Razem schudniemy 20kg! - część II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 08:00   #3481
lordi
Raczkowanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

Witajcie dziewczyny
Jestem z Wami w miare na biezaco, ale jakos nie mialam natchnienia zeby sie udzielac, wybaczcie
Tak jak pisala Therend, nadal użeram sie z rodzinka ale juz niedlugo, w poniedzialek albo we wtorek juz stad spadaja, niestety zapowiedzieli sie juz ze przylecą na Świeta Bożego Narodzenia... ale wedlug moich planów (o ile mi sie wszystko uda) wtedy bede juz w ciąży i nie odstąpie im pokoju

Dzwonilam do mojego gin. wszystkie badania wyszly mi dobrze, wczoraj wzielam ostatnią tabletke anty, juz zaczelam kuracje kwasem foliowym, teraz 3 miesiace regeneracji organizmu i... do dziela!
Teraz mam 5 dni wolnego od pracy a w lipcu znowu maratony ale nie az takie jak w czerwcu, da sie przezyc

A co do diety... no coz roznie to wychodzilo, przyznam szczerze ze waga zupelnie stala przez 3 tyg, taki zastój strasznie demotywuje (znacie temat ) ale staralam sie starać(z roznymi efektami) i od wczoraj lekko, podkreslam bardzo delikatnie zaczela spadac ale nie zapeszam, musze sprawdzic i potwierdzic, moze w koncu i ja dobije do grupy -10kg (kiedys). Za to pomierzylam sie i w sumie od poczatku odchudzania spadlo mi np. 8cm z talii, 10cm z brzucha (pod pępiem), 7cm z bioder, 6cm z tyłka.
Powiedzcie mi jak to jest z cm spadam a na wadze taki opór?

pozdrawiam wszystkie, zwlaszcza anusiawe bo pierwsza sobie o mnie przypomniala

Ciąża bliżniacza
8tydz : 67,5kg
20tydz : 70,3kg
30tydz : 77,5kg
w dniu porodu : 79,7kg
2tyg po porodzie: 66,6kg
lordi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:05   #3482
thenerdqueen
Wtajemniczenie

30 min na rowerku zaliczone. kurcze, mogłam się wstrzymać z brzuszkami. w takim razie jak wrócę to zrobię te dwie serie, bo jedną już zrobiłam... ^^'
elganja: możliwe, że mam słabe, dziś już ciut lepiej było

Edytowane przez thenerdqueen
Czas edycji: 2012-06-27 o 08:07
thenerdqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:08   #3483
suzzi891
Zadomowienie

GG do suzzi891

Superka ja podałam wagę,jest pogrubiona w podpisie.. Zresztą i tak nieważne.. ppapap trzymajcie się laseczki
Stary 2012-06-27, 08:15   #3484
elganja
Rozeznanie

thenerd: poniekąd ma to plus. To znaczy że szybko odczujesz i zobaczysz efekty ćwiczeń
Stary 2012-06-27, 08:23   #3485
201606210914
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suzzi891 Pokaż wiadomość
Superka ja podałam wagę,jest pogrubiona w podpisie.. Zresztą i tak nieważne.. ppapap trzymajcie się laseczki
Aha widocznie nie zauważyłam bo nie odzywałaś się, czemu nas opuszczasz ? Coś stało się ?
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:27   #3486
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elganja Pokaż wiadomość
thenerd: poniekąd ma to plus. To znaczy że szybko odczujesz i zobaczysz efekty ćwiczeń
fajnie by było tymczasem śniadanie wtrząchnięte, idę się myć i powoli zwijam się na uczelnię
Stary 2012-06-27, 08:47   #3487
estecorazon
Rozeznanie

eleganja wiem wiem, że cały dzień był ale jak napisałaś o tym to potem wychodziłam i wróciłam późno i padnięta a jeszcze dziecko wykąpać, łóżko zrobić, nie miałam już sił. Dzisiaj serie na brzuszki własnie zrobiłam zaraz zrobię drugą i karne pompki

lordi Kochana jak pięknie Ci te cm poleciały wow jestem pod ogromnym wrażeniem, i choć u mnie waga nie przynosiła cyferek jakie chciałam ujrzeć to cm też poleciały więc nie wiem jak to tam jest.

suzzi jak nie ważne? o co chodzi? Ty chyba nie masz zamiaru skończyć z dietą co??

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 08:55   #3488
darialex
Raczkowanie

a gdzie się podział Wyrafinowany??

cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!!
cel II 65
cel III 60
cel IV 55

Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu.
CZAS I TAK UPŁYNIE..
darialex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:58   #3489
atram00100
Rozeznanie

brzuszki zrobione, śniadanko zjedzone, zaraz lecę na rower a później hula .

suzzi te laska, Ty już weź nie wydziwiaj tylko bierz się do roboty, co nieważne ja się pytam . Raz, dwa, trzy i wracasz na dobre tory

lordi fajnie, że wyniki są ok. To rodzince się spodobało siedzenie Wam na głowie skoro już planują kolejne odwiedziny, współczuje

este najlepiej zrobić te brzuszki rano i mieć je z głowy, wieczorem to już się nie chce nic robić a jak jeszcze pomyślę o jakiś ćwiczeniach ...

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:00   #3490
elganja
Rozeznanie

thenerd: na pewno tak będzie Będziesz miała mega brzuszek umięśniony i sexy

este: każda jest zalatana, więc nie ma litości! ale dobrze, że już odrabiasz straty, tzn. że się zmotywowałaś . Poza tym myślę że będziemy się wszystkie musiały na wzajem pilnować, mi czasami ciężko się zmotywować i poćwiczyć, i jestem zalatana, ale czasami się sama przed sobą przyznaję że to po prostu lenistwo zwykłe. Chociaż wiem oczywiście, że u Ciebie jest gorzej boa masz córeczkę, którą sama wychowujesz (wiem że masz męża, ale z tego co pisałaś to jego dużo nie ma więc de facto na co dzień wszystko na twojej głowie), ale musisz się postarać jakoś trochę tego czasu dla siebie znaleźć. A tak myślę nie masz nikogo blisko kto mógłby się małą zając na chwilę? Wiesz nawet na 1 godzinę w tygodniu abyś miała ten czas tylko dla siebie? Mogłabyś wtedy albo poćwiczyć albo nawet sobie maseczki na twarz położyć, wiesz taki babski czas tylko dla ciebie. Pomaga to na zmartwienia i smutki i nerwy też (pisałaś że to brak męża ale myślę też że brakuje ci tej chwili dla siebie)

atram : brawo za rower i hula.

Ja dziś nasz zestawik i może uda się na rower wyjść.

Edytowane przez elganja
Czas edycji: 2012-06-27 o 09:02
elganja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:05   #3491
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Hej kobitki Mam dzisiaj wyjątkowo do pracy na popołudniu. Jak to miło jeden dzień w tygodniu sobie pospać do 9 . Taki leniwy poranek, super sprawa . Zrobiłam sobie owsianeczkę z rodzynkami, kawę i sobie leżę. W ogóle to chyba pokocham moją @ - dziś kolejny spadek i 73,2 kg . Nie mam pojęcia jak to się dzieje. W sumie wyszło że w 2 dni spadła mi waga o ponad kilogram. Mam nadzieję że to nie wróci .

Suzzi a co to za kolejny kryzys? Mów szybko co się dzieje. Chyba nas nie zostawisz niedobra kobieto?

Dziewuszki, czasami tak jest że cm spadają a waga stoi. Ćwiczenia powodują, że ciało się wysmukla, jest bardziej zbite, zamiast galaretowate. Na logikę to musi więcej ważyć takie ładne ciałko. Dlatego czasami przy ćwiczeniach nie ma efektu spadku wagi.

Lordi no grunt że nie przytyłaś No ale jak planujesz dzidzię to chyba odchudzanie odpada

Zdrowa dieta + spora dawka ruchu
Martuszka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:05   #3492
thenerdqueen
Wtajemniczenie

darialex: rodzinne sprawy ją od forum tymczasowo trzymają, ale wróci

tak patrzę na ten mój obiad i chyba tam wcisnę jeszcze twaróg jak wczoraj, żeby to białko podbić
Stary 2012-06-27, 09:22   #3493
estecorazon
Rozeznanie

eleganja melduję posłusznie zrobione dwie serie i karnych 10 pompek ehhh padam poprostu, jestem bardziej mokra niż po skakance hehe Mi najbardziej zależy na brzuchu i nogach, reszte jakoś zniosę ale te dwie rzeczy a brzuchol zwłaszcza, nie da się normalnie z nim żyć Co do mnie masz rację ale każdy z rodziny jest zajęty własnym życiem i jeśli prosi się go o pomoc wymyśla tysiąc powodów, tak więc od 2 lat ja nie mam czasu dla siebie, maseczki nigdy na twarzy nie miałam, w saunie nigdy nie byłam a domowe spa to chyba marzenie tak więc jakoś muszę sobie radzić

lordi, że planujesz rodzinkę to cudownie ale nie zostawiaj nas absolutnie, doświadczone mamy będą Ci podpowiadać jak będziesz miała problemy, pozatym odchudzanie w ciąży odpada ale zdrowe odżywianie, owoce i mnóstwo witamin jak sama wiesz to ilości do potęgi n

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-06-27, 09:27   #3494
czarnaDama2394
Zadomowienie

Suzzi-a co ty odwalasz tak w ogóle?!ŻE CO JUŻ NIE WAŻNE??!ej laska ci chyba coś na łeb padło!ja mam do ciebie przyjechać i ciebie ogarnąć??!:O

Bottega-nie bądź skromna już mówiłam pewnie że laska!widać gołym okiem to co był a jest to niebo a ziemia kochana! Nie zaprzeczaj nawet bo tobie też dupe spiorę

Lordi-fajnie że się odezwałaś już myślałam,że kolejna poszła w swoją stronę:-/

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-06-27 o 09:29
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:34   #3495
elganja
Rozeznanie

este : to fajnie że odrobiłaś. Szkoda ze nie ma kto Ci pomóc, a z tego co piszesz to córcia absorbująca jest. Ile ona ma?

suzzi : będziemy na Ciebie czekać kochana. nie poddawaj się

darialex: jak dodasz chudy twaróg to same plusy : zwiększysz białko przy małej ilości kcal i węgli.

Muszę dziś do Biedry wejść po marchew. Maja tam pyszną paczkowaną i umytą 1 kg. 1 kg zeszło mi w 3 dni bo się musiałam hamować żeby na raz nie zjeść. Marchewkowy potworek jestem. Dzisiaj za to wciskam pomidory i właśnie chudy twaróg. A wieczorem będę robić sałatkę z kurczakiem (kurczak w przyprawach smażony, sałata lodowa, roszponka, pomidor, ogórek i kukurydza) to mąż też zje.
W ogóle pensja dobrze że niedługo bo jestem spłukana prawie do zera. Nie wiem, robię spożywkę ,jakoś dużo nie kupię a stówka papa.... A że warzyw nie da się przechowywać długo to wizyty w sklepie częstsze zawsze coś tam jeszcze do koszyka wleci i kasa wylatuje.
Aha. Wczoraj w Kauflandzie kupiłam sok tłoczony jabłko plus wiśnia, przeceniony z ok 24 na ok 13. Pyszotka. I sama natura bo be konserwantów i nie z soku zagęszczonego tylko właśnie bezpośrednio z owocków. Kcal oczywiście wliczyłam do diety - warto było.

I takie pytanko mam : może któraś polecić sokowirówkę? Od dawna się przymierzam. Nie musi być duża, ważne żeby się nie namęczyć z jej czyszczeniem.

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Suzzi-a co ty odwalasz tak w ogóle?!ŻE CO JUŻ NIE WAŻNE??!ej laska ci chyba coś na łeb padło!ja mam do ciebie przyjechać i ciebie ogarnąć??!:O

Bottega-nie bądź skromna już mówiłam pewnie że laska!widać gołym okiem to co był a jest to niebo a ziemia kochana! Nie zaprzeczaj nawet bo tobie też dupe spiorę

Lordi-fajnie że się odezwałaś już myślałam,że kolejna poszła w swoją stronę:-/
czarna : zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. Jakbyś mi w myślach czytała. Przekaz myśli normalnie.

Edytowane przez elganja
Czas edycji: 2012-06-27 o 09:36
Stary 2012-06-27, 09:35   #3496
darialex
Raczkowanie

eleganja, słoneczko ja nie pisałam nic o żadnym twarogu

cel II 65
cel III 60
cel IV 55

Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu.
CZAS I TAK UPŁYNIE..
Stary 2012-06-27, 09:38   #3497
estecorazon
Rozeznanie

eleganja mała ma 1,6 roczku, robiłam pompki to weszła mi na plecy i zaczęła skakać jak brzuszki robiłam to ciagnęła za włosy abym wstała albo wchodziła na mój brzuch no masakra hehehe ale udało się i już mam z głowy ewentualnie później skakanka albo jeszcze brzuszki porobie, zobaczymy, póki co sprzątanie, pranie itd.

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-06-27, 09:54   #3498
thenerdqueen
Wtajemniczenie

elganja, darialex: to chodziło o mnie
lecę na uczelnię, miłego dnia!
Stary 2012-06-27, 10:00   #3499
elganja
Rozeznanie

este: a nie masz jakiegoś kojca czy kącika gdzie mała może się sama pobawić. Widzę że u ciebie ciężko. I nie chodzi mi tylko o dodatkowe obciążenie podczas ćwiczeń ;P

darialex: a faktycznie! To thenerd, ale wcześniej pisała do Ciebie i mi się pomieszało. To musi być zez rozbieżny

Kochane! Ponieważ robimy przerwę brzuchową a obiecałam rozpisywać do przodu to lecimy. Podkreślam : jeśli któraś ma problemy to kontaktujcie się z lekarzem. Jeśli czujecie że coś nie tak to przestajecie robić. Zdrowie najważniejsze.

Na dziś : wzmacniamy kręgosłup. Znów ta miła Pani, ładnie prowadzi
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1K811Izn5d4

jutro(czwartek) powtórka z dzisiaj czyli dwie serie.

piątek : proponuję pozycje z jogi:

Tadasana- czyli jak stać prawidłowo, warto obejrzeć aby nie robić podstawowych błędów
http://www.youtube.com/watch?v=GldVs...2&feature=plcp

Urdawa Hastasana - 5-10 razy powtarzamy
http://www.youtube.com/watch?v=9aTA9...1&feature=plcp

Utkatasana - 5-10 razy powtarzamy
http://www.youtube.com/watch?v=gq0tB...0&feature=plcp

Zwróćcie uwagę że jogę (powyższe ćwiczenia bynajmniej) wykonuje się powoli. Ważne aby ją ćwiczyć dokładnie. Wyciągać się mocno. Może wygląda średnio ale ja jakiś czas ćwiczę i efekty są.

sobota : wracamy do brzucha, więc seria się zmienia ale nie zwiększa jeszcze ilość powtórek aby nikogo nie zniechęcać, ale zmienia się układ skośnych więc jest trochę trudniej. Plus przy każdym brzuszku przy maksymalnym napięciu (czyli jak jesteśmy na górze) zatrzymujemy się na 1-3 sekund.

10 prostych+5 foczek+20 w prawo i w lewo na zmianę (prawo skos- lewo skos - prawo skos- lewo skos itp)+5 foczek+10prostych+5 foczek

niedziela : do wyboru : wzmocnienie kręgosłupa lub układ z jogi z poprzednich dni. Jako że niedziela jest dniem wolnym to jeśli ktoś odpocznie od ćwiczeń karniaków nie będzie.

Edytowane przez elganja
Czas edycji: 2012-06-27 o 10:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 10:53   #3500
Bottega
Zakorzenienie

Laseczki kochane,
przyszłam tylko powiedzieć, że mam dziś dużo roboty w domu + idę na trochę do pracy + wieczorem fitness + zakupy na ciacho dla mamy, więc nie wiem czy dam rade zrobić brzuszki :<

3majcie się, posty nadrobię innym razem

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:59   #3501
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Dziewuszki Kochane
Dzień zaczęłam od miski płatków owsianych, dużej ilości muzyki, tańców po pokoju z obciążeniem na rękach i nogach. Strasznie podoba mi się taka forma rozpoczęcia dnia.
Zapewne zamiast się relaksować powinnam się skupić i się uczyć. Tak jakos wyszło, że mam jutro obronę To, że teraz się obijam to nic. Na wieczór planuję jeszcze iść na fitnessik

Swoją droga dziwna sprawa się mi dzieje. W poniedziałek na wadze miałam 75kg. Była to waga u rodziców, nie moja, na której się systematycznie ważę. Wszystko byłoby w porządku, ale ja dziś na wagę, a tam 73,8 kg. Zastanawiam się czy wszystko oby na pewno ok. Może mam jakiś wewnętrzny niewyczuwalny dla mnie przedobronowy stres, który spala kalorie Ja wiem, że powinnam się cieszyć, ale dla mnie to nowość, takie gubienie od tak Oooo! Jem normalnie. Nie za mało, nie za dużo. Dietkowo trzymam się bardzo dobre. Musze przyznać, że odkąd na poważnie przyłączyłam się do wątku na początku czerwca to nie zgrzeszyłam ani razu. Jestem z tego dumna, ale mam nadzieję, że nie zapeszę No i na fitness trzy razy w tygodniu śmigam po dwa zajęcia + to co w domu robię.

Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Czas edycji: 2012-06-27 o 11:01
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:00   #3502
czarnaDama2394
Zadomowienie

Elganja-dziękuję kochanie a co wy z tymi ćwiczeniami odprawiacie

Laski,ale się w☠☠☠☠iłam...przyszła moja kuzynka że swoim menem i moja córka poszła się bawić do nich (ona jest taka,że lubi się bawić itp.) no i niechcący skacząc zadrapała jemu policzek,a ten do mojej kuzynki "Jezu jaka ona rozpieszczona,dostałaby w dupę raz drugi to by więcej tak nie robiła." ja akurat robiłam kawę w kuchni,ale wszystko słyszałam,więc jak mnie to wpieniło to z☠☠☠ałam na 3 fronty...powiedziałam,że to jest dziecko i zrobiła to niechcący,a od bicia w dupe jestem ja nie on!jeszcze zaczął prowadzić dyskusję ze mną palant jeden!więc jak mnie to wkurzyło to normalnie wywaliłam go z mieszkania.I wcale tego nie żałuję!nooo...to się wyżaliłam:-|

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
Stary 2012-06-27, 11:00   #3503
lordi
Raczkowanie

Este, Martuszka85 spokojnie jeszcze nie jestem w ciazy i tak jak mowilam mamy zamiar zaczac sie starac za 3 miesiace wiec mam jeszcze chwile zeby zrzucic kilka kg, chce startowac z mozliwie najnizszej wagi (i tak niska nie bedzie) zeby pozniej, po ciazy nie miec az takich problemow dlatego narazie bede trzymac diete a pozniej troche ja zmodyfikuje i bedzie ok
Czarna nie zostawilabym Was

Ciąża bliżniacza
8tydz : 67,5kg
20tydz : 70,3kg
30tydz : 77,5kg
w dniu porodu : 79,7kg
2tyg po porodzie: 66,6kg
lordi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 11:08   #3504
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lordi Pokaż wiadomość
Este, Martuszka85 spokojnie jeszcze nie jestem w ciazy i tak jak mowilam mamy zamiar zaczac sie starac za 3 miesiace wiec mam jeszcze chwile zeby zrzucic kilka kg, chce startowac z mozliwie najnizszej wagi (i tak niska nie bedzie) zeby pozniej, po ciazy nie miec az takich problemow dlatego narazie bede trzymac diete a pozniej troche ja zmodyfikuje i bedzie ok
Czarna nie zostawilabym Was
No ja myślę!bo inaczej to oj kochana... fajnie,że starać będziecie się o dzidzię najwyższa pora na zmiany

Stary 2012-06-27, 11:08   #3505
suzzi891
Zadomowienie

GG do suzzi891

Czarna i dobrze zrobiłaś,ja bym mu jeszcze w łeb za☠☠☠ała.. Ja się nie poddaję,wciąż dietkuję,ale wracam padnięta na ryj z pracy,ciągle wale nadgodziny i nie ma,że boli,mam już wszystkiego dosyć.. Nie mam czasu nawet wejść na forum.
Stary 2012-06-27, 11:30   #3506
elganja
Rozeznanie

suzzi: ale jak wpadnie wolna chwila to zaglądaj

czarna : nie mam dzieci, więc nie wiem co poczułaś ale wkurzenie rozumiem. W ogóle nie lubię słuchać komentarzy ludzi którzy pouczają innych jak mają swoje dzieci wychowywać. Palant.
Stary 2012-06-27, 11:45   #3507
suzzi891
Zadomowienie

GG do suzzi891

Nie no pewnie będę wpadać,ma się rozumieć,ale już nie mogę poświęcić tyle czasu na to jak wcześniej.. A brakuje mi Was i to bardzo:/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 11:50   #3508
czarnaDama2394
Zadomowienie

Suzzi-moja ty biedulko nie wątpię,że masz dosyć ja też bym miałaTRZYMAJ SIĘ KOCHANIE TY MOJEprzestraszyłam się,że nas opuścić chcesz...,ale już jest gitaraa z tym frajerem szok!tym bardziej,że to jest moje dziecko i moja sprawa czy jest rozpieszczona czy nie(a nie jest) po prostu chciała się pobawić i niechcący go zadrapała,żeby jeszcze trochę podyskutował bym tą kawę wylała mu na mordę zresztą nawet kawy nie wypili bo nie zdążyli

Elganja-będziesz miała swoje dziecko to zrozumiesz słonko zresztą jeżeli wiedzę,że ona zachowuje się nieodpowiednio to sama zwracam uwagę,że nie wolno tak robić,ale dzisiaj jej winy nie było i to mnie właśnie obruszyło.

Stary 2012-06-27, 12:02   #3509
elganja
Rozeznanie

czarna : mi z tym dzieckiem niespieszno jakoś. Siostra ma dwóch synów jak się na nich napatrzę (a więcej ich nasłucham się bo straszne krzykacze) to mi wystarczy a te ćwiczonka,a zmotywowałyśmy się i ja pilnuję tutaj stadka. Takie wiesz minimum aby zmotywować te co tego potrzebują (miedzy innymi samą siebie ). Jak co to zapraszam gorąco.
Stary 2012-06-27, 12:25   #3510
darialex
Raczkowanie

Soldus może schudłaś rzeczywiście przez stres, powiem Ci, że ja to bym sie tam cieszyła

cel II 65
cel III 60
cel IV 55

CZAS I TAK UPŁYNIE..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości