|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Witajcie dziewczyny
![]() Jestem z Wami w miare na biezaco, ale jakos nie mialam natchnienia zeby sie udzielac, wybaczcie ![]() Tak jak pisala Therend, nadal użeram sie z rodzinka ale juz niedlugo, w poniedzialek albo we wtorek juz stad spadaja ![]() ![]() Dzwonilam do mojego gin. wszystkie badania wyszly mi dobrze, wczoraj wzielam ostatnią tabletke anty, juz zaczelam kuracje kwasem foliowym, teraz 3 miesiace regeneracji organizmu i... do dziela! Teraz mam 5 dni wolnego od pracy a w lipcu znowu maratony ale nie az takie jak w czerwcu, da sie przezyc ![]() A co do diety... no coz roznie to wychodzilo, przyznam szczerze ze waga zupelnie stala przez 3 tyg, taki zastój strasznie demotywuje (znacie temat ![]() Powiedzcie mi jak to jest z cm spadam a na wadze taki opór? pozdrawiam wszystkie, zwlaszcza anusiawe ![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Wtajemniczenie
|
30 min na rowerku zaliczone. kurcze, mogłam się wstrzymać z brzuszkami. w takim razie jak wrócę to zrobię te dwie serie, bo jedną już zrobiłam... ^^'
elganja: możliwe, że mam słabe, dziś już ciut lepiej było ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-06-27 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
Superka ja podałam wagę,jest pogrubiona w podpisie.. Zresztą i tak nieważne.. ppapap trzymajcie się laseczki
#3484 |
Rozeznanie
|
thenerd: poniekąd ma to plus. To znaczy że szybko odczujesz i zobaczysz efekty ćwiczeń
![]()
#3485 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Rozeznanie
|
eleganja wiem wiem, że cały dzień był ale jak napisałaś o tym to potem wychodziłam i wróciłam późno i padnięta a jeszcze dziecko wykąpać, łóżko zrobić, nie miałam już sił. Dzisiaj serie na brzuszki własnie zrobiłam zaraz zrobię drugą i karne pompki
![]() lordi Kochana jak pięknie Ci te cm poleciały wow jestem pod ogromnym wrażeniem, i choć u mnie waga nie przynosiła cyferek jakie chciałam ujrzeć to cm też poleciały więc nie wiem jak to tam jest. suzzi jak nie ważne? o co chodzi? Ty chyba nie masz zamiaru skończyć z dietą co??
#3488 |
Raczkowanie
|
a gdzie się podział Wyrafinowany??
![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Rozeznanie
|
brzuszki zrobione, śniadanko zjedzone, zaraz lecę na rower a później hula
![]() suzzi te laska, Ty już weź nie wydziwiaj tylko bierz się do roboty, co nieważne ja się pytam ![]() ![]() lordi fajnie, że wyniki są ok. To rodzince się spodobało siedzenie Wam na głowie skoro już planują kolejne odwiedziny, współczuje ![]() este najlepiej zrobić te brzuszki rano i mieć je z głowy, wieczorem to już się nie chce nic robić a jak jeszcze pomyślę o jakiś ćwiczeniach ![]()
![]() |
#3490 |
Rozeznanie
|
thenerd: na pewno tak będzie
![]() ![]() este: każda jest zalatana, więc nie ma litości! ![]() ![]() ![]() atram : brawo za rower i hula. Ja dziś nasz zestawik i może uda się na rower wyjść.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-27 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suzzi a co to za kolejny kryzys? Mów szybko co się dzieje. Chyba nas nie zostawisz niedobra kobieto? Dziewuszki, czasami tak jest że cm spadają a waga stoi. Ćwiczenia powodują, że ciało się wysmukla, jest bardziej zbite, zamiast galaretowate. Na logikę to musi więcej ważyć takie ładne ciałko. Dlatego czasami przy ćwiczeniach nie ma efektu spadku wagi. Lordi no grunt że nie przytyłaś ![]() ![]()
![]() |
#3492 |
Wtajemniczenie
|
darialex: rodzinne sprawy ją od forum tymczasowo trzymają, ale wróci
![]() tak patrzę na ten mój obiad i chyba tam wcisnę jeszcze twaróg jak wczoraj, żeby to białko podbić
![]() |
#3493 |
Rozeznanie
|
eleganja melduję posłusznie zrobione dwie serie i karnych 10 pompek ehhh padam poprostu, jestem bardziej mokra niż po skakance hehe Mi najbardziej zależy na brzuchu i nogach, reszte jakoś zniosę ale te dwie rzeczy a brzuchol zwłaszcza, nie da się normalnie z nim żyć
![]() ![]() lordi, że planujesz rodzinkę to cudownie ale nie zostawiaj nas absolutnie, doświadczone mamy będą Ci podpowiadać jak będziesz miała problemy, pozatym odchudzanie w ciąży odpada ale zdrowe odżywianie, owoce i mnóstwo witamin jak sama wiesz to ilości do potęgi n ![]()
#3494 |
Zadomowienie
|
Suzzi-a co ty odwalasz tak w ogóle?!ŻE CO JUŻ NIE WAŻNE??!ej laska ci chyba coś na łeb padło!ja mam do ciebie przyjechać i ciebie ogarnąć??!:O
Bottega-nie bądź skromna już mówiłam ![]() ![]() ![]() Lordi-fajnie że się odezwałaś ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-27 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Rozeznanie
|
este : to fajnie że odrobiłaś. Szkoda ze nie ma kto Ci pomóc, a z tego co piszesz to córcia absorbująca jest. Ile ona ma?
suzzi : będziemy na Ciebie czekać kochana. nie poddawaj się darialex: jak dodasz chudy twaróg to same plusy : zwiększysz białko przy małej ilości kcal i węgli. Muszę dziś do Biedry wejść po marchew. Maja tam pyszną paczkowaną i umytą 1 kg. 1 kg zeszło mi w 3 dni bo się musiałam hamować żeby na raz nie zjeść. Marchewkowy potworek jestem. Dzisiaj za to wciskam pomidory i właśnie chudy twaróg. A wieczorem będę robić sałatkę z kurczakiem (kurczak w przyprawach smażony, sałata lodowa, roszponka, pomidor, ogórek i kukurydza) to mąż też zje. W ogóle pensja dobrze że niedługo bo jestem spłukana prawie do zera. Nie wiem, robię spożywkę ,jakoś dużo nie kupię a stówka papa.... A że warzyw nie da się przechowywać długo to wizyty w sklepie częstsze zawsze coś tam jeszcze do koszyka wleci i kasa wylatuje. Aha. Wczoraj w Kauflandzie kupiłam sok tłoczony jabłko plus wiśnia, przeceniony z ok 24 na ok 13. Pyszotka. I sama natura bo be konserwantów i nie z soku zagęszczonego tylko właśnie bezpośrednio z owocków. Kcal oczywiście wliczyłam do diety - warto było. I takie pytanko mam : może któraś polecić sokowirówkę? Od dawna się przymierzam. Nie musi być duża, ważne żeby się nie namęczyć z jej czyszczeniem. Cytat:
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-27 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
eleganja, słoneczko ja nie pisałam nic o żadnym twarogu
![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Rozeznanie
|
eleganja mała ma 1,6 roczku, robiłam pompki to weszła mi na plecy i zaczęła skakać jak brzuszki robiłam to ciagnęła za włosy abym wstała albo wchodziła na mój brzuch no masakra hehehe ale udało się i już mam z głowy ewentualnie później skakanka albo jeszcze brzuszki porobie, zobaczymy, póki co sprzątanie, pranie itd.
#3498 |
Wtajemniczenie
|
elganja, darialex: to chodziło o mnie
![]() lecę na uczelnię, miłego dnia! ![]()
![]() |
#3499 |
Rozeznanie
|
este: a nie masz jakiegoś kojca czy kącika gdzie mała może się sama pobawić. Widzę że u ciebie ciężko. I nie chodzi mi tylko o dodatkowe obciążenie podczas ćwiczeń ;P
darialex: a faktycznie! To thenerd, ale wcześniej pisała do Ciebie i mi się pomieszało. To musi być zez rozbieżny ![]() Kochane! Ponieważ robimy przerwę brzuchową a obiecałam rozpisywać do przodu to lecimy. Podkreślam : jeśli któraś ma problemy to kontaktujcie się z lekarzem. Jeśli czujecie że coś nie tak to przestajecie robić. Zdrowie najważniejsze. Na dziś : wzmacniamy kręgosłup. Znów ta miła Pani, ładnie prowadzi ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1K811Izn5d4 jutro(czwartek) powtórka z dzisiaj czyli dwie serie. piątek : proponuję pozycje z jogi: Tadasana- czyli jak stać prawidłowo, warto obejrzeć aby nie robić podstawowych błędów http://www.youtube.com/watch?v=GldVs...2&feature=plcp Urdawa Hastasana - 5-10 razy powtarzamy http://www.youtube.com/watch?v=9aTA9...1&feature=plcp Utkatasana - 5-10 razy powtarzamy http://www.youtube.com/watch?v=gq0tB...0&feature=plcp Zwróćcie uwagę że jogę (powyższe ćwiczenia bynajmniej) wykonuje się powoli. Ważne aby ją ćwiczyć dokładnie. Wyciągać się mocno. Może wygląda średnio ale ja jakiś czas ćwiczę i efekty są. sobota : wracamy do brzucha, więc seria się zmienia ale nie zwiększa jeszcze ilość powtórek aby nikogo nie zniechęcać, ale zmienia się układ skośnych więc jest trochę trudniej. Plus przy każdym brzuszku przy maksymalnym napięciu (czyli jak jesteśmy na górze) zatrzymujemy się na 1-3 sekund. 10 prostych+5 foczek+20 w prawo i w lewo na zmianę (prawo skos- lewo skos - prawo skos- lewo skos itp)+5 foczek+10prostych+5 foczek niedziela : do wyboru : wzmocnienie kręgosłupa lub układ z jogi z poprzednich dni. Jako że niedziela jest dniem wolnym to jeśli ktoś odpocznie od ćwiczeń karniaków nie będzie.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-27 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Laseczki kochane,
przyszłam tylko powiedzieć, że mam dziś dużo roboty w domu + idę na trochę do pracy + wieczorem fitness + zakupy na ciacho dla mamy, więc nie wiem czy dam rade zrobić brzuszki :< 3majcie się, posty nadrobię innym razem ![]()
#3501 |
Konto usunięte
|
Dziewuszki Kochane
![]() Dzień zaczęłam od miski płatków owsianych, dużej ilości muzyki, tańców po pokoju z obciążeniem na rękach i nogach. Strasznie podoba mi się taka forma rozpoczęcia dnia. Zapewne zamiast się relaksować powinnam się skupić i się uczyć. Tak jakos wyszło, że mam jutro obronę ![]() ![]() Swoją droga dziwna sprawa się mi dzieje. W poniedziałek na wadze miałam 75kg. Była to waga u rodziców, nie moja, na której się systematycznie ważę. Wszystko byłoby w porządku, ale ja dziś na wagę, a tam 73,8 kg. Zastanawiam się czy wszystko oby na pewno ok. Może mam jakiś wewnętrzny niewyczuwalny dla mnie przedobronowy stres, który spala kalorie ![]() ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-27 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zadomowienie
|
Elganja-dziękuję kochanie
![]() ![]() Laski,ale się w☠☠☠☠iłam...przyszła moja kuzynka że swoim menem i moja córka poszła się bawić do nich (ona jest taka,że lubi się bawić itp.) no i niechcący skacząc zadrapała jemu policzek,a ten do mojej kuzynki "Jezu jaka ona rozpieszczona,dostałaby w dupę raz drugi to by więcej tak nie robiła." ja akurat robiłam kawę w kuchni,ale wszystko słyszałam,więc jak mnie to wpieniło to z☠☠☠ałam na 3 fronty...powiedziałam,że to jest dziecko i zrobiła to niechcący,a od bicia w dupe jestem ja nie on!jeszcze zaczął prowadzić dyskusję ze mną palant jeden!więc jak mnie to wkurzyło to normalnie wywaliłam go z mieszkania.I wcale tego nie żałuję!nooo...to się wyżaliłam:-|
#3503 |
Raczkowanie
|
Este, Martuszka85 spokojnie
![]() ![]() ![]() Czarna ![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3505 |
Zadomowienie
|
Czarna i dobrze zrobiłaś,ja bym mu jeszcze w łeb za☠☠☠ała.. Ja się nie poddaję,wciąż dietkuję,ale wracam padnięta na ryj z pracy,ciągle wale nadgodziny i nie ma,że boli,mam już wszystkiego dosyć.. Nie mam czasu nawet wejść na forum.
#3506 |
Rozeznanie
|
suzzi: ale jak wpadnie wolna chwila to zaglądaj
![]() czarna : nie mam dzieci, więc nie wiem co poczułaś ale wkurzenie rozumiem. W ogóle nie lubię słuchać komentarzy ludzi którzy pouczają innych jak mają swoje dzieci wychowywać. Palant.
#3507 |
Zadomowienie
|
Nie no pewnie będę wpadać,ma się rozumieć,ale już nie mogę poświęcić tyle czasu na to jak wcześniej..
![]()
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
Suzzi-moja ty biedulko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elganja-będziesz miała swoje dziecko to zrozumiesz słonko ![]()
#3509 |
Rozeznanie
|
czarna : mi z tym dzieckiem niespieszno jakoś. Siostra ma dwóch synów jak się na nich napatrzę (a więcej ich nasłucham się bo straszne krzykacze) to mi wystarczy
![]() ![]()
#3510 |
Raczkowanie
|
Soldus może schudłaś rzeczywiście przez stres, powiem Ci, że ja to bym sie tam cieszyła
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.