![]() |
#3481 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
byłam z zarze oblukac bluzke-i ona nie jest czasrna tylko granatowa, i nie kupiłam bi mi robiła wielki zad-bo te boczne buły wychodziły mi w najszerszym miejscy dooopy :/,
na kims wyższym lepiej by to lezało-np na red ![]() w haemu koszule cienkie ale nie bardzo szyfonowe po 39 zeta-rozne kolory ![]() w zarze troche dziwnych rzeczy po 29 zeta ![]() cubus zszedł całkiem na psy choc myslałam ze to akurat jest niemożliwe ![]() w promodzie kobiece długie swetery dla vesenki w mango troche fajnego ale nieduzo i bez szału w camaieu jakos nic ciekawego w ccc w doope botków w deichmanie wykupili ala lity z cwiekami ![]() i zasnanawialam sie dzis w ktorym sklepie pracuje szatą ![]()
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o koszulce dzięki Wam sobie przypomniałam i pomaszerowałam w niej do robo ![]() OMG kajblowy monster ![]() ![]()
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
A widziałaś gdzieś atłasowe czarne koszule i nie z poliestru?
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
o
A ja tam fajną biżuterię widziałam, aż się nie mogłam zdecydować co kupić i nie kupiłam nic ![]() Ja fiem! ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Panie z Trójmiasta, będę tu jutro robić zamówienie jakby cuś która chciała klik
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
grozi wypollizowaniem
|
nie no co ty..teraz wszystko jest z poliestru
![]() to trza by szukac w jakis sklepach dla starszych bogatych pań ![]() moze w piku majo ![]() Cytat:
![]() muf ,muf ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
|
Cytat:
Szatą spytaj, zresztą ja też tylko wydedukowałam ze strzępków informacji ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
szysko jezd z bawełny coraz podlejszej i z domieszkami oraz z akrylu. np w kubusiu widziołek takie tyszerty w skulkowanie ![]() nienafice jak sie kulkuje, badzieff jeden |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mialam na myslize wszystko co sie błyska jest z poliestru ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- w zarze zadziwiły mnie szyfonowe nie wiem co...podomki? w zwierzence fsory ![]() ![]()
![]() |
#3495 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Wpisz tu zomzing
|
topra topra
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- som mydła, jestem na 11 kroku odwyku, nie mogę wchodzić na mydła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
grozi wypollizowaniem
|
doszłam zdo wniosku ze to co wychodzi z kajbla to micielanski avek przed transformacją
![]()
#3498 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Twoja strata, Ci mówię
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
O qrde dopiero teraz dojrzałam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
perfumowy zawrót głowy
|
czy tylko ja czytam tytuł nowego wątku
wykończę cię ty dziwko! ![]() Cytat:
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2012-08-27 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A fioletowa byla fioletowa czy sliwkowa? (wpadajaca w bordo?) Bo na jednym monitorze mam chamski tudziez papieski fiolet/fuksje a na drugim bardzo intrygujacy kolor czerwonego wina zmieszanego ze sliwka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
tylko, że ja za każdym razem jak wchodzę na perfumy to widzę dziwkę ![]() źle ze mną
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
to ja czegoś nie pamiętam
![]() szatany żeśta ![]() Tru największy ![]() (było, minęło, nic nie powiem, my private business ![]() dzieciate i antydzieciate kłóca się u mnie na fejsie, ktoś chce się przyłączyć? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-27 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Wpisz tu zomzing
|
chyba wory konsjerżańskie
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
|
Toć ba!
![]() Cytat:
Trądi podomki na przykład
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Panaroja
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj nie rup tego , jak wejdziesz to będzie ziuuuu i siniec na dooopie ![]() Odkryłam witaminy , po których przestały mi i Śnieżce włosy wyłazić ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.