoM to Tobie mialam odpisac na tremat wizyty u dermatologa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.