![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde w szoku jestem,ze juz od 3 lat sobie tak pozwalacie ,moj to taki cykor ,ze szok ![]() ![]() Chyba go przycisne jak pojade ![]() ![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Jlys, ale potem ile radosci z waszego domku bedzie
![]() ![]() A my wlasnie dzisiaj zaklepalismy sobie wakacje ![]()
#3483 |
Zakorzenienie
|
Gdzie?? zazdroszcze.
My chyba w listopadzie pojedziemy gdzies w ciepełko ![]()
#3484 |
Zakorzenienie
|
no pozwalamy sobie, az sie zaczynam bac czy aby na pewno wszystko jest ok... a najgorsze jest to, ze tutaj lekarze sa jacys nie teges... jedna dziewczyna z norweskiego forum jest w ciazy i mowi, ze lekarz nawet nie potrafil jej powedziec czy mozna brac zurawine na pecherz w czasie ciazy. a do 12 tyg to nawet nie warto do nich isc, bo nic nie zrobia, nawet ciazy nie podtrzymuja bo do 3 miesiaca dla nich to natralne, ze mozna ronic... no niby tak, to fakt, ze czasem natura sama za nas odrzuca slabsze "ogniwa" ale mimo wszystko przeraza mnie troche zachodzenie w ciaze tutaj... no ale czekac tez nie mamy na co
![]() z biletami super sprawa jest, bo naprawde mozna po taniosci znalezc. my tez za pol darmo polecielismy na teneryfe z tym, ze easyjetem: ale pamietam, ze grosze wyszly: cos kolo 30 funtow od osoby za bilet w 2 strony. natomiast mam znajoma, ktora... hmmm.... tanimi nie poleci, bo dzieci jej przeszkadzaja i komfort nie odpowiada... no coz... najwazniejsze, ze my takie obrotne ![]() ![]() a czas leciiii... jak tak piszesz kiedy lecisz, ze potem K. przylatuje do domu i potem juz tylko 2,5 miesiaca to sie wydaje taaaaaaaak krotko;D;D;D szybko ten czas zlecial ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
My skromnie, do Świeradowa-Zdroju
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- No wlasnie ja tez kiedys pytalam o prace Kini, ale odpowiedzi nie uzyskalam ![]() ![]()
#3486 |
Zakorzenienie
|
prosze, nie dobijajcie mnie wakacjami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Wtajemniczenie
|
bo dotarcie do samej Norwegii to nie problem, lotnisko pod nosem,ale z Bergen w krótkim terminie do Floro już nie jest rak różowo, zresztą on nie chce bym przyjeżdzała, nie chcę patrzeć jak sypia z facetami, o właśnie o wilku mowa na skype się pojawił
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Clood, hisHoney - szczęścia na Nowej Drodze Życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Clood, hisHoney Wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kinia, no nie fajnie się zachował, ale na szczęście wszystko wróciło do normy i już jest dobrze ![]() Sandzia, no to widzę, że to wszystko już tak na poważnie! Mam nadzieje, że Wam się szybciutko uda i będziecie czekać na bobaska ![]() Ja dziś mam wolne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Wtajemniczenie
|
w pokojach hotelowych mieszkają i on zajmuje pokój z kolegami, z którymi jeszcze pracuje, a on lubi mieć intymność do spotkań i rozmów ze mną...ale spoko być może za tydzień wraca.Jeżeli tak to w pociąg wsiadam i czekam na niego w Szczecinie.Poleciałabym samolotem,ale byłam wczoraj u endokrynologa no i jeszcze za tydzień badania muszę robić,bo kiepsko to przybieranie na wadze wygląda i brak okresu
![]() ![]() ![]() http://store.orsay.com/index.shtml?lg=pl moja to ta z zebrą Byłam też w aptece i babka nie najmłodziej wyglądająca kupowała kilka testów ciążowych... Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-06-16 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
dzisiejszym, juz meżatkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA DZIS I NA PRZYSZLOSC
blue jakie skojarzenie od razu;D ![]() ciasza dzis tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze wczesniej bylismy na zakupach i walnelam focha, bo chcialam kupic sushi i bylo w sklepie, ale tesciowa sie napatoczyla i mowi, ze w innym sklepie tez jest. wiec pojechalismy do drugiego, nie bylo, wrocilismy do pierwszego i tam tez juz wykupili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
adela ja nie wiedze co kupilas ,bo sie glowną strone orsay pokazuje.
santom nie wiesz ,ze tesciowych sie nie slucha:P ala wrocławianko nawet sie nie przyyznawaj jesli nie poszlas pod hotel po autografy i zdjecie z "naszymi" chlopakami:P ![]() ![]() Laski mecz meczem,ale tak dzis ogladalam filmiki z tymi chlopakami ,trzema i ...jacy oni sa normalni ,bardzo inteligentni ,ich wypowiedzi sa madre,spojne,nie widac ,zeby im woda sodowa do glow uderzyla,oczywiscie mowie o chlopakach z naszej reprezentacji. Nie wiem czy czytalyscie gdzie o tym ,ale nasz kapitan ,strzelec ostatniej bramki z ruskimi Kuba Balaszczykowski stracil mame w bardzo tragiczny sposob.Jego ojciec zarzna ja nozem na oczach jedynastoletniego wtedy Kuby! ![]() A mimo takie traumy wyrosl na takiego wspanialego czlowieka ,nie stoczyl sie,wychowywala go pozniej babcia ,ojciec oczywiscie za kraty trafil.Mozecie obejrzec wywiad z nim w programie "niepokonani" http://www.youtube.com/watch?v=XgAuSFDtMtc
#3494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajny chłopak ![]() ![]() Niestety chłopaki przegrali ![]() Aaaa no i Tytoń ładnie bronił ![]() No i na szczęście Rosjanie nie wyszli z grupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fari Czas edycji: 2012-06-16 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
No szkoda tych naszych chłopakow
![]() ![]() No i oczywiscie sie ciesze ,ze ruskie nie wyszli z grupy. A ja zapomnialam o dzisiejszych dziewczynach oczywiscie wszystkiego najlepszego wam życze na nowej drodze życia duzo miłości ,szczescia i kompromisu ![]() ![]()
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
Clood,His Honey wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
![]() Przyszedł do mnie tż i razem oglądaliśmy mecz. No szkoda, szkoda...ale miło było popatrzeć na akcje z Tytoniem. ![]() Teraz będę kibicować Chorwacji. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Siema! Jesteśmy już z powrotem w warszawie. Smutno strasznie, że najlepsze już za nami, ale co poradzić. Wszystko płynie
![]() ![]() Podróż była super! Pierwszego dnia po dojechaniu kolega małżonek był chyba jeszcze pod wrażeniem ślubu, bo zamiast lecieć na miasto, wciągnął mnie pod prysznic wcale nie po to, żebym się umyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogółem było ekstra! J. miał cały czas dobry humor, żonił mi, ja mu mężowałam, rrrrr to ojejciu...momentami bałam się, że będę mieć problemy z chodzeniem. Wygłupy, śmiechy, zabawa. Bajer ![]() ![]() Aaaa, dziewczyny! ZDEJMUJCIE OBRĄCZKI JAK IDZIECIE NA BASEN! My nie zdjęliśmy i czeka nas porządna polerka ![]() ![]() Gratuluję Clood i His Honey nowego stanu cywilnego! Najlepszego dziewczyny! ![]() Kinia, to Ty już zaraz za chwilę lecisz! Ależ zleciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
No ja tez dziewczynom nie zlozylam zyczen wiec skladam teraz
![]() Ogromu milosci na nowej drodze zycia i cudownych wspolnych chwil ![]() Kinia, nawet nie pomyslalam, zeby isc pod hotel i czekac na nich ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Gajuś, ale ty super relacjonujesz! ![]() ![]() ![]() ![]()
#3499 |
Zakorzenienie
|
Ja siebie też podziwiam, a J. mi jeszcze jeździł, że mało się ruszamy
![]() Leżeć to ja mogę w Warszawie do woli i za darmo, więc na wyjeździe latamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja byłam wczoraj u TŻta ![]() ![]() I nic więcej się nie dzieje czekam na wyniki dwóch egzaminów i jak zaliczyłam to koniec sesji i mogę się przygotowywać do obrony ![]() Gaja super opowiadasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do meczu, to pierwsza połowa była piękna, widać, że dawali z siebie wszystko. A druga połowa, to jakaś porażka była. Ja nie wiem.. Nie dogadywali się zupełnie. Jak jacyś rozkojarzeni.. No ale szkoda mi ich. Na końcu meczu to się popłakałam... Cytat:
![]() Ja zaraz lecę do pracy... TŻ wieczorem idzie pomóc bratu w przeprowadzce, a ja idę do sklepu ![]() Ale za to wczoraj mieliśmy barrrrdzo przyjemny wieczór ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja po meczu mam zrypany humor dzis... troche mnie zabolalo jednak... poczatek piekny, a potem niestety... no ale nic, nie bede sie rozpisywac, bo bedzie mi jeszcze gorzej ![]() gaja ach, jak wszystko super wyglada ![]() ![]() ![]() ![]() blue w sumie to jak przeczytalam Twoj bulwers to do mnie doszlo, ze rzeczywiscie mozna bylo to tak zrozumiec ![]() a my za tydz jedziemy na lozkowo szafowe zakupy;D i byc moze juz bedziemy mogli sie pzeprowadzac powoli;D;D;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Wtajemniczenie
|
widzę,a nie mam możliwości zrobienia zdjęcia. O Kubie słyszałam,chodziłam z kolegą do klasy, który miał to samą sytuację.Nie wiem co robią ci ludzie by po tym co się stało nie zwariować. Gadałam wczoraj z tż i dziś. Kończy prace w sobote,ale kiedy wraca tego nie wie
![]() Gaja wspaniały wyjazd...tęsknie za aquaparkiem.Będę musiała się w koncu wybrać do naszego. Mężatkom gratuluje Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-06-17 o 12:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- aQ - ty ZYJESZ???????????
![]() |
#3505 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj w strefie kibica przed meczem polska-czechy były oświadczyny na scenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zadomowienie
|
No jakoś nikt się o mnie specjalnie bardzo nie upominał
![]() Gratuluję naszym mężatkom ![]() ![]()
#3507 |
Zakorzenienie
|
no ale pisaj co u Ciebie!!!!;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
A fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm, co jeszcze... Myślimy o ślubie w czerwcu 2013, prawdopodobnie 1.06.2013 ![]()
#3509 |
Zakorzenienie
|
pochwal sie jak sie urzadziliscie!! no wiesz co;d zeby siemusiala upominac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
aQ, ja o tobie myslalam, na prawde! Tylko nie pisalam bo stwierdzilam, ze skoro i tak nie czytasz to po co
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.