Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 07:42   #3481
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

HEJ DZIEWCZYNY!
ZARAZ SPOZNIE SIE NA AUTOBUS DO MIASTA ALE KIJ Z TYM, MUSZE SIE WAM POCHWALIC, BO TAK SIE CIESZE ZE SZOK!

ZMIERZYLAM SIE DZISIAJ W TALII, KONIEC GRUDNIA/STYCZEN MIALAM 77CM A TERAZ MAM 71CM! AAAAAA !!! JESZCZE 2 CM DO MOJEGO PIERWSZEGO CELU !!!! ;D : cmok::c mok::cm ok::cmo k:

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 08:25   #3482
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no to masz hehe

dziękuję za przepis na pewno skorzystam
A bardzo prosze

Ty wiesz ze po tych batach jajaks pupa jedrniejsza

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

ojjj tam kopa! Dostaniesz pomidorem to się może ogarniesz
Monia bierz co popdanie byleby poskutkowalo

Cytat:
A myślałam, że tylko mnie dotyczy ten dziwny ból w nogach taki ból, nie-ból, nawet nie wiem jak to określić wkurzające uczucie...
Szok!
Wiecie ze ja tez to mam

Cytat:
jeju dziewczyny ale się cieszę! miałam już iść spać ale coś mnie tknęło żeby poszukać szkoły polskiej w pobliżu Bruchsal w Niemczech. No i 25 km od Bruchsal jest takie miasto Karlsruhe (prawie na granicy francuskiej) i tam jest polski kościół, parafia no i szkoła Polska!!!!! Oczywiście to nie jest szkoła do której się chodzi codziennie, to jest taka dodatkowa szkoła do której chodzi się dwa razy w miesiącu w soboty. Zajęcia są od rana do południa. Dzieci uczą się normalnie języka polskiego i jeszcze innych przedmiotów: historia,geografia, matematyka i religia. Wyobraźcie sobie, że po 6 latach dostają papier ukończenia szkoły podstawowej polskiej! Miesięcznie płaci się tylko 15 euro! tu jest link tej szkoły: http://www.pmk-karlsruhe.de/?page_id=35
No i komunię będzie tez miał normalnie w Polskim kościele ! Boże jak się cieszę!!!! zaraz się poryczę ze szczęścia bo tak się bałam, że moje dzieci nie będą znały polskiego a tu taka niespodzianka!!!!
Lecę do łóżeczka, choć pewnie teraz nie zasnę z wrażenia
buziaki!!!!!!!!!!!! dobranoc
Wow kochana, to super wiadomosc! Ciesze sie razem z Toba!
Sama bym chciala zeby moje dzieci chodzily do takiej szkoly
Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY!
ZARAZ SPOZNIE SIE NA AUTOBUS DO MIASTA ALE KIJ Z TYM, MUSZE SIE WAM POCHWALIC, BO TAK SIE CIESZE ZE SZOK!

ZMIERZYLAM SIE DZISIAJ W TALII, KONIEC GRUDNIA/STYCZEN MIALAM 77CM A TERAZ MAM 71CM! AAAAAA !!! JESZCZE 2 CM DO MOJEGO PIERWSZEGO CELU !!!! ;D : cmok::c mok::cm ok::cmo k:
Super kochana!! Gratulujeeeeeee
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 08:51   #3483
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

biała (jakoś tak nie miło! ) już sama zgłupiałam co do tych rękawic no musisz kochana bardzo dbać o zdrowie, tarczyca to paskudztwo

Matko jak mnie kręci noga!!! Posmarowałam maścią rozgrzewającą ale nie pomaga nienawidzę tego! W ogóle nie wiem od czego mnie te nogi kręcą, zawsze na wieczór i nie da rady wysiedzieć bez ruchu, no masakra
Wiem wiem kochana dziekuje
Dbam jak moge i tez popieram slowa z to straszne paskudztwo
Ale to nic! W kupie sila

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

U mnie dzisiaj na sniadanko zupa ogorkowa z jedna kromeczka chleba
Nie wiem cos mnie naszlo na zupy, na kolacje tez planuje zjesc talerz cieplej zupy bo napewno przyjde zmarznieta do domu

Brzuch mnie tak meczyl w nocy ze masakra nie wiem jak ja sie dzisiaj z domu wygrzebie
Stary 2012-02-02, 10:18   #3484
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
HEJ DZIEWCZYNY!

ZMIERZYLAM SIE DZISIAJ W TALII, KONIEC GRUDNIA/STYCZEN MIALAM 77CM A TERAZ MAM 71CM! AAAAAA !!! JESZCZE 2 CM DO MOJEGO PIERWSZEGO CELU !!!! ;D
No to super!!!! wielkie gratulacje tyle cm stracić w talii to po prostu mega wyczyn dużo ćwiczyłaś?

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ty wiesz ze po tych batach jajaks pupa jedrniejsza
zawsze to jakiś masaż

Cytat:
U mnie dzisiaj na sniadanko zupa ogorkowa z jedna kromeczka chleba
Nie wiem cos mnie naszlo na zupy, na kolacje tez planuje zjesc talerz cieplej zupy bo napewno przyjde zmarznieta do domu

Brzuch mnie tak meczyl w nocy ze masakra nie wiem jak ja sie dzisiaj z domu wygrzebie
oryginalne śniadanie ale się nie dziwię za bardzo, bo teraz takie zimno, że człowiek tylko chce się ogrzać a zupy rozgrzewająco działają także szamaj na zdrowie

Czekoladko, i mnie też brzuch boli

Ja właśnie wstałam bo wiecie co? Myślałam, że mam omamy jakieś i słyszę dzwonek komórki mojego męża podnoszę się z łóżka, no i dalej słyszę se myślę, do pracy nie wstał?! ale przypomniało mi się, że wstałam o 5 na siku i zrobiłam mu przy okazji śniadanie no więc idę do pokoju, a tam jego komóreczka na stoliku dziad zapomniał komórki, a teraz ludzie dzwonią już chyba ze 3 razy... w tym jego koleżanka; no i chciałam wysłać do niej smsa z mojej komórki, żeby mu jakoś przekazała, że komórkę zostawił w domu, no i nie mogę wysłać cały czas anulowano i anulowano! no szlag mnie trafi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:54   #3485
murka04
Zadomowienie

Ale się nie wyspałam dziś, brat od 8 śpiewał swoje pioseneczki na dzień dobry i tak się darł Chciałam się jeszcze zdrzemnąć później, ale wciągnęło mnie Dzień Dobry TVN bo rozmawiali o tym kogo wolą mężczyźni blondynki czy brunetki , no i wypowiadał się tam jakiś doktor że oni podświadomie zwracają najpierw uwagę na jasne włosy, bo budzą w nich potrzebę opiekowania się nimi i są takie bezbronne. Za to brunetki bardziej ich pociągają seksualnie, są wyraziste i uważają je za lepsze kochanki A co z tymi które mają mysie włosy, jak ja?!

monia o super z tą szkołą, Twoi chłopcy będą mieli cały czas styczność z j.polskim
kamilon 6cm w tak krótkim czasie jak Ty tego dokonałaś kochana?
biala no popatrz, czyli jest nas już sporo z tymi nogami. Że też nie wynaleźli jeszcze jakiegoś lekarstwa na to

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 11:31   #3486
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa TO SUPER ciesze się razem z Tobą
Aguniaa nie wiedziałam że masz bloga ale już zajrzałam i poczytałam ! ;*

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

jeszcze tylko tydzień i Mój Mały Przystojniak przyjedzie do Swojej Kochanej Siostry ahhhhhhh jak się ciesze że go zobaczę
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:04   #3487
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
HEJ DZIEWCZYNY!

:O!!! wow! brawo! strasznie dużo Ci ubyło!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 12:14   #3488
monika01011986
Zakorzenienie

hej hej
Boże jak zimno!!!! Rano u mnie było -18! teraz nie wiem ile jest bo słońce świeci ale mi jest strasznie zimno!
Wstałam dziś o 11, posprzatałam mieszkanie, jeszcze tylko pranie musze poskładać ale tak mi sie nie chce że masakra! Muszę wypić jakąś kawkę żeby się rozgrzać Ciekawe czy dziś przyjdą moje legginsy albo tuniki...
Od rana mam dobry humor, tak się cieszę z tego wyjazdu i że dzieci będą do Polskiej szkoły tez chodziły!!!Wszystko się super układa!!! Jedyny problem to nasze mieszkanie tu w Polsce..... nie mam pojęcia co z nim zrobić..... wynająć mi szkoda bo na święta i wakacje będziemy tu przyjeżdzać więc będziemy mieli gdzie spać, zresztą wszystko musimy w mieszkaniu zostawić póki co. Z drugiej strony to są za duże koszta utrzymywać dwa mieszkania - jedno w Niemczech a drugie w Polsce. No i nie wiem ((
Jutro mój synuś ma imieniny więc jakieś babeczki musze upiec bo pewnie babcie przyjdą No i postanowiłam że kolejny tydzień synek będzie miał ferie i nie pójdzie do przedszkola niech sobie tez odpocznie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:40   #3489
Milena001
Zadomowienie

U mnie rano było -21 a ma być jeszcze niżej ja już po egzaminie i leże w łóżku grzeje się i czekam na wyniki gdzieś koło 15 będą Zaliczyć zaliczę ale na co.... ciekawe jak medzik...
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:43   #3490
czbasia
Zakorzenienie

Witajci
Ja wczoraj Was nadrobiulam. Uffff.. nei bylo mnie 5 dni a czytalam Was wczoraj cały dzienD: I dzis dopiero w pracy skonczyłam Wrocilam z Bukowiny mega wypoczeta, zrelaksowana i z 1 kilogramem na + Nic soe nie odmawialam: piwko słodycze wieczorem do karczmy. Superrr Na nartac tez poszalalam chociaz koleju do wyciągów przeogromne W białce i malym cichym zekalo sie przeszlo pol godziny na wjazd, koszmar!!! Zakupilam sobie CLA green tea, mam nadzieje ze moj celulit zwalczy, co prawda nie mam jakiedgos ogromnego, po tych 5 kg na minus prawie zniknal, ale jeszcze troche zostalo. Kupilam jedno opakowanie to mnijsze (90tabletek), mam nadzieje ze wystarczy, jakos nie jestem przekonana do tego typu tabletek. Zameirzam brac po 2 dziennie, i mam nadzieje ze te 90 tabletek cos pomoze. Monia jak myslisz?? Nie chce sie faszerowac tabletkami. Po slubie planujemy postarac sie o dzidzie. Mam 33 lata i wydaje mi sie ze na dzidzie pora bedzie Milego dzionka
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:42   #3491
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, to super wiadomość! widzisz, wszystko się układa cieszę się razem z Tobą
Na prawdę wszystko się układa! Miałam tyle wątpliwości na początku a teraz żadnych!! została tylko kwestia co z mieszkaniem w Polsce.. to jedyny problem.

Cytat:
ZMIERZYLAM SIE DZISIAJ W TALII, KONIEC GRUDNIA/STYCZEN MIALAM 77CM A TERAZ MAM 71CM! AAAAAA !!! JESZCZE 2 CM DO MOJEGO PIERWSZEGO CELU !!!!
ulalala!!!! Super!!! tyle cm!!! Zazdroszczę

Cytat:
Monia bierz co popdanie byleby poskutkowalo

Wow kochana, to super wiadomosc! Ciesze sie razem z Toba!
Sama bym chciala zeby moje dzieci chodzily do takiej szkoly
Widziałam, że dostałas juz niezłe lanie od dziewczyn to chyba Ci starczy co?
Ojjj nawet nie wiesz jak mi ulżyło!! Tak się bałam, że moje dzieci będą polskimi analfabetami... a okazuje się że normalnie zrobią sobie polską szkołę podstawową tylko że "zaocznie" Dwie soboty w miesiącu nie powinny być dla nich męczące tym bardziej że zajęcia są od 8:30 do 13 tylko

Cytat:
Mnie też pobolewa brzuch, jakies pierwsze oznaki okresu juz mam ale jeszcze pewnie z 2 dni zanim się porządnie rozkręci.... i tez będe umierała
A ja dziś w ogóle na dwór nie wychodzę.... tak zimno, że masakra!

Cytat:
Ja właśnie wstałam bo wiecie co? Myślałam, że mam omamy jakieś i słyszę dzwonek komórki mojego męża podnoszę się z łóżka, no i dalej słyszę se myślę, do pracy nie wstał?! ale przypomniało mi się, że wstałam o 5 na siku i zrobiłam mu przy okazji śniadanie no więc idę do pokoju, a tam jego komóreczka na stoliku dziad zapomniał komórki, a teraz ludzie dzwonią już chyba ze 3 razy... w tym jego koleżanka; no i chciałam wysłać do niej smsa z mojej komórki, żeby mu jakoś przekazała, że komórkę zostawił w domu, no i nie mogę wysłać cały czas anulowano i anulowano! no szlag mnie trafi
No to niezłą mąż Ci pobudkę fundnął też to pare razy przechodziłam mój mąż często telefonu zapominał jak jechał na rano do pracy ( gdy pracował jeszcze w Polsce). Od 6 rano juz wydzwaniali do niego... po paru razach wyłaczałam mu telefon i miałam spokój :P

Cytat:
Ale się nie wyspałam dziś, brat od 8 śpiewał swoje pioseneczki na dzień dobry i tak się darł Chciałam się jeszcze zdrzemnąć później, ale wciągnęło mnie Dzień Dobry TVN bo rozmawiali o tym kogo wolą mężczyźni blondynki czy brunetki , no i wypowiadał się tam jakiś doktor że oni podświadomie zwracają najpierw uwagę na jasne włosy, bo budzą w nich potrzebę opiekowania się nimi i są takie bezbronne. Za to brunetki bardziej ich pociągają seksualnie, są wyraziste i uważają je za lepsze kochanki A co z tymi które mają mysie włosy, jak ja?!

monia o super z tą szkołą, Twoi chłopcy będą mieli cały czas styczność z j.polskim
Ja bym brata udusiła!!! Jak ja nienawidzę gdy ludzie zachowują się jakby byli w domu sami gdy ktoś śpi. Mój mąż tez tak często robił - właczał sobie muzykę gdy ja spałam! Kilka razy się pokłóciłam z nim o to nawet! Dostał OPR i już się nauczył, że jak ja śpie to ma być cisza absolutna!!!!
Kiedyś jak mieszkaliśmy u jego rodziców to jego ojciec chodził po domu i tak drzwiami trzaskał że budził mnie i synka. Także u nich to rodzinne.... ale teścia też nauczyłam że ma tak nie robić
Ja tez mam mysie włosy :P ale farbuję się na ciemny brąz i wszyscy myślą że to mój naturalny kolor :P

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa TO SUPER ciesze się razem z Tobą

jeszcze tylko tydzień i Mój Mały Przystojniak przyjedzie do Swojej Kochanej Siostry ahhhhhhh jak się ciesze że go zobaczę
Ooo to będziesz miała zajęcie Fajne ferie, pewnie koledzy ze szkoły będą mu zazdrościć

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Witajci
Ja wczoraj Was nadrobiulam. Uffff.. nei bylo mnie 5 dni a czytalam Was wczoraj cały dzienD: I dzis dopiero w pracy skonczyłam Wrocilam z Bukowiny mega wypoczeta, zrelaksowana i z 1 kilogramem na + Nic soe nie odmawialam: piwko słodycze wieczorem do karczmy. Superrr Na nartac tez poszalalam chociaz koleju do wyciągów przeogromne W białce i malym cichym zekalo sie przeszlo pol godziny na wjazd, koszmar!!! Zakupilam sobie CLA green tea, mam nadzieje ze moj celulit zwalczy, co prawda nie mam jakiedgos ogromnego, po tych 5 kg na minus prawie zniknal, ale jeszcze troche zostalo. Kupilam jedno opakowanie to mnijsze (90tabletek), mam nadzieje ze wystarczy, jakos nie jestem przekonana do tego typu tabletek. Zameirzam brac po 2 dziennie, i mam nadzieje ze te 90 tabletek cos pomoze. Monia jak myslisz?? Nie chce sie faszerowac tabletkami. Po slubie planujemy postarac sie o dzidzie. Mam 33 lata i wydaje mi sie ze na dzidzie pora bedzie Milego dzionka
Faktycznie my tu idziemy jak burza!!! Sama ledwo nadążam odpisywać :P
Super, że wycieczka się udała! Wrzuć jakies foteczki
Kolejki teraz na wyciągi na pewno spore bo to sezon zimowy, dzieciaki mają ferie no i pogoda idealna na narty
Co do CLA to musisz brać 3 tabletki dziennie a nie dwie zawsze w trakcie głównego posiłku. Jedno małe opakowanie to będzie za mało. 2 opakowania to minimum. Ja dopiero efekty po 1,5 miesiąca widziałam. Niestety cellulit to ciężka sprawa i nie jest łatwo się go pozbyć dlatego tak długo to trwa. Ale u mnie na prawdę zadziałało więc Tobie powinno tez pomóc. Jeżeli chodzi o jakąś szkodliwość tych tabletek to się nie martw, zielona herbata i te witaminy które w tych tabletkach są to tylko pozytywnie wpływają na organizm przecież, a samo CLA występuję nawet w jedzeniu tylko w mniejszej ilości dlatego nie musisz się obawiać, że to jakaś chemia czy coś. Te tabletki na prawdę są nieszkodliwe w żadnym stopniu.
No ale jak juz bedziesz po ślubie to zamiast CLA ( w ciąży nie można) zacznij łykać kwas foliowy i wtedy róbcie dzidzie Kwas foliowy jest bardzooooo ważny jeśli planuje się dziecko i najlepiej już miesiąc wcześniej go łykać zanim się w ciąże zajdzie.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
U mnie rano było -21 a ma być jeszcze niżej ja już po egzaminie i leże w łóżku grzeje się i czekam na wyniki gdzieś koło 15 będą Zaliczyć zaliczę ale na co.... ciekawe jak medzik...
Słyszałam że ma być -32 gdzies w Polsce.....
A to Wy dzisiaj te teoretyczne egzaminy miałyście na prawko?
Musiałam gdzieś nie doczytać.... tyle piszecie że ledwo nadążam ;p

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-02 o 13:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 14:28   #3492
murka04
Zadomowienie

O rany ale jestem zmęczona, wzięłam się w końcu za lekcje, zostało mi tylko streszczenie "Lalki" Może jakoś przez to przebrnę. Muszę się jeszcze jakoś zacząć przygotowywać do rozmowy kwalifikacyjnej, bo na PP babka będzie z nami robiła na ocenę, no już naprawdę nie ma co wymyślić a to taka wredna menda że zawsze wszystko robi aby tylko źle komuś poszło, już sobie wyobrażam jakie mi pytania zacznie zadawać
Głowa mnie rozbolała od tego myślenia już chyba czas się położyć, znów Ciekawe co dziś w Rozmowach w Toku, hm..

monia a Ty nie farbujesz na czarno? Nie gadaj że aż tak kolorów nie rozróżniam

Stary 2012-02-02, 14:33   #3493
Milena001
Zadomowienie

Monia na studiach miałam egzamin i dostałam 4 myślałam, że lepiej poszło no ale ważne, że już po sesji mam tydzień wolnego a z wagą...boje się wejść po wyżerce w weekend
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-02, 15:16   #3494
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się nie wyspałam dziś, brat od 8 śpiewał swoje pioseneczki na dzień dobry i tak się darł
oj, pogoniłabym grrrr

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
o to będzie szaleństwo

Cytat:
Jutro mój synuś ma imieniny więc jakieś babeczki musze upiec bo pewnie babcie przyjdą
Oooo, imprezka jakie babeczki pieczesz?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Witajci
No szalejemy z postami też mam czasem problem, by wszystko ogarnąć
widzę, że wyjazd udany, super teraz super warunki na narty, więc ludzie korzystają ale ten kg szybko zgubisz, don't worry
ja nawet jak byłam szczuplejsza to miałam cellulit więc to nie będzie łatwa walka ale będę działać!

super, że planujecie dzidzię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-02, 15:16   #3495
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam że ma być -32 gdzies w Polsce.....
o matko mam nadzieję, że nie u mnie

Cytat:
O rany ale jestem zmęczona, wzięłam się w końcu za lekcje, zostało mi tylko streszczenie "Lalki" Może jakoś przez to przebrnę.
"Lalka" to jedna z moich ulubionych lektur przyjemnie czyta się książkę

Cytat:
Monia na studiach miałam egzamin i dostałam 4 myślałam, że lepiej poszło no ale ważne, że już po sesji mam tydzień wolnego a z wagą...boje się wejść po wyżerce w weekend
Ale to bardzo dobra ocena! gratuluję! no i wolne masz

Ufff, ja dopiero siadłam na od rana sprzątałam całą chałupę, bo już nie mogłam patrzeć na ten ogólny bajzel i tak jeszcze została mi do ogarnięcia kuchnia zjadłam obiadek i teraz piję kawkę
Stary 2012-02-02, 15:30   #3496
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

monia a Ty nie farbujesz na czarno? Nie gadaj że aż tak kolorów nie rozróżniam
ja farbuję na ciemny brąz ale wychodzą jak czarne :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-02, 15:32   #3497
Milena001
Zadomowienie

białaczekoladko powiedz mi czy ty te buciki co nam pokazałaś zamawiałaś? bo też mi się podobają ale czerwone i juz od dawna choruje na czerwone ale jak na razie nic fajnego nie znalazłam ale te Twoje to całkiem całkiem... i tak pytam bo może zamówiłaś to bym chciała zapytać o opinie jak dojdą
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-02, 15:42   #3498
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, imprezka jakie babeczki pieczesz?
Pewnie te co zwykle czy Dr.Oetker z nadzieniem malinowym albo jagodowym

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
aaaaaaa no to gratuluję!!!! Czwóreczka to świetna ocena na prawdę super!!!!

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
o matko mam nadzieję, że nie u mnie

A gdzie Ty mieszkasz tak w ogóle?

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

A u mnie okres się zbliża wielkimi krokami... jak zwykle przed okresem dostałam takiej biegunki że masakra!!! Już z 3 razy na kibelku byłam, a brzuch to mam wklęsły na maksa! Az mi słabo normalnie!!!

Moje legginsy i tuniki dziś nie przyszły coś długo idą ;/ może jutro.....

Jezu jak mi w ręce zimno!!!! chyba rękawiczki zaraz ubiorę!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-02, 16:05   #3499
meeedzik
Zakorzenienie

KOCHANE ZDAŁAM
ZERO BŁĘDÓW I PIERWSZA SKOŃCZYŁAM I WYSZŁAM Z SALI

Później Wam po odpisuje, bo głodna jestem jak wilk, od rana nic nie jadłam, ani nie piłam a teraz robię sobie fryteczki w nagrodę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 16:10   #3500
Milena001
Zadomowienie

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !! super
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-02, 16:14   #3501
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
KOCHANE ZDAŁAM

Później Wam po odpisuje, bo głodna jestem jak wilk, od rana nic nie jadłam, ani nie piłam a teraz robię sobie fryteczki w nagrodę
ojej!!!! ale się cieszę!!!!! Gratuluję!!!!
Oczywiście to było do przewidzenia taka mądra kobietka jak Ty i by nie zdała???? nie ma takiej opcji :P
Ja już uczciłam Twój egzamin i zjadłam Muffinkę z kawałkami czekolady
Super, że masz już to z głowy teraz tylko praktyka i koniec tego horroru

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-02, 16:20   #3502
murka04
Zadomowienie

Cytat:
"Lalka" to jedna z moich ulubionych lektur przyjemnie czyta się książkę
mimo najszczerszych chęci nie mogłam przeczytać 4 pierwszych stron a bardzo lubię czytać książki! Ale samo słowo lektura mnie odrzuca

Cytat:
KOCHANE ZDAŁAM
Noo nasza kujonka gratuluję

monia a to ja myślałam cały czas że to czarny kolor no ale faktycznie tak wygląda

Glowa mnie coś boli dziś ale nie będę brała tabletki bo już się nałykałam przeciwbólowych przy @. Dam radę jakoś. Chyba sobie opędzluję czekoladę zaraz

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-02 o 16:22
Stary 2012-02-02, 16:39   #3503
meeedzik
Zakorzenienie

Dziękuję moje kochane zapewne Wasze kciuki mi tak pomogły
Stary 2012-02-02, 16:58   #3504
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie te co zwykle czy Dr.Oetker z nadzieniem malinowym albo jagodowym
wpraszam się

Cytat:
A gdzie Ty mieszkasz tak w ogóle?
podkarpackie

Cytat:
KOCHANE ZDAŁAM

joł joł joł!!!! super!!!! gratulacje!!! nie mogło być inaczej!
Fryteczki jak najbardziej zasłużone!

Cytat:
mimo najszczerszych chęci nie mogłam przeczytać 4 pierwszych stron a bardzo lubię czytać książki! Ale samo słowo lektura mnie odrzuca
Stary 2012-02-02, 17:37   #3505
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon gratuluję utraty cm super!
Monia cieszę się, że znalazłaś tam kościół i szkołę dla dzieci mam nadzieję, że uda Wam się tam wyjechać, zostać i godnie żyć
Milena, Monia, Murka, Heroine jeszcze raz dziękuję
A na frytasy sobie pozwoliłam, bo wczoraj wieczorem miałam na wadze już 48,1 kg to rano pewnie około 47 kg więc mogłam sobie zaszaleć
Stary 2012-02-02, 18:55   #3506
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
biala no popatrz, czyli jest nas już sporo z tymi nogami. Że też nie wynaleźli jeszcze jakiegoś lekarstwa na to
Z tymi nogami to faktycznie jakas lipa po calosci
Ja mam to od dziecka, pamietam jak zawsze nogi mnie krecily w nocy i spac nie moglam.Wstawalam wtedy z lozka i w nocy robilam sobie zmine prysznice zeby pobudzic krazenie,czesto mi to pomagalo

Cytat:
zawsze to jakiś masaż

oryginalne śniadanie ale się nie dziwię za bardzo, bo teraz takie zimno, że człowiek tylko chce się ogrzać a zupy rozgrzewająco działają także szamaj na zdrowie

Czekoladko, i mnie też brzuch boli
O tak zupy zima ratuja mi zycie!
Wlasnie wrocilam z pracy i juz szamie zupke ogorkowa a jutro zrobie pomidorowa
W ogole to uwielbiam zupy aaa i pieczarkowa tez uwielbiam

Cytat:
białaczekoladko powiedz mi czy ty te buciki co nam pokazałaś zamawiałaś? bo też mi się podobają ale czerwone i juz od dawna choruje na czerwone ale jak na razie nic fajnego nie znalazłam ale te Twoje to całkiem całkiem... i tak pytam bo może zamówiłaś to bym chciała zapytać o opinie jak dojdą
Kochana kupilam! I nawet juz przyszly
Sa super polecam, bardzo dobrej jakosci swietnie zrobione, wrzuce foty jak znajde aparat

Cytat:
KOCHANE ZDAŁAM

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa !!!Super lalko Gratulujeeeee
Stary 2012-02-02, 19:22   #3507
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
KOCHANE ZDAŁAM

Gratuluje!! mozna rzec: "ja wiedzialam ze tak bedzie"
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:00   #3508
murka04
Zadomowienie

Tłumów to tu dzisiaj nie ma
Obejrzałam 3 odcinki Gotowych i chyba wezmę się za ostatni 3 sezonu. Boziu jak u mnie gorąco w domu, ciągle otwieram okno ale za długo nie może być otwarte bo już za zimno i tak w kółko
Tż został dziś na 16h w pracy i jutro ma wolne, ale fajnie

Baletnico co z Tobą?? Miałaś napisać zaraz a tu już dzień mija! Pisz tu zaraz co i jak bo inaczej pogadamy

Stary 2012-02-02, 20:06   #3509
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko, Basiu dziękuję moje kochane
Czekoladko pokaż koniecznie zdjęcie bucików

A ja jakoś straciłam apetyt i na kolację zjadłam troszkę twarożku z cebulką i wypiłam herbatę, jakoś tak się zamuliłam tymi frytkami, że głodna nie jestem.
Weszłam przed chwilą na wagę i nadal 48,1 ciekawe ile rano będzie

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Mureczko u mnie też cieplutko, Tż hajcuje że 25 stopni jest ale ja uwielbiam jak jest cieplutko
Stary 2012-02-02, 20:11   #3510
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej hej

Noooo w koncu w domu po pracy ale fajnie szybko dzien mi dzisiaj zleciał i w sumie nawet zmeczona nie jestem , tylko strasznie zmarzłam jak czekałam na autobus, nie dosc ze zimno to jeszcze sie spozniac dziady musza, jak weszlam do domu rak nie czułam

meeedzik gratuuuuuluje wiedzialam ze zdasz i zasluzylas na fryteczki

kamilon wielkie za spadek

Ale mi zimnooooo masakra;/

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości