|
|
#3481 |
|
KOTerator
|
Dot.: Koty- część V
[1=0701ad653af51fe7d46c15b eb30305209a2a4c30;3771866 4]
mp ?[/QUOTE] Też widziałam, że tak pisali. |
|
|
|
#3482 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://animalia.pl/produkt,12176,,ce...ajacy-10l.html troszkę pyli, ale bez przesady. Jest drobny, bardzo dobrze sprząta się kuwetę, dobrze zbryla Cytat:
orijen bleee, ale jak wsadziła głowę do opakowania to jadła
|
|||
|
|
|
#3483 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ziwi Peak bleeee, ale jak zostawiam na dzień, to miska zawsze wylizana
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Malla a ma jakąś ulubioną wersję z tych bleee?
Bo u mnie najbardziej lubiana jest jagnięcina - inne wersje jakby mniej. A z mokrych dziczyzna z rybą.
|
|
#3485 |
|
Konto usunięte
|
Ale mi chodzi co oznacza skrót MP ?:P
Kurdę Sap chodzi po mieszkaniu i woła o tego Brita, coś chyba za smaczny Dałam mu potem tej puriny one, jak ją będzie jadł na zasadzie "jem bo jestem głodny, a pani nie daje mi mięska ani puszki" to myślę że też będę ją kupować
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
[1=0701ad653af51fe7d46c15b eb30305209a2a4c30;3771978 8]Ale mi chodzi co oznacza skrót MP ?:P
[/QUOTE] Skrót MP oznacza sklep internetowy Modernpet z karmami - głównie klasy premium. Na FB mają swój funpage.
|
|
#3487 |
|
Nie depcze krokusów
|
Modern Pet... bywam tam głównie po 22:00
![]() Z suchych dziczyzna z rybą, z mokrych wszystkie.
|
|
#3488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze zastanawiałam się nad sprayem z kocimiętki (nie waleriana ale kocimiętka). W tym pokoju nikt by kotu nie przeszkadzał w niczym Tylko czy po tych wojażach moje futro mnie nie znienawidzi to nie weim
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
kot domowy w szacie zimowej
![]() Zdjęcie0289.jpg |
|
|
|
#3492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale beznadziejnie się go sprząta, pod wpływem wilgoci robią się wióry to tak ma być? ![]() Oo, dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śpiące zwłoczki, słodkie! [1=0701ad653af51fe7d46c15b eb30305209a2a4c30;3771978 8]Kurdę Sap chodzi po mieszkaniu i woła o tego Brita, coś chyba za smaczny Dałam mu potem tej puriny one, jak ją będzie jadł na zasadzie "jem bo jestem głodny, a pani nie daje mi mięska ani puszki" to myślę że też będę ją kupować [/QUOTE]Moje tak samo o tego Royala trąbiły, cóż to była za symfonia! Właśnie, tak w temacie karm, ważycie swoim futrom porcje? Bo się teraz zastanawiam czy im dawać jak zawsze na oko, nie chcę im znów teraz w dobrej wierze krzywdy zrobić ![]() Cytat:
![]() Kupiłam laserek
|
||||
|
|
|
#3493 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Czy jest na sali kot, który gardzi Royalem?
![]() Cytat:
Będzie rzeźnia
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez aga_tka_2 Czas edycji: 2012-11-20 o 17:26 |
||
|
|
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
moge dolaczyc? Jestem od lat na miau,ale jakos stracilam tam ostatnio wene.Mam Baksa i Maje,oba 14 letnie. Oba ze schroniska,trafily do mnie zaniedbane.Baks jest ze mna prawie 12 lat a Maja 6 lat. Ostatnio mielismy profesjonalne czyszczenie zabkow,bo moje usuwanie kamienia juz nie wystarczalo.![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
#3497 |
|
KOTerator
|
Piękne koty
. Opowiedz o nich wszystko!! |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
De28
witaj!Pisz dużo o swoich kotach a Twój Baks to bliźniak mojego Arasza
|
#3499 |
|
KOTerator
|
Nie drażnijcie mnie takimi ładnymi kotami, bo jak tak oglądam to mi się chce jakiegoś persa...
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po tych kilku dniach spędzonych w jego towarzystwie na pewno odechciało by Ci się takiego persa
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
mam to samo, jak oglądam Wasze kociaki !
|
|
|
|
#3502 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Persy mi się zaczęły ostatnio podobać , wszystkie koty są piękne, ale te spłaszczone mordki eh.
|
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale sa jeszcze inne persy nie wymagajace ciagle uwagi, nie rozsiewajace kudlow ( egzotyki to dopiero rozsiewaja ), nie spiace w lozku, dajace sie czesac , nawet przy goleniu bardzo spokojne, nie wlazace tam gdzie nie powinny
|
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no są też inne persy, ale tak naprawdę to do końca nie wiadomo jaki się trafi znaczy z jakim charakterkiem. Nasz przez jakiś czas na początku też się dobrze kamuflował dopiero potem wyszło szydło z worka. I podczas golenia jest grzeczny jak ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to moze moj sie jeszcze kamufluje ![]() Brytyjczyki mi sie tez podobaja i devon rexy i sfinksy i syjamy egzotyki tez ale to juz mam.Mialam ostatnio mozliwosc wziecia brytyjczyka a raczej brytyjki , 1,5 rocznej , ale maz nie chce slyszec o 3 kocie
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
My bodajże w lipcu dowiedzieliśmy się przypadkowo o kotce main coon do oddania (rodowodowa, 6 letnia, po sterylizacji)
Niestety okazało się, że kotka czekała już na odbiór przez nowych właścicieli. No nic trudno się mówi... na to miejsce wzięliśmy Swietłanę. Jest już okrąglutka
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
To ja się pochwale koratem który nauczył się wskakiwać na drzwi bengalem który lubi sobie pospać
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak apropo golenia-jakis czas zajmowalam sie zawodowo pielegnacja persow,doprowadzaniem ich do porzadku,uczeniem czesania itp.Naprawde kazdego najbardziej agresywnego kota mozna nauczyc czesania
A z mojego (raz do roku latem) mam na raz tyle futra http://katzenpflege.files.wordpress....1-2009-194.jpg Oj moglabym dlugo pisac,bo obie historie sa bardzo skomplikowane.Baksa uratowalam przed uspieniem,Maje jest z nielegalnej rozmnazalni (ma kilka sladow po cesarce) miala raka,torbiele ,ropomacicze. Wygladala jak cien,krotkie ,wyliniale futro,nie wygladala na persa. Przepraszam,ze skieruje was na bloga,ale za duzo pisania.Mialam tez chora na raka pluc kotke.Ktos ja wyrzucil przy -15 stopniach,razem z drapakiem na dwor.Dozyla u nas ostatnich dni.Byla cudowna-ok 12 letnia,od razu nas pokochala i choc na poczatku agresywna szybko zmienila sie w aniolka.Sama przychodzila po lekarstwa,moglam ja w koncu czesac.Wychodzila do ogrodka i wracala.Ciesze sie,ze mogla spedzic te ostatnie miesiace w sloncu,na trawie,wypatrujac ptaszkow.Wzielam ja w ostatnim stadium raka,z przerzutamia.Miala zyc 3-4 tygodnie.Ale nie chciala odejsc.Dobrze jej bylo Niestety po 7 miesiacach przestala jesc,przerzuty byly juz na kosciach i musielismy ja uspic.Podwojna dawka,bo serce nie chcialo przestac bic.Ehh ludzie sa okrutni.Moja Sami http://kotyperskie.eu/?p=496 http://kotyperskie.eu/?p=190 Czyz nie byla piekna?Musiala zostac czesciowo ogolona,bo trafila do schroniska sfilcowana.Futro az do jej smierci nie odroslo. A o Mai i Baksie tez gdzies bloga napisalam. ![]() O znalazlam.Jak sie komus bedzie chcialo czytac moje wypociny ![]() http://kotyperskie.eu/?p=468 Edytowane przez De28 Czas edycji: 2012-11-20 o 20:10 |
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3510 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
I dachowce skrzyżowane z szopem praczem albo wiewiórką |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

U mnie zamykają Carrefour. Kupowałam tam żwir , teraz zostaje mi Tesco albo szukanie jakiegoś odpowiedniego. Ten z C. był grubszy i lepszy niż TESCOwy.
orijen bleee, ale jak wsadziła głowę do opakowania to jadła