|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33745566][
tego się nie zapomina, jak jazdy na rowerze ![]() ![]() pływałam pieskiem, trochę obciach, ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- 8,44 na pieczywo, marchewki i mandarynki co się dzieje z Kasiulką? |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez się zastanawiałam gdzie nam Kaśka zaginela ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niektórym, na przykład mnie, ciągłe doładowania są niestety potrzebne, bo mój prywatny telefon służy też do załatwiania spraw grupy na uczelni, a że ostatnio dzieje się sporo, to ciągle gdzieś dzwonię - a to lekarz, a to asystentka profesora, ambasada itp. Gazety w sumie służą mi do nauki języka ![]() ![]() Ale wiem, że za dużo wydaję na alkohol i słodycze. No ale jakieś przyjemności w życiu byc muszą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33763505]Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą do nowych użytkowniczek o zaprzestanie prowadzenia jałowej dyskusji po to aby nabić sobie postów.
A wpis typu; nic nie wydałam, dziś zero. Nie oznacza cudu oszczędzania.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wlasnie gdzie jest kasiulek Cytat:
ja dzis wyplata ale marna bo w ostatnim tyg bylam tylko dzien w pracy ![]() od tz-a za to cos wpadnie ale to jutro a z wydatkow dzisiejszych jakies 18e na chleb, mleko 2l ( gdyby nie data waznosci to bym miala na jakies 2 tyg ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |||
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Te robaczki przerażają ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie lepiej te pieniądze na konto wpłacać a do skarbonki wrzucać "przeszkadzające drobniaki" ? Cytat:
![]() ![]() ![]() Wygląda na to że ciągle śpię ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Zadomowienie
|
Hej laski
![]() Wczoraj rossman 21 zł, zakupy spożywcze 22 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale zależy co na pieska ![]() bry ![]() piękny dzień ![]() ![]() wczoraj paliwo ![]() zakupy dla siory 35,00 zrobiłam jej wczoraj rozmowę umoralniającą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W imię zasady, czego oczy nie widzą itd ![]() Co do postów "dziś u mnie 0", to też zdarzało mi się tak "ambitnie" napisać ![]() ![]() ![]() Słodyczy, kina, kosmetyków i ciuchów to sobie już dawno odmawiam. Powiem Wam - nie polecam osobom oszczędzającym dla przyjemności a nie z przymusu, bo to rodzi straszne frustracje ![]()
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33779112]jest, jest, żyje, tylko czasu na wizaż brak
![]() ale zależy co na pieska ![]() bry ![]() piękny dzień ![]() ![]() wczoraj paliwo ![]() zakupy dla siory 35,00 zrobiłam jej wczoraj rozmowę umoralniającą ![]() ![]() a co może być fajne na pieska ![]() ![]() dzień cudowny dziś rzeczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Dagunia nieee chleb to 1,9e ale 18e za calosc poszlo
jakby 18e sam chleb kosztowal to moze bym schudla z glodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() a poza tym chciałbym sobie aparat fotograficzny kupić taki porządny ale nie bardzo wiem ile takie coś kosztuje ![]() a poza tym jeżeli odkładam do skarbonki to nic nie kupuje nawet lizaka ![]()
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
900 zl za aparat fotograficzny Porzadny ?! fajnie ale chodzi Ci o malpke chyba a nie o taki porzadny
no porzadna malpke to pewnie kupisz za tyle ja za swoja ostatnia dalam jakies 90e ale powinien kosztowac okolo 200e tylko ktos sie pomylil i cene zla na wystawie dali i musieli mi za tyle sprzedac zalezy do czego Ci ten aparat ale to temat rzeka bardziej od malpki polecalabym cos takiego mam osobiscie i moge smialo polecic ale to jak chcesz to na pw mozemy pogadac lustrzanki za 900 pln nie kupisz wiec nawet o tym nie mowie ( no chybaze mocno zuzyta ale gdzie tu mowic o obiektywach itd) zmykam zarabiac pieniazki milego dnia Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-04-26 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
Też planuję sobie kupić aparat, ale lustrzankę, w Stanach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
coffee a ty nie masz lustrzanki? Czy to brata wlasna osobista ta n 5000?
jaka planujesz kupic fakt w stanach taki sprzet tanszy tylko nie zapominaj ze czesto gwarancja nie obejmuje europy ja wlasnie musze w pon podskoczyc oddac na reklamacje jeden obiektyw bo cos nie gra ale na gwarancji wiec spoko co do lustra to jeszcze bym chciala kupic obiektyw samyanga do fisheye ![]() aparaty tanieja moj nikon p100 ktory mi tz na urodziny 2lata temu kupil jest juz duuuuzo tanszy w irlandii kosztowal wtedy prawie 400e a we francji wtedy prawie 100e taniej tak samo lustrzanka ktora kupilam we wrzesniu juz ma swojego nastepce to i ceny spadly normalne |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() co do aparatów, ja jestem laik totalny, na wakacje zabieram służbowy i nim zdjecia robię ![]() ja dziś carefur; pifko desperados bułki chleb ogórki pomidorki serki +gratis natka dla świnki ![]() razem jakies 36.00 ale mam wypłatę to na poczet jej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
ziemniaki 2,5 kg 1,99e
salami 1,90e ogórki 0,85e 6 bułek 2,34e + 10,19e 0,11f żel pod prysznic |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
![]()
dzisiaj pogoda ładna
![]() ![]() jutro do skarbonki wleci 40 zł ![]()
#3501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze nie wiem jaką. Nie orientowałam się. Ostatnio tylko tak pomyślałam, że może sobie kupię, bo chciałabym przywieźć coś takiego, myślałam też o iPadzie, ale chyba jednak wolę aparat nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
coffee a nie lepiej ci jakiejs hybrydy czy super compaktu kupic ( stawialabym bardziej na hybryde) wiadomo lustro robi dobre foty ale trzeba wiecej grzebac w ustawieniach , obiektywy troche kosztuja , swoje wazy itd itd
ja pewnie na wakacje wezme i lustro i jakis jeszcze ale mysle nad maupka albo ta hybrydka nikona mam jeszcze czas na szczescie obym tylko jak najszybciej bilety kupila i hotel oplacila itd bo im szybciej tym lepiej zmykam spowrotem do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z lustrzanki brata robię zawsze zdjęcia na 'auto' i wychodzą super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
coffee napisze ci na pw jak do domu tylko dojde ale powiem tyle ze hmmm bardziej rozbudowany kompakt ktory naprawde robi swietne zdjecia
cos wiecej niz malpka duuuzo wiecej a niektore robia zdjecia prawie jak lustra wiec jak robisz fotki na lustrzance ciagle na auto to ja bym sie na lustro nie rzucala i nie tracila tyle kasy szczegolnie jesli nie,asz w planie kupienia innych obiektywow niz podstawowy kitowy napisze ci lepiej pw z domu za jakies pol godz bo mi zaraz deszcz telefon zaleje ( z pracy wracam) |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za jakieś 2 tygodnie będę jechać do Warszawy, do ambasady i zastanawiam się, czy chociaż w jedną stronę nie polecieć samolotem - taki trening przed USA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- wygrałam aukcję na all 4 nowe biustonosze i halka za 78zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
coffee a ile Cie podroz wynosi do W-wy i ile czasu ? a samolotem duzo szybciej
ja np lubie latac ale na takie trasy do 2godz bo do Polski to juz mi sie dluuuzy ja tam bym leciala bedziesz szybciej tylko czy cena 99pln to ostateczna cena i czy z lotniska masz dobry dojazd tam gdzie chcesz jechac ale z tego co pamietam to w wawie maja dobre polaczenie z lotniskiem juz Ci pw produkuje Coffee |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
wyprodukowalam Ci taki Pw ze cala noc chyba bedziesz czytac
![]() widzisz pociag 6-7 godz a samolot pewnie z godz max nawet pewnie nie no tak ciocia ma blisko ( od niej chyba z 20-25 min sie jedzie max jak dobrze drogi ponaprawiali odkad ja tam mieszkalam ![]() pewnie szybciej nawet pociagiem to pewnie jakies Intercity tak szybko co? kurcze pamietam ja cala noc zawsze jechalam nasze kochane koleje ![]() czesto jezdzilam tez pks na zachodni o ile pamietam ale tez w nocy Coffee mysle ze do ambasady w weekend Cie ciagac nie beda zreszta zawsze pewnie mozesz sie u rodzinki zatrzymac na dzien czy dwa Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-04-26 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Komplikatorka
|
![]() Jestem z siebie dumna ![]() ![]() Zastanawiam się czy iść znów na oczyszczanie/mezo czy jeszcze co innego... Szkoda mi kasy ale twarz mam już okropną ![]() Cres zauważyłaś poprawę ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.