|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na Wspólnej część V
Cytat:
|
|
|
|
#3482 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Na Wspólnej część V
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Mariusz Drężek
|
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Tak myślę nad tym zwiastunem, kto z kim się całuje i doszłam do wniosku że to Bogdan z byłą żoną Sławka
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek Baski ze Smolnym moze byc ciekawy
![]() A ja nie wiem o co chodzilo za bardzo z Włodkiem i chyba Romanem który siedzi na fotelu z Maria..
|
|
|
#3487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak to Bogdan, bo w zwiastunach piszą "kim jest nowa ukochana Bogdana?" Czemu Wojtek wyskoczy z tą łopatą na żanętę? Edytowane przez truskawk_a Czas edycji: 2013-06-14 o 10:01 |
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej. Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie Edytowane przez Cola_Ola Czas edycji: 2013-06-14 o 11:33 |
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
też tak zrozumiałam i dlatego Roman się głupio śmiał
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie tam byl Bogdan, tylko tej kobietki nie poznalam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli to była Sławka, to beznadziejnie pokierowali wątek. Wychodzi na to, że musiał podporządkować się dzieciom+ rozstać z obecną partnerką, bo się nie spodobała dzieciom. W dodatku biedna Marzena dostanie w pakiecie 2 rozwydrzonych nastolatków. Nienawidzę dzieciaków Bogdana
|
|
|
#3492 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|||
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie ciekawi skąd wzięłyście taką obszerną zapowiedź - jakieś nagie Żanety, Bogdany, billboardy? W ostatnim odcinku z czwartku nic takiego na końcu nie pokazali
Edytowane przez 2ystem1645 Czas edycji: 2013-06-15 o 12:12 |
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie pokazali, z minute jak nie dluzej szly zajawki
moze w necie tego nie ma, w TV bylo
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
W sprawie Bogdana, patrzcie On olal dzieciaki i byla zone, byl dla dzieci obcym czlowiekiem. Zmarla matka dzieci, i uwazacie ze dzieci powinny sie jakos dostosowac? Zmarla im matka, musza zamieszkac z czlowiekiem ktorego nie znaja i jeszcze maja zmienic srodowisko? Ja tam sie nie dziwie ze sie buntuja przed przeprowadzka
|
|
|
#3497 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na Wspólnej część V
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
I oczywiście, bunt buntem ale to co oni wyczyniają to zwykłe świństwo jest. Np. słynny telefon do pośrednika nieruchomości, wmawianie babce, że dom jest w kiepskim stanie by go nie kupiła, czy urojona ciąża. Dzieciaki wchodzą na głowę, a to niestety potem jest jakoś powielane w realnym życiu jak ktoś ogląda ten serial, czy rodzice czy dzieci. Dlatego też nie lubię rodzinki.pl gdzie matka drze się na potęgę, synalkowie stawiają warunki rodzicom, jeszcze licytują stawkę za jaką posprzątają czy skoszą trawnik. A potem płacz, że dzieciom się pupach poprzekręcało Jakby co, nie twierdzę, że dziecko ma siedzieć w kącie i milczeć ale jakieś zasady w domu panować muszą. Edytowane przez 2ystem1645 Czas edycji: 2013-06-15 o 13:17 |
||
|
|
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapoiwedzi są w zakłądce video na www.nawspolnej.tvn.pl
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
no, ale jak ktos jest taki "durny" za przeproszeniem i ogladajac serial potem to samo robi, to heloł, ale seriale calkiem powinny byc jak jakies bajki
![]() a ta naprawde to seriale sa czesto robione na podstawie tego jak ludzie zyja na serio ja tym dzieciakom sie tez nie dziwie, bo latwo tak mowic, ale jak sie nie jest w jakies sytuacji, to sie nieraz nie wie jakby sie zachowalo, sa w glupim wieku i sie buntuja i tak najlepiej od poczatku lubilam Franka, a ta jego siostra dla mnie byla troche niewychowana i jak ona tak samo sie odnosila na poczatku do babci, to co sie dziwic teraz, ona jakas taka jest
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy inne gdzie nikt nie pali albo jak pali czy pije to najczęściej ten zły lub ktoś kto potem wyniesie z tego jakąś nauczkę by pokazać widzom, że tak jest źle. Takie coś ma nawet specjalistyczną nazwę, kiedyś się na nią natknęłam. Dla mnie tutaj chcą pokazać jakie te dzieci są biedne i rodzic ma się nauczyć wyczuwać ich potrzeby, zmartwienia. No ale ile można tak wszystko pod ich dyktando? |
|
|
|
|
|
#3502 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na studiach mimo kierunku zupełnie nie związanym z mediami też o tym mówiono. Akurat był temat jak zmniejszyć spożycie alkoholu czy palenia papierosów w kraju. Jako przykład oprócz akcyz, omówiono właśnie kreowaniu bohaterów seriali i tym podobne. Coś jakby przekaz podprogowy.
Edytowane przez 2ystem1645 Czas edycji: 2013-06-16 o 13:10 |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja uważam, że trzeba się szanować a nie traktować prawie dorosłych nastolatków (prócz Franka) jak 3 letnie nieświadome niczego dzieci. Skoro nie było go z nimi przez całe życie to dlaczego oni mają się do niego dostosowywać jak teraz nagle wrócił po latach? ja też bym się buntowała.
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-06-16 o 17:19 |
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Raczkowanie
|
Z dzieci Bogdana nie lubię tej córki , zapomniałam imienia :-D
nie wiem czemu , ale nie podoba mi się jak gra jeszcze ta jej miłość do Dominika ,normalnie siódme niebo
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę żeby Magda umarła
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście nie twierdzę, że nie. Ale nie twierdziłabym, że seriale są bliskie życiu
Jeszcze raz powtórzę: Rozumiem bunt buntem, bo sama bym się chyba pochlastała gdyby nagle mój ojciec chciałby mnie zabrać do siebie bo np. moja mama umarła. Ale nie podoba mi się to co oni robią (ciąża, pośrednik nieruchomości) i jak się odzywają do ojca czy dziadków. Szczególnie ten starszy to bardzo niewychowany jest. Strasznie mnie też wkurza, że na tyle na ile oglądam ten serial chyba nigdy nikt tym dzieciakom nie starał się wytłumaczyć kwestii z pracą ojca. Tzn. że on tak z dnia na dzień nie może sobie zerwać umowy i zacząć szukać pracy w Warszawie oraz skąd wtedy weźmie pieniądze na ich utrzymanie. Wiecznie tylko gadanie, że musi je zabrać do Gdyni ale jakiejś rzeczowej rozmowy z sensownymi argumentami tam nie ma, co też w tej sytuacji działa na niekorzyść Bogdana. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.