|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
HEJ DZIEWCZYNY!
ZARAZ SPOZNIE SIE NA AUTOBUS DO MIASTA ALE KIJ Z TYM, MUSZE SIE WAM POCHWALIC, BO TAK SIE CIESZE ZE SZOK! ZMIERZYLAM SIE DZISIAJ W TALII, KONIEC GRUDNIA/STYCZEN MIALAM 77CM A TERAZ MAM 71CM! AAAAAA !!! JESZCZE 2 CM DO MOJEGO PIERWSZEGO CELU !!!! ;D
|
#3482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A bardzo prosze
![]() Ty wiesz ze po tych batach jajaks pupa jedrniejsza Monia bierz co popdanie byleby poskutkowalo Cytat:
Wiecie ze ja tez to mam Cytat:
![]() Sama bym chciala zeby moje dzieci chodzily do takiej szkoly ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dbam jak moge i tez popieram slowa z to straszne paskudztwo ![]() Ale to nic! W kupie sila ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- U mnie dzisiaj na sniadanko zupa ogorkowa z jedna kromeczka chleba ![]() Nie wiem cos mnie naszlo na zupy, na kolacje tez planuje zjesc talerz cieplej zupy bo napewno przyjde zmarznieta do domu ![]() Brzuch mnie tak meczyl w nocy ze masakra nie wiem jak ja sie dzisiaj z domu wygrzebie
|
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
tyle cm stracić w talii to po prostu mega wyczyn dużo ćwiczyłaś? ![]() Cytat:
ale się nie dziwię za bardzo, bo teraz takie zimno, że człowiek tylko chce się ogrzać Czekoladko, i mnie też brzuch boli ![]() Ja właśnie wstałam podnoszę się z łóżka, no i dalej słyszę ale przypomniało mi się, że wstałam o 5 na siku i zrobiłam mu przy okazji śniadanie no więc idę do pokoju, a tam jego komóreczka na stoliku już chyba ze 3 razy... w tym jego koleżanka; no i chciałam wysłać do niej smsa z mojej komórki, żeby mu jakoś przekazała, że komórkę zostawił w domu, no i nie mogę wysłać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
Ale się nie wyspałam dziś, brat od 8 śpiewał swoje pioseneczki na dzień dobry i tak się darł
Chciałam się jeszcze zdrzemnąć później, ale wciągnęło mnie Dzień Dobry TVN bo rozmawiali o tym kogo wolą mężczyźni blondynki czy brunetki , no i wypowiadał się tam jakiś doktor że oni podświadomie zwracają najpierw uwagę na jasne włosy, bo budzą w nich potrzebę opiekowania się nimi i są takie bezbronne. Za to brunetki bardziej ich pociągają seksualnie, są wyraziste i uważają je za lepsze kochanki A co z tymi które mają mysie włosy, jak ja?! monia o super z tą szkołą, Twoi chłopcy będą mieli cały czas styczność z j.polskim kamilon 6cm w tak krótkim czasie jak Ty tego dokonałaś kochana?![]() biala no popatrz, czyli jest nas już sporo z tymi nogami. Że też nie wynaleźli jeszcze jakiegoś lekarstwa na to
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
Moniaa TO SUPER ciesze się razem z Tobą
![]() Aguniaa nie wiedziałam że masz bloga ale już zajrzałam i poczytałam ! ;*---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- jeszcze tylko tydzień i Mój Mały Przystojniak przyjedzie do Swojej Kochanej Siostry ![]() ahhhhhhh jak się ciesze że go zobaczę
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:O!!! wow! brawo! strasznie dużo Ci ubyło!
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Boże jak zimno!!!! Rano u mnie było -18! teraz nie wiem ile jest bo słońce świeci ale mi jest strasznie zimno! Wstałam dziś o 11, posprzatałam mieszkanie, jeszcze tylko pranie musze poskładać ale tak mi sie nie chce że masakra! Muszę wypić jakąś kawkę żeby się rozgrzać Ciekawe czy dziś przyjdą moje legginsy albo tuniki...Od rana mam dobry humor, tak się cieszę z tego wyjazdu i że dzieci będą do Polskiej szkoły tez chodziły!!!Wszystko się super układa!!! Jedyny problem to nasze mieszkanie tu w Polsce..... nie mam pojęcia co z nim zrobić..... wynająć mi szkoda bo na święta i wakacje będziemy tu przyjeżdzać więc będziemy mieli gdzie spać, zresztą wszystko musimy w mieszkaniu zostawić póki co. Z drugiej strony to są za duże koszta utrzymywać dwa mieszkania - jedno w Niemczech a drugie w Polsce. No i nie wiem (( Jutro mój synuś ma imieniny więc jakieś babeczki musze upiec bo pewnie babcie przyjdą No i postanowiłam że kolejny tydzień synek będzie miał ferie i nie pójdzie do przedszkola niech sobie tez odpocznie!
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
U mnie rano było -21 a ma być jeszcze niżej
ja już po egzaminie i leże w łóżku grzeje się i czekam na wyniki gdzieś koło 15 będą Zaliczyć zaliczę ale na co.... ciekawe jak medzik...
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Witajci
![]() Ja wczoraj Was nadrobiulam. Uffff.. nei bylo mnie 5 dni a czytalam Was wczoraj cały dzien D: I dzis dopiero w pracy skonczyłam Wrocilam z Bukowiny mega wypoczeta, zrelaksowana i z 1 kilogramem na + Nic soe nie odmawialam: piwko słodycze wieczorem do karczmy. Superrr Na nartac tez poszalalam chociaz koleju do wyciągów przeogromne W białce i malym cichym zekalo sie przeszlo pol godziny na wjazd, koszmar!!! Zakupilam sobie CLA green tea, mam nadzieje ze moj celulit zwalczy, co prawda nie mam jakiedgos ogromnego, po tych 5 kg na minus prawie zniknal, ale jeszcze troche zostalo. Kupilam jedno opakowanie to mnijsze (90tabletek), mam nadzieje ze wystarczy, jakos nie jestem przekonana do tego typu tabletek. Zameirzam brac po 2 dziennie, i mam nadzieje ze te 90 tabletek cos pomoze. Monia jak myslisz?? Nie chce sie faszerowac tabletkami. Po slubie planujemy postarac sie o dzidzie. Mam 33 lata i wydaje mi sie ze na dzidzie pora bedzie![]() ![]() Milego dzionka
|
|
|
|
#3491 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ojjj nawet nie wiesz jak mi ulżyło!! Tak się bałam, że moje dzieci będą polskimi analfabetami... a okazuje się że normalnie zrobią sobie polską szkołę podstawową tylko że "zaocznie" Dwie soboty w miesiącu nie powinny być dla nich męczące tym bardziej że zajęcia są od 8:30 do 13 tylko Cytat:
A ja dziś w ogóle na dwór nie wychodzę.... tak zimno, że masakra! Cytat:
Cytat:
Kiedyś jak mieszkaliśmy u jego rodziców to jego ojciec chodził po domu i tak drzwiami trzaskał że budził mnie i synka. Także u nich to rodzinne.... ale teścia też nauczyłam że ma tak nie robić Ja tez mam mysie włosy :P ale farbuję się na ciemny brąz i wszyscy myślą że to mój naturalny kolor :P Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Super, że wycieczka się udała! Wrzuć jakies foteczki Kolejki teraz na wyciągi na pewno spore bo to sezon zimowy, dzieciaki mają ferie no i pogoda idealna na narty Co do CLA to musisz brać 3 tabletki dziennie a nie dwie zawsze w trakcie głównego posiłku. Jedno małe opakowanie to będzie za mało. 2 opakowania to minimum. Ja dopiero efekty po 1,5 miesiąca widziałam. Niestety cellulit to ciężka sprawa i nie jest łatwo się go pozbyć dlatego tak długo to trwa. Ale u mnie na prawdę zadziałało więc Tobie powinno tez pomóc. Jeżeli chodzi o jakąś szkodliwość tych tabletek to się nie martw, zielona herbata i te witaminy które w tych tabletkach są to tylko pozytywnie wpływają na organizm przecież, a samo CLA występuję nawet w jedzeniu tylko w mniejszej ilości dlatego nie musisz się obawiać, że to jakaś chemia czy coś. Te tabletki na prawdę są nieszkodliwe w żadnym stopniu. No ale jak juz bedziesz po ślubie to zamiast CLA ( w ciąży nie można) zacznij łykać kwas foliowy i wtedy róbcie dzidzie Kwas foliowy jest bardzooooo ważny jeśli planuje się dziecko i najlepiej już miesiąc wcześniej go łykać zanim się w ciąże zajdzie. ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
A to Wy dzisiaj te teoretyczne egzaminy miałyście na prawko? Musiałam gdzieś nie doczytać.... tyle piszecie że ledwo nadążam ;p
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-02 o 14:10 |
|||||||||
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
O rany ale jestem zmęczona, wzięłam się w końcu za lekcje, zostało mi tylko streszczenie "Lalki"
Może jakoś przez to przebrnę. Muszę się jeszcze jakoś zacząć przygotowywać do rozmowy kwalifikacyjnej, bo na PP babka będzie z nami robiła na ocenę, no już naprawdę nie ma co wymyślić a to taka wredna menda że zawsze wszystko robi aby tylko źle komuś poszło, już sobie wyobrażam jakie mi pytania zacznie zadawać Głowa mnie rozbolała od tego myślenia już chyba czas się położyć, znów monia a Ty nie farbujesz na czarno? Nie gadaj że aż tak kolorów nie rozróżniam
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
Monia na studiach miałam egzamin i dostałam 4
myślałam, że lepiej poszło no ale ważne, że już po sesji mam tydzień wolnego
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grrrr Cytat:
![]() Cytat:
jakie babeczki pieczesz? Cytat:
też mam czasem problem, by wszystko ogarnąć ![]() widzę, że wyjazd udany, super ja nawet jak byłam szczuplejsza to miałam cellulit więc to nie będzie łatwa walka ale będę działać! ![]() super, że planujecie dzidzię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
o matko
mam nadzieję, że nie u mnie ![]() Cytat:
przyjemnie czyta się książkę Cytat:
no i wolne masz ![]() Ufff, ja dopiero siadłam na zjadłam obiadek i teraz piję kawkę
|
||
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
ja farbuję na ciemny brąz ale wychodzą jak czarne :P
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
białaczekoladko powiedz mi czy ty te buciki co nam pokazałaś zamawiałaś? bo też mi się podobają ale czerwone i juz od dawna choruje na czerwone ale jak na razie nic fajnego nie znalazłam ale te Twoje to całkiem całkiem... i tak pytam bo może zamówiłaś to bym chciała zapytać o opinie jak dojdą
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie te co zwykle czy Dr.Oetker z nadzieniem malinowym albo jagodowym
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
na prawdę super!!!! ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A gdzie Ty mieszkasz tak w ogóle? ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- A u mnie okres się zbliża wielkimi krokami... jak zwykle przed okresem dostałam takiej biegunki że masakra!!! Już z 3 razy na kibelku byłam, a brzuch to mam wklęsły na maksa! Az mi słabo normalnie!!! Moje legginsy i tuniki dziś nie przyszły coś długo idą ;/ może jutro.....![]() Jezu jak mi w ręce zimno!!!! chyba rękawiczki zaraz ubiorę!!!
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
KOCHANE ZDAŁAM
ZERO BŁĘDÓW I PIERWSZA SKOŃCZYŁAM I WYSZŁAM Z SALI ![]() Później Wam po odpisuje, bo głodna jestem jak wilk, od rana nic nie jadłam, ani nie piłam a teraz robię sobie fryteczki w nagrodę
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!
super
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście to było do przewidzenia taka mądra kobietka jak Ty i by nie zdała???? nie ma takiej opcji :P Ja już uczciłam Twój egzamin i zjadłam Muffinkę z kawałkami czekolady Super, że masz już to z głowy teraz tylko praktyka i koniec tego horroru
|
|
#3502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a bardzo lubię czytać książki! Ale samo słowo lektura mnie odrzuca![]() Noo nasza kujonka gratuluję ![]() monia a to ja myślałam cały czas że to czarny kolor no ale faktycznie tak wygląda ![]() Glowa mnie coś boli dziś ale nie będę brała tabletki bo już się nałykałam przeciwbólowych przy @. Dam radę jakoś. Chyba sobie opędzluję czekoladę zaraz
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-02 o 17:22 |
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję moje kochane
zapewne Wasze kciuki mi tak pomogły
|
#3504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpraszam się ![]() podkarpackie ![]() Cytat:
gratulacje!!! nie mogło być inaczej! Fryteczki jak najbardziej zasłużone! ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon gratuluję utraty cm
super!Monia cieszę się, że znalazłaś tam kościół i szkołę dla dzieci mam nadzieję, że uda Wam się tam wyjechać, zostać i godnie żyć ![]() Milena, Monia, Murka, Heroine jeszcze raz dziękuję A na frytasy sobie pozwoliłam, bo wczoraj wieczorem miałam na wadze już 48,1 kg to rano pewnie około 47 kg więc mogłam sobie zaszaleć
|
#3506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to od dziecka, pamietam jak zawsze nogi mnie krecily w nocy i spac nie moglam.Wstawalam wtedy z lozka i w nocy robilam sobie zmine prysznice zeby pobudzic krazenie,czesto mi to pomagalo ![]() Cytat:
![]() Wlasnie wrocilam z pracy i juz szamie zupke ogorkowa a jutro zrobie pomidorowa ![]() W ogole to uwielbiam zupy aaa i pieczarkowa tez uwielbiam ![]() Cytat:
Sa super polecam, bardzo dobrej jakosci swietnie zrobione, wrzuce foty jak znajde aparat ![]() Cytat:
Gratulujeeeee |
||||
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
Tłumów to tu dzisiaj nie ma
![]() Obejrzałam 3 odcinki Gotowych i chyba wezmę się za ostatni 3 sezonu. Boziu jak u mnie gorąco w domu, ciągle otwieram okno ale za długo nie może być otwarte bo już za zimno i tak w kółko Tż został dziś na 16h w pracy i jutro ma wolne, ale fajnie Baletnico co z Tobą?? Miałaś napisać zaraz a tu już dzień mija! Pisz tu zaraz co i jak bo inaczej pogadamy
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko, Basiu dziękuję moje kochane
Czekoladko pokaż koniecznie zdjęcie bucików A ja jakoś straciłam apetyt i na kolację zjadłam troszkę twarożku z cebulką i wypiłam herbatę, jakoś tak się zamuliłam tymi frytkami, że głodna nie jestem. Weszłam przed chwilą na wagę i nadal 48,1 ciekawe ile rano będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Mureczko u mnie też cieplutko, Tż hajcuje że 25 stopni jest ale ja uwielbiam jak jest cieplutko
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Noooo w koncu w domu po pracy ale fajnie szybko dzien mi dzisiaj zleciał i w sumie nawet zmeczona nie jestem , tylko strasznie zmarzłam jak czekałam na autobus, nie dosc ze zimno to jeszcze sie spozniac dziady musza, jak weszlam do domu rak nie czułam![]() meeedzik gratuuuuuluje ![]() wiedzialam ze zdasz i zasluzylas na fryteczki![]() kamilon wielkie ![]() za spadek Ale mi zimnooooo masakra;/
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

;D 

na pewno skorzystam 

taki ból, nie-ból, nawet nie wiem jak to określić 

ale przypomniało mi się, że wstałam o 5 na siku i zrobiłam mu przy okazji śniadanie
i czekam na wyniki gdzieś koło 15 będą Zaliczyć zaliczę ale na co....

Może jakoś przez to przebrnę. Muszę się jeszcze jakoś zacząć przygotowywać do rozmowy kwalifikacyjnej, bo na PP babka będzie z nami robiła na ocenę, no już naprawdę nie ma co wymyślić a to taka wredna menda że zawsze wszystko robi aby tylko źle komuś poszło, już sobie wyobrażam jakie mi pytania zacznie zadawać
grrrr
jakie babeczki pieczesz?
zjadłam obiadek i teraz piję kawkę