![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. kolorowych ziut jeden pomidor też ![]() ![]() ![]() aaaa ![]() zimoooo też czymam no fłaśnie i ja też kolorowych ziuty trzy jutro se jade czytnik poprawić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |||||||||
Zakorzenienie
|
I ciężka
![]() Nooo...powstaje niezły obraz- czegoś tak ponurego jeszcze nie malowałam ![]() Będzie baaaardzo drogi Cytat:
![]() Cytat:
![]() To, ze wszyscy TUTAJ nie musi nic znaczyć ![]() Cytat:
Oraz spotyka listonosza Cytat:
I to ta wymyślona ![]() Cytat:
![]() Moze Jej mężowi była na rękę taka jej nieobecność Cytat:
![]() Bo u mnie jest wszystko albo nic- czekać? Nie umiem- na razie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ale nic- powiedziałam W. że się spodziewam jeszcze 3 przesyłek- jakby go prąd przeszedł, ale chociaż mi lżej I bardzo chcę Madame edp- uwaga- nie miałam!!! Agnes- zjadło mi cytat- baw się dobrze ![]() I nie, to nie jesteś Ty
![]() |
#3486 | ||
Zakorzenienie
|
też pomidor nie jesy zuy., bo ma potasa :brzydaL:
ideu i ja , FLo umyta ? Szlugs był? To idym i my brnoc , ziut i co co tam ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- nie nie, chodziło mi o to że się rzadko użalam szczegółowo.... Tulę czule i w ogóle ![]() Ju jakby co to przechowlnia aktualna jest dla mnie? Jakbym przyjechała? ![]() znowu npisałam coś inaczej inaczej zostało odebrane ![]()
![]() |
#3487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnie lata były podporządkowane Wizażowi.Czytałam na bieżąco wiele wątków,trochę pisałam i musiałam być na bieżąco,tak jak by od tego zależało całe moje życie i ąż dziw mnie brał jak co niektórzy będąc tak aktywnymi na wieeeelu wątkach to ogarniali. Powiedziałam sobie dość i żyję własnym życiem. Czasami,tak jak dzisiaj, wchodzę na forum,ale nie podnieca mnie to już... Flaszki czasami kupuję,czasami sprzedaję,ale są to zakupy już w pełni przemyślane. Cytat:
![]() ![]() Praca. Może masz za dużo wolnego czasu?Ale chyba przy tak małym dziecku to Ci nie grozi. Sorry,ale jak miałam córkę w takim wieku jak Gustaw,to nie miałam czasu podrapać sie po tyłku ![]() ![]() ![]() Mimo wszystko ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2011-10-23 o 18:23 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać Gucio jest mniej absorbującym dzieckiem ![]() Edytka nie samą pracą człowiek żyje, święty pieter po głowce raczej nie pogłaszcze, trza żyć i robić tylko to co jest miłe i fajne i miłe ![]()
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
o esu
coś mnie przygnało do kompiutra ![]() wszelki duch ![]() ![]()
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każde dziecko wymaga czasu... Ad2 Jeśli to co przeżywa Ju jeszcze jest miłe i fajne... Florens ![]() ja tu tylko na chwilkę wpadłam,bo mi żal Ju ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2011-10-20 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() za pogrubione kciukasy Cytat:
![]() a od przyszłego tygodnia wracam na siłownię (prysznic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście- bardzo bym chciała, żebyś przyjechała ![]() Cytat:
![]() Może mam za dużo wolnego czasu Ale praca jako ucieczka- kolejna ucieczka? Bo w ogóle by mi się przydała. Lubię wychodzić, ludzi... No cóż, wiem, że pisząc tutaj- a pisałam bardzo szczerze, bez usprawiedliwień- muszę liczyć się z oceną ![]() Ale...nie każdy jest taki sam Cytat:
Dlatego na razie będę pracować w domu, aż wióry z dykt będą leciały- tego pragnę Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za kciukasy! wracasz na siłownię, czy pod prysznic w siłowni? Nie, no chyba lekarz na prysznic nie musi pozwalać ![]() W takim razie i ja trzymam ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-21 o 00:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Ale zimno! 0 stopni termometr rano pokazał. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
w necie są systkie odcinki online ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-21 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Nindżopesz
|
O, a gdzie?
Edyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Wpisz tu zomzing
|
musi świeża sprawa, w zeszłą sobotę jeszcze pełną parą działała
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- krejzi hors ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
ja oglądałam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ do końca 7 serii (ostatnia seria dostępna m.in. na nielimitowanym anyfiles), ale są też na innych stronach w sieci, można wyguglować
#3502 | |||||||
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najwyraźniej ![]() Normalka ![]() Śledzionów nie przeszczepiają , tylko wycinają i wywalają ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ale o czymś niewątpliwie świadczy ![]() 3. jak wiadomo , kruszonka jest najlepsza z całego ciasta , zwłaszcza taka , jaką się sobie wyobraża ![]() Ja stale myślę o tym , czego bym chciała a nie mogę i móc raczej nie będę , ale nie mogę nie myśleć , bo by mnie frustracja spowodowana szarą przyziemnością zjadła , ucieczka w wyobraźnię i świat wewnętrzny to forma przetrwania . Rzeczywistość mnie przytłacza *10-tonowy blok betonu spadający na małą emotkę* Pozżerało mi cytaty ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
są limity, ale ja tam sobie oglądam po jednym odcinku dziennie więc mi wystarcza ![]() ![]() Tu oglądam seriale które oglądam sama, jak coś oglądam z TŻem (czyli częściej) to musi być w HD i fogóle nie wiadomo czym jeszcze wiec wtedy ściągamy z torrentów ![]() Cytat:
![]() rozumiem Edyta ![]() Ziut ![]() Idę dziś zmienić opony, juz ten czas, znów mróz był w nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
BAN stały
|
ziut
![]() ![]() jadę jutro do Budapesztu ![]() jakieś wskazówki, co tam robić, anyone? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z tych co się szybko uzależniaja i zatracają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Za rok kupię Twój obraz.Teraz kasiorkę wydałam na remont kuchni a potrzebuję spory obraz do salonu.Tylko,że za rok możesz być już super sławna i znów mnie nie będzie stać... ![]() A co do pracy to chodziło mi nie koniecznie o zawodową. Dobra, zmykam,obowiązki wzywają ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Poszło mi koło w drodze do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję,że to koniec atrakcji ![]()
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Praca niezawodowa- czyli sugerujesz, że teraz żadnej pracy nie mam
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.