|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
xoxo
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]() YSL Parisienne Armani Aqua di gio Dior Miss dior cherie
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny,zaszalałyście. Ja kupiłam jak na razie tylko... sweter w MNG. ![]() Znajomi pytają czy coś nie tak, a TŻ rozważa dla mnie terapię. ![]() Cytat:
Bardzo lubię też : YSL Parisienne i Zapachy D&G - The One, Light Blue. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obecnie używam na przemian Lancome Tresor in Love (zapach kojarzy mi się z moim ślubem ![]() ![]() Mam też jeden zapach z Zary - Essential. Jest on zadziwiająco trwały ale jakoś zbyt pospolity jak dla mnie. Może mam zbyt wysokie wymagania ale szukam teraz czegoś wyjątkowego... ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Ja w Chloe uwielbiam jedynie piękny flakonik. Zapach zupełnie nie dla mnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Najczęściej sięgam po:Eau des Merveilles,Black Cashmere, Gaiac, Allure, Pioson klasyczny i Tendre, Organzę Indecence, Narciso Rodriguez for Her, Le Feu, Addict, |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzałam wczoraj te http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IE%20WOSKOWANE myśląc, że one po prostu nie są przemetkowane i dobry był na mnie rozmiar 34 tak jak te khaki/brązowe - ostatnio wszystkie spodnie z Zary mam 34, chociaż jak widać do chudzinek nie należę ![]() Ale są na mnie troszkę za długie, chyba dam do skrócenia - mam 163cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam: Dolce&Gabbana Light Blue, Dior Miss Dior, Chanel Coco Mademoiselle (raczej na wieczór i w niewielkiej ilości, bo są ciężkie, przynajmniej dla mnie), Chanel 19, Versace Bright Crystal, DKNY Be Delicious (wersja różowa). Mam też jakiś zapach Victoria Secret's, nie pamiętam nazwy, ale nie polecam ich perfum, są nietrwałe.
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Fablous oto moje ulubione, na kolorowo te które używam najczęściej. Jeśli miałabym się zdecydować na absolutne minimum wybrałabym Brit (waniliowe z nutą świeżości, idealne na co dzień, długo się utrzymują i nie przytłaczają) oraz Crystal Noir (na wieczór, seksowne
![]() Lolita Lempicka edp Burberry Brit edp DKNY Pure Narciso Rodriguez For Her edp Versace Crystal Noir edp Estee Lauder Sensuous edp Yves Rocher Neonatura Cocoon Yves Rocher So Elixir edp Givenchy Ange ou Demon edp Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2012-12-28 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przejrzałam dziś KWC, blogi, wątki perfumowe i stwierdziłam, że przy okazji wizyty w Douglasie czy Sephorze muszę przetestować Lancome La vie est belle, bo brzmi ciekawie. Edytowane przez fablous Czas edycji: 2012-12-28 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Jako posiadaczka tych perfum możesz określić czy są trwałe? Bo niestety często się zdarza, że te "czyste" zapachy błyskawicznie się ulatniają.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3497 |
Zadomowienie
|
Jasne, jeżdżę z nim na wakacje, ostatecznie może być
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
O widisz, co cera to inaczej
![]() ![]()
#3499 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() baskinka - 59zł jasna - 99zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Burberry London i Brit oraz YR Cocoon też mogę polecić ![]() Kupiłam limonkową koszulę, chyba oszalałam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pure utrzymują się 7-8h, nie jest to może zabójcza trwałość, ale jak na czysty zapach moim zdaniem to przyzwoity wynik ![]() Pokaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Innocent TM Angel edt TM Chanel Mademoiselle Pure DK Valentina Valentino Organza Indecence Givenchy (ale nie wersja sukienkowa) Avon Signature Jimmy Choo ale w moich rękach było mnóstwo zapachów bo perfumy kocham i ciągle sprzedaję/kupuję nowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Konto usunięte
|
Forget, zdrówka
![]() Olcia super zakupy, oglądałam dzisiaj tą torbę z mango ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326299]a bardzo chętnie bo mam mieszane uczucia, nie ukrywam że po zobaczeniu zdjęcia ze strony prawie biegłam po nią do zary, a w przymierzalni wielkie rozczarowanie...
moje ulubione perfumy to Hypnotic Poison w wersji Elixir (tylko w tej wersji) są bardzo mocne i trwałe, nie nadające się na ciepłe dni ![]() Innocent TM Angel edt TM Chanel Mademoiselle Pure DK Valentina Valentino Organza Indecence Givenchy (ale nie wersja sukienkowa) Avon Signature Jimmy Choo ale w moich rękach było mnóstwo zapachów bo perfumy kocham i ciągle sprzedaję/kupuję nowe ![]() Moim zdaniem ładnie Ci w niej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326299]a bardzo chętnie bo mam mieszane uczucia, nie ukrywam że po zobaczeniu zdjęcia ze strony prawie biegłam po nią do zary, a w przymierzalni wielkie rozczarowanie...
moje ulubione perfumy to Hypnotic Poison w wersji Elixir (tylko w tej wersji) są bardzo mocne i trwałe, nie nadające się na ciepłe dni ![]() Innocent TM Angel edt TM Chanel Mademoiselle Pure DK Valentina Valentino Organza Indecence Givenchy (ale nie wersja sukienkowa) Avon Signature Jimmy Choo ale w moich rękach było mnóstwo zapachów bo perfumy kocham i ciągle sprzedaję/kupuję nowe ![]() Mnie się podoba ta spódnica ![]() ![]() ![]()
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2012-12-28 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
moje ulubione perfumy to Hypnotic Poison w wersji Elixir (tylko w tej wersji) są bardzo mocne i trwałe, nie nadające się na ciepłe dni ![]() Innocent TM Angel edt TM Chanel Mademoiselle Pure DK Valentina Valentino Organza Indecence Givenchy (ale nie wersja sukienkowa) Avon Signature Jimmy Choo ale w moich rękach było mnóstwo zapachów bo perfumy kocham i ciągle sprzedaję/kupuję nowe ![]() Świetnie w niej wyglądasz, prezentuje się lepiej niż na zdjęciu katalogowym ![]() Już od dłuższego czasu mam ochotę na taką rozkloszowaną spódnicę, ale gdzieś mi nie po drodze, żeby taką dorwać. Ta Twoja jest z wełnianego, grubszego materiału? Poszukuję raczej cieńszej. W nowej kolekcji Mohito jest piękna w dwóch kolorach, granatowym i zielonym ![]() ![]() Kolejna posiadaczka Pure DKNY wśród minimalistek, coś w tym musi być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Do Ciebie na 100% będą pasować, bo jesteś wysoka i szczupła - tak kojarzę...
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326299]a bardzo chętnie bo mam mieszane uczucia, nie ukrywam że po zobaczeniu zdjęcia ze strony prawie biegłam po nią do zary, a w przymierzalni wielkie rozczarowanie... moje ulubione perfumy to Hypnotic Poison w wersji Elixir (tylko w tej wersji) są bardzo mocne i trwałe, nie nadające się na ciepłe dni ![]() Innocent TM Angel edt TM Chanel Mademoiselle Pure DK Valentina Valentino Organza Indecence Givenchy (ale nie wersja sukienkowa) Avon Signature Jimmy Choo ale w moich rękach było mnóstwo zapachów bo perfumy kocham i ciągle sprzedaję/kupuję nowe ![]() Ja myślę o innej, rozkloszowane spódnice nie są w moim stylu. Na Tobie ładnie leży, lepiej będzie wyglądać do szpilek ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak ja nie potrafię kupować spódnic ![]() Pure na mnie trzyma się całkiem przyzwoicie, po powrocie z pracy tż jest w stanie go wyczuć (z bliska) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Oj jak mocno to bardziej z pestek malin, chyba że pomieszasz z kremem to powinno być dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.