|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak powstał Hagrid i inne, czyli Pogaduchy o HP i nie tylko cz.II;))
Pewnie tak
![]() Słyszałam o tej książce, chociaż jakoś nie ciągnie mnie do jej innych dzieł, nie wiem dlaczego ![]() Swoją drogą Barry? Harry-Barry ..
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę tę książkę
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;35258417]Pewnie tak ![]() Słyszałam o tej książce, chociaż jakoś nie ciągnie mnie do jej innych dzieł, nie wiem dlaczego ![]() Swoją drogą Barry? Harry-Barry .. [/QUOTE]a propo Barrego ... czytaliście Barrego Trrotera? ja tak średnio jestem do niej nastawiona.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
mi też nie. jedyne co mi się spodobało w tej książce to nazwy bohaterów.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie czytałam, więc się nie wypowiem
Ale spróbowałambym chociaż edit: nouvelle, oglądałas nowy odcinek Suits? :P ale sie porobiło!
książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 Edytowane przez dorot_qa Czas edycji: 2012-07-14 o 19:24 |
|
|
|
#3487 |
|
Konto usunięte
|
korzystałyście może z wyjazdów z kuponami z citeam? bo maja bardzo fajne oferty tylko jestem ciekawa jak to wyglada w praktyce
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Dopiero wczoraj ściągnęłam i dzisiaj wieczorem obejrzę.Marta, nie wiem szczerze mówiąc. Podobno różnie z tym bywa. Spotkałam się zarówno z opiniami, że wszystko było ok, ale też i z takimi, że ludzie przyjeżdżali i okazywało się, że np wcale nie mają wykupionego hotelu. Ja nie wiem czy bym się odważyła, chociaż biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia, nawet z biurem podróży bym teraz nie wyjechała- najlepiej na własną rękę tylko to jest strasznie dużo załatwiania, no i jeśli za granicę to trzeba super znać angielski żeby się nie zgubić
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2012-07-15 o 12:59 |
|
|
|
|
#3489 |
|
Konto usunięte
|
mnie się tak marzy gdzieś pojechać
|
|
|
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
Mi też, ale niestety nie mam kiedy w te wakacje. Ledwo mi się udało na parę dni do domu przyjechać...
|
|
|
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę doczekać się kolejnej książki Rowling, chociaż zdaję sobie sprawę, że Harry'ego to nie zastąpi.
![]() Czytałam Barry'ego Trottera, nawet mam książkę, wygrałam w jakimś konkursie. Była straszna. Nie wiem, która to część była, ale po kolejne na pewno nie sięgnę.
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
mogę, mogę się przyłączyć?
![]() Z Harrym związane jest całe moje dzieciństwo, dorwałam się do niego jak miałam 8 lat. Póżniej oczekiwanie na kolejne części. Cudowe czasy, tylko pokolenie Pottera może to chyba zrozumieć ![]() Moimi ulunionymi częściami są Więzień Azkabanu i Zakon Fenika, zdecydowanie. Teraz kiedy nadeszły wakacje, człowiek odpoczywa po sesji jak co roku wziełam się za HP po raz setny chyba właśnie czytam Czare Ognia i jak zawsze mam ogromną frajdę przy tym nic tak nie rozluźnia.Bardzo licze na przyjęcie mnie do Waszego grona i na rozmowy o HP i nie tylko
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, że przyjmujemy potteromaniaków nigdy za wiele!
|
|
#3495 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Nie chce mi się wyjeżdżać, w domu jest tak fajnie... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie widzę, że zwolniło się te pare miejsc i jestem na ostatnim miejscu na socjologii w Gda
![]() ![]() ![]() Na amerykanistykę brakuje mi jakieś 224 miejsca niestety i raczej nie mam szans, chociaz miejsca się zwalniają i duzo osób ma status dokumentów 'niedoniesione'. A żeby nie było tak wesoło to jak ostatni tuman i debil znów uj....łam prawko Niedługo będę chyba z egzaminatorami na ty i może dostanę kartę przewodnika po wordzie albo chociaż zniżkę jakąś |
|
|
|
#3497 |
|
Konto usunięte
|
A co tym razem im nie pasowało?
|
|
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;35363523]A żeby nie było tak wesoło to jak ostatni tuman i debil znów uj....łam prawko
Niedługo będę chyba z egzaminatorami na ty i może dostanę kartę przewodnika po wordzie albo chociaż zniżkę jakąś Oooo, współczuję. Ja mam w przyszłym tygodniu egzamin i mam jeszcze 2 jazdy i się coraz bardziej boję. Już bym na miotłę wolała prawko robić
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;35363523]A ja właśnie widzę, że zwolniło się te pare miejsc i jestem na ostatnim miejscu na socjologii w Gda
![]() ![]() ![]() Na amerykanistykę brakuje mi jakieś 224 miejsca niestety i raczej nie mam szans, chociaz miejsca się zwalniają i duzo osób ma status dokumentów 'niedoniesione'. A żeby nie było tak wesoło to jak ostatni tuman i debil znów uj....łam prawko Niedługo będę chyba z egzaminatorami na ty i może dostanę kartę przewodnika po wordzie albo chociaż zniżkę jakąś To gdzie chcesz iść? ![]() Jeśli chodzi o prawko.... może za bardzo chcesz i dlatego się nie udaje? stresujesz się? ja czasem tak mam... trzeba podejść kompletnie na luzie, może ciężko powiedzieć, ale może akurat się uda jeśli mówisz sobie 'znowu nie zdam' albo coś w tym stylu to to też może miec wpływ. Może jakaś herbatka na uspokojenie? ![]() co do wyjazdów na wakacje... ja zamówiłam wczoraj wczasy w Chorwacji. Byłam już tam kiedyś i było świetnie, więc pewnie i tym razem będzie, jedyne czego sie boję to że biuro upadnie albo coś... ale płaciłam kartą, a wtedy można na pewno kasę odzyskać, więc jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy. Na własną rękę chciałabym jeździć, ale we 2 się nie opłaca - za drogo wyjdzie podróż, a w tym roku nie mieliśmy z kim jechać. Poza tym, przydałoby się lepsze (i większe) auto, bo to też jest stres czy przypadkiem coś się po drodze nie zepsuje. We 2 trochę bym się bała. Jak jechaliśmy w 4, to zawsze para zostawała przy aucie (woziliśmy dużo rzeczy), a para np szła do toalety. witam nowe dziewczyny
książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 Edytowane przez dorot_qa Czas edycji: 2012-07-18 o 09:02 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 |
|
Konto usunięte
|
Witam świeżynki
![]() Chochliku wiem co czujesz z tym prawkiem ja do ostatniego razu jak podchodziłam powiedziałam ze to jest ostatni egzamin i wiecej nie podchodze nawet nie miałam pieniedzy ze soba na nastepny i własnie wtedy sie udało. Dorota zazdrosze wakacji ja bym sie chetnie gdzies wybrała. A jeszcze jak patrze na te oferty na citeam to moze zaryzykuje i sie gdzies wybiore ![]() O pierwszej w nocy poleciałam do taty do pokoju bo na moim suficie jest poł metrowy robal ale zanim do niego dotarłam zdałam sobie sprawe ze to mi sie sniło, no ale jak juz go obudziłam to przyszedł i sprawdził czy na pewno go nie ma |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;35367046]
Dorota zazdrosze wakacji ja bym sie chetnie gdzies wybrała. A jeszcze jak patrze na te oferty na citeam to moze zaryzykuje i sie gdzies wybiore ![]() [/QUOTE] Miałam lecieć do Bułgarii, ale mama mojego chłopaka tam jest i mówi, że nie poleca... W takim razie Chorwacja, autokarem, bo dość blisko (za noc można dojechać), ale np do Grecji bym się już autokarem więcej nie wybrała - 3 dni schodziła mi opuchlizna z kostek
|
|
#3502 | |
|
Raczkowanie
|
Ja chcę prawko na smoka, ale miotła też może być, łatwiej znaleźć jakąś
![]() Ja jestem prawie w połowie jazd i tak jak tydzień temu szło mi bardzo dobrze tak wczoraj spieprzyłam wszystko co się dało... już myślałam że ciocia czerwonym autkiem przyjechała bo czas po temu i to dlatego nie mogłam się ogarnąć przez pół dnia, ale jednak nie ![]() Dopisuję się do wątku potteromaniaczek obejrzałam wczoraj "50 najlepszych momentów w Harrym Potterze" i co scena to w ryk ach ten sentyment.Cytat:
|
|
|
|
|
#3503 | |||
|
Konto usunięte
|
A daj spokój, nawet nie chce mi się mówić.. jeszcze wszyscy zawsze ;a co z twoim prawkiem?' 'zdalas juz? nie? kiedy nast egz?' grrrr
![]() Cytat:
Ważne, żeby pamiętać, żeby zapiąć pasy na placyku (ja tak pierwszy raz nie zdałam ![]() Cytat:
Zrobię sobie specjalność socjo mediów i komunikacji i może nie będzie źle Składałam też na filologię, ale tam jestem póki co na 666 miejscu, więc nawet papierów nie wysyłam.Co do prawka to to chyba normalne, że się stresuję.. teraz jeszcze dostałam zawału na miejscu, bo zobaczyłam dwóch największych ch.... z jakimi miałam okazję jeździć ;o Wiadomo stresuje też to jak Ty np trochę dłużej stoisz gdzieś, a oni już się denerwują, niecierpliwią i wręcz wzdychają Raz poprosiłam o otworzenie maski, bo coś mi nie szło, a on do mnie "a kto pani otworzy jak będzie pani miała własny samochód", tak samo na koniec "wy sie kiedys pozabijacie z tak ustawionymi lusterkami".Fajnie, ale one są ustawione pode mnie, a on jest wyższy i ma dalej fotel, więc logiczne jest to,że nic nie będzie tam widział... No i może to prawda, że już po tylu razach baaardzo chcę to zdać i się stresuje i myślę, żeby tylko nic nie zrobić. I serio rozważam jakieś może ziołowe tabletki na uspokojenie. Latająca noga na sprzęgle i puls pewnie 250 to chyba dobry powód ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;35367046]Witam świeżynki ![]() Chochliku wiem co czujesz z tym prawkiem ja do ostatniego razu jak podchodziłam powiedziałam ze to jest ostatni egzamin i wiecej nie podchodze nawet nie miałam pieniedzy ze soba na nastepny i własnie wtedy sie udało. Dorota zazdrosze wakacji ja bym sie chetnie gdzies wybrała. A jeszcze jak patrze na te oferty na citeam to moze zaryzykuje i sie gdzies wybiore ![]() O pierwszej w nocy poleciałam do taty do pokoju bo na moim suficie jest poł metrowy robal ale zanim do niego dotarłam zdałam sobie sprawe ze to mi sie sniło, no ale jak juz go obudziłam to przyszedł i sprawdził czy na pewno go nie ma Ja już teraz z jednej strony bardzo chcę i myślę, żeby nic nie zrobić.. a z drugiej jadę, bo jadę, bez większej nadziei już, że zdam :/ Jeszcze dobija mnie, że instruktor mówi, że bardzo dobrze jeżdżę i powinnam za 1 zdać, a ja nie mogę... ale to już teraz na pewno nie brak umiejętności, bo po tylu razach nawet małpa by się nauczyła jeździć A właśnie stres chyba..Cytat:
![]() Też to widziałam, fajne
Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b Czas edycji: 2012-07-18 o 11:24 |
|||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;35369952]Jeszcze dobija mnie, że instruktor mówi, że bardzo dobrze jeżdżę i powinnam za 1 zdać, a ja nie mogę... ale to już teraz na pewno nie brak umiejętności, bo po tylu razach nawet małpa by się nauczyła jeździć
A właśnie stres chyba..[/QUOTE]Nawet nie strasz! Ja też niby dobrze jeżdżę i się do tego nadaję, a potem np. nie zauważę stopu albo czerwonego światła przed przejściem dla pieszych, na którym nikogo nie ma, bo myślę o tym jak mam jechać, co mam zrobić dalej. I też stres, bo instruktor się po mnie drze, a ja przecież chciałam się ładnie postarać... Ech, idę oglądać Grę o Tron. |
|
|
|
#3506 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam świetnego instruktora i nawet jak nie zdam i wracam z nim to jest wesoło
![]() Ale spoko, nie masz się co spinać to, że ja ze stresu robię głupie błędy to nie znaczy, że i Ty zrobisz...
|
|
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie o to chodzi że mam problem z głupimi błędami ze stresu :P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz no, zależy jak bardzo głupi to jest błąd ;d Jeden Ci wybaczy, że nie włączyłaś świateł, a drugi nie, ważne,żebyś nie robiła rzeczy przez które musi Cię od razu oblać typu wjechanie na czerwonym, nie zatrzymanie się na stopie itp
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;35363523]A ja właśnie widzę, że zwolniło się te pare miejsc i jestem na ostatnim miejscu na socjologii w Gda
![]() ![]() ![]() Na amerykanistykę brakuje mi jakieś 224 miejsca niestety i raczej nie mam szans, chociaz miejsca się zwalniają i duzo osób ma status dokumentów 'niedoniesione'. A żeby nie było tak wesoło to jak ostatni tuman i debil znów uj....łam prawko Niedługo będę chyba z egzaminatorami na ty i może dostanę kartę przewodnika po wordzie albo chociaż zniżkę jakąś ![]() to przez stres.. ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;35367046] O pierwszej w nocy poleciałam do taty do pokoju bo na moim suficie jest poł metrowy robal ale zanim do niego dotarłam zdałam sobie sprawe ze to mi sie sniło, no ale jak juz go obudziłam to przyszedł i sprawdził czy na pewno go nie ma ale musiałaś sie przestraszyć! na pottermore jest już 2 książka, wg mnie jest lepsza. ![]() hej nowe.
|
|
|
#3510 |
|
Konto usunięte
|
Dziś już oficjalnie dostałam się na socjo
Mam 93 miejsce na 140 dostępnych, czyli patologii nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

Harry-Barry ..
19.09.2015

ach ten sentyment.
miejscu, więc nawet papierów nie wysyłam.