|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Eeee, to jeszcze czasu a czasu
![]() Nie to co u mnie ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37819884]a tabletki typu "aviomarin"?[/QUOTE] Tego typu tabletki brałam i zamulam po nich, a nie przechodziły mi wcale mdłości... A zajęcia mam czysto praktyczne i muszę mieć trzeźwy umysł ![]() Teraz kupuję Locomotiv, ale zadziałało pierwszy raz... A może to był efekt placebo albo przypadek? ![]() Teacherka, fajnie, że Ci się układa - udany weekend, wybieranie bombek, z Tż szczęśliwa No i kaska dojdzie, bo nowa uczennica Tylko, żeby dziadkowi się polepszyło ![]() Cytat:
![]() Bardzo nieładnie robi... Przecież Ty się małą na co dzień zajmujesz, musisz mieć coś tylko dla siebie, co Cię odpręży... Cytat:
, żeby wyszło wszystko ![]() Z tego co mówisz, to nie jest idealny szef na lata, ale na początek chyba całkiem niezła opcja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nam zrobiłam na obiadek krokiety z cebulką, pieczarkami i serkiem żółtym Pycha wyszły ![]() A przed chwilą znów dostaliśmy dostawę jedzenia, więc wolne od gotowania będę mieć i trochę oszczędzimy
|
||||
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Sunflower, jakoś mu musiałam, choć troszkę wynagrodzić te 15 godzin w pracy
![]() Zrobię sobie domowe spa
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3485 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No w sumie po tym co mi się napisało to nie wiem, ale chyba jednak zdecyduję, że tak Jak ty tak miło mówisz o swoich uczniach to od razu widać, że z ciebie prawdziwy nauczyciel z powołania Fajnie musi być na twoich lekcjach![]() Ooo, przypomniałaś mi, że muszę mamie przekazać co ma zrobić do jedzenia w weekend, bo się planuję zebrać i pojechać do domu ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() Klaudia, ja też uważam, że to nieładnie ze strony twojego męża. No co to ma być, ty z dzieckiem siedzisz po całych dniach! I nieważne, że on pracuje, a nawet więcej- skoro pracując nie ma czasu dla córki to niech chociaż po pracy się nią zajmie! Wydrzyj się na niego jak wróci, pozwalam |
||
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
klauduska - echhh nie pozwalaj mu na takie akcje
Opieka nad dzieckiem to praca 24h na dobę także raz w tygodniu śmiało powinnaś gdzieś wyjść nouvelle - moi szefowie pod koniec okresu próbnego też mi zadali takie pytanie I potem dostałam na stałe także trzymam kciuki za Ciebie Zrobiłam sypaną szarlotkę I chyba się skuszę na kawałek bo taaaak pachnie
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potańczę sobie zumbę, zrobię peeling kawowy, później prysznic, balsamowanie i takie tam szmery bajery
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Konto usunięte
|
Moon, łatwo się zmywa tą mieszaninę? Bo słyszałam, że w takiej kombinacji to chyba niekoniecznie...
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Nouvelle, dzięki że tak sądzisz, ale... Ojjj nie zawsze idę z uśmiechem na kolejną lekcję.;P Dziś na przykład ucięłam sobie drzemkę i tak koszmarnie nie chciało mi się wstawać... Inny uczeń wystawił mnie już dwa razy, tzn. uciekł z domu na czas lekcji. I z jakim nastawieniem mam tam chodzić? że znowu zrobi ze mnie kretynkę? Ale ogólnie bardzo lubię tę pracę i daje mi ona niesamowitą satysfakcję
Nouvelle, u dziadka niestety to juz kolejna bardzo ciężka choroba... dostaje chemię, ale wiesz jak to jest... A Tż to taki mój królewicz I próbuje sprawić żeby nasze życie było bajką, ale wiadomo, różowo nie jest. teraz dla odmiany czeka nas super weekend- Tż będzie siedział i pisał raporty po tym jak już posprawdza wszystkie testy gimnazjalne... Musze znaleźć sobie jakieś zajęcie.
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zapaliliśmy sobie fajkę wodną Nareszcie kupiliśmy do niej węgielki Przywiozłam ją z Tunezji i tak zbierała kurz przez kilka lat Przyjaciółka przywiozła nam z Egiptu melasę także trzeba było wypróbować
|
|
#3495 | ||||
|
Konto usunięte
|
o mamo, zestaw małego chemika:P
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Ja już w pracy. Mam chorego tż, katar, gardło, w głowie mu się kręci - generalnie zgon
|
||||
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37833797]
Mam chorego tż, katar, gardło, w głowie mu się kręci - generalnie zgon [/QUOTE]stan agonalny, trzeba księdza wołać!!
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee..to już nie ma co ratować
![]() U nas dziś na obiad fasolka po bretońsku Gar jak dla wojska także zapraszam
|
#3498 | ||
|
Konto usunięte
|
Heeeej
Cytat:
![]() Serio, nie wiem - jak kiedyś wspominałam, niedoświadczona ja ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37833797]Ja już w pracy. Mam chorego tż, katar, gardło, w głowie mu się kręci - generalnie zgon [/QUOTE]Kochana, współczuję Ci ![]() W końcu facet taki chory, to gorzej niż dziecko chore ![]() Niech szybko zdrowieje ![]() Cytat:
![]() Jak nie dodajesz nic tłustego do tego (boczek, czy coś), to lecę pędzę! A mnie w nocy Tż obudził i ledwo się zorientowałam o co chodzi i co się dzieje, taka byłam zaspana...
|
||
|
|
|
#3499 | ||
|
Konto usunięte
|
dokładnie
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37835817] ja miałam w ndz, a potem w poniedziałek, rewolucja w brzusiu...[/QUOTE] Tej rewolucji się obawiam
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak samo
idę upiec muffinki z malinami na poprawę humoru
|
|
|
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, a ja jedzonko mam, to chyba się zajmę doprowadzaniem do względnego ładu siebie i łazienki (Tż posprzątał w weekend, ale kibelka i umywalki umyć, to już mu się nie chciało
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wszamałam pierwszą babeczkę a zaraz chyba nałożę sobie olejek rycynowy na końcówki i potrzymamy jakieś 2 godzinki
musze się w końcu do fryzjera wybrać bo nie mogę patrzeć na moje włosy
|
|
|
|
#3504 |
|
Konto usunięte
|
Wyrzuciłam wszystkie swoje rzeczy z szaf i się załamałam... Większość rzeczy "wyjściowych" nie nadaje się na wyjścia... Ostatnio chodzę ciągle w tym samym, bo to jeszcze jest w miarę
![]() No i mamy efekt tego, że sama nie lubię po ciuchach chodzić, z koleżanką nie czuję się komfortowo, a Tż ciągle nie ma czasu, więc zakupy typu: jedzenie/chemia/kosmetyki i siup do domu. A jak na ciuchowo, to dlatego, że na mus czegoś potrzeba: misja np. kurtka i do domu
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam cichą nadzieję, że sprzeda się moja suknia więc też miałabym parę groszy na ubrania, bo strasznie się zaniedbałam
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() Wyszłam z założenia,że lepiej kupić sobie jeden ciuch, a porządny. Zwykle łapałam się na 'super okazje', a potem nawet tego nie ubrałam
|
|
#3507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak, żółtka schodzą dobrze, pewnie gorzej byłoby z białkami No i plus taki, że żółtka nie śmierdzą ![]() Ale dla pewności umyłam 2 razy szamponem, i co dziwne, zrobiły mi się lekkie loki ![]() Cytat:
Ja zrobiłam czekoladowe i już mi się trochę ich zjadło. Ale na obiad to nie mam dziś kompletnie pomysłu...
|
||||
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam zrobić sobie laminowanie i mi się nie chce
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadaj na fasolkę
![]() Zaraz lecę do dietetyka. Ciekawe co mądrego mi powie
|
#3510 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo kiedyś odpalił taką akcję. Przyszedł do mnie jak zwykle na jakąś tam 17, lekcja przeszła, a wychodząc pyta mnie "Czy tutaj gdzieś niedaleko mieszka X (moja koleżanka z gimnazjum)? Bo ja się z nią dzisiaj umówiłem na pierwszą lekcję...na 17" Cytat:
Właśnie muszę zadzwonić do mojej kuzynki-fryzjerki czy by mnie nie podcięła w sobotę, bo na moją miotłę z końcówek to aż żal patrzeć Cytat:
Ja też tak mam. Co gorsze muszę mieć ładne ciuchy do pracy, a póki co mam tylko 3 takie zestawy, które się nadają. Siostra na razie nie ma niczego na zbyciu, zresztą te, które już mam to skompletowałam wyłącznie z rzeczy, które dostałam od niej Ale jak przyjdzie pierwsza wypłata to mi się akurat skumuluje z poświątecznymi wyprzedażami, więc zrobię jakieś zapasy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

dziś miałam iść na pierwsze zajęcia zumby ale nie wiem czy pójdę bo Tż jedzie z kolegami na basen i nie ma kto zostać z małą 
, żeby wyszło wszystko 

Fajnie musi być na twoich lekcjach

I chyba się skuszę na kawałek bo taaaak pachnie