|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
dobry dzień
![]() zalatana od rana... w sobotę wyjeżdżam nad morze - to znaczy w interesach do Wejherowa i Malborka ale zostaniemy 2 dni w Sopocie ![]() dzisiaj o 20 trening ![]() ja też nie mogę się doczekać Zmierzchu i na pewno wrąbię dużą pakę chipsów!
|
|
|
|
#3482 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;37127347]Czarna- Ręka to by mi chyba nie odpadła, ale skóra to i owszem. Jestem pewna, że mimo dbania, chuchania i dmuchania na tę ranę i tak będę miała niezłą bliznę
[/QUOTE] nie no kochanie.ręka nie odpadnie Cytat:
ja ci dam nadwyżki!!chodź miejmy nadzieje,że to tylko waga sfiksowała Cytat:
następna szaleje!!co z wami????![]() Wstyd i po wstydzie.Trzeba żyć dalej ![]() zresztą nie można aż tak świrować,trzeba troszkę w kacie podjeść ![]() Cytat:
![]() ja was chyba wezmę w swoje obroty Mam nadzieje,że menu dzisiaj zobaczę wasze??!! ![]() moje dzisiejsze jedzonko. 1.Śn. 2 kromki razowca z pastą jajeczną i ogórkiem+pół ogórka 2Śn. brzoskwinia 3.Ob. filet z dorsza,smażony na suchej patelni w panierce z otrębów pszennych+surówka z pół marchewki i pół jabłka+2 ziemniaczki 4.Pod. pól ogórka,pół pomidora 5.Kol. koktajl z jogurtu naturalnego i truskawek do tego 1 litr czerwonej herbaty
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-10-18 o 13:11 |
|||
|
|
|
#3483 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
czarna wydaje mi się że mało jesz
aczkolwiek to nie jest dla mnie jakimś problemem... tylko dziwie się że dziewczyny się nie czepiająa skoro mi tak dzisiaj dobrze idzie to wybieram się na siłownie i fitness dzisiaj
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuje za troskę mam nadzieję,że dasz sobie wycisk porządny
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
no nie wiem co to się dzieje z tym jedzeniem, chyba zima się zbliża
![]() wczoraj strzeliłam sobie grzańca, mrrr pyszny był, z pomarańczką ![]() dzisiaj już pojeździłam, więc trochę kalorii spalone, i chyba zaraz pójdę jeszcze biegać, bo zjadłam przed chwilą całą paczkę ciastek w czekoladzie - 860 kcal ![]() ale kupiłam kapustę pekińską, więc dzisiaj do końca dnia tylko warzywa, zrobię jeszcze tonę surówki z marchewki i jabłka. A nie, jeszcze mam owsiankę zrobioną, cholera chyba jej już nie zjem ![]() kuuurnaaa kiedy te napady się skończą ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ooo widzę Czarna że też masz dzisiaj marchewkę z jabłkiem
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
Żyrafko-dobra dobra!nie świruj i przyznaj,że ściągnęłaś
![]()
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
Czarna, aż tak nisko oceniasz moją kreatywność kulinarną?
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- myślisz, że powinnam oddać fartucha? ![]()
|
#3488 |
|
|
ja zaraz chyba zrobię sobie mizerię i to będzie mój obiad... nie mam weny ani ochoty robić czegokolwiek
|
#3489 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No way!!! nawet nie mysl o kupnie. To ja anty dietowiczka i anty treningowiec etc. mysle nad alternatywa dla przebrzydlych czipsow by jak juz cos chrupac to postaw na platki fitella albo cos podobnego do chrupania jak wafle ryzowe przelozone dzemem czy cos w tym stylu. A ty mi tu wyskakujesz z czipsami. Zamiast coli etc. litrowy sok witaminka marchew-jablko i do trzeci skladnik do wybory banan/gruszka.truskawka/granat/ananas. Ewentualnie mieszkanka jakis ulubionych owocow suszonych. Przemysl ta swoja pake czipsow ![]() ![]() Cytat:
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może wafle ryżowe paprykowe tak swoją drogą to mam chcicę na chipsy ![]() ZAREZERWOWAŁAM MIESZKANIE NA WEEKEND w Sopocie mamuśka będzie miała swój pokoj 100 metrów od plazy jejejeje ![]() będę wcinała flądrę - bez frytek! oooooooooooooo
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Konto usunięte
|
Jedzonko dziś:
I śniadanie- 3 łyżki owsianych, 1 łyżka siemienia, 1 łyżka słonecznika, mleko 0,5% II śniadanie- bułka na uczelni (ser,wędlinka, ogórek, buła z ziarnami)- wiem, że kiepsko, ale sytuacja mnie zmusiła Przegryzka- 3 śliwki Obiad- Zupa ogórkowa + w chlebek pumpernikiel (mały z Biedronki) Kolacja- 2 jaja + chudy twaróg= jajecznica po 2 h fitnessu + pomidor/rzodkiewki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oddawaj fartucha!!!! Soldus-dziękuję za menu ![]() Turq-nie przesadzaj z tą mizerią samą na obiad....nawet kotek zje więcej(i ja)
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-10-18 o 17:30 |
|
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
podlaczylam tv
smutno mi, bo przez tydz konsoli nie moge uzywac buuuuu ![]() ![]() zmykam dalej sprzatac p.s. na targu jak bylam ostatnio kupilam winogron, ogorki, rzodkiewke, pomidory, pekinska, buraki z butwinka. W biedrze tego samego dnia mleko 0.5%, 4wiejskie, trzy kostki twarogu chudego, maslanke naturalna, duzy jogo naturalny. Dzis w biedrze dokupilam, sledzie w zalewie(ostatnio ciagle bym zarla tylko sledzie), chleb just fit(polowe zamrozilam, bo caly to dla mnie za duzo), bulki z ziarnem, udko wedzone, 6jogurtow tych 0% sliwka, brzoskwinia, truskawka, mleko 0.5% do zapasu, sok witaminka z granatem.
|
#3494 |
|
|
a co to za udko wędzone? dobre to to?
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
Pyszne!! ![]() Dziewczyny ślina mi cieknie!!!!
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
Zbieram się na fitness
Mam opatrunek na ręku i debilnie to wygląda. Idę 'poszkodowana' na zajęcia ;/ Do tego mam drugi dzień @ i jest potop. Nic mnie jednak nie powstrzyma przed ćwiczeniami dzisiaj
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;37136134]Zbieram się na fitness
Mam opatrunek na ręku i debilnie to wygląda. Idę 'poszkodowana' na zajęcia ;/ Do tego mam drugi dzień @ i jest potop. Nic mnie jednak nie powstrzyma przed ćwiczeniami dzisiaj [/QUOTE]te zdjęcie profilowe to twoje???jak twoje!to proszę mi powiedzieć jak zrobić tak pokręcone włoski Daj wycisk na fitnessie niech ci ręka w tym nie przeszkodzi
|
#3498 |
|
|
ja powiem szczerze, że jestem wierna może z 5 produktom w biedrze (między innymi jedyny chlebek który jem- czyli pano- nic go nie przebije) i nawet nie znam asortymentu biedry za bardzo
w ogóle ja mam z 2 min do biedry, którą mi teraz wyremontowali i u mnie jest nawet coś takiego jak "kropka relaks" w sensie kawiarenka (?) za to bardzo lubię lidla ![]() no to faaajnie. kupie sobie to udko. na marginesie- dawno nie jadłam mięsa. w sensie np piersi z kurczaka czy tam udka. bo mi się nie chce robić tak sobie myślę, że chyba naprawdę dojrzałam do tego żeby układać sobie jadłospisy, ale one nie są raczej do krytyki, lecz dla mnie samej żebym nie podjadała i nie jadła słodyczy od razu zaznaczam. znam zasady na wątku bardzo dobrze... ale ja prowadzę taki tryb jaki prowadzę i mam pewne nawyki więc u mnie jest strasznie ciężko plan na jutro śniadanie- 3 kromki pano z serkiem z przyprawami + zielona herbata drugie śniadanie- mały kubuś obiad- leczo z ciemnym makaronem i parmezanem + zielona herbata kolacja- pomidor z jogurtem naturalnym + czerwona herbata aktywność jutro orbitrek godzinka - a to nowość! ale zlewam fitness dzisiaj, bo mam dużo rzeczy do szkoły do zrobienia- jak zwykle obudziłam się "za pięć 12 " ![]() soldus opatrunek wcale nie wygląda debilnie. podejdź do tematu tak, że teraz to taki nowy trend taki element wyróżniający z tłumu. i nie przejmuj się ewentualnymi spojrzeniami (chociaż np u mnie pewnie wszystkie laski by to zlały bo one patrzą tylko na siebie )
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-10-18 o 18:35 |
|
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
*pacia Czarną farbą po nosie i ucieka dalej malować kuchnię*
|
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
|
#3501 |
|
Konto usunięte
|
Miałam być dwie godziny na fitnessie, ale za bardzo mi się rana ciągnęła, więc po godzinie wróciłam do domu. Nie jestem zadowolona, ale dobre i cokolwiek.
Idę pod prysznic, a potem uskutecznię białkową kolację |
|
|
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
hej
tur to co pisałaś o tych czekoladkach,że dają Ci na fitnessie to jedna myśl mi przyszła do głowy... oni tak dają,żebyś była ich stałą klientką i do nich częściej powracała , zjesz i... przychodzisz to spalić ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- wrzucam jadło na jutro ![]() czarna czarna I Płatki Vitelle 30g,2 garstki błonnika, mleko 0,5% 250ml II 2 chrupkie, jogurt FruVita 0% 200g III (spaghetti) makaron szklanka ugotowany pełnoziar,. sos 4 łyżki, 150g serka lekkiego, 160g pomidora IV 2 chrupkie, jogurt FruVita 0% 200g V mizeria z 500g pomidora, 150g serka lekkiego, 2 chrupkie ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- soldus zazdroszczę Ci tego fitnessu, sama chodzisz ? ja jak bym mieszkała koło czarnej to byśmy razem chodziły na jakiegoś aeroba a tak to .. ani ja ani ona ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ja zamiast "fitnessu" złapie skakankę z 500 minimum
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-10-18 o 21:21 |
|
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Mam totalny kryzys z dietą. Bierze mnie non stop na obżarstwo więc wybieram mniejsze zło - zamiast wpieprzać słodycze zapycham się warzywami. Właśnie zjadłam całą puszkę groszku konserwowego i czerwonej fasoli. Zaraz zwymiotuję.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#3504 |
|
Rozeznanie
|
Soldus a @ dalej nie widać
![]() Czarna troszkę można, ale u mnie to już przegięcie Aguś pamiętaj oby ta flądra nie była smażona na głębokim tłuszczu ![]() Thenerd maluj dzielnie Dziewczyny dziś na wadze zobaczyłam 62,3kg qrde wiedziałam, że tak będzie… Ś: 2kromki chleba razowego + serek + polędwica + tatar + kapary + sałata lodowa + 2 ogórki konserwowe IIŚ: 2 figi + 2 kostki gorzkiej czekolady + kawa z mlekiem O: mieszanka chińska z piersią kurczaka i makaronem chińskim K: pół kromki pumpernikla + serek czosnkowy + pasztet + 1/3 miseczki gulaszu z pęczakiem + ogórek konserwowy Dodatkowo ok 18-20 paluszków solonych
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-10-18 o 21:42 |
|
|
|
#3505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
swoja drogą mniam mniam te groszki i fasolki |
|
|
|
|
#3506 |
|
Konto usunięte
|
Czarna- W avatarze to nie ja niestety
![]() Superka- Zapisałam się sama, ale koleżanka słysząc to zapisała się również. Dziś byłam bez niej. Nie chodzimy 'razem', a raczej kiedy możemy. Jak możemy razem to idziemy, a jak nie to chodzimy solo
|
|
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
Tur, Czarna na moje oko strasznie mało jecie, niby teraz waga będzie spadać ale później szybko powróci, herbata czy kubus to nie jest posiłek.
Superkas jadłospis super, nie ma się do czego przyczepić ;p Miss o matko współczuję, takie napady są najgorsze. Mnie ciągnie do gorzkiej czekolady ![]() Wyrafinowany fajnie urozmaicony jadłospis, zazdroszczę pomysłów ![]() Jutro o 13 odbieram męża i co....... dzisiaj dostałam @szlak jasny by to trafił grrr
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja pięknie zawalam to, co osiągnęłam.
może mi któraś wytłumaczyć czemu tak sobie strzelam w kolano? grzechy z dziś: czekolada do picia z automatu, rogalik z lewiatana a'la 7 days, sałatka jarzynowa z majonezem (~120g), cappuchino z jacobsa z milką, na kolację 2 bułki z żółtym serem. i patrzę na ten rosnący brzuch. i smutno mi się robi. jestem idiotką.
|
|
#3509 |
|
Konto usunięte
|
este już raz to pisałam, ale zawsze jak mąż wraca Ty masz @ masakra.. współczuję ..
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-10-18 o 22:26 |
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
Szczurku czasami człowiek ma takie załamania, szybko wracaj do siebie i na dobre tory
![]() Superkas no naprawdę prawidłowo powinien być w niedzielę już po weselu a tu takie coś.... jestem mega wściekła, no bo co obolała i opuchnięta mam się bawić? Do dupy ![]() Soldus i co z sobotką?
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-10-18 o 22:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

mam nadzieję, że moja waga oszalała i coś chrzani 
ja ci dam nadwyżki!!chodź miejmy nadzieje,że to tylko waga sfiksowała 

bo akurat to jest super sprawa... moje ukochane ziemniaczki

i nie jadła słodyczy 
swoja drogą mniam mniam te groszki i fasolki